Τι φταίει τελικά? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 120
    Quote Originally Posted by dejack7 View Post
    Σπουργιτι αυτο ακριβως προσπαθω να πω. Γιατι και οι γυναικαρες ναα μην ριχνουν νερο στο κρασι τους και να πηγαινουν με συμπαθητικους αντρες και πρεπει εμεις οι αντρες να ριχνουμε τα στανταρ μας? Και ξαναρωτω ειναι κοροιδα που καποιες γυναικαρες τα εχουν με ατομα που δεν θα γυρναγε κανεις να τα κοιταξει?
    Ετσι πάει βρε φιλε, κάποια στιγμή θα πρέπει εμφανησιακά να ρίξεις και λίγο τα στανταρ και να κοιταξεις κυρίως τον χαρακτήρα.

Η γυναικάρα που θα τα φτιάξει με κάποιον που δεν τον θελει καμία, εχει τους λογους της αλλά είναι η εξαιρεση. Η μια στις 100.

Εσυ, δεν εισαι για να περιμένεις τη μια εξαιρεση τώρα. Αν το παρεις ετσι θα γεράσεις παρθένος. Δεν σου λεω να πας με κάποια που δεν σε ελκύει, αλλά λίγο λογική στην επιλογή δεν βλαπτει.

Και για το αλλο που λες ναι, αν σε επιανε εκει θα σημαινε πως σε θελει 100% :p lol
    Οι γυναικες πιανουν και χερια και μεσες και πλατες χωρις σεξουαλικα υπονοούμενα πλεον.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Σπουργιτι αυτο ακριβως προσπαθω να πω. Γιατι και οι γυναικαρες ναα μην ριχνουν νερο στο κρασι τους και να πηγαινουν με συμπαθητικους αντρες και πρεπει εμεις οι αντρες να ριχνουμε τα στανταρ μας? Και ξαναρωτω ειναι κοροιδα που καποιες γυναικαρες τα εχουν με ατομα που δεν θα γυρναγε κανεις να τα κοιταξει? Και τελος παντων μηπως πρεπει να πιασει κατι αλλο για να δειξει οτι μας γουσταρει? (Δεν θελω να δειξω σεξισμο με αυτη την ερωτηση)
    Μόνο λόγω απειρίας μπορώ να δικαιολογήσω αυτά που λες..
    Πέρα από την εμφάνιση που είναι η πρώτη εντύπωση για όλους και γυναίκες και άντρες μετράνε και άλλα πράγματα.
    Μην κολλάς εσύ τόσο πολύ στην εμφάνιση.

Member
    Μπα? Και γιατι να συμβιβαστω εγω και κα μην συμβιβαστουν αυτες? Γιατι να ειμαι εγω που να μην κολλαω στην εμφανιση και να μην κολλανε αυτες? Γιατι να συμβιβαστω εγω? Χιλιες φορες να φτασω 50 να ειμαι παρθενος κολλημενος μπροστα απο το νετφλιξ και το πσ4 παρα να ειμαι με κατι που δεν θελω πραγματικα... Και για να μην κατηγορηθω δεν ριχνω το φταιξιμο στις κοπελες... το εκανα καποτε... αλλα οταν πηγα στρατο και ειδα απιθανα πραγματα συν του οτι γνωρισα την ο που σπανια συναντας τετοιο ατομο στις μερες μας αλλαξα εξ ολοκληρου γνωμη...

Senior Member
    Άρα που εντοπίζεις το πρόβλημα;

Miliva21
    Guest
    Μπα? Και γιατι να συμβιβαστω εγω και κα μην συμβιβαστουν αυτες? Γιατι να ειμαι εγω που να μην κολλαω στην εμφανιση και να μην κολλανε αυτες? Γιατι να συμβιβαστω εγω? Χιλιες φορες να φτασω 50 να ειμαι παρθενος κολλημενος μπροστα απο το νετφλιξ και το πσ4 παρα να ειμαι με κατι που δεν θελω πραγματικα... Και για να μην κατηγορηθω δεν ριχνω το φταιξιμο στις κοπελες... το εκανα καποτε... αλλα οταν πηγα στρατο και ειδα απιθανα πραγματα συν του οτι γνωρισα την ο που σπανια συναντας τετοιο ατομο στις μερες μας αλλαξα εξ ολοκληρου γνωμη...
    Για να σε καψουρευτει μια εμφανισημη κοπέλα αν το φόρτε σου δεν είναι η εμφάνιση πρέπει να τύχεις στη περίπτωση να της κάνεις κλικ ........ή να έχεις αυτοπεποίθηση και να το έχεις με το μπλα μπλα....

Η εμφάνιση από ότι λες δεν είναι το δυνατό σου σημείο.......
    Αυτοπεποιθηση από όσα έχεις γράψει γενικά δεν νμζ ότι έχεις και τόσο...
    Με το μπλα μπλα και την επικοινωνία μάλλον δεν το έχεις.....

Το να σου τύχει μια ωραία να σου πει σε έχω ερωτευτεί ουρανοκατεβατη θα ήταν ωραίο δώρο.....Αλλά το σύμπαν από μόνο του δεν κάνει τοσο συχνα θαύματα.....

Οπότε τι μπορείς να κανείς για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου;;;;

Ή πας γυμναστήριο και γίνεσαι φέτες ώστε να κερδίσεις σε σώμα ότι έχεις χάσει σε εμφάνιση......

Ή διευρύνεις τις επιλογές σου συμπεριλαμβάνοντας και κοπέλες που δεν είναι απαραίτητα μπανικες από τη πρωτη μάτια

Ή αυξάνεις την αυτοπεποίθηση σου....εξασκείσαι στο καμάκι... και πας με θάρρος να διεκδικήσεις αυτό που θες κατά περίπτωση....

Ή και όλα μαζί.......

Με προσευχές πάντως δεν θα σου ρθει στη πόρτα

george1520
    Guest
    Μπορούμε να το δούμε αλλιώς... Αφού ο φίλος θέλει μια εμφανισιμη και ειναι το βασικό του κριτήριο. Τότε γιατί και η εμφανισιμη να μην έχει το ίδιο κριτήριο; αν όλοι σκεφτόμασταν έτσι τότε δεν θα βλέπαμε ποτέ τον χαρακτήρα του άλλου. Η εμφάνιση χάνεται με το πέρασμα του χρόνου. Ο χαρακτήρας όμως; αν και για μένα δεν υπάρχει άσχημος άνθρωπος.

Miliva21
    Guest
    Και αυτές οι κοπέλες που λες οι εντυπωσιακές που τα έχουν με τύπους που (κατά τη γνώμη σου) δεν αξίζουν να τους κοιτάξει καμία ...μπορεί να έχουν πράγματα που εσύ δεν βλέπεις
    ......

Μπορεί να πουλάνε στυλακι.....μπορεί να ειναι επικοινωνιακοί και με χιούμορ.....μπορεί να ειναι καλοί στο σεξ ...Η οτιδήποτε.....

Σαν κοπέλα σου μιλάω στο ταργκετ γκρουπ που θες ........αν είσαι μέτριος εμφανισιακα ....χωρίς επικοινωνιακό χάρισμα χωρίς κάτι να τραβήξει την άλλη....Δεν θα έριχνα ούτε εγώ ούτε καμία άλλη τα στάνταρ της .....

Και ας εμενα και άλλα 3 χρόνια χωρίς σχέση (αν και εμφανισημη παραδόξως) οπότε κάτσε και σκέψου......

Οι εμφανίσιμες γυναίκες είναι επι-λεκ-τικές...........

Ξεκινα με κάτι για αρχή.....Δεν σημαίνει ότι αυτή που θα κάνεις σεξ πρώτη φορά θα είναι και αυτή που θα παντρευτείς ντε και καλά......

Υπάρχουν κοπελες που μπορεί να μη το έχουν με την εμφάνιση αλλα να είναι καλύτερες σε αλλα πράγματα.....

Member
    Καλημέρα σας. Βρήκα αυτό το σαιτ γιατί αισθάνομαι την ανάγκη να πω το πρόβλημα μου. Δεν θα πω το όνομα μου. Μπορείτε να με λέτε Κ απο το καταραμένος. Και θα καταλάβετε γιατί. Είμαι 24 ετών. Εργάζομαι σε ένα κέντρο διαγνώσεων. Ευτυχισμένος δεν είμαι. Απο μικρό παιδί η ζωή μου τα φερε δυσκολα. Είμαι παιδί ανύπαντρης μητέρας. Έχω να δω τον πατέρα μου απο τα 6 μου. Συνεπώς το μεγαλύτερο μερος της ζωής μου ήταν απών.Ξεκινάω το δημοτικό.Άρχιζει και το μαρτύριο μου. Μπουλινγκ με προσβολές απο τρια άτομα
    Συνεχίστηκε μεχρι την πεμπτη οπου το ένα παιδι σταμάτησε και τα άλλα 2 έφυγαν απο τπ σχολείο. Στην ίδια τάξη ερωτεύομαι ένα κορίτσι. Μέσω άλλων μαθαίνω πως δεν με θέλει. Ήταν η πρώτη μου ερωτική απόρριψη.Μετά πάω στο γυμνάσιο.Εκεί ήταν μια κλικα ατόμων που σκοπο της είχε να με κάνει να νιώθω άσχημα.Προσβολές κάθε μέρα και κοροιδιες.Προσπαθούσα να τους αγνοώ.Το πράγμα ξέφυγε όταν μια μέρα μου κατέβασαν το παντελόνι μπροστά σε όλα τα παιδιά του σχολείου.Ολα αυτά αν και μαρτυρικά περνούσαν γιατί ήταν εκεινη.Ας την πουμε Κ.Της άρεσα. Αλλά δίσταζα να κάνω κίνηση.Ήμουν ταυτόχρονα κολλημένος και με άλλη.Μέχρι που στην γ γυμνασίου μαθαίνω πως τα φτιαξε με άλλον.Στεναχωρήθηκα.Στο λύκειο τα πράγματα απο πλευράς μπουλινγκ ηρέμησαν.Οι ερωτικές αποτυχίες όμως συνεχίστηκαν.Αρχικά με μια κοπέλα απο το φροντισήριο αγγλικών που με απέρριψε με την φράση"τράβα να βρεις καμία γιατί δεν σε βλέπω καλά".Μετά ήταν η Π.Πανέμορφη καλόκαρδη.Πήγαινε σε άλλο σχολείο.Οπότε ήταν αδύνατον να τημ γνωρίσω.Μέχρι που μαθαίνω ότι τα φτιάχνει με άλλον.Η συγκεκριμένη παρότι δεν τημ γνώρισα ποτέ μου έκατσε άσχημα γιατι φαινόταν καλή κοπέλα μου το χαν πει και άλλοι συν του ότι ήταν όμορφη.Μια μέρα έμαθα πως τα χάλασε με αυτόν. Μετά απο λίγο καιρό τα ξανάφτιαξαν.3η λυκείου ήταν η Ρ.Μου ζωγράφιζε καρδούλες στα τετράδια ζήλευε όταν ανέφερα άλλες κοπέλες.Δεν έκανα κάτι γιατί ήμουν κολλημένος με την Π.Μέχρι που και η Ρ τα φτιαξε με άλλον. Μετανιωνω μέχρι και σήμερα που δεν έκανα κατι μαζι της όταν ήθελε εκείνη. Φτάνουμρ στην σχολή.Γνωρίζω την Μ.Με αυτη έπαθα για τα καλά την πλάκα μου.Δεν είχε την σουπερ ομορφιά ήταν όμως καλή κοπέλα και με ερωτεύσιμπ χαμόγελο.Τα είχε με άλλον όταν τημ γνώρισα.Χώρισε.Είπα απο μέσα μου θα είμαι πιο θαραλλέος αυτή την φορά.Να σημειώσω πως η μητέρα μου ήταν θρήσκα και επηρέασε και εμένα.Έχοντας φτάσει σε απόγνωση καθόμουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ μπροστά απο τα εικονίσματα να γίνει κατι μεταξύ εμόυ και της Μ.Πίστευα πως της άρεσα γιατί μου χε δώσει σημάδια.Το αποτέλεσμα? Κ με εχεις παρεξηγήσει εγώ σε βλέπω φιλικά.Απο εκείνη την ημέρα έγινα πιο βίαιος.Άρχισα να χάνω την πίστη μου.Ομως βαθιά μέσα μου έλεγα πως μια μέρα θα χω λαι γω κοπέλα.Η βία αυτή που έβγαζα προς τα έξω αποτυπώθηκε στον στρατό.Κόντεψα να φάω άσχημη ποινή επειδή το "έγκλημα" μου ήταν να βάλω στην θέση τους 2 ψευτομαγκες. Όμως η υπομονή μου άρχισε σιγα σιγά να τελειώνει. Έλεγα πως όταν βγω απο τον στρατό αν δεν βρω κοπέλα δεν ξανασχολούμαι με ερωτικά.Μετά τον στρατό βρίσκω δουλειά.Γνωρίζω την Χ.Μαζεύω τα κομμάτια μου για να βρω δύναμη να της πω να βγούμε.Μέχρι που μαθαίνω πως ξαναγύρισε στον πρώην της.Αλλά καμια απο όλες αυτές δεν ήταν σαν την Ο.Δυναμική όμορφη τσαχπίνα με έκανε να ξεχάσω όσα άδχημα είχα περάσει.Τημ ερωτεύτηκα πολύ.Είχε βγει απο μία σχεση.Πάλευε να ξεπεράσει τον πρώην της.Ήταν η πρωτη φορα που κοπέλα φέρθηκε με τόση οικειότητα όπως η Ο.Μέχρι που και εκείνη γύρισε στον πρώην της.Αποφασίσω να σπάσω έναν ηθικό μου φραγμό: να γίνω τρίτο πρόσωπο.Επι 3 μήνες μιλάμε μέσω instagram.Της αφιέρωνα τραγούδια της έλεγα πως ήταν ο πιο υπέροχος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου.Την διεκδικούσα στα άκρα.Πρώτη φορά εκδήλωσα τόσο έντονα τα συναισθήματα μου.Εκείνη ανταποκρινόταν θετικά.Μέχρι που μια μέρα σταμάτησε.Δεν απαντούσε.Ήξερα πως δεν θα γίνει τίποτα.Παρακάλεσα τον θεό να χωρίσει με εκείνον.Δεν με άκουσε.Μες στην στεναχώρια μου διέγραψα όλα μου τα προφιλ στα social media δεν θελω να μιλήσω μρ κανέναν φίλο μου.Έχω βρει παρηγορια στο νετφλιξ και στο ps4.Μόνος μου πλέον άθεος, έχω χάσει την ελπίδα μου να βρω κοπέλα.Γιατί βαρέθηκα να βλέπω τους φίλους μου να έχουν κοπέλα και να μην έχω.Βαρέθηκα άτομα που δεν εχουν καταφέρει τίποτα στην ζωή τους μα έχουν σχέση και να μην έχω εγώ.Βαρέθηκα όποια μου αρέσει να έχει σχέση η να γυρνα μετά απο λίγο καιρό στον πρωήν της.Αλλά τελικά φταίω εγώ για αυτό? Φταίει ο θεος που δεν υπάρχει? Φταίνε οι άλλοι? Ποιος φταίει τελικά? Ευχαριστώ για την υπομονή σε όποιον το διαβάσει λαι συγγνώμη για το σεντόνι.
    επετρεψε μου να σε ρωτησω : σεξ εχεις κάνει ?

Member
    Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις αλλά με κοροιδεύεις; Τόσα χρόνια κάνω υπομονή και τίποτα. Ήμουν στο λύκειο μου λέγανε θα πας στην σχολή θα βρεις. Πήγα στην σχολή εφαγα την βαριά απόρριψη μου λέγανε θα βρεις καμια σε καποια έξοδο στον στρατό. Πήγα στον στρατό τζίφος. Μου λέγανε θα βρεις δουλειά και απο κει θα κάνεις γνωριμίες. Πήγα στην δουλειά και τίποτα και εκεί. Θα φτάσω 50 χρονών και θα κάνω ακόμα υπομονή; Μας δουλεύεις; Και ναι το θέλω διακαως γιατι επιθυμώ καποια να με αγαπήσει και να έχει αισθήματα για μένα. Αλλά ο καλοκάγαθος θεός φρόντισε να δώσει κοπέλες σε άτομα που κάνουν μπουλινγκ και σε αποτυχημένους και όχι σε μένα...
    οι γυναικες έλκονται απο βίαιους χαρακτηρες αλλα αυτές οι σχεσεις δεν κρατάνε κατα την ταπεινή μου άποψη .Οι ήπιοι χαρακτηρες που έχουν αυτοπεποίθηση πιστέυω οτι έχουν μεγαλύτερη επιτυχία .

Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Και αυτές οι κοπέλες που λες οι εντυπωσιακές που τα έχουν με τύπους που (κατά τη γνώμη σου) δεν αξίζουν να τους κοιτάξει καμία ...μπορεί να έχουν πράγματα που εσύ δεν βλέπεις
    ......

Μπορεί να πουλάνε στυλακι.....μπορεί να ειναι επικοινωνιακοί και με χιούμορ.....μπορεί να ειναι καλοί στο σεξ ...Η οτιδήποτε.....

Σαν κοπέλα σου μιλάω στο ταργκετ γκρουπ που θες ........αν είσαι μέτριος εμφανισιακα ....χωρίς επικοινωνιακό χάρισμα χωρίς κάτι να τραβήξει την άλλη....Δεν θα έριχνα ούτε εγώ ούτε καμία άλλη τα στάνταρ της .....

Και ας εμενα και άλλα 3 χρόνια χωρίς σχέση (αν και εμφανισημη παραδόξως) οπότε κάτσε και σκέψου......

Οι εμφανίσιμες γυναίκες είναι επι-λεκ-τικές...........

Ξεκινα με κάτι για αρχή.....Δεν σημαίνει ότι αυτή που θα κάνεις σεξ πρώτη φορά θα είναι και αυτή που θα παντρευτείς ντε και καλά......

Υπάρχουν κοπελες που μπορεί να μη το έχουν με την εμφάνιση αλλα να είναι καλύτερες σε αλλα πράγματα.....
    εσυ μου φένεται βρισκεσαι στο άλλο άκρο :)

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by delos View Post
    εσυ μου φένεται βρισκεσαι στο άλλο άκρο :)
    Ποιο άλλο άκρο δλδ ....; :)

Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ποιο άλλο άκρο δλδ ....; :)
    στο αλλο ακρο του dejack ,με κοινη συνισταμενη : την ερωτικη μοναξιά .Οχι πως και εγω διαφερω ειδικα ανφορικα με την μοναξια.By the way :σε αυτο το forum εαν δεν ελεγχεις καθε τρeiς και λιγο δεν υπαρχει πιθανοτητα να ειδοποιηθείς οτι καποιος σου εχει απαντησει ετσι ?

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Εντάξει, φτάσε τότε 50 και μείνε μόνος σου να βλέπεις νετφλιξ και να παίζεις πλέι.
    Για να έγραψες εδώ το θέμα σημαίνει ότι καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθούμε να σου δώσουμε συμβουλές βλέποντας τα πράγματα πιο αντικειμενικά.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τέτοια εμμονή με την εμφάνιση ,είναι πολύ πιο σημαντικό αυτό που σου βγάζει ο άλλος..

Member
    Το είπα και πριν σεξ δεν έχω κάνει... Εντάξει δεν θεωρώ και τον εαυτό μου μπραντ πιτ αλλά μια καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση την έχω. Και επαναλαμβάνω γυμναστήριο πηγα'ινω και μαθαίνω και κιθάρα και κοινωνικό ς είμαι και παρέες έχω... και την δουλειά μου έχω και δικά μου χρήματα βγάζω... Δεν τα βάζω μαζί σας αλλά βαρέθηκα όντας ένας άνθρωπος με τόσα ενδιαφέροντα ακούγοντας τις ίδιες ατάκες τόσα χρόνια πχ" δεν ήρθε ακόμα η ώρα" , "δεν ήτν το ταιμινγκ" , "κ΄'αθε εμπόδιο για καλό για αυτό δεν έγινε κάτι με την κοπέλα που ήθελες" κ.α να μην έχω κάνει ακόμα σχέση... για αυτό προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει και έγραψα σε αυτό το φορουμ.. φταίει ο θεός που μπορει να μην υπάρχει που δεν με βοηθά; φταίω εγώ ; φταίει η ακή μου τύχη; ποιος φταίει πια;

Member
    και να περιγράψω και ένα συμβάν...έναν μήνα πριν γνωρίσω την ο, ο κολλητός μου με κάλεσε ν βγουμε ενα βραδυ με δυο κοριτσια παλλιες συμμαθήτριες του.... η μια μου άρεσε ενταξει οχι σε με γαλο βαθμο ηταν συμπαθητικη... με την αλλη τα εφτιαξε ο κολλητος μου... τεσπα ξαναβγαινουμε εγω ο κολλητος μου εκεινες και 2 φιλοι τξς κοπελας τπυ κολλητου μου μετα απο και ρο ολα αυτα...και λεω θα κανω κινηση... και εκει που ημουν ετοιμος να ξεκινησω μπαλιτσα την βλεπω και ανταλλάσει μηνυματα με καποιον... μετα απο εναν μηνα τα εφτιαξε μαζι του... εφταιγα εγω σε κατι; εδειξα πουθενα δειλια για να φταιω εγω;

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast