Results 61 to 75 of 120
Thread: Τι φταίει τελικά?
-
02-11-2019, 22:21 #61
Ετσι πάει βρε φιλε, κάποια στιγμή θα πρέπει εμφανησιακά να ρίξεις και λίγο τα στανταρ και να κοιταξεις κυρίως τον χαρακτήρα.
Η γυναικάρα που θα τα φτιάξει με κάποιον που δεν τον θελει καμία, εχει τους λογους της αλλά είναι η εξαιρεση. Η μια στις 100.
Εσυ, δεν εισαι για να περιμένεις τη μια εξαιρεση τώρα. Αν το παρεις ετσι θα γεράσεις παρθένος. Δεν σου λεω να πας με κάποια που δεν σε ελκύει, αλλά λίγο λογική στην επιλογή δεν βλαπτει.
Και για το αλλο που λες ναι, αν σε επιανε εκει θα σημαινε πως σε θελει 100% :p lol
Οι γυναικες πιανουν και χερια και μεσες και πλατες χωρις σεξουαλικα υπονοούμενα πλεον.
- 02-11-2019, 22:38 #62Πες το μου και αυτόGuest
03-11-2019, 11:37 #63
Μπα? Και γιατι να συμβιβαστω εγω και κα μην συμβιβαστουν αυτες? Γιατι να ειμαι εγω που να μην κολλαω στην εμφανιση και να μην κολλανε αυτες? Γιατι να συμβιβαστω εγω? Χιλιες φορες να φτασω 50 να ειμαι παρθενος κολλημενος μπροστα απο το νετφλιξ και το πσ4 παρα να ειμαι με κατι που δεν θελω πραγματικα... Και για να μην κατηγορηθω δεν ριχνω το φταιξιμο στις κοπελες... το εκανα καποτε... αλλα οταν πηγα στρατο και ειδα απιθανα πραγματα συν του οτι γνωρισα την ο που σπανια συναντας τετοιο ατομο στις μερες μας αλλαξα εξ ολοκληρου γνωμη...
03-11-2019, 12:48 #64
Άρα που εντοπίζεις το πρόβλημα;
03-11-2019, 13:34 #65Miliva21GuestΓια να σε καψουρευτει μια εμφανισημη κοπέλα αν το φόρτε σου δεν είναι η εμφάνιση πρέπει να τύχεις στη περίπτωση να της κάνεις κλικ ........ή να έχεις αυτοπεποίθηση και να το έχεις με το μπλα μπλα....
Η εμφάνιση από ότι λες δεν είναι το δυνατό σου σημείο.......
Αυτοπεποιθηση από όσα έχεις γράψει γενικά δεν νμζ ότι έχεις και τόσο...
Με το μπλα μπλα και την επικοινωνία μάλλον δεν το έχεις.....
Το να σου τύχει μια ωραία να σου πει σε έχω ερωτευτεί ουρανοκατεβατη θα ήταν ωραίο δώρο.....Αλλά το σύμπαν από μόνο του δεν κάνει τοσο συχνα θαύματα.....
Οπότε τι μπορείς να κανείς για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου;;;;
Ή πας γυμναστήριο και γίνεσαι φέτες ώστε να κερδίσεις σε σώμα ότι έχεις χάσει σε εμφάνιση......
Ή διευρύνεις τις επιλογές σου συμπεριλαμβάνοντας και κοπέλες που δεν είναι απαραίτητα μπανικες από τη πρωτη μάτια
Ή αυξάνεις την αυτοπεποίθηση σου....εξασκείσαι στο καμάκι... και πας με θάρρος να διεκδικήσεις αυτό που θες κατά περίπτωση....
Ή και όλα μαζί.......
Με προσευχές πάντως δεν θα σου ρθει στη πόρτα
03-11-2019, 13:44 #66george1520GuestΜπορούμε να το δούμε αλλιώς... Αφού ο φίλος θέλει μια εμφανισιμη και ειναι το βασικό του κριτήριο. Τότε γιατί και η εμφανισιμη να μην έχει το ίδιο κριτήριο; αν όλοι σκεφτόμασταν έτσι τότε δεν θα βλέπαμε ποτέ τον χαρακτήρα του άλλου. Η εμφάνιση χάνεται με το πέρασμα του χρόνου. Ο χαρακτήρας όμως; αν και για μένα δεν υπάρχει άσχημος άνθρωπος.
03-11-2019, 13:45 #67Miliva21GuestΚαι αυτές οι κοπέλες που λες οι εντυπωσιακές που τα έχουν με τύπους που (κατά τη γνώμη σου) δεν αξίζουν να τους κοιτάξει καμία ...μπορεί να έχουν πράγματα που εσύ δεν βλέπεις
......
Μπορεί να πουλάνε στυλακι.....μπορεί να ειναι επικοινωνιακοί και με χιούμορ.....μπορεί να ειναι καλοί στο σεξ ...Η οτιδήποτε.....
Σαν κοπέλα σου μιλάω στο ταργκετ γκρουπ που θες ........αν είσαι μέτριος εμφανισιακα ....χωρίς επικοινωνιακό χάρισμα χωρίς κάτι να τραβήξει την άλλη....Δεν θα έριχνα ούτε εγώ ούτε καμία άλλη τα στάνταρ της .....
Και ας εμενα και άλλα 3 χρόνια χωρίς σχέση (αν και εμφανισημη παραδόξως) οπότε κάτσε και σκέψου......
Οι εμφανίσιμες γυναίκες είναι επι-λεκ-τικές...........
Ξεκινα με κάτι για αρχή.....Δεν σημαίνει ότι αυτή που θα κάνεις σεξ πρώτη φορά θα είναι και αυτή που θα παντρευτείς ντε και καλά......
Υπάρχουν κοπελες που μπορεί να μη το έχουν με την εμφάνιση αλλα να είναι καλύτερες σε αλλα πράγματα.....
03-11-2019, 14:14 #68
03-11-2019, 14:21 #69
03-11-2019, 14:33 #70
03-11-2019, 14:37 #71
03-11-2019, 14:50 #72
03-11-2019, 17:19 #73Πες το μου και αυτόGuestΕντάξει, φτάσε τότε 50 και μείνε μόνος σου να βλέπεις νετφλιξ και να παίζεις πλέι.
Για να έγραψες εδώ το θέμα σημαίνει ότι καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθούμε να σου δώσουμε συμβουλές βλέποντας τα πράγματα πιο αντικειμενικά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τέτοια εμμονή με την εμφάνιση ,είναι πολύ πιο σημαντικό αυτό που σου βγάζει ο άλλος..
03-11-2019, 18:38 #74
Το είπα και πριν σεξ δεν έχω κάνει... Εντάξει δεν θεωρώ και τον εαυτό μου μπραντ πιτ αλλά μια καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση την έχω. Και επαναλαμβάνω γυμναστήριο πηγα'ινω και μαθαίνω και κιθάρα και κοινωνικό ς είμαι και παρέες έχω... και την δουλειά μου έχω και δικά μου χρήματα βγάζω... Δεν τα βάζω μαζί σας αλλά βαρέθηκα όντας ένας άνθρωπος με τόσα ενδιαφέροντα ακούγοντας τις ίδιες ατάκες τόσα χρόνια πχ" δεν ήρθε ακόμα η ώρα" , "δεν ήτν το ταιμινγκ" , "κ΄'αθε εμπόδιο για καλό για αυτό δεν έγινε κάτι με την κοπέλα που ήθελες" κ.α να μην έχω κάνει ακόμα σχέση... για αυτό προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει και έγραψα σε αυτό το φορουμ.. φταίει ο θεός που μπορει να μην υπάρχει που δεν με βοηθά; φταίω εγώ ; φταίει η ακή μου τύχη; ποιος φταίει πια;
03-11-2019, 18:43 #75
και να περιγράψω και ένα συμβάν...έναν μήνα πριν γνωρίσω την ο, ο κολλητός μου με κάλεσε ν βγουμε ενα βραδυ με δυο κοριτσια παλλιες συμμαθήτριες του.... η μια μου άρεσε ενταξει οχι σε με γαλο βαθμο ηταν συμπαθητικη... με την αλλη τα εφτιαξε ο κολλητος μου... τεσπα ξαναβγαινουμε εγω ο κολλητος μου εκεινες και 2 φιλοι τξς κοπελας τπυ κολλητου μου μετα απο και ρο ολα αυτα...και λεω θα κανω κινηση... και εκει που ημουν ετοιμος να ξεκινησω μπαλιτσα την βλεπω και ανταλλάσει μηνυματα με καποιον... μετα απο εναν μηνα τα εφτιαξε μαζι του... εφταιγα εγω σε κατι; εδειξα πουθενα δειλια για να φταιω εγω;