Τι φταίει τελικά? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 120
    Member
    ΄΄Οχι δεν έχω ολοκληρώσει. Θέλω έναν άνθρωπο πρωτ΄στως να ε΄χει αισθήματα για μένα και αφου θα έχει θα έρθει και το σεξ

Senior Member
    Quote Originally Posted by dejack7 View Post
    Κράζω γιατί θεωρώ άδικο άτομα που κανουν μπουλινγκ που ειναι κακοι άνθρωποι να έχουν σχέση και να μην έχω εγώ.Η υγεία δεν είναι μόνο σωματική αλλά και ψυχική. Γιατί ο καλός ο θεός δεν βοηθά στο προβλημά μου να είμαι καλά στην ψυική μου υγεία; μήπως γιατί δεν υπάρχει;
    εσυ πιο πανω εκραζες και ατομα τα οποια θεωρεις αδιαφορα και κατωτερα για αυτα εκανες νηξη.Και σταματα να μπλεκεις θεολογικα ζητηματα με το θεμα σου,αστον θεο στην ησυχια του(δικαιωμα σου να μη πιστευεις).Ολα ειναι θεμα συγκυριας και ανθρωπινης επιλογης.Οι γυναικες φταινε (καποιες φορες και οι αντρες)που επιλεγουν τετοιους χαρακτηρες οχι ο θεος.Τωρα μιλαμε για διαπροσωπικες σχεσεις και στις διαπροσωπικες σχεσεις ευθυνονται μονο οι ανθρωποι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    ; Η σχεση με τη θρησκεια ειναι δικοπο μαχαιρι. Αλλο αγαπω τον αλλον αφου πρωτα εχω αγαπησει εμενα.. Ο Θεος δεν θελει το κακο μας. . Οσο θα το συζητας ως μορφη παραπονου δε θα βγαλεις μεγαλη ακρη. .
    C.c. , απομονωσα τα σημεια που συμφωνω απολυτα μαζι σου ,
    .................. εισαι πολυ υποστηρικτικη στο παιδι ........οπως και θαπρεπε.......

Senior Member
    Πρέπει να λυθείς πρώτα φίλε Κ. Αν θες την γνώμη μου κοίτα λίγο μεγαλύτερες κοπέλες, φρόντισε να δείχνεις άμεσα ότι σε ενδιαφέρει μια κοπελα(εννοώ να το καταλαβαίνει), κ γίνε λίγο πιο χαλαρός. Καταλαβαίνω ότι σου βγαίνουν ωραία λόγια όταν ερωτεύεσαι αλλά κράτα τα για σένα. Πες τα βασικά. Και θα ήταν καλό να μην συνδέεις τόσο το σεξ με τη σχέση ειδικά σε αυτή την ηλικία.

Senior Member
    Εννοώ αν καταλαβαίνεις ότι σου λείπει η επαφή πιο πολύ η ερωτική μπορείς να την βρεις κ εκτός σχέσης, στο αρχαιότερο επαγγελμα

Member
    η ο που ερωτευτηκα παραφορα αλλα γυρισε στον πρωην της και ηταν αργα για μενα πλεον παροτι προσπαθησα να την κατακτησω ηταν 27... και όχι δεν θελω να το βρω στο αρχαιοτερο επαγγελμα θελω να γινει φυσιολογικα οπως κανουν ολοι οι ανθρωποι...

Senior Member
    η ο που ερωτευτηκα παραφορα αλλα γυρισε στον πρωην της και ηταν αργα για μενα πλεον παροτι προσπαθησα να την κατακτησω ηταν 27... και όχι δεν θελω να το βρω στο αρχαιοτερο επαγγελμα θελω να γινει φυσιολογικα οπως κανουν ολοι οι ανθρωποι...
    δε νομιζω μια 27 χρονη να πηγαινε ποτε με καποιον που δεν εχει εμπειριες.εσυ ποσο εισαι?

Senior Member
    40 είμαι. Σε πληροφορώ παραπάνω από τους μίσους πιτσιρικάδες η πρώτη φορά εκεί είναι. Τη πρώτη σχέση που είχα ήμουν 17 κ αυτή 19.και πέρασα σούπερ. Από σχέση κ από σεξ

Member
    24...δεν ήξερε όμως ότι δεν έχω εμπειρίες... προκειμένου να καλύψω την ατυχία μου σε αυτό το θέμα πάντ α αναφέρω ότι έχω κανει και καλα 2 σχεσεις στο παρελθον ...προσθετω και τα καταλληλα σχολια και βγηκε το στορυ... θα μου πεις στο κρεβατι δεν θα καταλαβαινε οτι ειμαι απειρος; και απαντω...ας φταναμε εκει και βλεπαμε μετα...

Senior Member
    Το βασικό είναι να χαλαρώσεις. 24εισαι!!!βγες και ξαναβγες. Ξενυχτησε, μέθυσε ξεσαλώσε.δεν θα είναι δυσκολο απποτι βλέπω έκανες γνωριμίες. Όταν σε απορρίπτει μια δεν θα κολλάς. Αμέσως θα κοιτάς να γνωρίσεις άλλη. Και δεν θα τους λες πολλά για το πως νοιώθεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by driveme View Post
    Το βασικό είναι να χαλαρώσεις. 24εισαι!!!βγες και ξαναβγες. Ξενυχτησε, μέθυσε ξεσαλώσε.δεν θα είναι δυσκολο απποτι βλέπω έκανες γνωριμίες. Όταν σε απορρίπτει μια δεν θα κολλάς. Αμέσως θα κοιτάς να γνωρίσεις άλλη. Και δεν θα τους λες πολλά για το πως νοιώθεις
    το πιο σωστο σχολιο που εχω δει.Με 2 χιλοπιτες και το πηρε κατακαρδα,απλα θα προσεγγιζεις χωρις πολλους πολλους συναισθηματισμους,αυτους αστους για οταν ερθει η ωρα και θα κανεις την εκαστοτε κοπελα δικη σου.Και εννοειται να φλερταρεις με πολλες μεχρι να βρεθει αυτη η μια για να εχεις παντα περισσοτερες πιθανοτητες να βρεθει εστω μια.

Senior Member
    Βασικά οι σχέσεις σου με τη μητέρα σου πως είναι; Μήπως ήταν ενοχική που ήταν ανύπαντρη μητέρα, ήταν συντηρητική σε κάποια πράγματα και όχι ιδιαίτερα εκδηλωτική μαζί σου; Μήπως δεν είσαστε πολύ κοντά ψυχικά και ψάχνεις από μικρή ηλικία να καλύψει τα κενά σου σε κάποια σχέση; Διότι μου κάνει εντύπωση που καταθέτεις ολόκληρο ιστορικό από το δημοτικό ας πούμε και το λαμβάνεις και σοβαρά υπόψη.Λιγάκι σαν να περίμενες από πολύ μικρή ηλικία να σου κάτσει η σχέση κι όλα τα προβλήματα θα λυθούν.

Senior Member
    Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις αλλά με κοροιδεύεις; Τόσα χρόνια κάνω υπομονή και τίποτα. Ήμουν στο λύκειο μου λέγανε θα πας στην σχολή θα βρεις. Πήγα στην σχολή εφαγα την βαριά απόρριψη μου λέγανε θα βρεις καμια σε καποια έξοδο στον στρατό. Πήγα στον στρατό τζίφος. Μου λέγανε θα βρεις δουλειά και απο κει θα κάνεις γνωριμίες. Πήγα στην δουλειά και τίποτα και εκεί. Θα φτάσω 50 χρονών και θα κάνω ακόμα υπομονή; Μας δουλεύεις; Και ναι το θέλω διακαως γιατι επιθυμώ καποια να με αγαπήσει και να έχει αισθήματα για μένα. Αλλά ο καλοκάγαθος θεός φρόντισε να δώσει κοπέλες σε άτομα που κάνουν μπουλινγκ και σε αποτυχημένους και όχι σε μένα...
    Αν το σχόλιό σου πήγαινε προς εμένα τότε θα σου πω όχι δεν σε κοροϊδεύω. Δεν σε κατηγορώ και σε καταλαβαίνω ότι θέλεις έναν άνθρωπο να σε αγαπήσει αλλά αυτός δεν είναι λόγος όμως να είσαι κακός. Όσο δεν κάνεις υπομονή θα βρεις το ακατάλληλο άτομο και αυτό είναι το σίγουρο και αν είσαι έτσι όπως είσαι δεν θα κάνεις και καλή σχέση με αυτό τον τρόπο που φέρεσαι.

Όσον αφορά για τον Θεό που λες..πραγματικά έχεις ιδέα τι λες; Το αστείο είναι ότι για οτιδήποτε κακό που γίνεται ρίχνετε το φταίξιμο στον Θεό. Επιλογή σου να μην τον πιστεύεις όμως πρώτα να σκεφτείς λίγο και να βελτιώσεις τον εαυτό σου προτού κρίνεις τους άλλους. Ναι έχεις δίκιο στο ότι γιατί τα άτομα που κάνουν bullying έχουν κορίτσια αλλά αλήθεια πιστεύεις ότι θα κρατήσει πολύ η σχέση; Για σκέψου το λίγο.

Ο Θεός θα βοηθήσει τα άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν...

Προσπάθησε να κάνεις υπομονή και να μην τα παρατάς. Όλα θα έρθουν μόνα τους στη σωστή στιγμή. Αν βιάζεσαι και κάνεις αυτά που κάνεις δύσκολο..

Member
    Με την μητέρα μου έχω αριστες σχέσεις. Μάλιστα στεναχωριέται και εκεινη οταν με βλέπει θλιμμένο για αυτό το θέμα.Το συζητάμε συχνά σε σημείο που ώρες ώεες την πρίζω και δεν το θέλω. Ανέφερα τα παιδικά μου χρόνια για να δείξω τι δυσκολίες έχω περάσει.Και παρά τις δυσκολίες αυτες να μην μου δίνει ο θεός αυτό που θέλω για να ηρεμήσω.Δεν έχω φάει μονο 2 χυλόπιτες.Για την ακρίβεια τις περισσότερες φορές δεν έχω φάει καν χυλόπιτες.Και αυτό γιατι οι κοπέλες που μου άρεσαν είτε θα ταν σε σχέση είτε θα γύριζαν στον πρώην.Μαζί με αυτη που ανέφερα απο το φροντισστήριο άντε με το ζορι 3 να μου είπαν καταμουτρα δεν σε θέλουμε γιατί δεν μας κανεις το κλικ.Δεν είναι ότι τρρω γκολ απο τα αποδυτήρια χάνω τον αγώνα απο τα αποδυτήρια.Αυτες που ανέφερσ πιο πάνω απλά ένιωσα κάτι παραπάνω και ο τρόπος που στο τέλος δεν κατέληξα μαζί τους με πόνεσε.Ειδικά με την Ο.Ναι έκανα λάθος που δεν την προσέγγισα πιο πριν γιατί μου χε δείξει σοβαρά σημάδθα οτι της αρέσω.ο καλος θεος δεν μπορουσε να κάνει κάτι να το εμποδίσει να γυρίσει στον πρώην της? Αυτή η κοπέλα άξιζε πραγματικά.Και ερωτώ πόση υπομονή να δείξω πια? Εκνευρίζομαι άσχημα όταν μου λένε ότι δεν ήρθε ακόμα η ώρα.Ξαναρωτάω...αν φτάσω 50 ετών και δεν έχω κάνει σχέση θα μου λένε δεν ήρθε ακόμα η ώρα ή να δειξω υπομονή γιατί θα έρθουν τα καλύτερα? Έλεος πια!!!

Senior Member

Για νασαι καλος εραστης οταν ερθει η ωρα , κανε αυτο που κανω εγω , εξασκουμαι πολυ οταν ειμαι μονος ...........

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast