Τι φταίει τελικά? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 120
    Senior Member
    Καλημέρα
    Καταρχάς εγώ δεν βλέπω ένα σωρό απορρίψεις/χυλόπιτες κτλ όπως το χρεώνεις στον εαυτό σου. 'Εγώ βλέπω ένα σωρό ιστορίες που δεν τόλμησες να κάνεις το βήμα και έχασες την κοπέλα γιατί σε πρόλαβε κάποιος άλλος.

Επίσης βλέπω πολύ θυμό που δεν έχεις αυτό που θες...σημάδι που δείχνει ότι μάλλον είχες συνηθίσει να έχεις εύκολα αυτά που θες στον τρόπο που μεγάλωσες. Υποθέτω η μάνα σου σε μεγάλωσε μη χαλώντας σου χατήρι; Πάντως στην ζωή δεν είναι όλα έτσι...επειδή το θέλω θα γίνει κι αυτό κι επειδή το θέλω τώρα θα γίνει τώρα. Μοιάζει κάπως παιδιάστικη η αντίδραση σου σε αυτό. Δεν σου λέω να κάνεις υπομονή (μισώ την λέξη), ούτε ότι δεν είναι φυσιολογικό να θες να κάνεις μια σχέση και να ερωτευτείς, λέω όμως ότι θα πρέπε να παίρνεις μαθήματα από τις μέχρι τώρα εμπειρίες σου και συ δεν δείχνεις να τα παίρνεις.

Μιας και το πας θεολογικά, έχεις σκεφτεί ότι ο "καλός Θεούλης" όπως λες, σου στέλνει συνεχώς τέτοιες εμπειρίες για να σου δώσει την ευκαιρία να ξεπεράσεις τους φόβους σου και τις ντροπές και να μάθεις να κάνεις το πρώτο βήμα; Μήπως σε θέλει πιο θαρραλαίο; Μήπως θέλει να σου δείξει πως και η αποτυχία μέσα στην ζωή είναι, και μείς πρέπει να προχωράμε παρακάτω και να μην χάνουμε την ζωή μας κλαίγοντας την μοίρα μας; Είδα να αναφέρεις τουλάχιστον 2-3 φορές, ότι δεν προχώρησα με την τάδε γιατί ήμουν κολλημένος με την προηγούμενη.

Senior Member
    -------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 03-11-2019 at 06:22.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dejack7 View Post
    Καλημέρα σας. Βρήκα αυτό το σαιτ γιατί αισθάνομαι την ανάγκη να πω το πρόβλημα μου. Δεν θα πω το όνομα μου. Μπορείτε να με λέτε Κ απο το καταραμένος. Και θα καταλάβετε γιατί. Είμαι 24 ετών. Εργάζομαι σε ένα κέντρο διαγνώσεων. Ευτυχισμένος δεν είμαι. Απο μικρό παιδί η ζωή μου τα φερε δυσκολα. Είμαι παιδί ανύπαντρης μητέρας. Έχω να δω τον πατέρα μου απο τα 6 μου. Συνεπώς το μεγαλύτερο μερος της ζωής μου ήταν απών.Ξεκινάω το δημοτικό.Άρχιζει και το μαρτύριο μου. Μπουλινγκ με προσβολές απο τρια άτομα
    Συνεχίστηκε μεχρι την πεμπτη οπου το ένα παιδι σταμάτησε και τα άλλα 2 έφυγαν απο τπ σχολείο. Στην ίδια τάξη ερωτεύομαι ένα κορίτσι. Μέσω άλλων μαθαίνω πως δεν με θέλει. Ήταν η πρώτη μου ερωτική απόρριψη.Μετά πάω στο γυμνάσιο.Εκεί ήταν μια κλικα ατόμων που σκοπο της είχε να με κάνει να νιώθω άσχημα.Προσβολές κάθε μέρα και κοροιδιες.Προσπαθούσα να τους αγνοώ.Το πράγμα ξέφυγε όταν μια μέρα μου κατέβασαν το παντελόνι μπροστά σε όλα τα παιδιά του σχολείου.Ολα αυτά αν και μαρτυρικά περνούσαν γιατί ήταν εκεινη.Ας την πουμε Κ.Της άρεσα. Αλλά δίσταζα να κάνω κίνηση.Ήμουν ταυτόχρονα κολλημένος και με άλλη.Μέχρι που στην γ γυμνασίου μαθαίνω πως τα φτιαξε με άλλον.Στεναχωρήθηκα.Στο λύκειο τα πράγματα απο πλευράς μπουλινγκ ηρέμησαν.Οι ερωτικές αποτυχίες όμως συνεχίστηκαν.Αρχικά με μια κοπέλα απο το φροντισήριο αγγλικών που με απέρριψε με την φράση"τράβα να βρεις καμία γιατί δεν σε βλέπω καλά".Μετά ήταν η Π.Πανέμορφη καλόκαρδη.Πήγαινε σε άλλο σχολείο.Οπότε ήταν αδύνατον να τημ γνωρίσω.Μέχρι που μαθαίνω ότι τα φτιάχνει με άλλον.Η συγκεκριμένη παρότι δεν τημ γνώρισα ποτέ μου έκατσε άσχημα γιατι φαινόταν καλή κοπέλα μου το χαν πει και άλλοι συν του ότι ήταν όμορφη.Μια μέρα έμαθα πως τα χάλασε με αυτόν. Μετά απο λίγο καιρό τα ξανάφτιαξαν.3η λυκείου ήταν η Ρ.Μου ζωγράφιζε καρδούλες στα τετράδια ζήλευε όταν ανέφερα άλλες κοπέλες.Δεν έκανα κάτι γιατί ήμουν κολλημένος με την Π.Μέχρι που και η Ρ τα φτιαξε με άλλον. Μετανιωνω μέχρι και σήμερα που δεν έκανα κατι μαζι της όταν ήθελε εκείνη. Φτάνουμρ στην σχολή.Γνωρίζω την Μ.Με αυτη έπαθα για τα καλά την πλάκα μου.Δεν είχε την σουπερ ομορφιά ήταν όμως καλή κοπέλα και με ερωτεύσιμπ χαμόγελο.Τα είχε με άλλον όταν τημ γνώρισα.Χώρισε.Είπα απο μέσα μου θα είμαι πιο θαραλλέος αυτή την φορά.Να σημειώσω πως η μητέρα μου ήταν θρήσκα και επηρέασε και εμένα.Έχοντας φτάσει σε απόγνωση καθόμουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ μπροστά απο τα εικονίσματα να γίνει κατι μεταξύ εμόυ και της Μ.Πίστευα πως της άρεσα γιατί μου χε δώσει σημάδια.Το αποτέλεσμα? Κ με εχεις παρεξηγήσει εγώ σε βλέπω φιλικά.Απο εκείνη την ημέρα έγινα πιο βίαιος.Άρχισα να χάνω την πίστη μου.Ομως βαθιά μέσα μου έλεγα πως μια μέρα θα χω λαι γω κοπέλα.Η βία αυτή που έβγαζα προς τα έξω αποτυπώθηκε στον στρατό.Κόντεψα να φάω άσχημη ποινή επειδή το "έγκλημα" μου ήταν να βάλω στην θέση τους 2 ψευτομαγκες. Όμως η υπομονή μου άρχισε σιγα σιγά να τελειώνει. Έλεγα πως όταν βγω απο τον στρατό αν δεν βρω κοπέλα δεν ξανασχολούμαι με ερωτικά.Μετά τον στρατό βρίσκω δουλειά.Γνωρίζω την Χ.Μαζεύω τα κομμάτια μου για να βρω δύναμη να της πω να βγούμε.Μέχρι που μαθαίνω πως ξαναγύρισε στον πρώην της.Αλλά καμια απο όλες αυτές δεν ήταν σαν την Ο.Δυναμική όμορφη τσαχπίνα με έκανε να ξεχάσω όσα άδχημα είχα περάσει.Τημ ερωτεύτηκα πολύ.Είχε βγει απο μία σχεση.Πάλευε να ξεπεράσει τον πρώην της.Ήταν η πρωτη φορα που κοπέλα φέρθηκε με τόση οικειότητα όπως η Ο.Μέχρι που και εκείνη γύρισε στον πρώην της.Αποφασίσω να σπάσω έναν ηθικό μου φραγμό: να γίνω τρίτο πρόσωπο.Επι 3 μήνες μιλάμε μέσω instagram.Της αφιέρωνα τραγούδια της έλεγα πως ήταν ο πιο υπέροχος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου.Την διεκδικούσα στα άκρα.Πρώτη φορά εκδήλωσα τόσο έντονα τα συναισθήματα μου.Εκείνη ανταποκρινόταν θετικά.Μέχρι που μια μέρα σταμάτησε.Δεν απαντούσε.Ήξερα πως δεν θα γίνει τίποτα.Παρακάλεσα τον θεό να χωρίσει με εκείνον.Δεν με άκουσε.Μες στην στεναχώρια μου διέγραψα όλα μου τα προφιλ στα social media δεν θελω να μιλήσω μρ κανέναν φίλο μου.Έχω βρει παρηγορια στο νετφλιξ και στο ps4.Μόνος μου πλέον άθεος, έχω χάσει την ελπίδα μου να βρω κοπέλα.Γιατί βαρέθηκα να βλέπω τους φίλους μου να έχουν κοπέλα και να μην έχω.Βαρέθηκα άτομα που δεν εχουν καταφέρει τίποτα στην ζωή τους μα έχουν σχέση και να μην έχω εγώ.Βαρέθηκα όποια μου αρέσει να έχει σχέση η να γυρνα μετά απο λίγο καιρό στον πρωήν της.Αλλά τελικά φταίω εγώ για αυτό? Φταίει ο θεος που δεν υπάρχει? Φταίνε οι άλλοι? Ποιος φταίει τελικά? Ευχαριστώ για την υπομονή σε όποιον το διαβάσει λαι συγγνώμη για το σεντόνι.
    σε περιπτωση που υπαρχει θεος (διοτι μερικοι το αμφισβητουν), δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σε εισακουσει οταν θελεις να βλαψεις καποιον.
    αυτος ειναι ο λογος που πολλοι καταφευγουν στην μαγεια (που δεν υπαρχει) οταν θελουν να βλαψουν καποιον...
    γενικα, ο ανθρωπος εχει την επιθυμια να μαθει και "μαγικα" να καθορισει την μοιρα του, ενω ο πιο αποτελεσματικος τροπος για να το κανει ειναι με τις πραξεις του και την προσωπικοτητα του...
    δλδ, ειναι στο χερι του κι αντι να το μαθει και να το κατευθυνει, πλουτιζει τις καφετζουδες και τις χαρτοριχτρες...

ο λογος που δεν εχει συμβει μεχρι τωρα αυτο που τοσο επιθυμεις ειναι οτι στις μικρες ηλικιες ησουν ατολμος και εμχρι να το παρεις αποφαση να κανεις ενα βημα, οι αλλες ειχαν παντρευτει.. δεν ειναι τυχαιο που συνεχως επαναλαμβανεις οτι καποια γυρισε στον πρωην της. αυτο δεν συμβαινει σε μια μερα και σε μια βδομαδα και μαλιστα τοσες πολλες φορες. περνουσε ο καιρος και τελικα εβρισκε καποιον η κοπελα η γυρνουσε στον πρωην της...
    ε, τωρα αν περιμενες και να χωρισει ενα ζευγαρι επειδη ηθελες την κοπελα, φυσικα ειναι ακομα πιο απιθανο να συμβει αποτ ο να πλησιασεις καποια ελευθερη.
    θεμα χρονου και τολμης ειναι γενικα.
    εσενα σου λειπει η τολμη και επιπλεον εχεις φορτιστει απο τ ις μεχρι τωρα αποτυχιες αλλα και την πρεμουρα σου για μια σχεση και πιθανον να φερεσαι νευρωτικα και να φαινεται η αδημοσυνη σου, πραγμα απωθητικο...
    η γνωμη μου ειναι να ψαχτεις με ομαδες αυτογνωσιας η με ομαδικη θεραπεια, για να πατησεις λιγο πιο καλα στα ποδια σου. αυτο το "χαλαρωσε" που σου ειπαν πιο πανω, μια χαρα ειναι, αλλα δεν ξερω ν μπορεις να το κανεις μονος σου με την φορτιση που εχεις απο ολα αυτα..

Senior Member
    Με την μητέρα μου έχω αριστες σχέσεις. Μάλιστα στεναχωριέται και εκεινη οταν με βλέπει θλιμμένο για αυτό το θέμα.Το συζητάμε συχνά σε σημείο που ώρες ώεες την πρίζω και δεν το θέλω. Ανέφερα τα παιδικά μου χρόνια για να δείξω τι δυσκολίες έχω περάσει.Και παρά τις δυσκολίες αυτες να μην μου δίνει ο θεός αυτό που θέλω για να ηρεμήσω.Δεν έχω φάει μονο 2 χυλόπιτες.Για την ακρίβεια τις περισσότερες φορές δεν έχω φάει καν χυλόπιτες.Και αυτό γιατι οι κοπέλες που μου άρεσαν είτε θα ταν σε σχέση είτε θα γύριζαν στον πρώην.Μαζί με αυτη που ανέφερα απο το φροντισστήριο άντε με το ζορι 3 να μου είπαν καταμουτρα δεν σε θέλουμε γιατί δεν μας κανεις το κλικ.Δεν είναι ότι τρρω γκολ απο τα αποδυτήρια χάνω τον αγώνα απο τα αποδυτήρια.Αυτες που ανέφερσ πιο πάνω απλά ένιωσα κάτι παραπάνω και ο τρόπος που στο τέλος δεν κατέληξα μαζί τους με πόνεσε.Ειδικά με την Ο.Ναι έκανα λάθος που δεν την προσέγγισα πιο πριν γιατί μου χε δείξει σοβαρά σημάδθα οτι της αρέσω.ο καλος θεος δεν μπορουσε να κάνει κάτι να το εμποδίσει να γυρίσει στον πρώην της? Αυτή η κοπέλα άξιζε πραγματικά.Και ερωτώ πόση υπομονή να δείξω πια? Εκνευρίζομαι άσχημα όταν μου λένε ότι δεν ήρθε ακόμα η ώρα.Ξαναρωτάω...αν φτάσω 50 ετών και δεν έχω κάνει σχέση θα μου λένε δεν ήρθε ακόμα η ώρα ή να δειξω υπομονή γιατί θα έρθουν τα καλύτερα? Έλεος πια!!!
    τζακ, ο θεος δεν ειναι ο αγιος βασιλης...
    στις προσωπικες σχεσεις, τα αποτελεσματα εναι συμφωνα με τις δικες μας συμπεριφορες και τ ις δικες μας δυνατοτητες και τ δικα μας προσοντα. ο θεος εχει αλλες δουλειες απο το να ασχοληθει με τα γκομενικα σου...
    δηλαδη εσυ ηθελες ο θεος να βλαψει τον πρωην της για να επωφεληθεις εσυ; καιτ ι εισαι εσυ και πρεπει να σε προτιμησει ο θεος και να βλαψει τον αλλον για χαρη σου;
    πολυ αφελως σκεφτεσαι για την ηλικια σου

Member
    Καταρχας ποιος μιλησε για βλαβες? Εγω παρακαλεσα να γινει κατι μεταξυ τους και να χωρισουν πχ καποιος τσακωμος, να την απατησει... Αφου χωρισαν μια φορα σημαινει πως δεν ηταν ευτυχισμενη ασχετα αν του εδωσε δευτερη ευκαιρια... μαζι μου θα ηταν παντα ευτυχισμενη για αυτο αξιζα να επωφεληθω... ωραια αφου δεν ειναι αγιος βασιλης ας μην τον παρακαλαμε για οτιδηποτε δηλ για θεματα υγειας για φτωχεια κοκ... γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Καταρχας ποιος μιλησε για βλαβες? Εγω παρακαλεσα να γινει κατι μεταξυ τους και να χωρισουν πχ καποιος τσακωμος, να την απατησει... Αφου χωρισαν μια φορα σημαινει πως δεν ηταν ευτυχισμενη ασχετα αν του εδωσε δευτερη ευκαιρια... μαζι μου θα ηταν παντα ευτυχισμενη για αυτο αξιζα να επωφεληθω... ωραια αφου δεν ειναι αγιος βασιλης ας μην τον παρακαλαμε για οτιδηποτε δηλ για θεματα υγειας για φτωχεια κοκ... γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει...
    Στον θέμα του Θεού λες βλακειες αλλά είμαι άθεη και δεν έχει νόημα να το σχολιάσω παραπάνω.
    Ζηλεύεις όσους έχουν σχέση, παρακαλούσες μια κοπέλα να μην γυρίσει στον πρώην της γιατί εσύ θα την έδινες πιο πολλά και παρακαλούσες κιόλας να χωρίσουν.
    Με τα παρακαλητα σχέση δεν γίνεται, δεν θα είναι μαζί μας κάποιος επειδή παρακαλάμε να χωρίσει η επειδή εμείς θεωρούμε ότι αξίζουμε πιο πολύ από το άλλον.
    Εμενα πάντως από τον τρόπο που γράφεις και αυτά που λες μου βγάζεις άνθρωπο που έχει τρελή ανασφάλεια και αυτό σίγουρα το καταλαβαίνουν οι γυναίκες.
    Last edited by Πες το μου και αυτό; 02-11-2019 at 11:26.

Member
    Ειμαι 24 ετων.Εχω δουλεια.Βγαζω λεφτα.Πηγαινω γυμναστηριο.Πηγαινω σε ωδειο και μαθαινω κιθαρα.Ειμαι κοινωνικος εχω 2 καλους φιλους και παρεες και δεν εχω προβλημα στο να κανω φιλους.Πως να μην ζηλεψω οταν βλεπω ατομα που ειναι αντικοινωνικοι, άλλα άτομα να βαριουνται που ζουν άλλα να επιβιωνουν με τα χαρτηζλικια των γονιων τους άλλοι να είναι βιαιοι και να κανουν μπουλινγκ να βλεπω λοιπον αυτα τα ατομα να χουν σχεση και να μην έχω εγω; πως να μην ζηλέψω μου λες? Ο καθενας θα ηταν οργισμενος... οσο για την ο ποτε δεν την παρακαλεσα προσωπο με προσωπο να μην γυρισει στον πρωην της... τον θεο παρακαλουσα να πανε ολα καλα αλλα και να τα φτιαξω μαζι της αλλα αυτο ηταν το δωρο του προς εμενα...

Senior Member
    Ειμαι 24 ετων.Εχω δουλεια.Βγαζω λεφτα.Πηγαινω γυμναστηριο.Πηγαινω σε ωδειο και μαθαινω κιθαρα.Ειμαι κοινωνικος εχω 2 καλους φιλους και παρεες και δεν εχω προβλημα στο να κανω φιλους.Πως να μην ζηλεψω οταν βλεπω ατομα που ειναι αντικοινωνικοι, άλλα άτομα να βαριουνται που ζουν άλλα να επιβιωνουν με τα χαρτηζλικια των γονιων τους άλλοι να είναι βιαιοι και να κανουν μπουλινγκ να βλεπω λοιπον αυτα τα ατομα να χουν σχεση και να μην έχω εγω; πως να μην ζηλέψω μου λες? Ο καθενας θα ηταν οργισμενος... οσο για την ο ποτε δεν την παρακαλεσα προσωπο με προσωπο να μην γυρισει στον πρωην της... τον θεο παρακαλουσα να πανε ολα καλα αλλα και να τα φτιαξω μαζι της αλλα αυτο ηταν το δωρο του προς εμενα...
    ρε γελοιε ο θεος ειναι εντελως κατα της μοιχειας,και συ ουσιαστικα πηγες να γινεις το τριτο προσωπο σε μια σχεση,σταματα αυτη τη καραμελα,εχεις εντελως ανωριμο τροπο σκεψης,κοιτα να προσεγγισεις καμια ελευθερη και σταματα να κατηγορεις τον θεο επειδη εισαι ανικανος να κανεις μια σχεση(εντωμεταξυ δεν εχεις προσπαθησει καν απο αυτα που διαβαζω,και μετα σου φταιει ο θεος.

george1520
    Guest
    Και αν το δώρο για αυτήν ήταν ο πρώην της; Είσαι 24 χρόνων και κάνεις σαν γερός 100 χρόνων. Αφού έχεις οοοολα αυτά θα έρθει κάποια στιγμή και η κοπέλα. Θα φας τα μούτρα σου; στην επόμενη κτλ. Σταμάτα να ασχολησε με τους γύρω σου. Επειδή αυτοί έχουν σχέση δεν σημαίνει ότι είναι ευτυχισμένοι. Μπορεί κι αυτοί να εύχονται να είχαν μια δουλειά που εσύ έχεις.. Ο καθένας ζητά αυτό που του λείπει και δεν είναι σε θέση να δει τι έχει. Εκτίμησε αυτά που έχεις, εκτίμησε τον εαυτό σου και σταμάτα να είσαι ανυπόμονος.

Member
    Πρωτον μαθε τροπους εγω δεν σε αποκαλεσα με χαρακτηρισμο.Δευτερον δεν εχω βρει καμια ελευθερη γιατι τοση ωρα εξηγω οτι οποια μου αρεσει εχει σχεσηη θα γυρνα στον πρωην της.Κατι που δειχνει οτι μαλλον δεν διαβασες τα σχολια μου μπορει και να μην ξερεις να διαβασεις... Και τριτον ποτε μου δεν ηθελα να γινω τριτο προσωπο κοντεψα να γινω γιατι αυυτο που ενιωσα με την ο δεν το ξανανιωσα με αλλη κοπελα και τελος εχω φτασει σε σημειο που δεν μπορω να περιμενω αλλο απλα ειμαι σε απογνωση, απελπισμενος....

Member
    Και κατι ακομα που ειδες οτι δεν προσπαθησα? Επαναλαμβανω αυτες που μου αρεσουν ειτε θα χουν σχεση ειτε θα γυρνουν στους πρωην... Τι να προσπαθησω? Απο οσες φορες προσπαθησα η μια μου ειπε οτι με βλεπει φιλικα και γυρισε στον πρωην της και η αλλη εφτασα σε σημειο να γινω τριτο προσωπο... Παντα προσπαθουσα...αλλα εισεπραττα την απαντηση εχω αγορι... και οντως ειχανε...δεν μου το λεγανε για να με αποφυγουν...

Senior Member
    Και κατι ακομα που ειδες οτι δεν προσπαθησα? Επαναλαμβανω αυτες που μου αρεσουν ειτε θα χουν σχεση ειτε θα γυρνουν στους πρωην... Τι να προσπαθησω? Απο οσες φορες προσπαθησα η μια μου ειπε οτι με βλεπει φιλικα και γυρισε στον πρωην της και η αλλη εφτασα σε σημειο να γινω τριτο προσωπο... Παντα προσπαθουσα...αλλα εισεπραττα την απαντηση εχω αγορι... και οντως ειχανε...δεν μου το λεγανε για να με αποφυγουν...
    Δηλαδη ειναι τοσο απιθανο να βρεις μια που να μην ειναι κολλημενη με πρωην και να μην εχει σχεση?Μπορεις εξαρχης να κανεις αυτη την ερωτηση πριν δεις οτι παει να γινει κατι ερωτικο,και αν σου απαντησει οτι θελει χρονο και λοιπες μαλακιες που λενε οι γκομενες εσυ θα την κοπανας.Επισης εισαι 24 χρονων παιδι (παιδι σχημα λογου)και δοξα το θεο εχεις αρκετες παρεες,στα τοσα χρονια δεν μπορουσες να βρεις αλλες που να σαρεσουν?Γιατι εφαγες ολο το χρονο σου σε χαμενες υποθεσεις?δηλαδη τωρα που εισαι 24 και εχεις μηδεν εμπειριες ειναι καλυτερα?Μην αφηνεις αλλο τον χρονο να περναει και γινε πραγματικα διεκδικητικος αλλα σε αυτες που πρεπει,οχι σε τετοιες κατεστραμμενες τυπισες.

Senior Member
    Φιλε Κ γιατί τα συζητάς με τη μάνα σου αυτά; τα γκομενικα ποτέ με τη μάνα σου φίλε μου. Αν περιμένεις από τη μάνα σου να βρει τα λάθη σου άστο. Ξάδερφο δεν έχεις; θείο; κάποιο φίλο;

Senior Member
    Άκουσε με και δεν θα χάσεις. α) μην κόλας το μυαλό σου με συγκεκριμένες κ χαλάς τη ψυχολογία σου. Βλέπεις η άλλη είναι κολλημένη με το πρώην. Τι πας να κάνεις εκεί;; βρες κάτι άλλο. Επίσης μήπως παραείσαι επιλεκτικός; κοιτάς τις παραπολυ ωραίες; και αφήνεις τις συμπαθητικές; δεν εννοώ να μην σε ελκύει η άλλη αλλά αν θες να μάθεις τις πιο ωραίες σχέσεις τις είχα με τις απλές όμορφες κοπέλες και όχι τις εντυπωσιακές. Ούτως ή άλλως αν βρεις μια νορμάλ κοπέλα (να σου αρέσει πάντα εννοώ και όχι να πέσεις ξερός από την ομορφιά της) και ταιριάζετε με τον καιρό θα την ερωτευτείς πιο πολύ. Και β) μήπως έχεις αγχωθεί που είσαι 24 και δεν έχεις κάνει κάτι; αυτό δεν έχει να λέει φίλε μου. Μην ακούς τους άλλους τι λένε. Οι περισσότεροι λένε κ ψέματα να ξέρεις. Απλά να ξεκαθαρίσεις αν το θέμα είναι αυτό που λες η ότι δεν έχεις ακόμα επαφή. Εμένα αυτό θα με απασχολούσε πιο πολύ και όχι το θέμα σχέσης στην ηλικία σου. Για την μάνα σου που σου είπα να μην την ακούς σε προσωπικά εινα γιατί δεν μπορεί να σε καταλάβει. Είναι γυναίκα. Άλλο μυαλό στα προσωπικά από το δικό σου και θα σου δώσει και λάθος συμβουλές.

Miliva21
    Guest
    Εγώ νομίζω ότι έπεφτες σε λάθος ατομα τα οποία ποτέ δεν ήταν διαθέσιμα......ερωτευοσουν πολυ εντονα κάποια...... κολλαγες με εκείνη (Ίσως σε σημείο εμμονης) ενώ παράλληλα δεν έκανες και κανένα βήμα να τη διεκδικήσεις.....παρα μονο έκανες σενάρια με το μυαλό σου ότι πιθανότατα και εκείνη σε γουστάρει...όμως τελικά σου έλεγαν ότι δεν ήταν αμοιβαίο

Έχεις απογοητευτεί πολύ από εμπειρίες που α) δεν τις χειρίστηκες σωστά και β) που έδινες μεγάλη σημασία σε άτομα που δεν ήταν εκεί για σένα...(έδινες αξία σε κοπέλες που ήταν ερωτικά κολλημένες με τους πρώην τους....) = όλα αυτά κατέληγαν φυσικα σε αποτυχία

Την οποία αποτυχία την πήρες πολύ κατάκαρδα και σοβαρά ...σε σημείο ισως να πιστεύεις ότι δεν αξίζεις να έχεις αυτό που θες στη ζωή σου......και αυτό το βγάζεις προς τα έξω άθελά σου μέσα από συμπεριφορες ακραίες ....(από θυμό και ατσαλες κινήσεις απελπισίας)

Χαλάρωσε....δεν φταίει κανένα σύμπαν.... ούτε εσύ είσαι καταραμένος......απλώς σκέφτεσαι λάθος αυτά που σου συνέβησαν......όταν θες άτομα μη διαθέσιμα ....ακομα και σωστά να τα προσεγγίσεις δεν θα τους κάνεις να σε ερωτευτουν ως δια μαγείας .....εφόσον είναι αλλού

Πάψε να έχεις θυμό και να τον βγάζεις σε απελπιστικες κινήσεις προσεγγίσης.....το σύμπαν δεν έχει τίποτα εναντίον σου ούτε σου χρωστάει κάτι....

Εσύ θα αλλάξεις τη ζωή σου....με το να μάθεις να κάνεις καλύτερες επιλογές και με το μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις καταστάσεις......

Καλύτερα θα ήταν να κοιτάς κοπέλες που να είναι διαθέσιμες.......Και να μην κολλάς τόσο με καποια νοερα ...πρωτου καν κάνεις κάτι μαζί της.....άμα σ αρέσει κάποια προσεγγίσε την χωρίς απελπισία και απαισιοδοξία και αν στη χειρότερη δεν θέλει ...πάρτο χαλαρά (σε όλους συμβαίνει) και σταματά να ασχολείσαι άλλο μαζί της ...βάλε νέο στόχο.....μη κολλάς εμμονικα με όσους σε απορρίπτουν ....θα το κάνει χειρότερο .....

Αυτό που θέλω να πω είναι να το πάρεις πιο ψύχραιμα .....γιατί μπορεί να βγάζεις απελπισία και έλλειψη αυτοπεποίθησης στις κοπέλες ...ή να βλέπουν ότι γινεσαι πιεστικος στη προσπάθεια σου να τις κερδίσεις και να πνίγονται

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast