Μπερδεμένη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Junior Member

Μπερδεμένη

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν υπερκινητική . Όχι με την έννοια δεν μπορώ να κάτσω σε μια θέση για ώρες , απλά στον ελεύθερο μου χρόνο πάντα τρέχω πάνω κάτω . Κυριολεκτικά θα βάλω τα ακουστικά μου , θα κλειδωθώ μέσα στο δωμάτιο μου και θα τρέξω πέρα δώθε για ώρες ολόκληρες . Με την μουσική θα αφεθώ και θα φτιάξω σενάρια , σαν μικρές ιστορίες μες το μυαλό μου . Από την καθημερινή μου ζωή , από ένα βιβλίο που έχω διαβάσει , από μια σειρά/ταινία που έχω δει . Πάω Β' Λυκείου , είμαι απουσιολόγος και έχω αρκετούς φίλους . Όμως δεν μπορώ να μοιραστώ τα πάντα μαζί τους . Τον τελευταίο καιρό ειδικά έχω προσέξει πως κάποιοι στον δρόμο με κοιτάνε περίεργα . Είναι επειδή χαμογελάω παρόλο που είμαι μόνη μου και τα χείλια μου κουνιούνται . Είμαι τελείως απορροφημένη από τις σκέψεις μου και δεν συνειδητοποιώ πως μπορεί να κάνω περίεργες κινήσεις με τα χέρια ή να παραμιλάω , χαμογελώ , κάνω μορφασμούς . Όταν το λέω στην μαμά μου λέει πως είναι μια συνήθεια που έχω από μικρή και μόλις μεγαλώσω θα φύγει . Δεν αντέχω άλλο πρέπει να γίνει κάτι . Πολλές φορές όταν είμαι μόνη δεν μπορώ να κάτσω κάτω να διαβάσω ένα βιβλίο , πρέπει να κουνηθώ . Δεν αντέχω να με χλευάζουν , να φοβάμαι και να είμαι μονίμως σε επιφύλαξη !!!! Δυστυχώς πρόσβαση σε ψυχίατρο δεν μπορώ να έχω , καμία συμβουλή ???
    Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ,
    Χριστίνα

Senior Member
    Απλά είσαι έξυπνο και δημιουργικό άτομο, ωστόσο πρέπει να βρεις τρόπους να στρέψεις την ενέργεια και τις σκέψεις σου και σε κάτι πιο χειροπιαστό ή/και κοινωνικό. Είναι πολύ βασικό να αφιερώνεις χρόνο με τον εαυτό σου και να περνάς καλά μαζί του, ωστόσο και οι σκέψεις πρέπει να μοιράζονται που και που. Αν η κοινωνική ζωή σου περιορίζεται μόνο π.χ. στο σχολείο και στο φροντιστήριο και μετά κάθεσαι όλο μέσα και δεν μιλάς σε άνθρωπο, είναι λογικό να είσαι μετά στην κοσμάρα σου. Ενδεχομένως να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις πολλά κοινά με τους συνομιλίκούς σου, αλλά αν δεν έχεις παρέες, πρέπει να κάνεις κάποια προσπάθεια και σε κάποιο επίπεδο, κάπου θα βρεθεί επαφή με κάποιους.