Καρδιά ΣΟΣ γνώμες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Καρδιά ΣΟΣ γνώμες

Παιδιά πριν κανα δυο ώρες αγχώθηκα παααρα πολύ για ένα θέμα με αποτέλεσμα να είμαι στην τσίτα και να νιώθω ένα μικρό πλακωμα στο στήθος.Ολα καλά μέχρι εδώ...τώρα που είχα ξαπλώσει και χαλαρωνα με έπιασε ένας μεγάλος πόνος στην καρδιά σαν έντονη σουβλιά.Βεβαια δεν είχε διάρκεια πάνω από 1-2 λεπτά και ήρθε για 2 φορές μόνο,αλλά ήταν αρκετά δυνατός σε σημείο να θέλω να πάω νοσοκομείο αν δεν μου περασει.Ειμαι 20 ετών και έκανα πριν εναμιση μήνα δυο καρδιολογικός ελέγχους που ήταν μια χαρά.Ωστοσο λόγο αγοραφοβίας και γαδ έχω δυο μήνες τώρα που δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι και ήμουν όλη μέσα στο κρεβάτι σε ακινησία...επίσης η διατροφή μου είναι χαλια με τηγανητά και απ’εξω σχεδόν κάθε μέρα,αλλά οι αιματολογικες εξετάσεις που έκανα πριν 3 μηνες ήταν πολύ καλες.Ηταν από το άγχος λέτε ή να πάω νοσοκομείο γιατί παθαίνω κάτι;Βοηθήστε με σας παρακαλώ!!

Senior Member
    κοίταξε γιατρός δεν είμαι και δεν θα ήθελα ανχοθεις... αλλά αν ηταν τοσο δυνατός ο πόνος όπως το περιγράφεις τότε να πας νοσοκομείο....

Junior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    κοίταξε γιατρός δεν είμαι και δεν θα ήθελα ανχοθεις... αλλά αν ηταν τοσο δυνατός ο πόνος όπως το περιγράφεις τότε να πας νοσοκομείο....
    Τώρα έχει κανα δεκάλεπτο με τέταρτο που μου πέρασε...δεν κράτησε πολύ αλλά ήταν αρκετά έντονο.Το έχω ξαναπαθει βέβαια...γενικώς έχω εδώ και μήνες παρα πολύ άγχος το οποίο μου προκαλεί ενοχλήσεις στην καρδιά κατά περιόδους.Απλα σήμερα αγχώθηκα ακόμα περισσότερο και σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή και την κακή διατροφή,φοβάμαι...από την άλλη είμαι μόνο 20.Την διατροφή μου πάντως την έχω αλλάξει εδώ και λίγες μέρες γιατί πήγα σε διατροφολόγο και πλέον έχω ξεπεράσει σε ένα βαθμό την φοβία μου να βγαίνω έξω όποτε θα γραφτώ και γυμναστήριο

Senior Member
    τί εννοείς ως πόνο στην καρδιά? ο πόνος στην καρδιά είναι πόνος/πλάκωμα πίσω από το στέρνο που όμως δεν μπορείς να το εντοπίσεις με το δάχτυλο. Αν δεν ξέρεις που είναι το στέρνο, γκούγλαρέ το.
    Αν πονάς στο αριστερό στήθος, τότε είναι οισοφάγος/στομάχι, ταλαιπωρείται και αυτό με τόσο άγχος, ακινησία και τζανκ φουντ. Πιες ένα χαμομήλι αν έχεις, να χαλαρώσεις.
    Η καρδιά από φυσιολογική, δεν χειροτερεύει μέσα σε ενάμιση μήνα, είναι μια διαδικασία που θέλει...δεκαετίες.

Junior Member
    Δεν είναι στομαχικός ο πόνος...ταλαιπωρούμαι χρόνια με το στομάχι και ξεχωρίζω ποτε πρόκειται πρόκειται για στομάχι ή καρδιά.Σημερα όπως και μερικές άλλες φορές είχα έναν πόνο ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται η καρδιά.Δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο το όργανο ή για κάποιον μυ ή νεύρο που βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο,πάντως πονούσα ακριβώς σε εκείνη την περιοχή

Έχω κι εγώ τέτοιους πόνους μερικές φορές και πιστεύω φταιει το άγχος...βαζω με το μυαλό μου τα χειρότερα όμως όπως κι εσυ.Νομιζω πάντως ότι δεν έχεις πρόβλημα

Senior Member
    Φιλε εγω οτι εχει σχέση με καρδιά το εχω! Οτι θέλεις. Απο πόνους τσιμπήματα μουδιασματα ταχυπαλμίες έκτακτες ολα! Εχω και αλλα κουφα αλλα εχει εδω και μερικούς μήνες αυτα έχουν περάσει κατα 80% πέρσι με είχε ταράξει πολυ περισσότερο κάθε μερα ήμουν κάπως. Τωρα εχει δυο μερες με ταλαιπωρεί η ημικρανία και ξυπνάω στον ύπνο μου μια στη δεξιά την αλλη αριστερά! Όπως και να χει εγω ακομα πιστεύω οτι κατι εχω με τη καρδιά παρόλο που εχω κανει όλες τις εξετάσεις! Επίσης εχω δεχτεί οτι εχω άγχος και η ομοιοπαθητική με βοήθησε παρά πολυ! Απλά το μυαλό μου εχει κόλλημα οτι κατι εχω με τη καρδιά.