Η αδελφή μου έχει σχιζοφρένεια - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 161
    Senior Member
    Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αυτό που είπες...Να πάρεις τις αποστάσεις σου να ηρεμήσεις...

Senior Member
    Καλησπέρα, Πως είναι τα πράγματα με την αδερφή σου; Έκανες κάποια κίνηση;
    Δεν βλέπει κανείς πολύ καλά παρά μονάχα με την καρδιά.Ότι είναι σημαντικό, δεν το βλέπουν τα μάτια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by stellagla89 View Post
    Ναι μέγα λάθος αλλά έγινε. Παιδιά δεν ξέρω τα φάρμακα της. Θέλω ν μην την ξαναδώ στα μάτια μου ακόμα που έχει κ αυτήν την βαριά αρρώστια.
    Ποσο ασχημο ειναι να εκφραζεσαι ετσι για την αδερφη σου!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    pink εξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε. Θες να ανταλλάξουμε ζωές; Να ρθεις στην θέση μου

Senior Member
    pink εξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε. Θες να ανταλλάξουμε ζωές; Να ρθεις στην θέση μου
    Δεν χρειαζεται!εχω τον αδερφο μου αρρωστο κ μενουμε στο ιδιο σπιτι!

Senior Member
    Περνάς καλά; Εγώ γ αυτό έφυγα γτ υπέφερα. Κ τώρα που μένω μακρυά αλλά στην ίδια πόλη πάλι υποφέρω

Senior Member
    [QUOTE=stellagla89;1110724]Περνάς καλά; Εγώ γ αυτό έφυγα γτ υπέφερα. Κ τώρα που μένω μακρυά αλλά στην ίδια πόλη πάλι υποφέρω[/QUOTE
    Να σου πω!ο δικος μου εκανε κ αποπειρα,ηταν 3 μηνες νοσοκομειο!ευτυχως για εμας ο ψυχιατρος του βρηκε κατευθειαν την καταλληλη αγωγη!στο σπιτι ειχαμε συνεχεια τσακωμους!εγω δεν μπορουσα να το διαχειριστω οι γονεις μου δεν του χαλαγαν χατηρια!προσπαθουσα να του βαλω ορια κ μια φορα θυμαμαι ο πατερας μου πηγε να με χτυπησει!σε καποια φαση παω ψυχολογο ολο παραπονα για τους δικους μου κ ξερεις τι μου ειπε?δεν φταινε οι δικοι σου αλλα εσυ που τους αφηνεις!παντως ο αδερφος μου μαζι μου ειναι πολυ ενταξει,με την μανα μου τζαντιζεται την βριζει!

Senior Member
    Μάλλον είναι πιο ήπια η κατάσταση του από την δικιά μου. Δηλ ηρεμεί και λίγο. Η δικιά μου είναι καθημερινά στην τσίτα κ στην βία και μας έχει τρελανει ολους

Senior Member
    Μάλλον είναι πιο ήπια η κατάσταση του από την δικιά μου. Δηλ ηρεμεί και λίγο. Η δικιά μου είναι καθημερινά στην τσίτα κ στην βία και μας έχει τρελανει ολους
    Ναι ειναι πιο ηπια ο αδερφος μου!ποτε δεν ηταν βιαιος με εμας αλλα με τους αγνωστους εξω!νομιζε οτι μιλανε γι αυτον κ εβριζε τον καθε αγνωστο στο ασχετο!ασε δραματικες καταστασεις!δεν μπορω να τον κατηγορησω η αρρωστια του μιλαγε!ξερεις πρεπει κ εμεις να μαθουμε πως να χειρειζομαστε την κατασταση!διαβασα την ιστορια σου!νομιζω οτι καπου αφηνετε την αδερφη σας να σας κανει οτι θελει!τι παει να πει δες σας αφηνει να μιλησετε με τον ψυχιατρο της??θα μιλησετε οπωσδιποτε!επισης ειναι ασχημη εμπειρια να νοσηλευτει,ναι αλλα αν πρεπει??θελω να σου πω οτι πολλες φορες επηρεαζομαστε απο τα συναισθηματα κ ενω νομιζουμε οτι κανουμε το σωστο αντιθετως δεν τους βοηθαμε!επειδη ειναι αρρωστη δεν σημαινει οτι δεν θα της βαλεις ορια,δεν πειραζει κ ας παρεξηγηθει!πρεπει να την συγχωρησεις την αδερφη σου,δεν το θελει η ιδια,η αρρωστια της την χειροτερευει!κρατα τις αποστασεις σου αλλα αγαπησε την,το εχει αναγκη περισσοτερο απ ολου!

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Ναι ειναι πιο ηπια ο αδερφος μου!ποτε δεν ηταν βιαιος με εμας αλλα με τους αγνωστους εξω!νομιζε οτι μιλανε γι αυτον κ εβριζε τον καθε αγνωστο στο ασχετο!ασε δραματικες καταστασεις!δεν μπορω να τον κατηγορησω η αρρωστια του μιλαγε!ξερεις πρεπει κ εμεις να μαθουμε πως να χειρειζομαστε την κατασταση!διαβασα την ιστορια σου!νομιζω οτι καπου αφηνετε την αδερφη σας να σας κανει οτι θελει!τι παει να πει δες σας αφηνει να μιλησετε με τον ψυχιατρο της??θα μιλησετε οπωσδιποτε!επισης ειναι ασχημη εμπειρια να νοσηλευτει,ναι αλλα αν πρεπει??θελω να σου πω οτι πολλες φορες επηρεαζομαστε απο τα συναισθηματα κ ενω νομιζουμε οτι κανουμε το σωστο αντιθετως δεν τους βοηθαμε!επειδη ειναι αρρωστη δεν σημαινει οτι δεν θα της βαλεις ορια,δεν πειραζει κ ας παρεξηγηθει!πρεπει να την συγχωρησεις την αδερφη σου,δεν το θελει η ιδια,η αρρωστια της την χειροτερευει!κρατα τις αποστασεις σου αλλα αγαπησε την,το εχει αναγκη περισσοτερο απ ολου!
    γεια σου! εχω κανει και εγω 2 αποπειρες αυτοκτονιας. το ειπα κατευθειαν και μου εκαναν πληση στομαχου. δεν εχω νοσηλευτει ποτε. αν και μερικες στιγμες νομιζω οτι το χρειαζομαι γιατι πεφτει πολυ η διαθεση μου. δεν ξερω τι να κανω δεν παλευετε και η καθημερηνοτητα.

hlias1988
    Guest
    και ολο τα ριχνω στην μανα μου. τι να κανει και αυτη η κακομοιρα την ταλαιπωρω μερικες φορες... δεν το θελω. ειμαι γενικως συνεργασιμος. αλλα και να μπω σε κλινικη δεν μπορω χωρις την καθημερηνοτητα μου. δεν μπορω να φυγω απο το σπιτι νομιζω θα γινω χειροτερα αμα μπω σε κλινικη.. τι μου προτεινεις?

Senior Member
    Προσπάθησα πολύ γ αυτήν. Έδωσα τα πάντα. Πήγα πίσω την ζωή μου. Κ περνω κ εγώ ψυχοφαρμακα. Οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό που περνάμε εμεις. Άνθρωποι είμαστε. Αν μας χτυπάν στεναχωριομαατε και μισούμε. Εγώ την μίσησα. Γ όλα όσα έχει κάνει σε όλους μας. Κ δεν πιστευω ότι μιλά 100% η αρρώστια της. Αλλά κ ο χαρακτήρας της

hlias1988
    Guest
    Προσπάθησα πολύ γ αυτήν. Έδωσα τα πάντα. Πήγα πίσω την ζωή μου. Κ περνω κ εγώ ψυχοφαρμακα. Οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό που περνάμε εμεις. Άνθρωποι είμαστε. Αν μας χτυπάν στεναχωριομαατε και μισούμε. Εγώ την μίσησα. Γ όλα όσα έχει κάνει σε όλους μας. Κ δεν πιστευω ότι μιλά 100% η αρρώστια της. Αλλά κ ο χαρακτήρας της
    κουραγιο κοπελα μου.... ειναι δυσκολη η εποχη που παιρναμε..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    και ολο τα ριχνω στην μανα μου. τι να κανει και αυτη η κακομοιρα την ταλαιπωρω μερικες φορες... δεν το θελω. ειμαι γενικως συνεργασιμος. αλλα και να μπω σε κλινικη δεν μπορω χωρις την καθημερηνοτητα μου. δεν μπορω να φυγω απο το σπιτι νομιζω θα γινω χειροτερα αμα μπω σε κλινικη.. τι μου προτεινεις?
    Μα δεν μπαινουν ολοι στην κλινικη μονο οσοι ειναι στο απροχωρητο!καλα κ ο δικος μου στην μανα μου ξεσπαει!!οταν εκανες την αποπειρα τι σκεφτοσουν?ο δικος μου ηταν στον δικο του κοσμο,νομιζε οτι τον κυνηγαγαν γι αυτο το εκανε!εντωμεταξυ δεν το θυμαται!επεσε κ σε κομμα βεβαια δεν ξερω αν μετραει κ αυτο!

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Μα δεν μπαινουν ολοι στην κλινικη μονο οσοι ειναι στο απροχωρητο!καλα κ ο δικος μου στην μανα μου ξεσπαει!!οταν εκανες την αποπειρα τι σκεφτοσουν?ο δικος μου ηταν στον δικο του κοσμο,νομιζε οτι τον κυνηγαγαν γι αυτο το εκανε!εντωμεταξυ δεν το θυμαται!επεσε κ σε κομμα βεβαια δεν ξερω αν μετραει κ αυτο!
    εγω νιωθω οτι το εκανα για να τους ταλαιπωρησω επιτηδες επειδη δεν μου εκαναν τα χατηρια και ηταν αυστυροι μαζι μου. και με γεμιζαν μονο
    με πρεπει.....

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast