σας πειραζει? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: κοριτσια/γυναικες θα πηγαινατε με παρθενο

Voters
5. You may not vote on this poll
  • ναι

3 60.00%
  • οχι

2 40.00%
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    "διακρισεις λογω οικονομικης καταστασης" θα ηταν το πιο σωστο. με το "ρατσισμος" δινεις το λαθος μηνυμα οτι το προβλημα ειναι φυλετικο.
    Γιατί δεν παραδέχεσαι απλά ότι υπάρχουν "κενά" στο λεξιλόγιο μας σε ότι αφορά τις διακρίσεις μεταξύ ομάδων ή μεμονωμένων ανθρώπων για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα;

Η διάκριση π.χ. ανάμεσα σε "μετανάστη" και "πρόσφυγα" με την οποία μου έχουν ζαλίσει τα α****** τα τηλεοπτικά κανάλια, αφορά κάποιες δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων στο Πανελλήνιο για τους οποίους οι "δημοσιογράφοι / σχολιαστές πρώτης γραμμής" απαιτούν σεβασμό.

Η διάκριση ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς όμως αφορά εκατομμύρια πληθυσμού, αλλά ΟΙ ΙΔΙΟΙ "δημοσιογράφοι / σχολιαστές πρώτης γραμμής" κάνουν γαργάρα.

Η γενικότερη χρήση μιας ήδη επισημοποιημένης έκφρασης (ρατσισμός) από εμένα κρίνεται σωστή, καθότι μέχρι σήμερα στην "ακαδημαική κοινότητα" (BAMBACHA!) τους "ξέφυγε" ότι υφίστανται μιαρές και κατάπτυστες συμπεριφορές από κάποιους, οι οποίες καλό θα ήταν να είχαν μια ακριβής λέξη για την περιγραφή αυτών.

Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις οι οποίες δεν συγκαλύπτουν τις προαναφερθείσες συμπεριφορές. Μέχρι να βρεθεί λέξη η οποία περιγράφει την προαναφερθείσα διάκριση, εγώ θα χρησιμοποιώ τον ρατσισμό ή οικονομικό ρατσισμό, με επεξήγηση ότι δεν εννοώ τον φυλετικό ρατσισμό.

Senior Member
    μ87 αν σε ενδιαφερει τοσο το θεμα, κανε αλλο θεμα. εδω συζητιεται το θεμα που εβαλε ο πανος19....

Μ87 εχεις καταπληκτικο λεξιλογιο. Θαυμαζω τη γραφη σου. Εχεις σπουδες σχετικες με Λόγο;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    μην μου χαλάτε το θέμα

Senior Member
    ο εμ δεν ειμαι εγω κι εκανα χρονια να καταλαβω τι λεει μεχρι να βρω τι λεει φαγαμε 5 -6 χρονια να μιλαει πεστα ρε ελευθερα πεσ οτι θεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 3 of 3 FirstFirst 123