Sos xanax και strepsil
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Antonis8
    Guest

Sos xanax και strepsil

Εχω πονολαιμο, ίσως αρχή φαρυγγιτιδας, πήρα μέσα στη μέρα τέσσερις καραμελες strepsil, ξέρει κανείς αν μπορω να παρω xanax τώρα; Πήρα στα επειγοντα να ρωτησω,μου ειπαν πως δεν κανει αλληλςπιδραση, αλλά φοβαμαι. Χρειάζεται να λαρω όμως γιατί δεν κπιμηθηκα χθες και ουτε σήμερα μπορω.

Senior Member
    ελα ρε συ πλακα κανεις? επερνα xanax και επερνα strepsil στο καπακι... δεν υπαρχει θεμα....

εδω περνω φαρμακευτικη κανναβη που με της βενζοδιαζεπινες δεν κανει... και τωρα θα σταματησω για κανα μηνα το CBD... γιατι ενιωθα πολυ νυστα και κουραση και ειχα προβληματα μνημης...

Senior Member
    Διαβασε το φυλλο οδηγιων και των δυο.
    Καπου θα γραφει για τις αλληλεπιδρασεις. Αν δεν τα εχεις υπαρχουν στο ιντερνετ με μια αναζητηση στο google.
    Αν και εχω την εντυπωση οτι η strepsils ειναι καραμελες, που λογικα δεν εχει να αλλιλεπιδρασει με κατι...
    Με το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    ελα ρε συ πλακα κανεις? επερνα xanax και επερνα strepsil στο καπακι... δεν υπαρχει θεμα....
    Σίγουρα?
    Λες να μου κανει τιποτα με τη φαρυγγιτιδα το ζαναξ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Σίγουρα?
    Λες να μου κανει τιποτα με τη φαρυγγιτιδα το ζαναξ?
    πριν ποσες ωρες πηρες την καραμελα? γενικα με βαση την σελιδα drugs.com εχουν αναφερθει αν παρεις και τα 2 μαζι οτι προκαλει ζαλαδα... αν υπαρχει διαφορα ωρας δηλαδη 1-2 ωρες δεν εχεις θεμα...

Οχι οχι το xanax δεν θα σου προκαλεσει προβλημα με την φαρυγγιτιδα

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by venom View Post
    Διαβασε το φυλλο οδηγιων και των δυο.
    Καπου θα γραφει για τις αλληλεπιδρασεις. Αν δεν τα εχεις υπαρχουν στο ιντερνετ με μια αναζητηση στο google.
    Αν και εχω την εντυπωση οτι η strepsils ειναι καραμελες, που λογικα δεν εχει να αλλιλεπιδρασει με κατι...
    Δεν γράφει κάτι. Περιεχουν και αντισηπτικό οι καραμελες

Antonis8
    Guest
    πριν ποσες ωρες πηρες την καραμελα? γενικα με βαση την σελιδα drugs.com εχουν αναφερθει αν παρεις και τα 2 μαζι οτι προκαλει ζαλαδα... αν υπαρχει διαφορα ωρας δηλαδη 1-2 ωρες δεν εχεις θεμα...

Οχι οχι το xanax δεν θα σου προκαλεσει προβλημα με την φαρυγγιτιδα
    Πήρα τέσσερις συνολικά μέσα στη μέρα,την τελευταία γύρω στις 12 το βραδυ. Ζαλάδα έχω ήδη λόγω της αυπνιας

Senior Member
    Πήρα τέσσερις συνολικά μέσα στη μέρα,την τελευταία γύρω στις 12 το βραδυ. Ζαλάδα έχω ήδη λόγω της αυπνιας
    οκ τοτε αν ειναι αναγκη και πρεπει να παρεις xanax τοτε παρε δεν υπαρχει προβλημα..!

Antonis8
    Guest
    οκ τοτε αν ειναι αναγκη και πρεπει να παρεις xanax τοτε παρε δεν υπαρχει προβλημα..!

Σίγουρα; φοβαμαι μην κλείσει ο λαιμός μου, έχω διαβασει ότι κάνει θέματα με το ανάπνευστικο το ζαναξ .

Antonis8
    Guest
    Πήρα μισο των 0.25. Σε πόση ώρα μπορει να εμφανιστούν ππαρενέργειες;

Senior Member
    Σίγουρα; φοβαμαι μην κλείσει ο λαιμός μου, έχω διαβασει ότι κάνει θέματα με το ανάπνευστικο το ζαναξ .
    περνω xanax φιλε μου απο τα 17 μου και τωρα ειμαι 26..... αλλα 3 χρονια περνω καθημερινα απο 0.5 εως 1mg αναλογα...

οταν ειχα πονολαιμο επερνα strepsils κανονικα.. δεν ειχα κανενα θεμα...

οσο για το xanax δεν προκαλει θεματα στο αναπνευστικο......! αυτο ισως εχει να κανει με ατομα που περνουν μεγαλες δοσεις μακροχρονια..... στο λεω 100% με σιγουρια αυτο...!

εμενα πχ μου εχει προκαλεσει βραχναδα μονιμη μετα απο αυτα τα χρονια που το περνω.......

Senior Member
    Πήρα μισο των 0.25. Σε πόση ώρα μπορει να εμφανιστούν ππαρενέργειες;
    ποιες παρενεργειες? τπτ δεν θα παθεις...οταν λες μισο τον 0.25? εκοψες το 0.25 στην μεση? δηλαδη πηρες 0.12mg περιπου? ουτε καν που θα σε πιασει... ειναι παρα πολυ μικρη δοσολογια....

Antonis8
    Guest
    ποιες παρενεργειες? τπτ δεν θα παθεις...οταν λες μισο τον 0.25? εκοψες το 0.25 στην μεση? δηλαδη πηρες 0.12mg περιπου? ουτε καν που θα σε πιασει... ειναι παρα πολυ μικρη δοσολογια....
    Ναι,το εκοψα. Συνήθως με πιάνει. Λες να το παρω ολόκληρο? Πρεπει να κοιμηθω γιατί αν μεινω ςυπνος και σήμερα αύριο θα είμαι χαλια.

Senior Member
    Ναι,το εκοψα. Συνήθως με πιάνει. Λες να το παρω ολόκληρο? Πρεπει να κοιμηθω γιατί αν μεινω ςυπνος και σήμερα αύριο θα είμαι χαλια.
    αν δεις οτι δεν σε πιανει παρε ... και εγω υπνο δεν εχω σημερα... περιμενω να παει 6-7 το πρωι για να κοιμηθω... ασε ειναι σπαστικο και εγω δεν μπορω να παρω xanax τωρα γιατι πριν ειχα παρει CBD.... και δεν ειμαι καλα.... νιο8ω το κεφαλι μου περιεργα....... οχι απο το cbd... αλλα επιδει περασαν 10 ωρες που δεν πηρα xanax.......

Senior Member
    Εχω πονολαιμο, ίσως αρχή φαρυγγιτιδας, πήρα μέσα στη μέρα τέσσερις καραμελες strepsil, ξέρει κανείς αν μπορω να παρω xanax τώρα; Πήρα στα επειγοντα να ρωτησω,μου ειπαν πως δεν κανει αλληλςπιδραση, αλλά φοβαμαι. Χρειάζεται να λαρω όμως γιατί δεν κπιμηθηκα χθες και ουτε σήμερα μπορω.
    για ποιον λογο δεν πιστευεις την πληροφορια απο τ α επειγοντα και κανεις στατιστικη σε ενα φορουμ με ασχετους;

Page 1 of 2 12 LastLast