Results 16 to 30 of 84
-
27-01-2009, 18:22 #16
Originally posted by Maximilian
Δέν έβαλα μέσα στο σεξ βρόμικα υποδήματα. Αυτό που περιέγραψα με τον φετιχισμό των υποδήματων είναι εκτός του σεξ!!! Δεν έχει σχέση με την σεξουαλική πράξη, δεν είναι καν προκαταρκτικό του σεξ, δεν είναι τίποτα μέσα στο σεξ. Είναι κάτι άσχετο με την σεξουαλική πράξη.
Όντως ο φετιχισμός στην Ελλάδα είναι στη μαύρη λίστα δυστυχώς..........Και αναρωτιέμαι γιατί?......
τωρα με δουλευεις ετσι???
αν δεν εχει σχεση με το σεξ με τι εχει σχεση???
ειναι σαν να λεμε, μου τριβεις λιγο την πλατη???
Πρώτον αυτή δεν είναι \"τίμια\" συμφωνία. Εγώ να γλείψω τις μπότες της και εις επίμετρον τούτου αυτή να με μαστιγώσει μεχρι θανάτου.
Το μαστίγωμα είναι bdsm καθαρό, και μη ξεχνάς ότι ενέχει πόνο και τραυματισμό ταυτόχρονα. Είναι οοβαρό. Αυτή η γυναίκα που μου λές είναι αφέντρα, και γενικά δεν θέλω αφέντρες. Εγώ θέλω κάποιο kinky ερωτική σύντροφο.
οκ πες το οπως θες...
κινκυ ερωτικους συντρφους στην ελλαδα εχουμε ελλειψη.
Τωρα καλως η οχι, αυτο ειναι αλλη συζητηση.
Να σε ρωτήσω το Βερολίνο πως σου ήλθε? Ο Μαξιμιλιανός στο Βερολίνο είναι.
ε μου ηρθε γιατι ξερω οτι υπαρχει κινκυ σκηνη στο βερολινο.
Αφου εισαι εκει τι ψαχνεις να βρεις στην ελλαδα?
- 27-01-2009, 18:30 #17
Originally posted by krino
τωρα με δουλευεις ετσι???
αν δεν εχει σχεση με το σεξ με τι εχει σχεση???
ειναι σαν να λεμε, μου τριβεις λιγο την πλατη???
Οχί δεν σε δουλεύω, έτσι ακρίβώς έιναι. Είναι σα να λέμε, \"Τζουτζούκο μου, μού τρίβες λίγο την πλάτη? Μ\'αρέσει πολύ....\"
Αν θες πίστεψέ το. Δεν έχω κάτι περισσοτέρο να προσθέσω.
Πολύ με φτιάχνει η καταστρεπτική πλευρά των γυναικείων υποδημάτων
http://www.youtube.com/watch?v=krFcCgOB63I&fmt=18
27-01-2009, 22:44 #18
Μαξ, φίλε μου μπορείς να κάνεις ένα κλαμπ, ένα σύλλογο, ένα σωματείο, ένα blog, κάτι τέλος πάντων που να συμμαζεύεστε όλοι όσοι έχετε τέτοιου είδους φετίχ και να ανταλλάσετε γνώμες και απόψεις πάνω στο αγαπημένο σας σπόρ..Μπορείτε να το ονομάσετε \"τα ξώφτερνα, τα πρόστυχα ,τα υποδήματα σου\" και στο λογότυπο των εντύπων σας να δεσπόζει πάνω δεξιά μια street dirt γοβίτσα, κατά προτίμηση μαύρη λουστρίνι με τις απαραίτητες βρωμίτσες πάνω.
Κι όταν φτάσετε μετά από καμιά 15αριά χρονάκια να γίνουν τα μέλη 4 μαζί με σένα φυσικά (γιατί τόσο θα κάνετε για να βρεθείτε τόοοσοι πολλοί..) μεταξύ της γοβοσυζήτησης , μπορείτε να ρίχνετε και καμιά μπιριμπίτσα να περνάει η ώρα...
Τόσα φετίχ και φετίχ υπάρχουν βρε αγόρι μου, αυτό με τα παπούτσια που στο καλό το είδες και σου κανε κλικ, δεν μπορώ να καταλάβω...Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εμείς ασχολούμαστε με το αν σε φτιάχνει ή όχι η καταστρεπτική πλευρά των γυναικείων υποδημάτων (!!!)
Έλεος[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
27-01-2009, 23:03 #19
Originally posted by sabb
Τόσα φετίχ και φετίχ υπάρχουν βρε αγόρι μου, αυτό με τα παπούτσια που στο καλό το είδες και σου κανε κλικ, δεν μπορώ να καταλάβω...
Δεν ήτανε δική μου επιλογή...... Διάβασε......
http://www.obrela.gr/sexual_deviance_2.htm
27-01-2009, 23:15 #20
Δεν ήτανε δική μου επιλογή...... Διάβασε.....
σε ενδιαφερει λοπον να συζητησεις με καποιον ειδικο το θεμα η τι αλλο?
27-01-2009, 23:24 #21
σε ενδιαφέρουν αποκλειστικά οι γόβες ή συμβιβάζεσαι και με μια παντόφλα???:P:P:P
27-01-2009, 23:27 #22
θα δωσεις τις παντουφλες σου iberis?
27-01-2009, 23:35 #23
ε! forum υποστήριξης είναι...ο καθένας ας συνδράμει με ότι διαθέτει!Εγώ έχω ένα ζευγάρι παντόφλες για πέταμα, κρίμα είναι να πάνε χαμένες! εσύ άσπλαχνε τίποτα??Ούτε σαγιονάρα?:P:P
Πάντως βλέπω τον Maximilian στο τέλος αντί να τρώει από γόβα..να τρώει παντόφλα!:D
27-01-2009, 23:53 #24
κοιτα εμενα με ενδιαφερει ο μαξιμος εφοσον διαπιστωνει οτι εχει ενα προβλημα και θελει να δει τι θα κανει με αυτο αν θελει να κανει κατι.
Τα υπολοιπα δεν με απασχολουν η αν θες αφορουν αλλο φορουμ που δεν ειναι συναφες με τα ενδιαφεροντα μου.
27-01-2009, 23:59 #25
Δεν νομίζω ότι το αντιλαμβάνεται ως πρόβλημα αλλά ως ιδιαιτερότητα.Μπορεί να κάνω λάθος..
Δεν βλέπω να ζητάει βοήθεια για το πως θα το ξεπεράσει αλλά τον απασχολεί να βρει γυναίκα που να μπορεί να πραγματοποιήσει αυτό που τον ευχαριστεί
28-01-2009, 08:28 #26
Originally posted by iberis
Δεν νομίζω ότι το αντιλαμβάνεται ως πρόβλημα αλλά ως ιδιαιτερότητα.Μπορεί να κάνω λάθος..
Δεν βλέπω να ζητάει βοήθεια για το πως θα το ξεπεράσει αλλά τον απασχολεί να βρει γυναίκα που να μπορεί να πραγματοποιήσει αυτό που τον ευχαριστεί
Η ζωή είναι μια και μοναδική, δεν υπάρχει άλλη. Οπότε είναι αμαρτία να φύγω από αυτόν το κόσμο χωρίς να έχω δοκιμάσει έστω και μια φορά τα του φετιχισμού. Και επειδή μια μέρα θα φύγω από αυτόν τον κόσμο και δε θα μια νοιάζει πλέον, πρεπει να βρω με κάθε κόστος μια γυναίκα που θα υλοποιήσει τον φετιχισμό μου. Και ας είναι να γίνω πολλάκις και πλειστάκις φορές ρεζίλι/ρόμπα στα μάτια αρκετών γυναικών, όταν θα ακούν την περιγραφή φετιχισμού μου............
Οταν θα έχει πλεόν υλοποιηθεί ο φετιχισμός μου, τότε θα γίνει αξιολόγηση για το εαν αξιζει πραγματικά τον κόπο και τότε θα σκεφτώ εαν χρειάζομαι κάποια βοήθεια από ψυχιάτρο.........
28-01-2009, 09:15 #27
Originally posted by iberis
Η ζωή είναι μια και μοναδική, δεν υπάρχει άλλη. Οπότε είναι αμαρτία να φύγω από αυτόν το κόσμο χωρίς να έχω δοκιμάσει έστω και μια φορά τα του φετιχισμού. Και επειδή μια μέρα θα φύγω από αυτόν τον κόσμο και δε θα μια νοιάζει πλέον, πρεπει να βρω με κάθε κόστος μια γυναίκα που θα υλοποιήσει τον φετιχισμό μου. Και ας είναι να γίνω πολλάκις και πλειστάκις φορές ρεζίλι/ρόμπα στα μάτια αρκετών γυναικών, όταν θα ακούν την περιγραφή φετιχισμού μου............
Οταν θα έχει πλεόν υλοποιηθεί ο φετιχισμός μου, τότε θα γίνει αξιολόγηση για το εαν αξιζει πραγματικά τον κόπο και τότε θα σκεφτώ εαν χρειάζομαι κάποια βοήθεια από ψυχιάτρο.........
..Ή δεν μετράει έτσι, γιατί χάνεται το feeling ?[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
28-01-2009, 09:47 #28
σωστο αυτο.
Οταν υλοποιηθει ο φετιχισμος σου τα ξαναλεμε.
28-01-2009, 10:51 #29
Originally posted by sabb
Αν τόχεις τόσο ζόρι, αν δεν κάνω λάθος με 130-150 ευρωπουλάκια την κάνεις τη δουλειά σου, τόσο δεν πάει μια κοπελίτσα επί πληρωμή ? Εσύ αντί να την κουτουπώσεις, θα την βάλεις να κάνει σόου με γοβάκια πάνω στα σεντόνια σου, δεν νομίζω να σου χαλάσει το χατήρι ;)
..Ή δεν μετράει έτσι, γιατί χάνεται το feeling?
Χάνεται το feeling.....
Αυτές οι \"κοπελίτσες\" είναι άστα να πάνε από ένδυση. Ξεφεύγουν τελείως.....
Μονάχα η Nicky ξέρει τι κάνει! Έχει στυλ η γυναίκα......
http://img119.imageshack.us/img119/8483/whitebedmovxy0.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=J8GxclMzeNA&fmt=18
Πάντως μιλούσα με διάφορους τυπάδες που γλείφουνε γυναικεία υποδήματα και σόλες.
Δυο ήτανε από Ελλάδα.
Ο ένας έχει ερωτική σύντροφο που είναι shoe-freak και έχει 50-60 ζευγάρια υποδημάτων. Αυτή τον βάζει/αφήνει να γλείφει τα υποδήματα της και να καθαρίζει τις σόλες με τη γλώσσα του. Αυτός λέει πως αυτή είναι προσεκτική που πάτα έξω.
Ο άλλος τυπάς πέτυχε γυναίκα (Ελληνίδα) που του είπε \"Γλείψε μου τις γόβες!\" μπροστά σε κόσμο. Γενικώς υλοποίησε τις φαντασιώσεις σχετικά με γλείψιμο υποδημάτων με αυτή την γυναίκα. Απ΄ότι μου είπε πέρασε πολύ καλά με αυτήν τη γυναίκα.
Αλλά δυστυχώς τέτοιου είδους γυναίκες ανήκουν στο 0,0000000000000000000000001% των Ελληνίδων γυναικών. Είναι σα να ψάχνει κάποιος ψυλλους μέσα στα άχυρα.....Αλλά από την άλλη υφίστανται ισχυροί λόγοι για να συνεχιστεί η αναζήτηση.......
28-01-2009, 10:55 #30
ωραια και τι ψαχνεις εδω μεσα βρε μαξιμε?
Μηπως σκασει το 0,01 Χ ενα δις % και πιασεις το λαχειο??
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή