Results 31 to 45 of 84
-
28-01-2009, 11:04 #31
Originally posted by krino
ωραια και τι ψαχνεις εδω μεσα βρε μαξιμε?
Μηπως σκασει το 0,01 Χ ενα δις % και πιασεις το λαχειο??
Ε, και που να την ψάξω?????????
Νομίζεις δεν μιλώ σε γυναίκες?.....
Πήγε ο κολλητός μου και μίλησε σε ένα μωράκι, και κάποια στιγμή της ανάφερε για γυναίκεια υποδημάτα και άνδρες που τους αρέσει να τους τσαλαπατάνε γυναίκες με γόβες.
Και αυτή απάντησε \"Χρειάζεται καλή ισορροπία για αυτό!\" Και μετά τον έπιασε νευρικό γέλιο και έφυγε.
Αυτή η γυναίκα με την απάντηση της έδωσε αποχρώσες ενδείξεις ότι μπορεί να ψήνοτανε για μια τέτοια φάση.
Αλλά αντι να την \"πετύχω\" εγώ αυτήν τη γυναίκα, την \"πέτυχε\" ο κολλητός μου την έχασε..........
Ασε έκανα πολλές βλακείες στο παρελθον: μιλούσα σε μια Αγγλίδα που σπουδάζε Αγγλική φιλολογία, αλλά μετά έφυγα και εγώ....Ήτανε και αυτή πολύ μωρό...... Οι Αγγλίδες έιναι οι νούμερο ένα υποψήφιες για κίνκυ σκηνικά......
- 28-01-2009, 11:38 #32
Εν τω μεταξύ, μέχρι να βρεθεί αυτή που θα κάτσει στη φάση με τα γοβάκια, εσύ έχεις κάποια σχέση?
28-01-2009, 11:59 #33
Originally posted by Maximilian
Οι Αγγλίδες έιναι οι νούμερο ένα υποψήφιες για κίνκυ σκηνικά......
Αλλα απο οτι φαινεται για την ελλαδα δεν ειναι ενθαρρυντικα τα στοιχεια.
Για αυτο σου ειπα οτι ψαχνεις σε λαθος χωρο η τοπο.
Βεβαια αν εκπληρωσεις τις σκεψεις σου και θες να παμε στο επομενο βημα, ελα να τα ξαναπουμε.
28-01-2009, 12:09 #34
Originally posted by nature
Εν τω μεταξύ, μέχρι να βρεθεί αυτή που θα κάτσει στη φάση με τα γοβάκια, εσύ έχεις κάποια σχέση?
Tσουκ......
Δεν βγαίνει ούτε για σχέση. Έχω κάνει πολλά λάθη στις προσεγγίσεις μου στο γυναικείο φύλο, εχω πέσει θύμα της αρχής της απροβλεψιμότητας, κτλ.....
Γενικά στον αγώνα μήπως τυχόν, βγει κάποια σχέση. Έστω τουλάχιστο να έχουμε το σεξ..... Κάτι είναι και δαύτο..........
28-01-2009, 12:19 #35
Ίσως να είμαι χαζή αλλά δεν κατάλαβα την απάντησή σου. Εχεις ή δεν έχεις? Ναι ή οχι?
28-01-2009, 12:23 #36
ειπε τσουκ.
28-01-2009, 12:27 #37
δηλαδή όχι......!
28-01-2009, 12:32 #38
Originally posted by nature
Ίσως να είμαι χαζή αλλά δεν κατάλαβα την απάντησή σου. Εχεις ή δεν έχεις? Ναι ή οχι?
Δεν είχα σχέση.
Και πολύ πιθανό να μην έχω σχέση και στο μέλλον.....
28-01-2009, 12:33 #39
Originally posted by Maximilian
Πήγε ο κολλητός μου και μίλησε σε ένα μωράκι, και κάποια στιγμή της ανάφερε για γυναίκεια υποδημάτα και άνδρες που τους αρέσει να τους τσαλαπατάνε γυναίκες με γόβες.
Και αυτή απάντησε \"Χρειάζεται καλή ισορροπία για αυτό!\" Και μετά τον έπιασε νευρικό γέλιο και έφυγε.
Αυτή η γυναίκα με την απάντηση της έδωσε αποχρώσες ενδείξεις ότι μπορεί να ψήνοτανε για μια τέτοια φάση.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
28-01-2009, 12:33 #40
Γιατί έχω την αμυδρά εντύπωση πως ο Μάξιμος μας δουλεύει ψιλό γαζί ?
[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
28-01-2009, 12:34 #41
Originally posted by sabb
Γιατί έχω την αμυδρά εντύπωση πως ο Μάξιμος μας δουλεύει ψιλό γαζί ?
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Eννοειται πως εσπαγε πλακα εκεινη την στιγμη η κοπελα δινοντας μια τετοια απαντηση
Μέσα στο μυαλό της ήσουνα εσύ?
28-01-2009, 13:28 #42
Θα στο πω ξεκάθαρα...Μου μοιάζει σαν να βρήκες πρόσφορο έδαφος σε μια πλατφόρμα διαλόγου όπως είναι αυτό το φόρουμ, όπου τα μέλη που περιδιαβαίνουν εδώ μέσα έχουν την καλή διάθεση και την θέληση ν\' ακούσουν τον καθένα και να πουν την γνώμη τους επί παντός επιστητού με γνώμονα την καλοπροαίρετη πρόθεση να βοηθήσουν...Δεν σημαίνει πως υπάρχουν κάποιοι άρρωστοι και οι υγιείς τούς συμβουλεύουν στο τι να κάνουν. Το τι περνάει ο καθένας που βρίσκεται εδώ μέσα , το ξέρει καλύτερα απ\' όλους ο ίδιος, ας πούμε πως είμαστε μια μεγάλη ιντερνετική παρέα που βρήκαμε κοινό τόπο συνεννόησης, ανταλλαγής απόψεων, ιδεών, καμιά φορά με τις αντεγκλήσεις μας και τον έντονο διάλογο, αλλά πάντα με κοινό σκοπό να βοηθήσουμε με τις γνώσεις μας ή την διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, ο ένας τον άλλον.
Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά μεταξύ μας, αλλά λίγο πολύ ο καθένας μας έχει υπ\' όψη του κάποια χαρακτηριστικά συμπεριφοράς των συνομιλητών του κι αν μη τι άλλο εκείνο που δεν λείπει είναι ο αλληλοσεβασμός.
Δεν κατάλαβα ούτε εγώ και φαντάζομαι ούτε οι υπόλοιποι που είχαν την καλή διάθεση να σ\' ακούσουν, αν εφόσον έκανες την ερώτηση σου, πήρες την απάντηση σου, τι άλλο μένει να πούμε για ένα θέμα που ναι μεν, εγώ το αντιμετωπίζω χαλαρά (δες προηγούμενο πόστ) αλλά που σε τελική ανάλυση, δεν ξέρω κάτω από ποιό πρίσμα το τοποθετείς. Αν ο φετιχισμός θεωρείται ψυχικό νόσημα, η συμβουλή μου είναι να πας σ\' ένα ειδικό, έχω την εντύπωση πως κανείς εδώ μέσα δεν έχει τις ειδικές γνώσεις για να σε βοηθήσει. Αν ο φετιχισμός θεωρείται σεξουαλική παραφιλία αλλά όχι ψυχικό νόσημα, δεν νομίζω πως έχουμε πολύ περισσότερα να συζητήσουμε για ένα ειδικό θέμα φετιχισμού που δεν νομίζω να αριθμεί πάνω από 100 οπαδούς σ\' όλο τον πλανήτη, αν το πρόβλημα σου είναι να μην μπορείς να διεγερθείς χωρίς αυτή την - ας πούμε - ιδιορρυθμία, τότε πάλι σε σεξολόγο με ντοκτορά πρέπει να απευθυνθείς...
Η γενική αντιμετώπιση όσων σου απάντησαν σ\' ένα θέμα που είτε το θέλουμε είτε όχι είναι ταμπού για πολλούς από εδώ μέσα έχει κάτι που δεν μου κάθεται, ελπίζω να κάνω λάθος και να σ\' έχω παρεξηγήσει. Έχω μείνει με την εντύπωση ωστόσο πως το φετίχ για το οποίο ζητάς απαντήσεις ,από τη μεριά σου εκλαμβάνεται σαν μια πρωτοποριακή σεξουαλική συμπεριφορά για την οποία εμείς οι υπόλοιποι αδαείς θνητοί πρέπει να υποκλιθούμε ? Η σύγκριση της βρετανικής σεξουαλικής ανωτερότητας σε σχέση με την ψωροκώσταινα, μου δίνει κάποια στοιχεία να σκέφτομαι με τον τρόπο που αναλύω παραπάνω...
Για όλα αυτά, φίλε μου Μαξ, εύχομαι να κάνω λάθος και να έχω παρεξηγήσει τις προθέσεις σου..Μένει να μας πεις εσύ , τι προσδοκάς μέσα απ\' αυτό το φόρουμ κι εμείς θα δούμε κατά πόσο μπορούμε να σε βοηθήσουμε στις αναζητήσεις σου, αρκεί αυτές να μην ξεπερνούν τα όρια του γελοίου...:)[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
28-01-2009, 13:33 #43
Μax,
Μόνο Ελληνίδες ψάχνεις που να έχουν το ίδιο φετίχ με εσένα?
Θεωρώ ότι στο Βερολίνο και Γερμανία γενικότερα, θα βρεις πιο εύκολα
Και μέχρι να το βρεις αυτό που ψάχνεις, δεν θα έχεις σεξουαλική ζωή?
Επίσης, από πόσα ζευγάρια και πάνω θεωρείται κάποιος shoe-freak?
Εγώ είμαι, διαπιστωμένα:P
28-01-2009, 13:40 #44
Originally posted by Nora
Εγώ είμαι, διαπιστωμένα:P
νορα,
παπουτσι απο τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο....
:P
28-01-2009, 13:41 #45
γκέισα....!!!!!!!! απο 50 και πάνω νομίζω.....έλα ν\' ανοίξουμε το club των shoe-freak...καμιά 200αριά θα\' χω...!!!!!!!!!!!!!!!
συναδέλφισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή