Κατι σχετικά με γυναικεία υποδήματα..... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84
    Member
    Originally posted by Nora
    Μax,

Μόνο Ελληνίδες ψάχνεις που να έχουν το ίδιο φετίχ με εσένα?
    Θεωρώ ότι στο Βερολίνο και Γερμανία γενικότερα, θα βρεις πιο εύκολα

Και μέχρι να το βρεις αυτό που ψάχνεις, δεν θα έχεις σεξουαλική ζωή?

Επίσης, από πόσα ζευγάρια και πάνω θεωρείται κάποιος shoe-freak?
    Εγώ είμαι, διαπιστωμένα:P

Τι σας έπιασε όλους με το Βερολίνο?

Γενικά ο,τι βρεθεί από γυναίκα (Ελληνίδα, Αγγλίδα, Γερμανίδα, Γαλλίδα, Ιταλίδα, κτλ). Αρκεί από τη λευκή φυλή. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες από την μαύρη φυλή.
    Εαν καταφέρω να βρω μια ερωτική σύντροφο θα κάνω σεξ, για να ξεπαρθενιαστώ κιόλας. Αλλά απ\' οτι φαίνεται υπάρχει ενα κακό πνεύμα που δεν με αφήνει να βρω γυναίκα. Κάθε ερωτική προσέγγιση καταλήγει σε φιάσκο...........

Ο τύπος ονόμασε την ερωτική του σύντροφο shoe-freak, όχι εγώ.
    Εγώ έχω διαβάσει αυτό το βιβλίο οπότε γνωρίζω πως κάποιες γυναίκες έχουν μια εμμονή με την απόκτηση υποδημάτων.
    http://www.perizitito.gr/product.php?productid=141708&page=1

Αλήθεια πόσα έχεις?

Banned
    Originally posted by Maximilian

Κάθε ερωτική προσέγγιση καταλήγει σε φιάσκο.......

ωραια αν εχει νοημα να συζητηθει κατι ειναι αυτο.
    Προς το παρον βαλε τα παπουτσια στη παπουτσοθηκη και βλεπουμε.

Member
    Originally posted by krino
    ωραια αν εχει νοημα να συζητηθει κατι ειναι αυτο.
    Προς το παρον βαλε τα παπουτσια στη παπουτσοθηκη και βλεπουμε.

Εχω κάνει μεχρι τώρα καμιά 500αριά προσεγγίσεις σε γυναικές - γυναικοπαρέες.
    Γενικώς το μεγαλύτερο μέρος καταλήγει σε φιάσκο......

Τα πιο συχνά:
    -Κάνω λάθη. Μερικές φορές τραγικά.
    -Σκάνε μύτη τυπάδες (άνδρες γνωστοί) που χαλάνε την προσέγγιση.
    -Σκάνε μύτη φιλενάδες που χαλάνε την προσέγγιση
    -Δεν υπάρχει ανταπόκριση στη γυναικοπαρέα.
    -Σκάνε μύτη φιλενάδες που πρέπει να πάρουν τη φίλη τους οπότε διακόπτεται η προσέγγιση
    -Η γυναικα/γυναικοπαρέα πρέπει να φύγει οπότε διακόπτεται η προσεγγιση.
    -Χτυπάει το κινητό της κοπέλας οπότε διακόπτεται η προσέγγιση.
    -Ο τύπος που μοιράζει διαφημιστικά έρχεται και πιάνει κουβέντα με τη γυναίκα ενώ της κάνω προσέγγιση.
    κτλ....κτλ.....

Δεν έχει τέλος η λίστα με τις παραμετρους που χαλάνε την προσέγγιση.................

Banned
    κατσε βρε μαξιμε, χτυπαει το κινητο και διακοπτεται η κουβεντα??
    ειναι λογος αυτος για να μην συνεχισεις να μιλας??
    αν μια γυναικα θελει να σου μιλησει θα κλεισει και το κινητο της....

Εισαι σιγουρος οτι κατι αλλο δεν παει στραβα, περαν βεβαια απο το να μην ενδιαφερεται η κοπελα?

Senior Member

Γενικά ο,τι βρεθεί από γυναίκα (Ελληνίδα, Αγγλίδα, Γερμανίδα, Γαλλίδα, Ιταλίδα, κτλ). Αρκεί από τη λευκή φυλή. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες από την μαύρη φυλή.
    Εαν καταφέρω να βρω μια ερωτική σύντροφο θα κάνω σεξ, για να ξεπαρθενιαστώ κιόλας. Αλλά απ\' οτι φαίνεται υπάρχει ενα κακό πνεύμα που δεν με αφήνει να βρω γυναίκα. Κάθε ερωτική προσέγγιση καταλήγει σε φιάσκο...........
    Πέρα από το διαχωρισμό λευκής - μαύρης φυλής που σε πιο σοβαρό θέμα θα σου έδινα και την κατάλληλη απάντηση, είναι ηλίου φαεινότερο από την όλη τοποθέτηση πως μας δουλεύεις ανεπανόρθωτα ρε μπαγάσα....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    εσύ εκεί στάθηκες ρε κρίνε?;);)
    \" ο τύπος που μοιράζει διαφημιστικά έρχεται και πιάνει κουβέντα με την γυναίκα ενω εγώ της κάνω προσέγγιση\"............!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
    ίσως ρε παιδί μου είναι λάθος ο τρόπος προσέγγισης και γι\' αυτό να καταλήγει σε φιάσκο....αλλιώς δεν μπορεί κάτι θα παιζόταν....και στατιστικά να το πάρεις δηλαδή κάτι θα γινόταν...εκτός και αν τι να πω πια, είσαι λίγο γκαντεμάκος....??

Banned
    βρε ενα σημειο επιασα, ολα τα ιδια ειναι εξαλλου.
    Δεν ξερω κιολας, μηπως μαξ πιανετε συζητηση για το πια γοβα θα ειναι φετος στη μοδα??

Λυπαμαι αλλα λοιπουν στοιχεια και δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.

Member
    Originally posted by dodis
    εσύ εκεί στάθηκες ρε κρίνε?;);)
    \" ο τύπος που μοιράζει διαφημιστικά έρχεται και πιάνει κουβέντα με την γυναίκα ενω εγώ της κάνω προσέγγιση\"............!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
    ίσως ρε παιδί μου είναι λάθος ο τρόπος προσέγγισης και γι\' αυτό να καταλήγει σε φιάσκο....αλλιώς δεν μπορεί κάτι θα παιζόταν....και στατιστικά να το πάρεις δηλαδή κάτι θα γινόταν...εκτός και αν τι να πω πια, είσαι λίγο γκαντεμάκος....??

Έχω γνωρίσει καμιά 50αριά γυναίκες μέχρι τώρα. Αλλά δεν μου άρεσαν εκείνη τη στιγμή που τις μιλούσα.
    Ίσως για κάποιες να έχω μετανιώσει (τώρα που το σκέφτομαι) που σηκώθηκα και έφυγα.

Για πες εσύ πια ειναι η σωστή προσέγγιση???????????????

Senior Member
    δεν σου άρεσαν εκείνη την στιγμή που τους μιλούσες??? ξέρεις αυτό φαίνεται....πότε θες πραγματικά κάποιον και πότε όχι...
    η σωστή προσέγγιση????
    χαλαρά, χωρίς να σκέφτεσαι τι θα γίνει μετά, αν θα γίνει, πως θα γίνει..γενικά, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο...και μην μιλήσεις για γόβες και τα σχετικά...αυτό γίνεται μετααααααα.....όχι την στιγμή της προσέγγισης...δεν ανοίγεσαι τοοοοοοοοσο πια στην φάση της γνωριμίας...ΧΑΛΑΡΑ!!! εγώ αυτό έκανα όταν ήθελα να προσεγγίσω κάποιον...χαλάρωσε κι απολαυσε το που λένε...το φλέρτ, η πρώτη γνωριμία, το πέσιμο που λένε ρε παιδί μου είναι απόλαυση...είναι κάτι πολύ ευχάριστο και γι\' αυτόν που το κάνει και γι\' αυτόν που το εισπράττει.

Member
    δεν σου άρεσαν εκείνη την στιγμή που τους μιλούσες??? ξέρεις αυτό φαίνεται....πότε θες πραγματικά κάποιον και πότε όχι...
    η σωστή προσέγγιση????
    χαλαρά, χωρίς να σκέφτεσαι τι θα γίνει μετά, αν θα γίνει, πως θα γίνει..γενικά, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο...και μην μιλήσεις για γόβες και τα σχετικά...αυτό γίνεται μετααααααα.....όχι την στιγμή της προσέγγισης...δεν ανοίγεσαι τοοοοοοοοσο πια στην φάση της γνωριμίας...ΧΑΛΑΡΑ!!! εγώ αυτό έκανα όταν ήθελα να προσεγγίσω κάποιον...χαλάρωσε κι απολαυσε το που λένε...το φλέρτ, η πρώτη γνωριμία, το πέσιμο που λένε ρε παιδί μου είναι απόλαυση...είναι κάτι πολύ ευχάριστο και γι\' αυτόν που το κάνει και γι\' αυτόν που το εισπράττει.

Δεν μιλάω για γόβες στην προσέγγιση, ούτε λέω πως θελώ γοβο-γλειψίματα κτλ....

Thanks που μπήκες στο κόπο να πεις δυο λογάκια.
    Αυτά τα στοιχέια που περιγράφεις είναι μέσα στην στρατηγική της προσεγγίσεως, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη.......... Και επεδή τα στοιχεία που πρέπει να συνδυαστούν σε μια προσέγγιση είναι απροσμέτρητα, και επειδή οι παράμετροι που πρέπει να εναμορνισθούν είναι άμετροι, υπάρχει πάντοτε μεγάλη πιθανότητα η προσέγγιση να καταλήξει σε φιάσκο............... Και αυτό φαίνεται στην πράξη.

Νιώθω έντονα πως χρειάζεται τρετραψήφιος αριθμός προσεγγίσεων για να παραχθεί πιο \"σταθερή\" απόδοση . Αυτή τη στιγμή η απόδοση μου είναι εξόχως ασταθής μέσα στις προσεγγίσεις.

Senior Member
    ρε συ μαξ....αυτό είναι το πρόβλημα...χέσε τις πιθανότητες, τα στοιχεία, τους συνδιασμούς και τις παραμέτρους.....τι αποδόσεις παιδάκι μου?? \"πάμε στοίχημα\" παίζεις???
    χαλάρωσε....αυτό λέω εγώ.....το θέμα είναι να γουστάρεις αυτή που έχεις απεναντι σου...αν την γουστάρεις και της αρέσεις κι εσύ, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν απο μόνα τους....

Banned

χέσε

Μην λες τετοια γιατι απο τα γοβακια θα περασουμε στους καμπινεδες....
    :cool:

Αντε παζολινι το καναμε εδω μεσα....
    :P

Senior Member
    χαχαχαχα!!!!!!!!!!!! ρε συ κρίνε!!!! δεν παίζεσαι...γέλασα πολύ!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Senior Member
    η σωστή προσέγγιση????
    Dodis, τι κάθεσαι και κουράζεσαι? Αφού δεν μας ρωτάει πως να κάνει μία σχέση. Μόνο το θέμα γοβάκι τον απασχολεί. Κατά τα άλλα είναι κομπλέ.

Banned
    ναι μετα τους αρραβωνες το εχεις ριξει στο γελιο....
    :P

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast