kerato?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: kerato?

Junior Member

kerato?

Καλησπέρα σας
    Θέλω να σας πω μια προσωπική ιστορία
    Είμαι παντρεμένος εδώ και 3 χρόνια, με την γυναίκα μου ήμουν ερωτευμένος και την αγαπούσα και ακόμα την αγαπώ. Το ίδιο λέει και αυτή.
    Πριν μια εβδομάδα την είδα να έχει και δεύτερο κινητό και να το παίρνει πάντα μαζί της. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει οπότε κάποια στιγμή το πήρα στα χέρια μου, και είδα να στέλνει μηνύματα αγάπης με κάποιον, μηνύματα όλη την ημέρα από το πρωί ως το βράδι, είδα ακόμα ότι είχε φτιάξει άλλο μαιλ με άλλο όνομα και άλλη ηλικία.
    Του παρουσιαζόταν δηλαδή σαν άλλη κοπέλα με άλλο όνομα και ηλικία. Του είχε στείλει και φωτογραφίες, είχε φτιάξει και στο facebook profile με άλλο όνομα.
    Με την βοήθεια ενός Hacker έμαθα ότι μιλούσαν και έκαναν και τηλεφωνικό σεξ. Βρήκα και το προφίλ του τύπου και είδα ότι είναι από άλλη πόλη.
    Μόλις της έδειξα όλα τα στοιχεία ταράχτηκε και κλαίγοντας έλεγε ότι το έκανε έτσι για πλάκα και κάτι σαν άλλη εμπειρία. Και ότι δεν είχε σκοπό να προχωρήσει ποιο πέρα, μου είπε ότι έδωσε μόνο το άλλο τηλέφωνο και πετάξαμε την κάρτα.
    Επειδή την αγαπώ την πίστεψα και την συγχώρησα και της είπα να μην μου πει άλλη φορά ψέματα για τίποτα.
    Σήμερα όμως είδα ένα μήνυμα στο κανονικό της κινητό, όπου είχε στείλει μήνυμα ο τύπος και έλεγε αγάπη μου χαθήκαμε.
    Και άλλο ψέμα? Τι γίνεται? Μου είπε ότι το είχε δώσει την πρώτη φορά αυτό αλλά του είχε πει να μην πάρει ποτέ σε αυτό ξανά. Είναι αυτό ή τώρα που πετάξαμε το προηγούμενο τηλέφωνο έδωσε αυτό που έχει?
    Ποια είναι η γνώμη σας.

Senior Member
    Θα σου απαντήσω εγώ ως ένοχη για παρόμοια συμπεριφορά, παλαιότερα.

Ένοιωθα παραμελημένη, ο άντρας μου με είχε δεδομένη, είχαμε και ενα παιδάκι μωρό, είχα ξεχάσει πως είναι να είσαι γυναίκα και να σε ποθούν. Το νετ είναι μια εύκολη διέξοδος και σχετικά ακίνδυνη (μπορείς να μη συναντηθείς με τον άλλον ποτέ). Είναι απλώς φλερτ για το φλερτ, παιχνίδι για το παιχνίδι.

ίσως συμβαίνει κάτι παρόμοιο και σε σας.

Junior Member
    το θεμα ειναι οτι την αγαπω σαν τρελος και θελω να δοκιμαζουμε πραγματα, και δεν θελω να της λειπει τιποτα και να ειναι παντα χαρουμενη,

Senior Member
    καλα κωστα γιατι τι συνχωρεσες δεν καταλαβαινω.δεν εναι σωστα πραγματα αυτα

Senior Member
    πιθανον να εχετε ρουτινιασει??καλη η αγαπη αλλα καμια φορα δεν ειναι αρκετη...Χρησιμοποιηστε την φαντασιας σας κ βρεθειτε σε καινουρια μονοπατια...Τολμησε να κανεις κατι διαφορετικο απο οσα την εχεις συνηθισει..Οποιος αγαπαει ξερει να συγχωρει...Συζητησε μαζι της στο τι την ωθησε να γινει μια αλλη και να κανει ολο αυτο ισως να καταλαβεις τι της λειπει!!

Banned
    Κώστα, το νετ είναι συνήθως όπως είπε η imagine. To θέμα όμως είναι η επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων, αλλά και τι προσδοκίες έχει ο καθένας, τι θεωρεί αποδεκτό και τι όχι μέσα στο πλαίσιο της σχέσης.

Εσύ περίμενες ότι μετά τη συζήτηση που είχατε η επικοινωνία με τον άλλον ή το \'παιχνίδι\' μέσω νετ θα σταματήσει. Μπορεί και να σταμάτησε και να ήταν τα πράγματα όπως στα είπε η γυναίκα σου. Μπορεί και όχι. Όπως και νάχει θυμήσου ότι η αποκάλυψη μιας κρυφής δραστηριότητας και όσα ακολούθησαν, μαζί με την επιθυμία σου \'μην μου ξαναπείς ψέματα\', δεν είναι αρκετά ούτε για να σταματήσουν κάτι που ο άλλος θέλει να κάνει, ούτε εγγυώνται ειλικρίνεια από δω και στο εξής.

Υπάρχουν πολλές απλά ανθρώπινες ανάγκες, αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν μάθει να τις εκφράζουν κρυφά και να μην τις μοιράζονται με τη σταθερή τους σχέση. Αν όπως λες όμως αγαπάς τη γυναίκα σου, ταιριάζετε και βλέπεις ότι η μεταξύ σας σχέση είναι καλή, και αν βέβαια όλα αυτά είναι αμοιβαία, τότε θα χρειαστεί να προσπαθήσεις να κατανοήσεις πώς νιώθει, τι θέλει (αντίστοιχα και εκείνη) και να προσπαθήσετε συστηματικά για μια πιο ανοιχτή επικοινωνία και ενίσχυση της σχέσης σας.

Senior Member
    μια γενικη δικαιολογια που ακουω τελευταια ειναι αυτο περι ρουτινας,αν υπαρχει τοσο μεγαλη ρουτινα τοτε κωστα να βρεις και εσυ μια απο το ιντερνετ να ξερουτινιασεις βρε αδερφε.Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο,και οσοι/οσες το συμβουλευουν αυτο πιστευω θα το θελαν απο το συντροφο τους.Τωρα για το τι πιστευω εγω;Το ιντερνετ ειναι μια κατασταση που μπορει να κολλησει εναν ανθρωπο.Κλειστε το τωρα πριν να ειναι πολυ αργα.Καταλαβαινω οτι αυτο που λεω ειναι ακραιο αλλα οταν οι χαρακτηρες ειναι αδυναμοι τοτε ακραια πραγματα χρειαζονται.Αφιερωστε χρονο ο ενας στον αλλον,αφηστε το να ξεχαστει.Και το κυριοτερο να καταλαβει η γυναικα σου πως απο το ιντερνετ ελαχιστες σχεσεις εχουν ενα μελλον.Το μονο που θα καταφερει ειναι να ικανοποιησει μια \"φαντασιωση\" της και να χασει εσενα.Απο κει και περα εξαρταται ποσο μυαλο εχει στο κεφαλι της,ελπιζω αρκετο...

Member
    κάποτε έκανα παρόμοιες χαζομάρες... μόνο που δεν ήμουν παντρεμένη...
    ο λόγος ήταν ένας και μοναδικός - μοναξιά.
    τώρα είμαι παντρεμένη...
    έχω ένα ιστολόγιο.. γράφω εκεί κάτι σημειώσεις, κάτι σκέψεις ..επικοινωνώ με αρκετούς ανθρώπους... αλλά ούτε καν περνάει απ\'το μυαλό μου σκέψη ότι κάποιος απ\'αυτούς μπορεί να γίνει για μένα κάτι παραπάνω από φίλος η απλά γνωστός..
    γιατί είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου,.. και κανείς άλλος δεν μ\'ενδιαφέρει.
    λες ότι την αγαπάς...
    αυτή σε αγαπάει;.... είναι ευτυχισμένη;...
    τα γεγονότα που περιγράφεις κατά τη δικιά μου ταπεινή γνώμη σημαίνουν ότι συνεχίζει ακόμα την αναζήτηση...

Banned
    γιατι ειναι κακο να εχεις φαντασιωσεις???
    το κακο ειναι να μην τις μοιραζεσαι με τον συντροφο σου οχι να τις εχεις.

Κωστακη, σκεφτηκες ποτε να παρεις μερος στις φαντασιωσεις της γυναικας σου, η απλως θες να ξορκισεις το κακο???
    Αν καταλαβαινεις τι θλεω να πω, η σχεση σου αποκτησε ενα κενο ετσι καλυφθηκε με αυτο το τροπο.
    Δες πιο μεσα και δες αν μπορεις να καλυψεις αυτο το κενο.
    Μην αναγκαζεις το συντροφο σου να κανει δηλωσεις μετανοιας (δυστυχως ετσι δημιουργεις ενοχικα συνδρομα οχι λυσεις) αλλα δες τις ανακγες της και πως αυτες μπορεις να τις καλυψεις.

Junior Member
    Καλημέρα σε όλους,

Μήπως η κοπέλα ψάχνει κάτι διαφορετικό απο αυτό που είσαι ή της δίνεις.
    Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψη περί Αγάπης, γιατί μια πρωταρχική αρχή σε αυτό που λέγεται αγάπη είναι ο σεβασμός μεταξύ άλλων.

Άρα μια γυναίκα η οποία σε τρία χρόνια γάμου αν θυμάμαι καλά ότι έγραψες κάνει τηλεφωνικό σεξ με κάποιον τρίτο, κάτι δεν πάει καλά.

Το να συγχωρείς κάποιον είναι το μεγαλύτερο λάθος το οποίο μπορείς να κάνεις σε τέτοια θέματα γιατί ουσιαστικά δεν εκτιμάς τον ίδιο σου εαυτό.

Φιλικά

Senior Member
    εγω παλι, δεν καταλαβα γιατι το χαρακτηρισες κερατο!

εαν εσυ καθοσουν στην τηλεοραση, κρυφα απο την γυναικα σου και εβλεπες τσοντες και \"φτιαχνοσουνα\" και σε εκανε τσακωτο, τι θα εκανες;
    Θα ελεγες 10 πατερ ημων και 50 πους απς για μετανοια και θα υποσχοσουν οτι δεν θα το ξανακανεις;

Δεν το λεω για να σε καθησυχασω, αλλα για να σε βοηθησω να το δεις ψυχραιμα.
    Οχι δεν εφαγες κερατο.
    Αλλα στησε αυτι στις ιδιαιτερες αναγκες της συζυγου γιατι οπως λεει και ο Κρινο, κατι προσπαθει να σου πει με αυτη την ενεργεια.
    Ισως νομιζει οτι εσυ δεν εισαι διαθεσιμος ή διατεθειμενος να ικανοποιησεις την περιεργεια της ή την φιλαρεσκεια της και απευθυνεται σε αλλους με τον ακινδυνο τροπο της ανωνυμιας.
    Εαν της αρεσει αυτος ο τροπος διεγερσης γιατι δεν φτιαχνεις ενα προφιλ και εσυ και να την φλερταρεις ανωνυμα.
    Θα ηταν ενα παιχνιδι που ισως ανανεωνε την σχεση σας.

Λεω εγω τωρα..... με το φτωχο μου το μυαλο!
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Junior Member
    καλημερα
    ευχαριστω για τις απαντησεις σας
    δεν νομιζω να ειναι το ιδιο με την τσοντα, γιατι εδω εχουμε και φωτογραφιες και μηνυματακια ολη την ωρα κ.τ.λ
    το εχω δει πολυ ψυχραιμα το ολο θεμα, τοσο πολυ που τρομαζω με τον εαυτο μου

Senior Member
    καλά κάνεις και το βλέπεις ψύχραιμα.
    η ψυχραιμία σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι ο καλύτερος σύμβουλος.....
    προσπάθησε να της κεντρίσεις το ενδιαφέρον με κάτι ιδιαίτερο,κάτι πρωτοποριακό και τότε που ξέρεις ίσως αρχίσει να σου στέλνει εσένα μηνυματάκια....;)

Senior Member
    Τι το ιδιαιτερο να κανει ?Αφου κινουνται σε διαφορετικο μηκος κυματος με τελειως διαφορετικα ενδιαφεροντα.

Senior Member
    ακριβώς επειδή έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα θα έπρεπε να βρει κάτι που ξέρει πως σίγουρα θα την ταρακουνήσει λίγο...
    τι στο καλό,ζευγάρι είναι,δεν θα ξέρει τι είναι αυτό που μπορεί να αναπτερώσει την σχέση τους;
    λύσεις υπάρχουν πολλές το θέμα είναι να βρει αυτή που θα λειτουργήσει για τους ίδιους....;)

Page 1 of 2 12 LastLast