Results 16 to 30 of 32
Thread: 163 παλμοι
-
05-11-2019, 17:35 #16Antonis8Guest
Δεν έχει καμία σχέση με άγχος. Και περυσι άγχος είχα, οι παλμοι μου ήταν στους εξήντα. Παιρνω ζαναξ, ούτε τότε πεφτουν οι παλμοι. Είναι οργανικο. Η ορθοστατικη ταχυκαρδία δεν είναι άγχος.
Η ψυχοθεραπεία δεν με βοηθαει. Οσο εχω ορθοστατικη ταχυκαρδία,θα αγχωνομαι. Παλια με κρίση πανικου είχα 80 παλμους. Δεν έχει καμία σχέση με άγχος όλο αυτό. Απολυτως καμία. Η δυσαυτονομια είναι υπαρκτη παθηση.
- 05-11-2019, 18:30 #17
05-11-2019, 18:33 #18
Τι να πω τότε κρίμα εύχομαι καλή ανάρρωση και περαστικά.
05-11-2019, 18:57 #19
Πάντως αν όντως τα έχεις αυτά κ δεν είναι απο το άγχος τοτε τι ψάχνεις να βρεις εδώ μέσα ;; όλοι απ το άγχος θα σου πουν δεν είναι ιατρικό φόρουμ
05-11-2019, 19:02 #20Antonis8Guest
05-11-2019, 19:19 #21
Αντώνη δε γίνεται με κάποιο τροπο να φύγει αυτο; Η έστω να σου δώσουν ενα φάρμακο για να ηρεμεί τους παλμούς εκείνη την ωρα. Δεν υπάρχει κάποια θεραπεία;
05-11-2019, 19:54 #22Antonis8GuestΥπαρχει φάρμακο που ρίχνει τους παλμους αλλά μου ειπαν ότι δεν μπορουν να μου το δώσουν γιατί μέσο όρο παλμων έχω 70-80 και το βράδυ , συνήθως οι παλμοι μου πέφτουν. Αν είμαι καλά ενυδατωμενος και ξεκουραστος πέφτουν και στους 45. Δεν μπορουν να μου γράψουν γιατί θα πέσουν πολυ οι παλμοι μου και είναι επικινδυνο. Αν συνεχίσει και ανέβει το μέσο όρο των παλμων,τοτε θα μου δωσουν. Αλλά συνηθως αυτά τα φάρμακα επηρεαζουν και την πιεση κι εγώ εχω ήδη χαμηλή,θέλει προσοχη η αγωγη. Προς το παρον μου ειπαν απλως να αυξησω το αλάτι και τα υγρά. Αλλά μου είναι πολυ δύσκολο να συνηθισω αυτό το πράγμα. Πριν δυο μήνες οι παλμοι μου ήταν μια χαρά, σπανια είχα ταχυπαλμια,τώρα ξαφνικά έχω με το παραμικρο. Είναι πολυ δύσκολο και κουραστικο. Χίλιες φορες να μου κοβοταν το χέρι ή να είχα καρκίνο. Συμπτωματα με την καρδιά δεν τα αντεχω. Αν δεν γίνουν παλι φυσιολογικά τα πράγματα,πολυ απλα καταστράφηκε η ζωή μου.
05-11-2019, 20:07 #23
Όχι ρε φιλε μη λες ετσι για καρκίνους και τέτοια τωρα τα λες επειδή εισαι ετσι δεν τα εννοείς! Εγω ρωτάω αν υπάρχει φάρμακο συγκεκριμένα γιαυτο που να ριχνει τους παλμούς εκείνη τη στιγμή μονο. Κατι σαν ηρεμιστικό κατι τέτοιο! Δεν υπάρχει δηλαδή οποίος το εχει αυτο το περνάει ετσι;
05-11-2019, 20:36 #24
Kι εμενα ειχε αλλαξει η ζωη μου οταν ειχα δυσπνοιες και ζαλαδες μαζι με φτερουγισματα στην καρδια. Ουτε το σκυλο μου βολτα δε μπορουσα να βγαλω. Καθομουν κατω και τυλιγα καλα το λουρι στο χερι μου ετσι ωστε αν λιποθυμησω να μην χαθει. Να ομως που τωρα ανεβαινω βουνα. Ειναι πολυ σοβαρο το ψυχολογικο προβλημα που εχεις να πιστευεις οτι σου συμβαινει παντα το χειροτερο δυνατο ενδεχομενο. Δε σε αφηνει να πας μπροστα στη ζωη σου αυτη η νοοτροπια, εισαι σαν καταθλιπτικος.
Σκεψου καποιος που σπαει τα κοκαλα του σε ατυχημα και πρεπει να μεινει μηνες στο κρεβατι τι λουκι περναει. Απλα θα πρεπει να κανεις υπομονη. Και κοιτα μηπως σε βοηθαει κανα χαμομηλι με το στομαχι, γιατι ειχες και απ αυτο αν θυμαμαι καλα.
05-11-2019, 21:18 #25
Αντώνη κάθε εβδομάδα αλλάζεις και καρδιολογική διάγνωση παρόλο που το ΗΚΓ μηχάνημα τρομάζει πλέον κάθε φορά που σε αντικρύζει. Όταν ξανανιωσεις ταχυπαλμιες δοκίμασε να βηξεις και βρέξει τους καρπούς των χεριών σου με κρύο νερό.
05-11-2019, 21:43 #26
05-11-2019, 21:54 #27
Ρε αν καταστράφηκε η ζωή σου επειδή ανεβάζεις παλμους τι να πουν αυτοί που κάνουν 2πλο κ 3πλο bypass αυτοι που φοράν βηματοδότη η αυτοι που εχουν συγγενείς καρδιοπαθειες. Εδώ φίλη που έκανε 2 χειρουργεια για στενωση αορτής πολύ μεγάλη θνησιμοτητα και είναι μια χαρά. Αυτοί που έπαθαν έμφραγμα και γυμναζονται κ ζούνε κανονικά. Παιδιά η καρδιά προσαρμόζεται στις ανάγκες του σώματος κ τις συνθήκες. Αν είσαι κουρασμένος αν δεν τρως καλά αν γυμνάζεσαι αν είσαι ήρεμος αγχωμένος επηρεάζονταο οι παλμοί είναι λογικό. Εγώ απ το άγχος που είχα μην ανεβάσω παλμους κ πως θα πάω στη δουλειά μην πάθω ανακοπή ανέβαζα 180 παλμους κ ανέβαινα κ σκάλες χτυπούσε κόκκινο ή καρδιά. Από το άγχος δεν έβγαλα το τεστ κοποσεως 180 παλμους ανέβαζα σε συνδυασμό με ελαφριά ασκηση. Πήγαινα σούπερ μάρκετ κ ήμουν ώρα όρθια κ ανέβαζα 140. Σηκωνομουν απ το κρεβάτι με τη μία πήγαιναν 120 ορθοστατικη ταχυκαρδία μου έλεγαν. Το πίστεψα κ γω όλη την ώρα πριν σηκωθώ έλεγα θα με πιάσει ταχυπαλμια κ φυσικά μ έπιανε αφού εκθετα τον εαυτό μου στο φόβο. Τώρα σηκωνομαι καθομαι το ίδιο είναι. Πολλές φορές όταν κοιμάμαι με το αγόρι μου ακούω την καρδια του και στον ύπνο του κάνει έκτακτες εκεί που χτυπάει σταματάει κ μετά κάνει γκντουπ μετά πάει μια πιο αργάισ πιο γρήγορα. Κ ετσι κατάλαβα ότι όλες οι καρδιές είναι έτσι και το χέρι σου να κουνήσεις θα ανεβάσεις 2 παλμούς μέχρι να στείλει αίμα η καρδιά. Έχουμε πάθει παράκρουση με τόσο που ασχολούμαστε. Εγώ έκτακτες δεν ήξερα καν τι είναι κ παθαινω συνέχεια από τότε που το έψαξα.
05-11-2019, 22:43 #28Antonis8GuestΠροσπαθω να βρω μια ισορροπια. Ημουν καλύτερα καπως αυτο το διαστημα,πιό δραστήριος, αλλά ήρθε η αυπνια και το κρυωμα τις τελευταίες μέρες και με έκανε εντελώς χαλια παλι.
Για το στομάχι θα παιρνω αγωγή για δυο μήνες και μετά θα με ξαναδεί ο γιατρός. Εχω θέματα και με το έντερο τελευταία,πονους και επείδη είχα και αναιμία ειπε ο γιατρός να κάνω κολονοσκοπηση, αλλά φοβαμαι να παρω τα καθαρτικα και όλο το αναβαλω.
05-11-2019, 22:50 #29Antonis8GuestΤι να πω, δεν μπορω να διαχειριστω συμπτωματα με την καρδια. Ημουν καρδιοφοβικος απο πριν.
Οι έκτακτες ταλαιπωρουσαν περυσι,πλεόν δεν έχω καθόλου σχεδόν,καμιά φορά έχω καποια δυνατή. Απο τότε που καπως ηρεμησε το στομάχι μου, σταμάτησαν. Και το μαγνήσιο με βοηθησε. Στο 48ωρο χολτερ είχα μόνο 16, οκτώ την ημέρα δηλαδή και δεν τις καταλαβα κιόλας όλες.
Το ότι ανεβαζες τόσους παλμους πώς το ημέρες? Εννοω μετρουσες και εσύ με κάποιο μηχάνημα επιτοπου?
05-11-2019, 22:56 #30Antonis8GuestΟχι, δεν υπαρχει, αν σου δώσουν φάρμακο που ρίχνει τους παλμους στους ρίχνει γενικά για αυτό και δεν μπορουν να μου το γράψουν προς το παρόν. Παιρνω ηρεμιστικο όταν είμαι πολυ αγχωμενος,δεν μου ρίχνει όμως τους παλμους. Καθιστός δεν ανεβαίνουν τόσο,όταν σηκωνομαι είναι το ππρόβλημα.
Και,όσοι το έχουν, αν δεν μπορουν να παρουν χαπια,απλα μαθαίνουν να ζουν με αυτό. Κάποιοι λιποθυμανε κιόλας,εγώ προς το παρον δεν έχω λιποθυμησει. Το αλατι μου ειπαν να αυξησω,να πινω ηλεκτρολυτες,να φοραω κάλτσες συμπιεσης και να αυξησω το νερό. Και μου είπε ο καρδιολογος να ξεκινησω τα αντικαταθλιπτικά γιατί βοηθάει καποιες φορές στην ορθοστατικη. Φοβαμαι να τα αρχισω όμως μην μου κανει χειρότερη ταχυπαλμια.
Περιμενω ακόμα να κάνω μαγνητική εγκεφαλου μηπως είναι νευρολογικο το πρόβλημα.