Results 1 to 2 of 2
Thread: Φοβικη διαταραχη η γαδ η τιποτα
-
07-11-2019, 02:05 #1
Φοβικη διαταραχη η γαδ η τιποτα
Στα 16 μου ειχα καποιες διασπαρτες κρισεις πανικου( λιγοτερες απο 5) και πιο συχνες κρισεις αγχους, αυτα ξεπεραστηκαν σε μεγαλο βαθμο με τη βοηθεια μιας εξαιρετικης ψυχολογου που ειχα. Fast forward στις αρχες του 19 ( περιπου 3 καλα απο ψυχολογικης αποψης χρονια ) χρειαστηκε να ξανακανω ψυχαναλυση αφου το οικογενειακο περιβαλλον και ενα σοβαρο προβλημα υγειας ενος φιλου πυροδοτησαν μια πολυ δυνατη κριση πανικου ( νομιζα πως θα τρελαθω) μετα την οποια περασα 4 μερες με κατι σαν καταθλιπτικοί επισοδειο( δυνατη θλιψη συνεχεια μεσα στην ημερα ) . Απο τη στιγμη που αρχησα ξανα ψυχοθεραπεία, αυτη τη φορα με ψυχιατρο.Αισθανομουν πως παω προς το καλυτερο αλλα αφου σταματησαμε για καλοκαιρι η κατασταση εγινε αρκετα ασχημη με εντονες κρισεις αγχους και πανικου με τον αποκορυφωμα τον τελευταιο μηνα τον οποιον περασα κυριολεκτηκα μεσα στο αγχος για την υγεια μου αφου μου βγηκαν εντονα σωματικα ψυχοσωματικα( μουδιασμα γυρω απ τα χειλια, δεν αιθανομουν το ιδιο τα ακρα της δεξιας πλευρας) εν τελει μετα απο σωρεια εξετασεων ηρεμησα για 2 3 μερες μεχρι να με πιασουν ιδεες του τυπου να κανω κακο στον ευατο μου η σε γυρω μου πραγμα το οποιο με φοβιζει απιστευτα αλλα καταλαβαινω πως δεν εχει καμια λογικη , παραλληλα μ αυτο αισθάνομαι παλι μια τρομερα βαθια θλιψη. Οποτε το ερωτημα ειναι εχω καπια δαταραχη , απλα περναω μια δυσκολη περιοδο η εχω κατι πιο σοβαρο
Υγ πρωτο ποστ ειναι λογικα δεν θα ειναι πολυ καλα δομιμενο οποτε σορρυ
Υγ2 με τον ψυχιατρο απο το καλοκαιρι εχω κανει μια συνεδρια και απο αυριο μπαινω σε ρυθμους οποτε θα παρω μια απαντηση αλλα θελω γνωμες
- 07-11-2019, 10:18 #2Πες το μου και αυτόGuest
Καλημέρα!
Δεν μπορώ να σου απαντήσω στο ερώτημα σου το ακριβώς έχεις, δεν είμαι ειδικός, μόνο ο ειδικός θα μπορέσει να το κάνει αυτό..
Πολλοί άνθρωποι έχουν ψυχοσωματικα και περιόδους έντονης θλίψης χωρίς να έχουν κάποια διαταραχή..
Εγώ θα σου πω ότι κάνεις πολύ καλά που ξεκινάς με τον ψυχίατρο αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σε βοηθήσει.. Μίλα του για ότι σε προβληματίζει.