Κομμενη ορεξη....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Κομμενη ορεξη....

Καλησπερα,ειναι φυσιολογικο σε κατασταση εντονου στρες να μην εχεις καθολου ορεξη για φαγητο;Εχασα σε 2 μηνες περιπου 2 κιλα.Περιμενω τα αποτελεσματα καποιων ιατρικων εξετασεων,εχω αγχωθει σε σημειονπανικου και δεν κατεβαινει μπουκια κατω...μου ερχεται να τα βγαλω

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Orion16 View Post
    Καλησπερα,ειναι φυσιολογικο σε κατασταση εντονου στρες να μην εχεις καθολου ορεξη για φαγητο;Εχασα σε 2 μηνες περιπου 2 κιλα.Περιμενω τα αποτελεσματα καποιων ιατρικων εξετασεων,εχω αγχωθει σε σημειονπανικου και δεν κατεβαινει μπουκια κατω...μου ερχεται να τα βγαλω
    Βρε συ Orion σου είπα και σε άλλο ποστ ότι τα 2 κιλά σε 2 μήνες δεν είναι πολλα..
    Λιγο να έχεις μειώσει το βραδινο γεύμα, ανετα τα χάνεις, η αν έχεις κόψει να τρως από έξω ας πούμε..
    Κατά τα άλλα ναι σε τέτοιες καταστάσεις έντονου άγχους ναι είναι φυσιολογικό να μην έχεις όρεξη.
    Αλλά μην πάει το μυαλό σου στο κακό, ότι κάτι έχεις και χάνεις κιλά από αυτό.
    Ηρέμησε, χαλάρωσε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, καθημερινά τόσοι ανθρώποι κάνουν εξετάσεις δεν θα πεθάνεις και από το άγχος σου γι αυτόν τον λόγο.

Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Βρε συ Orion σου είπα και σε άλλο ποστ ότι τα 2 κιλά σε 2 μήνες δεν είναι πολλα..
    Λιγο να έχεις μειώσει το βραδινο γεύμα, ανετα τα χάνεις, η αν έχεις κόψει να τρως από έξω ας πούμε..
    Κατά τα άλλα ναι σε τέτοιες καταστάσεις έντονου άγχους ναι είναι φυσιολογικό να μην έχεις όρεξη.
    Αλλά μην πάει το μυαλό σου στο κακό, ότι κάτι έχεις και χάνεις κιλά από αυτό.
    Ηρέμησε, χαλάρωσε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, καθημερινά τόσοι ανθρώποι κάνουν εξετάσεις δεν θα πεθάνεις και από το άγχος σου γι αυτόν τον λόγο.
    Εχεις απολυτο δικιο αλλα ειναι πρωτη φορα που εχω τετοιο πανικο και εχω χασει την γη κατω απο τα ποδια μου....ημουν με τις αρρωστιες περιεργος αλλα πρωτη φορα ετσι....Δεν μπορω να φαω μπουκια,χτες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου....

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Εχεις απολυτο δικιο αλλα ειναι πρωτη φορα που εχω τετοιο πανικο και εχω χασει την γη κατω απο τα ποδια μου....ημουν με τις αρρωστιες περιεργος αλλα πρωτη φορα ετσι....Δεν μπορω να φαω μπουκια,χτες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου....
    Σε καταλαβαίνω για κανέναν δεν είναι ευχάριστο να περιμένει αποτελέσματα αλλά μην αφήνεις να σε καταβάλλει αυτό..
    Προσπάθησε όλη μέρα να είσαι απασχολημένος με κάτι, μην αφήνεις τις σκεψεις να σου τρώνε την μέρα!
    Διάβασα ότι έχεις παιδιά οπότε σίγουρα θα μπορέσεις να ασχοληθείς παραπάνω με τα παιδιά σου.
    Ξεκίνησε γυμναστήριο, περπάτημα, πήγαινε μια βόλτα με τα παιδιά σου ή και μόνος.
    Άμα κάθεσαι όλη μέρα σπίτι και ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια, είναι λογικό να είσαι σε κρίση.

Τον έντονο στρες όχι μόνο μπορεί να μειώσει κατά πολύ την ορεξη αλλά μπορεί να σε καταστρεψει.εγώ είχα πάντα έντονο στρες με αποτέλεσμα να χάνω συνέχεια βάρος και να μην μπορώ να πάρω.ούτε μπουκια δεν κατεβαινε όπως λες.εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχεις για να σου φύγει το άγχος αν προέρχεται μόνο από τις εξετάσεις σου .

Μια ερωτηση...η μητερα μου παιρνει zanax kai valdoxan...μηπως να δοκιμασω κανεναν μπας και ηρεμησω;;;;

Μια ερωτηση...η μητερα μου παιρνει zanax kai valdoxan...μηπως να δοκιμασω κανεναν μπας και ηρεμησω;;;;
    Χωρίς την συνταγη γιατρου μην πάρεις τίποτα. Δεν είναι καραμελες τα χαπια

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Για διάβασε αυτο,ίσως σου φανεί χρήσιμο

https://www.iatronet.gr/diatrofi/sws...trofi-mas.html

Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Χωρίς την συνταγη γιατρου μην πάρεις τίποτα. Δεν είναι καραμελες τα χαπια
    Καλα...δεν υπαρχει περιπτωση να παρω...ετσι το ειπα!!!θα με βασανισει μεχρι την τεταρτη.οταν παρω τα αποτελεσματα μετα θα δουμε

Junior Member
    Εγω την εβδομαδα μπορω να χασω και 2 κιλα για πλακα αν μου κοπει η ορεξη ειτε απο στρες ειτε απο το οτιδηποτε...Φυσικα και ειναι φυσιολογικο..κλεινει το στομαχι..γινεται κομπος απο το αγχος, βρες τροπους να χαλαρωσεις

Senior Member
    οριον καλημερα.
    ναι, ειναι πολυ συχνο φαινομενο να μην τρως λογω αγχους, οπως και να αδυνατιζεις. το θεμα ειναι αν σου περισσευουν κιλα για χασιμο.
    ποσα κιλα εισαι και με τι υψος;

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οριον καλημερα.
    ναι, ειναι πολυ συχνο φαινομενο να μην τρως λογω αγχους, οπως και να αδυνατιζεις. το θεμα ειναι αν σου περισσευουν κιλα για χασιμο.
    ποσα κιλα εισαι και με τι υψος;
    Απο κιλα ειμαστε ενταξει...1,80 και 97κιλα ειμαι...παντως τωρα που μου εφυγε το αγχος αρχισε να επανερχεται στα κανονικα της η ορεξη μου.Τελικα ηταν αποτελεσμα του υπερβολικου αγχους μου...

Senior Member
    εγω τι να πω που εχασα 20 κιλα σε ενα μηνα? και 10 μετα απο 2 μηνεσ? πλεον οσο και να τρωω δεν περνω κιλα........ εχω αυξημενο CRP και LDH αλλα και καπιες τιμες απο ενζυμα στο ηπαρ..

δεν ειμαι και καλα..... αλλα δεν το βαζω κατω..... παλευω....... μου λεγαν εχεις πολυ ανχος...... με κανανε να εθιστω στα ηρεμιστικα.....με αποτελεσμα απο το λιγο και νορμαλ ανχος να γινω πολυ χειροτερα.......... 2 χρονια δινω μαχη να κοψω το xanax αλλα δεν μπορω.......