Results 16 to 18 of 18
Thread: Προβλήματα με την αδερφή μου!
-
09-11-2019, 16:57 #16
Λοιπόν Γίαννη. Είδα λίγα απο αυτά που σου έγραψαν οι υπόλοιποι εδώ. Και μακάρι ναναι έτσι τα πραγματα.
Επειδή όμως δεν είναι παντα ετσι τα πραγματα. Θα ακουσεις την δικια μου πλευρά. Την δικια μου μαυρη και γκριμ σκοταδικη απαισια και ασχημη πλευρά γιατί πέρναγα όλη μου τη ζωή όπως εσύ. και το πρόβλημα ηταν πολύ βαθύτερο.
Βλεπεις, κατάλαβα ακριβώς τι παίζεται στο σπίτι μου οταν διαβασα για τις Ναρκισσιστικες οικογένειες, τα Χρυσά Παιδιά και τους αποδιοπομπαίους τράγους.
Με λίγα λόγια 1 ναρκισσιστης γονεας , διαλεγει 1 χρυσο παιδι και 1 αποδιοπομπαιο τραγο. Το χρυσο παιδι τα καλα ολα σωστα και ο τραγος ολα σκαρτα.
Ο αλλος γονεας ειναι το πιονι του ναρκισσιστη. Δηλαδη πιστευει τα παντα που λεει και τον ενθαρυνει.
Εγω δυστυχως η ευτυχως, ημουν ο τραγος.
Το χρυσό παιδι συνήθως γίνεται ίδιος η και χειροτερος απο το γονεα που το εκανε ετσι. Μια ζωη μεσα στο ψεμα και στη ζηλεια. Να μη μπορεις να κανεις τιποτα.
Να σε βλεπει η μανα σου να βγαινεις με κοπελα, και χωρις να την ξερουν να τη βριζουν και να σε κοροιδευουν που βγαινεις μαζι της.
Μπορω να γραψω 99999999999 παραδειγματα. Αλλα αυτο το thread δε θα το hijack. Ειναι δικο σου.
ΕΑΝ. η μανα σου ειναι λογικος ανθρωπος και οχι ναρκισσιστρια. κατι μπορεις να κανεις.
Εαν, η μανα σου ειναι σαν αυτα που εγραψα παραπανω. Δεν θα καταφερεις τιποτα. δυστυχως δεν εχεις ελπιδες για φυσιολογικη ζωη. πρεπει να παλεψεις σαυτη τη ζωη με την ιδια σου οικογενεια εναντιων σου.
- 09-11-2019, 21:14 #17
Ακριβως η περιπτωση της οικογενειας μου. Δεν ηξερα οτι υπηρχαν κι αλλες τετοιες οικογενειες. Με καποιες διαφορες. Ο πατερας μου χρησιμοποιουσε και καποιους θειους μου ως πιονια που με ελεγαν ψυχοπαθη κλπ. Αυτοι ηξεραν τι εκαναν. Επισης για να κανει πιο αποτελεσματικο τον αδελφο μου, του υποδαυλιζε τη ζηλεια. Τον ταπεινωνε, τον ελεγε ανικανο, και μετα φωναζε εμενα με τρυφεροτητα που δεν επεδεικνυε αλλες φορες "ελα εδω Ορεστη παιδι μου". Τονιζε το "παιδι μου". Εγω ηξερα οτι αυτα τα εκανε για να τσιτωσει τον αδερφο μουβκαινδεν πηγαινα. Αυτος απο ζηλια παντα πηγαινε στους γονεις μας και τους τσιγγλαγε εναντιον μου. Εβαλα καταγραφικο πριν λιγα χρονια και τον κατεγραψα να λεει στη μανα μου " ή εσυ θα πεθανεις ή εγω, να πεθανουμε εμεις να ζησει μονο αυτος"., για να την εκβιασει συναισθηματικα.
11-11-2019, 00:42 #18
Έχω διδυμη αδερφή που μου φέρεται άθελά της γτ είναι πολύ άρρωστη ψυχολογικά απαίσια. Είμαστε 30 χρόνων κιόλας. Δεν ξεκόλλα από μένα. Αφιέρωσα όλη μ την ζωή γ αυτήν κ αρρώστησα. Μακάρι ν μην την είχα δίδυμη. Να μην είχα αδέρφια