Results 106 to 120 of 164
Thread: Θεοτητα και ψυχωση
-
25-11-2019, 00:09 #106
η νοημοσυνη σ ειναι κατω του μετριου
απο οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ τα ερπετοειδη προερχονται απ τον αστερισμο του δρακοντα τωρα αν αυτο σημαινει οτι ειναι προιοντα του αντιχριστου η οχι αυτο δε το γνωριζω
και εγω πως το ξερω αυτο εκει βρισκομουν εγω πιστευω μονο τα ματια μου και εγω μπορω να σου πω τωρα οτι γυρισα απ το θιβετ
οπως ειχα πει ο διαβολος ηταν δημιουργημα του θεου και απλα με αντιγραφες προσπαθει να γινει θεος και αυτος ενω ειναι αντιγραφεας γι αυτο και δε μπορει να νικησει το θεο γιατι ειναι κατωτερο ον αρα πως ειναι δυνατον να ειναι ευτυχισμενο ενα κατωτερο ον που το παιζει δημιουργος απλος αντι να πει οτι ειναι αντιγραφεας
για να τους εκδηκιθει κρατοντας τους για παντα στο σκοταδι το να αξιωθει καπιος να δει ενα θαυμα η το θεο ειναι η μεγαλυρη τιμη γι αυτον
υπαρχει ενας τροπος να περασει καλα καπιος στη ζωη αυτη να κανει οτι του λεει ο θεος
μαλον εσυ δε καταλαβες τι ενοει αυτο αφορα μονο πιστους και μαλιστα η αποκαλυψη μιλα με ακομα σκληροτερα λογια για τους απιστους λεγοντας οτι θα πιουν απ το κοκκινο ποτηρι του θυμο του θεου και δε θα βρουν ησυχια πουθενα ΑΡΑ ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΨΕΙ τα κατωτερα οντα απ το θεο ΜΗΠΩΣ η ο αντιχριστος με τις κοπιες του? η απαντηση ειναι κανεις. μαλιστα ψαχνοντας μπορεις να βρεις και αλλες φρασεις που περιγραφουν οτι συμβαινει σημερα
επισης ακομα δεν εχω καταλαβει εσενα ποιος σου φαινετε εξυπνος οπιος παιζει σε μια χαμενη παρτιδα καταδικασμενος σε ηττα οπως ο αντιχριστος γιατι τετοια εξυπναδα μακρυα απο μενα πχ καπου διαβασα μια φραση που ειχε πει ο θεος στο χριστο μαλον αναφεροταν στη δευτερα παρουσια εσυ θα συνθλιψεις τη κεφαλη του οφη ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ αφου με τη δευτερα παρουσια οπως γραφουν οι γραφες ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ και αυτος συνεχιζει παιζοντας μια χαμενη παρτιδα δε θελει να το καταλαβει οτι δε μπορει να νικησει αυτο σου φαινετε εξυπναδα γιατι εγω καμια εξυπναδα δε βλεπω ουτε και σε αυτο το μονο που βλεπω ειναι εναν ητημενο που του λειπει ο ορθολογισμος
και εγω στη τελικη απλα αναλυω οτι εχει σχεση με το θεο σαν ρεπορτερ ενας απλος ανθρωπος ειμαι αλλα δεν ειμαι κοροιδο να παω κοντρα στο θεο οπως αλλοι που θελουν να παιξουν μια χαμενη παρτιδα γι αυτο το λογο και ξεκουραζομαι μια ζωη ενω αλλοι με τις κοντρες τους το μονο που πετυχαν πραγματικα ειναι να υποφερουν.
εκτος αυτου εξαιτιας του αρχοντα του κοσμου αυτοι που εφτιαξε τη γη αυτη ζουμε το τροχο του μαρτυριου τοσα χρονια και να σου πω κατι? εγω κοντρα στο θεο δε προκειται να παω γιατι ειμαι απλα ενα πιονι που ηρθα εδω για μια αποστολη να βοηθησω και να καθοδηγισω οσους πιστους θελουν να βρουν σωτηρια και οχι μαζοχας να τα βαζω με θεους για να μαρτυρισω αυτο με κανει αξιοπιστο και αξιο να κουβαλαω την αποστολη που εχω οτι ειμαι σταθερος στην αποστολη μου
τωρα αν θελουν καπιοι να τα βαλουν με θεους και χριστους θα υποστουν τις συνεπειες και εγω γνωμη ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑΞΩ καταλαβε το αυτο εγω απλα ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΝΩ και περιγραφω οτι γεγονοτα ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ να συμβουν
αρα το θες να σου κανω τωρα εγω να σου αλαξω μυαλα μηπως? λυπαμαι αλλα δε μπορω ενας απλος ανθρωπος ειμαι πιονι σε μια σκακιερα.Last edited by αλεξανδρος_77; 25-11-2019 at 00:58.
- 25-11-2019, 23:01 #107
δεν απανταει κανεις τωρα ε; ε βεβαια σας ταπωσα ολους
26-11-2019, 01:07 #108xaka10Guest
26-11-2019, 12:02 #109
Καταλαβαινω , αγαπητη, αλλα οταν ο Θεος κ η τεσπαντων το ανωτα αυτο ον , θελει να βοηθησει , το κανει ......... καμμια φορα αργει ........ αλλα που ξερω γω τι μυλα κουβαλας , αν εισαι αρνητικη , και δεν ξεω τι αλλο ........ο θεος βοηθαει τους καλοπροαιρετους ανθρωπους , τους πιστους και αισιοδοξους και ξερω γω ποιους αλλους .........αγωσται οι βουλαι του Κυριου , παντα ......αρα να υποθεσω οτι ουτε στα θαυματα , ουτε στη δυναμη της σκεψης ........δεν εχω καμμια διοαθεση να σε κανω να πιστευεις , πιστευε οτι κανεις κεφι .......αλλωστε ξερεις κανεναν ανθρωπο χωρις προβληματα ? εγω οχι......
26-11-2019, 12:05 #110
26-11-2019, 14:36 #111
joanna22 , συμφορμιτη μου το εαν υπαρχει θεος δεν εχει σχεση με τις δικες μας ασθενειες, ποσο μαλονμε τις ψυχικες σθενειες!! Θαμπορουσε καποιος να παραπονεθει οτι εσπασε το ποδι του κι ο θεος δεν τον βοηθσει να δεσει!! αρ δεν ειναι λογικο αυτο που λες!!
οσο για τον αν υπαρχει θεος θα σου κανω ενα απλο ερωτημα, συμωνα με τις πιο αξιολογες κι αξιοπηστες πηγες ο θεος δεν υπαρχει διοτιε ο ανθρωπος ειναι ενα απολυτα απο την φυση ερχομενο ον ετι? οτι ειμαστε απογωνοι του χυμπατζι αυτη ειναι η δσρβινικη θεωρια οπου ειναι κι η πιο αξιοπιστη.Ομως θα σε ρωτησω το εξεις, εαν εισαι εσυ ενας απολυτα ανεξαρτητος απο θεια προνοια ον τωτες οι σκεψεις σου γιατι δεν ειναι απολυτα ελεγχομενες? γιατι δεν σκεφτεσαι οταν θες εσυ μοναχα? γτ. σκεφτεσαι πραματα που δεν θες? αυτο το ερωτημα ουτε οι νεοτερηστες τησ βιολογιας οπου τα τελευταια χρονια ειναι η απολυτη επιστιμη μπορουν να το απαντησουν! Επισης θα γνωριζεις για την μιτοχονδριακη Ευα, εαν δεν γνωριζεις θα σου ελεγα να το ψαξεις λιγο, αυτα που σου λεω ειναι απολυτος επιστημονικα δεδομενα απο επιστημονες οπου ξεκιναν ερευνες για να αποδηξουν την ΜΗ υπαρξη θεου και καταληγουν στο αντιθετο.
Τα οσα σου λεω δεν ειναι αναγκη να εχω σχεση εγω με την εκλησεια, η οτι ο Θεος ειναι ο τριαδικος ορθωδοξος , αυτο ειναι αλλο θεμα και ειναι το απολυτα προσωπικο το καθε ενος απο εμας.
Οπως και οσοι αυτοαποκαλουντε χριστιανοι ας μου πουνε την σχεση τους με τους πατερες της εκλησειας, δλδ αγαπουν τον συνανθρωπο τους οπως ο Χριστος?
26-11-2019, 23:44 #112
27-11-2019, 04:13 #113
σε καπιο σημειο ειχε πει ο Χριστος στους φαρισαιους οτι αυτος προερχετε απ τον ουρανο ενω αυτοι απ τη γη αυτη αρα οσοι δεν ανηκουν στο θεο εγιναν μονοι τους οτι ειναι σημερα.
27-11-2019, 22:02 #114
σημαντικο δεν ειναι αν πηστευεις ,η το που πηστευεις, σημαντικοτερο ολων ειναι να πηστευεις στην αγαπη των ανθρωπων!! εαν αγαπας τον πλησιον σου τωτες δεν υπαρχει τυποτες αλλο!! απλα αυτο λεγετε χριστιανησμος.
27-11-2019, 22:16 #115
28-11-2019, 14:23 #116
Nikola χαμηλη αυτοεκτιμηση με ποια εννοια;; ο Χριστιανισμός αναφερει Αγαπα τον εαυτον σου πρωτα (σωμα και πνευμα) και με τον ιδιο τροπο αγαπησε τον διπλανο σου. Τωρα τελευταια βεβαια γινονται σαφεστερες και σε εμενα οι αρχες του. Η ταπεινοφροσυνη δε εχει γινει ολοκληρο θεμα. Ο πολιτισμος λεει γινε ο πρωτος κανε επιθεση για να μην σε φανε αλλα η ταπεινοφροσυνη προτεινει να " χαλαρωσε παιδι μου, εισαι χωμα και νερο, οχι κατι ιδιαιτερο , αν θελησει ο Θεος θα ληξει η παραμονη σου στη γη. Επελεξε το καλο και το αγαθο και μην ουρλιαζεις το ποιος εισαι ". Μεχρι στιγμης καπως ετσι τα εχω καταλαβει.
"Make sure your worst enemy isn't you"
28-11-2019, 15:02 #117
Αυτό είναι το θέμα, ότι με τους μαχητικούς άθεους δε θα βγάλεις άκρη, αν ψελλίσεις κάτι για μετανάστες ή γκέι θα σε πουν ρατσιστή, αλλά δεν τους ενοχλεί που είναι ρατσιστές οι ίδιοι με ΟΛΟΥΣ τους πιστούς των θρησκειών. Λένε ότι είναι δείγμα ότι είσαι χαζός, έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση κλπ. Όλα αυτά έχουν γίνει στη Δύση μετά από αιώνες αντιθρησκευτικής προπαγάνδας (κυρίως αντιχριστιανικής βέβαια) και νομίζουν ότι πολεμώντας τη θρησκεία και τους θρήσκους "πολεμάνε το σύστημα"! Για πηγαίνετε κατά Πακιστάν μεριά να τους πείτε ότι η θρησκεία είναι αποτέλεσμα βλακείας ή χαμηλής αυτοεκτίμησης να δούμε τι θα σας κάνουν!
28-11-2019, 20:50 #118
αφού έχετε το Πακιστάν ως πρότυπο χώρας που φυλάει την πίστη και τις παραδόσεις δεν είναι να απορεί κανείς αν κάποιοι άθεοι αποκαλούν τους πιστεύοντες χαζούς κλπ.
Η θρησκεία είναι δημιούργημα του μυαλού μας. Δικαιολογούνταν σε προιστορικές περιόδους που και ένας κεραυνός θα θεοποιούνταν λόγω φόβου. Σήμερα όλα αυτά δεν έχουν νόημα. Εμείς οι άνθρωποι είμαστε καλοί και ικανοί για το καλό.
28-11-2019, 21:15 #119
εχουμε παει Πακισταν ! Προσωπικα λογο επαγγελματος ειχα την τυχη να επισκευτω το Καρατσι, στο Περσικο κολπο ενα πολυ μεγαλο λυμανι με τεραστιο παζαρι και με οτι μπορει να φανταστει κανεις!! ειχε τουριστες , ειχε γυναικες χωρις μπουρκες και γενικα δεν ειναι αυτο που ακουμε απο φασηστακια στην τηλωραση!! Στην επικοινωνια μου με τις αρχες και με τους ντοπιους μπορω να πω οτι τα αγγλικα τους ηταν καλητερα απο των γριτονων τους των Ινδων οπου θεωρουντε οι πολυτησμενοι της περιοχης. Οσο για τα περι θρησκειας λογο της βλακειας κι της περιεργειας που με λουζει ως Ελληνα εκανα κουβεντες μαζι τους και μπορω να πω οτι δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που φανταζεστε και που νομιζα και εγω, ειναι πολυ πιο ανοιχτα μυαλα και με χαμογελο μου απαντησαν πολλες αποριες μια απο αυτες η απηντηση της ηταν οτι σεβοντε την θρησκεια του καθενος αλλα λογο του οτι το Πακισταν εχει περιοχες οπου ειναι απομονομενα χωρια και κομοπολεις οπου ζουν εκατομυρια κατοικοι, αυτοι λοιπον εχουν εναν φανατισμο και πολλες φορες οι παραξενες αντιδρασεις τους ειναι η αντιδραση και ο φοβος τους στο αγνωστο, στο χριστιανησμο για παραδηγμα! και οχι στους χριστιανους! υπαρχουν παντου οι φανατηκοι !! και εδω εχουμε την "Λουκα" και τον αλλον τον ψευτοπαπα που κυνηγα τους αλλοθρησκους εχωντας καναλι στο γιουτιουμπ.!!Συγουρα οσο πιο φτωχη και πιο αποξενομενη ειναι η περιοχη τοσο πιο πολυς ειναι και οι κατοικοι της! Παντως δεν θα περιμενα απο νεα παιδια σαν εσας, που σπουδαζετε εκτως χωρας,. που λογο του ιντερνετ εχετε τοσους γνωστους ανα το κοσμο να γινεστε πιο κομπλεξικοι, πιο φανατικοι απο εμας η απο τους πιο μεγαλους σε ηλικια!!
28-11-2019, 21:20 #120
Προιστορικα ; Μονο μια ερωτηση να σου κανω. Εχεις μελετησει την Παλαια Διαθηκη ; καποια θεολογικη αναλυση παλαιας καινης; ερμηνειες πατερικες ; Τοσο ψεμμα διοτι τι αποκομιζεται;; Δεν ειναι ζητημα προσηλυτισμου Νικολαε. Σαφως ο καθενας πιστευει ο,τι θελει αλλά δε μπορει ετσι απλα και τυχαια ακομα και τωρα που υπαρχει ηλεκτρικο ρευμα και ναι ξερουμε τι ειναι ο κεραυνος κτλ πχ ο πατερ Νικολαος Μεσογαιας που εφτασε στη NASA να εργαζεται(Δλδ επιστημονικα και γνωσιακα το εφτασε Υψηλα) γιατι εγινε Πατερας ; εννοω εν τελει στραφηκε στο μοναδικο που δεν αποδεικνυεται μαθηματικώς. Σφαλμα στο σκληρο δισκο του εγκεφαλου μας θαρρεις πως ειναι ; Οσοι θελετε παντως λεει Πιστεψτε με. Οχι θα σας κρεμασω αναποδα και θα σας καψω. Εδω οι πρωτοπλαστοι παρακουσαν και δεν εξαφανιστηκε το ανθρωπινο ειδος. Μακαρι να υπηρχαν και περισσοτερα μελη με γνωστικο περιεχομενο να κανουμε γονιμους διαλογους.
Καποιος τελειοφοιτος Θεολογιας που του αρεσει σαφως εννοω."Make sure your worst enemy isn't you"