Ενα τελευταιο μηνυμα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Ενα τελευταιο μηνυμα

Ειναι τοσο ευκολο να γραφεις χωρις να περιμενεις πραγματικα απαντηση, να λες αυτο που νιωθεις σε εναν αγνωστο και να μην σε νοιαζει αν θα κριθεις. Δεν ειμαι καλα αρκετο καιρο τωρα.... Προσφατα διαγνωστηκα απο μια ψυχιατρο με καταθλιψη, δεν ξερω ακριβως τι ειδος καταθλιψη εφοσον δεν σκοπευω να ξαναπαω αλλα οχι οτι με νοιαζει και πολυ. Μου ειναι αν οχι αδυνατο, πολυ δυσκολο να μιλησω σε καποιον για αυτα που νιωθω. Το ποσο ασχημα νιωθω για τον εαυτο μου δεν περιγραφεται,δεν ειναι μονο οτι δεν μαρεσω εμφανισιακα αλλα νιωθω ντρεπομαι κιολας για αυτο που ειμαι. Καταστρεφω τα παντα και τους παντες γυρω μου, καιρο τωρα ημουν μια αποτυχια στην οικογενεια μ, ντροπη στα ματια των γονιων μου. Πριν 6 χρονια προσπαθησα να αυτοκτονησω με χαπια, νομιζα οτι το εκανα σωστα, προφανως δεν τα καταφερα. Αυτη την φορα θα γινει σωστα... Το εψαξα πολυ. Εχω καθε δικαιωμα να δωσω τελος στην ζωη μ. Καθε μερα που ξυπναω νιωθω νεκρη μεσα μ, να πρεπει να χαμογελαω για να φαινομαι φυσιολογικη, να πρεπει να πηγαινω στην δουλεια, να πρεπει να πηγαινω στην σχολη, να πρεπει να τα πηγαινω καλα, να πρεπει να ειμαι το καλο παιδι, να πρεπει να ειμαι καλη κοπελα προς το αγορι μ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ. Καθε βραδυ κοιμαμαι κλαιγοντας, ο λαιμοσ μου με ποναει επειδη θελω να ουρλιαξω αλλα δεν μπορω. Κανεις δεν καταλαβαινει, κανεις τους δεν νιωθει οτι νιωθω. Οσες φορες προσπαθησα να εξηγησω με κοιτουσαν με ενα υφος του τυπου "και σιγα αλλοι εχουν σοβαρα προβληματα και αρρωστιες, εσυ τι τοσο σοβαρο εχεις που εισαι ετσι" Μακαρι να μπορουσα απλα να φυγω απο το σπιτι αλλα δεν γινεται. Ο ανθρωπος που μου κατεστρεψε την ζωη μ και την ψυχολογια μ ταυτοχρονα ειναι και οτι πιο σημαντικο εχω στον κοσμο. Αχ ρε πατερα... Συγνωμη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by TheNewOne View Post
    Προσφατα διαγνωστηκα απο μια ψυχιατρο με καταθλιψη, δεν ξερω ακριβως τι ειδος καταθλιψη εφοσον δεν σκοπευω να ξαναπαω αλλα οχι οτι με νοιαζει και πολυ. .
    Γιατί δεν σε νοιάζει και γιατί δεν σκοπεύεις να ξαναπάς; Όλη αυτή η μαυρίλα δεν είσαι εσύ, είναι η κατάθλιψη που μιλάει.Θα το δουλέψεις με την ειδικό και σταδιακά θα δεις βελτίωση. Βελτίωση δεν θα δεις με το να καταπιέζεις τον εαυτό σου και τα αισθήματά σου και να υποκρίνεσαι και φυσικά δεν είναι λύση η αυτοκτονία.Αυτή την ενέργεια που αναλώνεις τόσα χρόνια να κρύβεσαι και να καταπιέζεσαι, θα την αναλώσεις από εδώ και πέρα στο να γίνεις καλά.

Το γεγονος οτι νιωθεις τον εαυτο σου ως βαρος Μονο για τους αλλους ειναι το καμπανακι οτι πρεπει αντιθετως να πας να το πεις να λαβεις σωστοτατη αγωγη. Ειπες οτι το εχεις ξανα κανει στη γιατρο σου;;; φυσικα επειδη δεν επιβεβαιωνουν τον πονο της ψυχης σου ( δεν ειναι σαν τον πυρετο ) δεν καταλαβαινουν. Εσυ θα παλεψεις για εσενα. Μην παραιτησαι εξαιτιας αλλων. Κατι θα υπαρχει μεσα σου που θα θελει να σε κρατησεις εν ζωη.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by TheNewOne View Post
    Ειναι τοσο ευκολο να γραφεις χωρις να περιμενεις πραγματικα απαντηση, να λες αυτο που νιωθεις σε εναν αγνωστο και να μην σε νοιαζει αν θα κριθεις. Δεν ειμαι καλα αρκετο καιρο τωρα.... Προσφατα διαγνωστηκα απο μια ψυχιατρο με καταθλιψη, δεν ξερω ακριβως τι ειδος καταθλιψη εφοσον δεν σκοπευω να ξαναπαω αλλα οχι οτι με νοιαζει και πολυ. Μου ειναι αν οχι αδυνατο, πολυ δυσκολο να μιλησω σε καποιον για αυτα που νιωθω. Το ποσο ασχημα νιωθω για τον εαυτο μου δεν περιγραφεται,δεν ειναι μονο οτι δεν μαρεσω εμφανισιακα αλλα νιωθω ντρεπομαι κιολας για αυτο που ειμαι. Καταστρεφω τα παντα και τους παντες γυρω μου, καιρο τωρα ημουν μια αποτυχια στην οικογενεια μ, ντροπη στα ματια των γονιων μου. Πριν 6 χρονια προσπαθησα να αυτοκτονησω με χαπια, νομιζα οτι το εκανα σωστα, προφανως δεν τα καταφερα. Αυτη την φορα θα γινει σωστα... Το εψαξα πολυ. Εχω καθε δικαιωμα να δωσω τελος στην ζωη μ. Καθε μερα που ξυπναω νιωθω νεκρη μεσα μ, να πρεπει να χαμογελαω για να φαινομαι φυσιολογικη, να πρεπει να πηγαινω στην δουλεια, να πρεπει να πηγαινω στην σχολη, να πρεπει να τα πηγαινω καλα, να πρεπει να ειμαι το καλο παιδι, να πρεπει να ειμαι καλη κοπελα προς το αγορι μ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ. Καθε βραδυ κοιμαμαι κλαιγοντας, ο λαιμοσ μου με ποναει επειδη θελω να ουρλιαξω αλλα δεν μπορω. Κανεις δεν καταλαβαινει, κανεις τους δεν νιωθει οτι νιωθω. Οσες φορες προσπαθησα να εξηγησω με κοιτουσαν με ενα υφος του τυπου "και σιγα αλλοι εχουν σοβαρα προβληματα και αρρωστιες, εσυ τι τοσο σοβαρο εχεις που εισαι ετσι" Μακαρι να μπορουσα απλα να φυγω απο το σπιτι αλλα δεν γινεται. Ο ανθρωπος που μου κατεστρεψε την ζωη μ και την ψυχολογια μ ταυτοχρονα ειναι και οτι πιο σημαντικο εχω στον κοσμο. Αχ ρε πατερα... Συγνωμη...
    Μην υποβάλλεις τον εαυτό σου σ' αυτή την ταλαιπωρία του να προσπαθείς να σου κάνεις κακό γιατί μόνο επιπλέον πόνο θα καταφέρεις να σου προκαλέσεις και θα τον βιώσεις γιατί δεν θα πεθάνεις... Στο λέω γιατί κι εγώ το έχω προσπαθήσει πολλές φορές και με διάφορους τρόπους αλλά μάταια και μετά έμενα είτε με πληγές που πονούσαν φριχτά είτε με άλλες συνέπειες από υπερδοσολογία χαπιών... Κι από τότε που μπόρεσα να σταματήσω τις απόπειρες νιώθω κάπως καλύτερα... Καμία σχέση μ' εκείνη την κόλαση... Και το κατάφερα με σωστή φαρμακευτική αγωγή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Η Κυκνος ειναι η πιο δυνατη και συναμα ευαλωτη στο αισθημα που περιγραφεις. Ευχομαστε να μη κανεις κατι χωρις γυρισμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Η Κυκνος ειναι η πιο δυνατη και συναμα ευαλωτη στο αισθημα που περιγραφεις. Ευχομαστε να μη κανεις κατι χωρις γυρισμο
    Κι εγώ το ελπίζω... Με ενθαρρύνει το ότι δεν έχει αποσυνδεθεί, ελπίζω πως τη βάλαμε σε σκέψεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Μου θυμισε το ποσο χαλια ενιωθα στο μειζον καταθλιπτικο επεισοδιο. Σιγουρα σου θυμισε και εσενα πολλα. Και οι 2 ζουμε ακομα θεματοθετρια με κοπο πεισμα ειδικους και χωρις ανθρωπους να καταλαβαίνουν. Αντιθετως. Χειροτερα το εκαναν. Θα ειμαστε εδω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μου θυμισε το ποσο χαλια ενιωθα στο μειζον καταθλιπτικο επεισοδιο. Σιγουρα σου θυμισε και εσενα πολλα. Και οι 2 ζουμε ακομα θεματοθετρια με κοπο πεισμα ειδικους και χωρις ανθρωπους να καταλαβαίνουν. Αντιθετως. Χειροτερα το εκαναν. Θα ειμαστε εδω.
    Όντως μου θύμισε πολλά και το ότι άνθρωποι που κανονικά θα έπρεπε να βοηθάνε το έκαναν χειρότερα όπως λες...
    TheNewOne, κι εγώ όπως κι η constantly curious είμαι εδώ όποτε θες να μιλήσεις σε κάποιον που καταλαβαίνει...