Ν'ακολουθήσω το πάθος μου λοιπόν? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 187
    Senior Member
    Originally posted by krino

δειχνεις καλη παστα ανθρωπου, γιατι συνηθως οι ανθρωποι κανουν το κεφι τους και μετα οταν τους περασει τους πετανε στα ανακυκλωσιμα υλικα.

Ωστοσο παρολες τις καλες προθεσεις σου, η καταπιεση συναισθηματων οδηγει σε παραξενες καταστασεις.
    Αν εχεις κατι μεσα σου και το καταπιεζεις, ειτε θα στειλεις για τσαι το συντροφο σου οταν ερθει η στιγμη η τον εαυτο σου.
    Ισως καποια στιγμη να ερθει η ωρα να βρεθεις στο διλλημα να επιλεξεις....
    σ\'ευχαριστώ πολύ...
    τι να πω....θα δείξει....όντως είναι δίλλημα...ουφ κα δεν τα έχω συνηθίσει τέτοιου είδους διλλήματα....!!!
    άντε αν δουμε...

Senior Member
    Για μένα οι πραγματικές επιλογές, απαιτούν φως και αλήθεια και ειλικρίνεια.. Αυτο θα πει ΕΠΙΛΕΓΩ για μένα.

Τα υπόλοιπα ( διπλό ταμπλό, κρυψιμο , ψέμτα) είναι ημι- επιλογες.
    Ουσιαστικά είμαστε με το ένα ποδι εδώ και με το \'άλλο εκεί...

Αυτές οι ημι-επιλογές, σε βάθος χρόνου οδηγούν τελικά στη ή την άλλη μια κατάσταση, αλλα το θέμα είναι οτι η δική μας επιρροή προς την οποιαδήποτε κατέυθυνση, δεν ήταν μεγάλη. Εμείς απλά ημι- επιλέξαμε...
    Απο εκεί και πέρα, τα πράγματα ήρθαν κι αναλόγως με το πως κίνησαν τα νήματα οι λοιποί συμμετέχοντες....

Και έτσι έιμαστε πιο πολύ έρμαια καταστάσεων παρά υποκέιμνα επιλογών...

Αλλά οι πραγματικές επιλογές, είναι δύσκολες.. γιατί απαιτούν αυτογνωσία, τόλμη, και στέρηση...
    Στερούμαι αυτό που αποκλείω, και δεν είμαι με το ένα εδώ και με το άλλο ποδι εκεί...

Πολύ συχνά όμως, για να μάθουμε να επιλέγουμε, χρειάζεται να ημι- επιλέγουμε πρώτα και μετά ....
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by lostsoul
    του club....???? ποιανου club καλε? το παθος για εμενα ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΖΩΗΣ.........ππσσσσσ...τι ειπα παλι ο ανθρωπος????

Οχι λοιπον μικρη μου Δοδις...σοβαρα τωρα... ακου μονο την καρδουλα σου και το μυαλο σου τί λεει... και εμεις βεβαια ειμαστε εδω για να σε ακουσουμε!!!!

συγνώμη είχα πέσει κάτω απο την καρέκλα μου....τώρα που επανήλθα.....είναι φιλοσοφία ζωής??????????????
    λόστ δεν θα σχολιάσω παραπάνω....!!!!!!!χιχιχιχιχι!!! γιατί θα με πεις κακιά!!!:P:P

ή την καρδιά μου θ\' ακούσω ή το μυαλό μου.....και τα δύο δεν παίζει....!!

Senior Member
    Dodis μου γελάω (με την καλή την έννοια) γιατί εδώ και 2 μήνες περίπου ξεφυσάς στα γραφόμενα σου...χαχαχαχα

Φαντάζομαι ότι και στην πραγματικότητα θα είσαι μέσα στην γλύκα όταν αναρωτιέσαι και μονίμως κάνεις ουφ:):)

Senior Member
    γουιρντ....αυτά τα ημι είναι που δεν μπορώ εγω...δεν ξέρω που θα καταλήξω αλλά πιστέυω πως ότι γίνεται γίνεται πάντα για καλό...

Senior Member
    Χαλάρωσε!!!!!!
    Κανείς δεν είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη να σε σημαδεύει ή να σε κρίνει....

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, και ίσως σου δείξει πιο καθαρά ποιον δρόμο να πάρεις....

Και ίσως,
    ίσως
    δεις οτι ο δρόμος που θα σου δείξει το μυαλό, θα είναι κι εκείνος που θα σου δείξει η καρδιά σου..

Αν πάλι όχι, εδώ είμαστε και το συζητάμε!
    Φιλιά.

Senior Member
    Αυτά τα ημί δεν τα μπορώ κι εγώ... δεν είμαι καλή ηθοποιός να πάρει.. προδίδομαι οτι έχω κι αλλού ανοιχτα μέτωπα:PP

Senior Member
    Originally posted by Nora
    Dodis μου γελάω (με την καλή την έννοια) γιατί εδώ και 2 μήνες περίπου ξεφυσάς στα γραφόμενα σου...χαχαχαχα

Φαντάζομαι ότι και στην πραγματικότητα θα είσαι μέσα στην γλύκα όταν αναρωτιέσαι και μονίμως κάνεις ουφ:):)

είσαι η πιο γλυκιά γκέισα που ξέρω!!χαχαχαχα!!!!!άστα να πάνε...τους έχω πουντιασει όλους με τόσο ουφ και ούφ!!;);););)

Senior Member
    οπα..οπα ναι ρε συ!!! με επιασε το αυχενικο μου παλι με τα φου και φου....
    ημαρτον....

\"follow your passion\":cool:;);););););)

Senior Member
    Originally posted by weird
    Αυτά τα ημί δεν τα μπορώ κι εγώ... δεν είμαι καλή ηθοποιός να πάρει.. προδίδομαι οτι έχω κι αλλού ανοιχτα μέτωπα:PP
    καλά εκεί την πατάω κι εγώ....είναι απίστευτο...πχ. για να καταλάβεις..κάτι ασήμαντο ρε παιδί μου...ας πούμε έπειδή του την δίνει που πάω συνέχεια για ψώνια...του το κρύβω......και αν δει κάτι που βέβαια είναι καινούργιο...ρωτάει...\"καινο ύργιο αυτό αγάπη μου???\"και γω κάνω την κινέζα...όχι καλέ...το είχα απλά δεν το φορούσα....πως με πιάνει ρε γαμώτο!!!
    με παίρνουν χαμπάρι ρε γαμώτο κι εμένα...!!!ακόμα κι για χαζομάρες....!!!
    χαχαχαχαχα:D:D:D:D:D

Senior Member
    Originally posted by lostsoul
    οπα..οπα ναι ρε συ!!! με επιασε το αυχενικο μου παλι με τα φου και φου....
    ημαρτον....

\"follow your passion\":cool:;);););););)

follow your heart....cutty shark!!!!!!
    lost? :cool:

Senior Member
    Και όταν πας για ψώνια, υποτίθεται ότι είσαι για καφέ?:P

Aν είναι να λέμε ψεματάκια για οτιδήποτε την δίνει στον σύντροφο μας και το ίδιο και αυτός...τότε θα μαζευτεί βουνό από ψεματάκια:P

Senior Member
    Αχ, ούτε κι εγώ είμαι καλή στα ψέματα!! Αν και μερικές φορές που πραγματικά το ήθελα να τα πω, τα είχα καταφέρει!:)))Ευτυχώς γιατί οι συνέπειες θα ήταν ολέθριες....

Senior Member
    ρε συ λόστ....στην γιορτή σου...θα σου πάρω αερόθερμο...άντε τώρα που θα μας χρεώσεις και το αυχενικό σου...ααααααα!χιχιχχιχιχιιχ χιιχι:D:D:D:D:D;)

Senior Member
    Originally posted by dodis
    Originally posted by weird
    καλά εκεί την πατάω κι εγώ....είναι απίστευτο...πχ. για να καταλάβεις..κάτι ασήμαντο ρε παιδί μου...ας πούμε έπειδή του την δίνει που πάω συνέχεια για ψώνια...του το κρύβω......και αν δει κάτι που βέβαια είναι καινούργιο...ρωτάει...\"καινο ύργιο αυτό αγάπη μου???\"και γω κάνω την κινέζα...όχι καλέ...το είχα απλά δεν το φορούσα....πως με πιάνει ρε γαμώτο!!!
    με παίρνουν χαμπάρι ρε γαμώτο κι εμένα...!!!ακόμα κι για χαζομάρες....!!!
    χαχαχαχαχα:D:D:D:D:D
    ετσι μπραβο...τωρα ερχεσαι στα λογια μου....

Ετσι λοιπον καπου παρακατω...θα του εμφανισεις και το \"παθος\" σου...

Εαν σε ρωτησει: \"Αγαπη μου, ποιο ειναι αυτος και τί θελει απο εσενα...?\" θα του πεις: \"ελα μωρε... τον εχω \"παρει\" καιρο τωρα... μην δινεις σημασια......

χιχιχιχιιχιχιχιχιχιχιχιχι χιχιχιχιχιιχιχχαχαχαχχαχα χαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχα χαχχααχχαχαχχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα

σορρυ εεεε???? ισως να το παρατραβηξα λιγο..... απλα ηθελα να σε κανω να γελασεις λιγο... :cool::cool:

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast