Ν'ακολουθήσω το πάθος μου λοιπόν? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 187
    Banned
    Originally posted by krino
    Η δοδις ειναι κλασικη γυναικα και θα κανει τα κλασικα που κανουν συνηθως ο κοσμακης.

(για να μην μεινεις και εσυ ανεργη.... :P )
    Μπορώ να μην μείνω άνεργη κάνοντας κάτι που λέγεται \'πρόληψη\' αλλά ποιος με ακούει! :)

Banned
    δεν εισαι σε ηλικια να σκαλωσεις.
    Εχεις ακομα αρκετα πραγματα μπροστα σου που θα σε απασχολησουν πιο σοβαρα.
    Οταν η ολη υποθεση κανει τους κυκλους της, τοτε θα σε απασχολησει η παρουσα κουβεντα που σημερα ειναι ακαιρη.

για αυτο ζησε το σημερα που ειναι οκ, και αν αυριο ερθει το σκατα....
    ε τι να κανεις θα το αντιμετωπισεις και αυτο.

Ξερεις στη γυναικα η μητροτητα ειναι ενα συναισθημα το οποιο λειτουργει παραπλανητικα στη γυναικα και την εμποδιζει να ζησει οπως θελει της ζωη της.
    Παρολα αυτα δεν μπορει κανεις να πηγαινει εναντια στη φυση....

Θελει πολλη μελετη το ζητημα για να μπορεσεις να τοποθετησεις το καθε τι στη πραγματικη του διασταση. Δυστυχως η κοινωνια μας δεν βοηθαει σε αυτο, αντιθετα καθηλωνει.
    Δε μπορω να σε βοηθησω αλλο.

Senior Member
    δεν σκέφτομαι την μητρότητα, προς το παρον τουλάχιστον....
    με αγχώνει όλη αυτή η κατάσταση...γι\' αυτό μάλλον το καλυτερο που έχω να κάνω είναι να την ξεχάσω.-
    με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ...νοιώθω σίγουρα πολύ πιο ήρεμη απο πριν...και λίιιιιιγο πιο κοντά στην λύση μου...

Banned
    Originally posted by marina38
    Originally posted by krino
    Η δοδις ειναι κλασικη γυναικα και θα κανει τα κλασικα που κανουν συνηθως ο κοσμακης.

(για να μην μεινεις και εσυ ανεργη.... :P )
    Μπορώ να μην μείνω άνεργη κάνοντας κάτι που λέγεται \'πρόληψη\' αλλά ποιος με ακούει! :)

οποιος αντεχει.
    Για πληροφοριες στην υπογραφη μου, την οποια δεν την εχω βαλει τυχαια.

Banned
    Originally posted by dodis
    δεν σκέφτομαι την μητρότητα, προς το παρον τουλάχιστον....
    με αγχώνει όλη αυτή η κατάσταση...γι\' αυτό μάλλον το καλυτερο που έχω να κάνω είναι να την ξεχάσω.-
    με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ...νοιώθω σίγουρα πολύ πιο ήρεμη απο πριν...και λίιιιιιγο πιο κοντά στην λύση μου...

Εχεις λαθος αλλα δεν ξερω αν μπορεις να το δεις.
    Η μητρητοτητα στην γυναικα την καθοδηγει απο μικρη ηλικια.

Ακομα και η επιλογη του συντροφο σου εχει να κανει με αυτο.
    Εσφαλμενα ισως αλλα επηρεαζει.

Δεν ξερω πως σε εχω βοηθησει.....
    Γιατι αν συνεχιζω να σε βοηθαω.... χμμμ δεν ξερω που θα σε οδηγησει το μυαλο σου.
    Και δεν θελω να \"σφηνωνω\" ιδεες στο κεφαλι κανενος.
    Προτιμω να της δουλευουν μονοι τους.

Senior Member
    .........θα ήθελα να εκφραστώ αλλά καλύτερα να μην το κάνω......
    και όποιος δεν αντέχει ας κάτσει στ\' αυγα του..κοκοκοκοκο!!!!!:P:P:P:P:P:P
    ααα ρε κρίνε...;)

Senior Member
    με έχεις βοήθησει και ας μην το καταλαβαίνεις....
    δεν θα με οδηγήσει πουθενα, πραγματικά η βοήθεια σου είναι πολύτιμη.
    δεν σφηνώνεις ιδεές, έχω μάθει να ακούω, ξέρω όμως δυστηχώς και να μην ακούω( καποιες φορές είναι και καλό)...
    σ\' ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα και το βασικότερο για τον χρόνο που αφιερώνεις....

Senior Member
    κουφό ακούστηκε...θα με οδηγήσει, αλλά όχι τυφλα...έχω μυαλό άσχετα αν κάποιες φορές το βάζω safe mode...;)

Banned
    κοιτα εχω πει αρκετα,
    αν εισαι εξυπνη τα υπολοιπα θα τα βρεις μονη σου.

Αλλωστε δεν εχει νοημα να τα δινεις ολα στο πιατο, το ζητουμενο ειναι να μπεις στη διαδικασια να ψαξεις εσυ τον εαυτο σου.
    Βεβαια αυτος που σε ψυχολογει, ξερει καλυτερα τον εαυτο σου, αλλα στη κουβεντα αυτο μας ειναι αχρηστο.

Senior Member
    ..........το μέλλον θα δείξει αν είμαι έξυπνη ή όχι.......και τι σκ..βρήκα τελικά...
    παρ\' όλα αυτά σ\' ευχαριστώ πολύ μιστερ κρίνε...;)

Banned
    de nada
    :P

Senior Member
    καλημερα και απο εμενα σε ολους,

κατα την ταπεινη μου αποψη (παντα ετσι?) τα παθη ειναι για να τα ακολουθουμε ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ!!! παθος \"ανικανοποιητο\" ειναι σαν το ηφαιστειο που \"αργοβραζει\" μεχρι την στιγμη που θα εκραγει και θα πεταχτει ολη η λαβα....
    Και αντε λοιπον και πεταχτηκε η λαβα.... το θεμα ειναι σε τί χρονικη φαση θα μας βρει αυτη η \"εκρηξη\"....

Αν λοιπον για παραδειγμα η δοδις τοτε εχει ηδη παντρευτει αυτον τον ανθρωπο, που σ.σ. μεχρι πριν απο τις γιορτες ηθελε να χωρισει οριστικα!!!!...τοτε...\"κλαφτα Χαραλαμπε...\" που λεει και ο λαος μας....

Απο κει και περα παιδες, καθε ανθρωπος εχει την δικη του ψυχοσυνθεση και οτι και να του λεμε εμεις, τιποτα δεν μας εγγυαται οτι τελικα αυτος δεν θα ακολουθησει το παθος του... Ασε και που το \"παθος\" μπορει τελικα να \"αναγνωρισει\" οτι η δοδις εχει αυτα ακριβως τα αισθηματα μεσα της .... και να κοιταξει να τα \"εκμεταλλευτει\" (σε καποιο βαθμο ετσι???? μην τον παρεξηγησουμε κιολας τον ανθρωπο!!!!)....

τελος παντων, αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου (χιλιοειπωμενο το ξερω αλλα και συναμα ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!)

καλημερα....

Senior Member
    .....ρε τι έχετε πάθει όλοι με τα παντρολογήματα και τα μωρά.....?
    δεν θέλω να παντρευτώ και δεν θέλω να κάνω παιδί......!
    όχι στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον....
    άβυσσος δεν θα πει τίποτα λοστάκο μου....
    σ\' ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.....!!!
    ρίξε μου ρε λόστ άλλη μια να πάω πιο κάτω....δεν μου φτάνει που δυσκολεύομαι να αντισταθώ έχω και σένα που λες να ακολουθούμε τα πάθη μας μέχρι τελικής πτώσεως....μας υποχρέωσες! μας υποχρέωσες!!!
    :P:P:P:P:P:P:P:P

Senior Member
    Dodis ένα ένα βηματάκι κάνεις κάθε φορά.

Αρραβωνιάστηκες και σιγά σιγά θα έρθει και ο γάμος,και τα παιδάκια και τα εγγονάκια κτλ

Μου δίνεις την εντύπωση πως και μόνο η σκέψη του πάθους σου, σε παρασύρει νοητά πάντα, και σε βγάζει από την καθημερινότητα

Αυτό εσένα σου είναι αρκετό.;)

Senior Member
    καλή μου γκέισα....γενικά δεν είμαι άνθρωπος με πάθη....δεν έχω συνηθίσει έτσι...και δεν μπορώ κιόλας
    αλλά you\'ve got a point....στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί κάτι ανάλογο δεν μου έχει ξανατύχει..κοίτα...στην σκέψη και μόνο του συγκεκριμένου ανθρώπου αποσυντονίζομαι....και προσπαθώ να το μαζέψω αλλά έναν βαθμό δυσκολίας τον έχει...

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast