Ν'ακολουθήσω το πάθος μου λοιπόν? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 187
    Senior Member
    Dodis πάντα έτσι θα είσαι..πάντα θα αναρωτιέσαι

Δέξου αυτό το χαρακτηριστικό του ευατού σου ;)

Senior Member
    .....χμ...μάλλον....;)

Senior Member
    καλε κρινο...τί καληνυχτα της λες της κοπελιας?.....
    Καλημερα πρεπει να της πεις!!!! και πιο συγκεκριμενα: \"καλημερα ζωη\"!!!!
    γιατι πρεπει να ανοιξει επιτελους τα ματια της και να δει!!!

Να δει τα παντα...να \"μετρησει\" τα παντα..... να νιωσει τα παντα!!!!

Εχουμε πει χιλιαδες φορες.... Ο γαμος ειναι η σοβαροτερη υποθεση!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ \"ΥΠΟΚΥΨΕΙ\" ΣΕ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ (και δεν ξερω γω τι αλλο...) ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΕΙ!!!!

Μιλαω εξ ιδιαν...γιατι κι εγω αυτη τη λαλακια ειχα κανει αλλα ευτυχως εγω την γλιτωσα!!!! η δοδις.... who knows?....

Senior Member
    Originally posted by dodis
    έχεις δίκιο ρε συ κρίνε...γι\' αυτό έχω λίγο πελαγώσει...γιατί απο την μια το ξέρω πως πιθανόν κάποια στιγμή να σκάσω απο την άλλη δεν είμαι μόνη μου για να κάνω ότι γουστάρω....και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδυα...
    Αυτό μου ακούγεται σαν ένα αίνιγμα...

Δεν θέλω να σκάσω.
    Δεν θέλω να είμαι μόνη μου ( προκειμένου να μην σκάω)
    Δεν θέλω να έχω ανύσηχο ύπνο ( επειδή δεν σκάω μεν αλλα δεν είμαι και μόνη μου).

Για αρχή πρέπει να πω, οτι μου φαίνονται όλα τα \"δεν\" απόλυτα.
    Κατά δεύτερον, ποιό απο όλα τα \" δεν\" θα σου ήταν το λιγότερο ανωδυνο να ισχύσει?

Αν σκασεις ( αν δηλ. δεν ικανοποιησεις το πάθος και μείνεις με το αποθημένο)
    δεν θα είσαι μόνη ( γιατί δεν θα θέσεις σε κίνδυνο την σχέση σου - κάτι βέβαια που υπάρχει πάντα η πιθανότητα να κάνει η άλλη πλευρά)
    Και θα κοιμάσαι ήρεμα ( ή μηπως θα σκέφτεσαι τον άλλον τα βράδια? )

Αν πάλι δεν σκάσεις ( και άρα το ζήσεις)
    θα μείνεις μόνη ( εκτός αν αντέξεις να μην του το πείς ή αν εκείνος αντέξει να το μάθει) Βέβαια εδώ υπάρχει και η πιθανόντητα να μην μείνεις μόνη αλλά με το πάθος! ( αν δειτε οτι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο πχ.)
    και τα βράδια θα κοιμάσαι ήρεμα ( αυτό παίζει... μπορεί να σκέφτεσαι τον άντρα ή να κάνεις χρυσούς ύπνους ή να σε τρώει η μοναξιά)

Μπορώ να συνεχίσω με τις παραλλαγές.. αλλα η ουσία είναι αυτή:
    Για να ξέρεις την ΕΚΒΑΣΗ του κάθε υποθετικού σεναρίου,
    απαιτείται απο πλευράς σου, η μεγιστη δυνατή αυτογνωσία.
    Οταν λοιπόν, η έννοια της αυτογνωσίας δεν εχει αποκτηθει πλήρως ( και κατά τη γνώμη μου ποτε δεν αποκτιέται γιατί είναι ρευστή σαν έννοια, απλά κάποιοι έχουν περισσότερη και άλλοι λιγότερη),
    αναπόφευκτα, δεν ξέρεις που θα σε βγάλει το παζλ...
    και όσο θέλεις, ρισκάρεις.

Γιατί, ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ, ( οποιαδήποτε απο τις παραπάνω εκδοχές) μαθαίνεις.
    Βεβαια, μπορείς να επιλέξεις εκείνες τις εκδοχές που θα σε οδηγήσουν πιο γρήγορα στο να ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ τα όρια σου...
    μέσω της εμπειρίας.. αλλά αυτό έχει και ρίσκο και συχνά πόνο μέσα του, άρα κίνδυνο.. Το παιδί αν δεν πέσει, κι αν δεν πονέσει πως θα μάθει?

Απο την άλλη, αν δεν μπεις στην παραπάνω διαδικασία,
    ίσως δεν θα πονέσεις με πτώσεις, μεταπτώσεις, αναταράξεις κτλ,
    μα κινδυνεύεις να μην γνωρίσεις ποτέ τα πραγματικά σου όρια... ίσως μάλιστα να τα υπολογίζεις εσφαλμένα..και μαζί με αυτά και τις ανάγκες και επιθυμίες σου ( μετά είναι απλά πιθανό να ακολουθήσει το σενάριο της έκρηξης, σαν ύστατη προσπάθεια του να γνωρίσεις τα όρια και άρα τα θέλω σου τα πραγματικά)
    Τέλος, κι αν ακόμα διαθέτεις το μεγαλύτερο βαθμό αυτογνωσίας που θα μπορούσες, και πάλι δεν μπορείς να προβλέψεις με μαθηματική ακρίβεια την έκβαση των παραπάνω εκδοχών γιατί άλληλεπιδρούν κατά την πορεία της άπειροι παράγοντες που συνοψίζονται μέσα στην έννοια \"ρίσκο της ίδιας της ζωής\".

Το μόνο που περνά απο το δικό σου χέρι, είναι αν θα βαδίζεις μέσα σε περιοχές που αυτό είναι μεγάλο ή μικρότερο κι άρα πιο ελεγχόμενο... έτσι το βλέπω.

Το τι θα κάνει ο καθένας, πόσο οριακά ή μέσα σε ασφαλή πλαίσια θέλει να ζει τη ζωή του, πόσο θέλει να μάθει τον εαυτό του, πόσα θέλει να ζήσει και τι είδους εμπειρίες να αποκομίσει, είναι δική του υπόθεση.

Ότι όμως κι αν επιλέξει, ποτέ δεν θα μπορεί να τα έχει όλα υπο έλεγχο. Αυτή είναι μια όμορφη ψευδαίσθηση.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    Originally posted by lostsoul

γιατι πρεπει να ανοιξει επιτελους τα ματια της και να δει!!!

τοσα χρονια συζητωντας με ενα σωρο κοσμο, προσπαθουσα σε διαφορα ζητηματα να τον κανω \"να δει\".
    Σε καποιες περιπτωσεις βρηκα και το μπελα μου κιολας, κινδυνευσα να χασω ενα καλο μου φιλο.....

Πλεον εγω λεω αυτο που εχω να πω και μεχρι εκει.
    Μιλαω σε ενηλικες και εμενα αυτο μου αρκει.
    Αν ενδιαφερουν καποιον αυτα που λεω, ας τα μελετησει με προσοχη και ας τα δουλεψει. Αν οχι, μη χανουμε χρονο.

Για αυτο ειπα καληνυχτα....
    ;)

Senior Member
    Κανείς ποτέ δεν θα είναι 100% έτοιμος και πάντα θα ενέχει μια μικρή αμφιβολία
    Πάθη και ίντριγκες θα υπάρχουν μια ζωή και μετά το θάνατο μας

Και επιτέλους ο γάμος δεν είναι φυλακή!

Όλα είναι θέμα ζυγίσματος των καταστάσεων, των θέλω μας και κατά πόσο τα έχουμε βρει με τον ευατό μας.
    Γιατί με αυτόν πρέπει να τα βρούμε πρώτα και μετά με τους άλλους.

Lost μου, μην φωνάζεις.Θα το τρομάψεις και άλλο το κορίτσι μας, που ήδη σκέφτεται πολλά:)

Senior Member
    λοστ όσο μιλάς τόσο πιο χάλια νοιώθω!!!!!!!!!!!!!!!
    εσένα πάντως απο την τελευταία φορά που σε διαβασα μου φαίνεσαι πιο καλα......ε? που ήσουν τόσο καιρό καλέ? ελπίζω πραγματικά να είσαι τόσο καλά όσο μου φαίνεσαι...

Senior Member
    καλά σου λέει ρε! τι φωνάζεις???????

Senior Member
    Originally posted by weird

Το παιδί αν δεν πέσει, κι αν δεν πονέσει πως θα μάθει?

.
    μωρέ αν πέσω εγώ και χτυπήσω δεν έγινε και τίποτα...ήταν επιλογή μου, καλά να πάθω....το θέμα είναι μην πέσει κανένας άλλος και χτυπήσει...αυτό που μου φαίνεται αβάσταχτο είναι να παίρνω ανθρώπους στον λαιμό μου...γιατί αν εγω ζήσω το πάθος μου και ξαναγυρίσω στον καλό μου?θα χτυπήσει το πάθος ή αν ζήσω το πάθος μου και τελικά μείνω με το παθος? θα χτυπήσει ο καλός μου..

πωπω!!! χάλια! χάλια! χάλια....anyway νομίζω πως αρκετά σας έπρηξα...

λοστάκο μην τον ξαναπεις εσύ μπάμια γιατί αααααααααα!

Banned
    Originally posted by dodis

αυτό που μου φαίνεται αβάσταχτο είναι να παίρνω ανθρώπους στον λαιμό μου...

δειχνεις καλη παστα ανθρωπου, γιατι συνηθως οι ανθρωποι κανουν το κεφι τους και μετα οταν τους περασει τους πετανε στα ανακυκλωσιμα υλικα.

Ωστοσο παρολες τις καλες προθεσεις σου, η καταπιεση συναισθηματων οδηγει σε παραξενες καταστασεις.
    Αν εχεις κατι μεσα σου και το καταπιεζεις, ειτε θα στειλεις για τσαι το συντροφο σου οταν ερθει η στιγμη η τον εαυτο σου.
    Ισως καποια στιγμη να ερθει η ωρα να βρεθεις στο διλλημα να επιλεξεις....

Senior Member
    καλα ρε παιδια.... ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!... Προς θεου, δεν ηθελα να φωναξω σε κανεναν σας και ποσο μαλλον στην κοπελια μας που εχει το \"θεμα\" της τελοσπαντων....

Senior Member
    Καταρχήν, ως άνθρωποι, αναπόφευκτα θα πληγώσουμε κάποια στιγμή άλλους ανθρώπους, όσο καλόι κι αν πιστεύουμε οτι έιμαστε. Νόμος της ζωής.
    Ωστόσο, ενα μεγάλο μέρος των πραγμάτων περνάει απο το δικό μας χέρι και εντάσσεται μέσα στη δική μας περιοχή ευθύνης.

Εστιάζοντας λοιπόν σε αυτήν την περιοχή,
    όταν καλύπτουμε κάποια δική μας ανάγκη, πρώτον, μένει ακάλυπτη κάποια δική μας άλλη ανάγκη και δεύτερον, και άλλων οι ανάγκες θα μείνουν ακάλυπτες.

Αυτό, αν είμαστε ειλικρινείς και δεν δρόύμε στα κρυφά ( το να αφηνουμε καποια κομματια του εγω μας όπως και καποιους άλλυους ανικανοποίητους) είναι το κοστος κάθε επιλογης.

Αν όμως δρούμε στα κρυφά και στα μουλωχτα, τότε πλανέψαμε τους αλλους ( αλλα σε εναν βαθμό και τον εαυτό μας),
    οποτε ναι, εχουμε ευθύνη, πληγώσαμε άλλους...

Όπως βλέπεις πολλά πράγματα είναι στο χέρι μας
    ( δυστυχώς ή ευτυχώς)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    ρε λόστ? τώρα το πρόσεξα....άλλαξε η διάθεση σου?
    ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ βλέπω.......!! είσαι και συ του club?

Senior Member
    weird...αύτο είναι το θέμα...φοβάμαι μην κάνω λάθος επιλογή...αλλά αν δεν κάνεις δεν θα μάθεις αν ήταν λάθος ή όχι.....!!!

Senior Member
    του club....???? ποιανου club καλε? το παθος για εμενα ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΖΩΗΣ.........ππσσσσσ...τι ειπα παλι ο ανθρωπος????

Οχι λοιπον μικρη μου Δοδις...σοβαρα τωρα... ακου μονο την καρδουλα σου και το μυαλο σου τί λεει... και εμεις βεβαια ειμαστε εδω για να σε ακουσουμε!!!!

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast