Results 106 to 120 of 187
-
30-01-2009, 12:45 #106
Aφού δεν έχεις συνηθίσει και δεν μπορείς κιόλας, κράτα τα καλά της σκέψης του παράνομου και ανεκπλήρωτου πάθους..
Δλδ, δεν νιώθεις και λίγο ευτυχία?Δεν νιώθεις ότι θες να ανανεωθείς?Να περιποιηθείς τον ευατό σου?
Και επίσης μήπως να έρθεις ακόμα πιο κοντά στον σύντροφο σου?
- 30-01-2009, 12:48 #107
μπραβο βρε Νορα...θα συμφωνησω μαζι σου και θα προσθεσω οτι η δοδις δεν προκειται να παντρευτει!!!! αργα ή γρηγορα θα υποκυψει στο παθος της και θα τα κανει ολα....\"μούτι\"!!!!
Εξαλλου, απο ο,τι διαβαζω εδω μεσα...φαινεται οτι η δοδις δεν μπορει να \"ανηκει\" σε εναν αντρα....δεν γινεται ρε παιδι μου... η δοδις πρεπει να ειναι ελευθερο πουλι για να φερει ευτυχια σε πολλους ανδρες ειτε μεσω του φλερτ (για να μην παρεξηγηθω εεε....?) ειτε τελικα συναπτοντας καποια σχεση με καποιον σωστο αντρα (σιγουρα βεβαια πιο σωστο απο αυτον που εχει ηδη, ο οποιος, οπως το \"ψυχανεμιζομαι\" εγω πρεπει να ειναι λιγο \"μπαμιας\", γιατι ενταξει ρε αδερφε...ωραια τα \"φουμαρα\" και οι αγαπες, αλλα η κοπελα δεν μας λεει εδω μεσα οτι τρελαινομαι ρε παιδια για την παρτη του!!!!...)
Τί να πω ρε παιδια...ευχομαι παντως βρε δοδι μου....να βρεις την ακρη σου...να το λυσεις αυτο το μυστηριο...γιατι θα σε φαει βρε παιδι μου....κριμα ειναι....κριμα...
Πω πω τι τραβας και εσυ???
Βρε κρινε.... εμενα γιατι δεν μου \"καθονται\" τετοια \"σκηνικα\" εεεε????
κρινε....? καλε που εισαι εσυ?
30-01-2009, 12:51 #108
Originally posted by Nora
Aφού δεν έχεις συνηθίσει και δεν μπορείς κιόλας, κράτα τα καλά της σκέψης του παράνομου και ανεκπλήρωτου πάθους..
Δλδ, δεν νιώθεις και λίγο ευτυχία?Δεν νιώθεις ότι θες να ανανεωθείς?Να περιποιηθείς τον ευατό σου?
Αστηνα βρε συ Νορα..... να το δει το \"παθος\" και αμα της αρεσει το συζηταμε παλι..... χιχιχιχιχιχιχιχιιχχιι
;);););););)
30-01-2009, 12:53 #109
Originally posted by lostsoul
Βρε κρινε.... εμενα γιατι δεν μου \"καθονται\" τετοια \"σκηνικα\" εεεε????
κρινε....? καλε που εισαι εσυ?
lostako,
καλημερα..... εδω ειμαι βρε....
Λοιπον σε καθε τι ομορφο που βλεπεις πισω απο την κουρτινα υπαρχει κατι που δεν φαινεται με την μια...
θυμησου οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος, μπορει ουτε καν τσιγκος....
;)
30-01-2009, 12:57 #110
καλα!!!! αυτο ξαναπες το!....
παντα ευστοχος ο κρινος μας! ;);)
30-01-2009, 12:57 #111
Tα πάθη και οι συνέπειες αυτών, δεν είναι για όλους τους ανθρώπους
Εύχομαι στην Dodis να κάνει αυτό που την θα κρατά, όσο είναι εφικτό αυτό, χαρούμενη και με λιγότερες σκέψεις που θα βασανίζουν το μυαλό της:)
30-01-2009, 12:59 #112
σιγουρα Νορα... τωρα ειπες το πιο σωστο πραγμα.... περα απο την οποια πλακα κανουμε εδω μεσα.....
Αυτο εχει πραγματικα την μεγαλυτερη αξια....
30-01-2009, 13:06 #113
παναγία μου....σε τι να προτοαπαντήσω....λόστ...επαν� �λαμβάνω....ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
συγνώμη? να είμαι ελεύθερο πουλί και να δίνω ευτυχία......?????????????????
δεν γίνεται να ανήκω σε έναν άντρα???????? αν σου απαντήσω.....θα μας κόψουν!!!!!!!!!
νοράκι μου δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω....δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ακόμα και αν υποκύψω στο παθος να κοντρολάρω τον εαυτό μου μετά....
γκεισα μου σ\' ευχαριστώ ππολύ....κι εγώ το ίδιο εύχομαι...αλλά....
30-01-2009, 13:07 #114
καλά όσον αφορά το μπάμιας.....ακόμα γελάω!!!!!!!!!
30-01-2009, 13:13 #115
Originally posted by Nora
30-01-2009, 13:16 #116
Dodis μου δίνεις την εντύπωση ανθρώπου που πάντα θα έχει ερωτήματα αναπάντητα στο πίσω μέρος του μυαλού του.Δεν εφησυχάζεις ποτέ και αυτό δεν είναι πάντα κακό
Είτε πρόκειται για ερωτικά, είτε κοινωνικά, είτε επαγγελματικά θέματα κτλ
Δλδ ακόμα και να ακολουθήσεις το πάθος σου και περνάς καλά, μετά θα σκέφτεται το μυαλουδάκι σου \"ο σύντροφος μου?που έκανε τα πάντα για να είμαστε μαζί\" και άλλες τέτοιες σκέψεις
Το ίδιο αν τελικά δεν ακολουθήσεις το πάθος σου
Θέλω να καταλήξω λέγοντας σου, ότι κοίτα να διαχειριστείς όσο γίνεται καλύτερα τα ερωτήματα που πάντα θα σε τυρρανάνε
Ζύγισε τι μπορείς να κάνεις ως άνθρωπος και που είναι τα όρια σου και αναλόγως πράξε
30-01-2009, 13:20 #117
νοράκι? διάνα.....!!!!!!!!!ακριβώς έτσι είναι..
λοστ? μην με λες δοδι γιατι μου μοιάζει με βόδι!!!!!!χιχιχιχιχιχι!!!
30-01-2009, 13:27 #118
οσο εχεις παθη και τα κρατας για την παρτη σου και οχι για να τα μοιραστεις με τον συντροφο σου, (αλλα αντε στη καλυτερη σε ενα φορουμ) θα ερθει η ωρα που θα τα μοιραστεις αναγκαστικα και με αλλο - αλλους.....
Αν τωρα σε εκεινη την στιγμη, στις επιλογες σου δεν ειναι μεσα ο συντροφος σου,(για χ-ψ λογους) την συνεχεια μπορεις να την φανταστεις μονη σου.....
Αλλα βεβαια δικια σου ειναι η ζωη, δικα σου και τα παθη....
Το σιγουρο ομως ειναι οτι τα παθη δεν θαβονται ουτε κατευναζονται.
Αντιθετα συσσωρευονται, καταπιεζονται και καποια στιγμη ερχονται εκρηξεις.
30-01-2009, 13:30 #119
έχεις δίκιο ρε συ κρίνε...γι\' αυτό έχω λίγο πελαγώσει...γιατί απο την μια το ξέρω πως πιθανόν κάποια στιγμή να σκάσω απο την άλλη δεν είμαι μόνη μου για να κάνω ότι γουστάρω....και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδυα...
30-01-2009, 13:33 #120
χμμμ τοτε καληνυχτα.
:cool:
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή