Κούραση με το παραμικρό. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Έκανα τον Απρίλιο αιματολογικές θυρεοειδή και ολα αυτα που μου έγραψε ο καρδιολόγος και ήταν κομπλε δεν είχα ούτε χοληστερίνη ούτε ήταν κατι αυξημένο η μειωμένο! Απο τον Απρίλιο μεχρι τωρα ειναι αρκετός καιρός ναι. Ειναι ψυχογενές το θέμα αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορεί να μου το κανει αυτο το άγχος. Πέρσι είχα παρά πολυ άγχος κτλ αλλα πλέον ειμαι πολυ καλύτερα σε ενα ποσοστό 80% γιαυτο και σπάνια τα παθαίνω αυτα. Απλά αυτο με τη ζάλη και τη πίεση στο κεφάλι ειναι σαν να σου λεει οτι πας για εγκεφαλικό και αν μουδιαζεις κιολας. Χθες νευρίασα πολυ με κατι και φώναξα και ήμουν για πολλές ωρες με βάρος και ζάλη στο κεφάλι!
    Ε λογικο ειναι αυτο. Σου ανεβηκε η πιεση οταν νευριασες. Και εγω το παθαινω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ε λογικο ειναι αυτο. Σου ανεβηκε η πιεση οταν νευριασες. Και εγω το παθαινω
    Όχι μονο αυτο. Μετα απο ωρες το κεφάλι μου ήταν βαρύ και ζαλιζομουν. Και σημερα που περπάτησα παλι το ίδιο επαθα! Πολυ άσχημο πράγμα λες και θα πάθεις εγκεφαλικό ειναι! Τωρα παλι βγήκα δεν ήταν τοσο δύσκολο όσο το μεσημερι αλλα παλι κουράστηκα!

Senior Member
    Όχι μονο αυτο. Μετα απο ωρες το κεφάλι μου ήταν βαρύ και ζαλιζομουν. Και σημερα που περπάτησα παλι το ίδιο επαθα! Πολυ άσχημο πράγμα λες και θα πάθεις εγκεφαλικό ειναι! Τωρα παλι βγήκα δεν ήταν τοσο δύσκολο όσο το μεσημερι αλλα παλι κουράστηκα!
    Κι εμενα αμα νευριασω πολυ ποναει το κεφαλι μου ωρες. Τωρα με το περπατημα δεν ξερω τι παιζει. Κανα αυχενικο ισως; Και απο αγχος μπορει να συσπωνται οι μυς στον αυχενα και να κανουν διαφορα συμπτωματα με συνηθεστερο τον πονοκεφαλο τασης.

Senior Member
    Κι εμενα αμα νευριασω πολυ ποναει το κεφαλι μου ωρες. Τωρα με το περπατημα δεν ξερω τι παιζει. Κανα αυχενικο ισως; Και απο αγχος μπορει να συσπωνται οι μυς στον αυχενα και να κανουν διαφορα συμπτωματα με συνηθεστερο τον πονοκεφαλο τασης.
    Εμένα δεν μου πονάει το κεφάλι. Νιώθω έντονη πίεση πίσω στο κεφάλι και στην αριστερή μεριά πιο πολυ και ζαλάδα μαζι με αργή όραση η θολή δε ξερω πως να το εξηγήσω! Αλλα ειναι πολυ δύσκολο με το παραμικρό να παθαίνεις ολα αυτα. Χθες αργά που πηγα να κοιμηθω ξάπλωσα λιγο με το κινητό σε κάποια φάση που λεω θα το κλείσω για να κοιμηθω με πιάνει πόνος πίσω αριστερά στη πλάτη και μετα απο ενα λεπτό με πιάνει και μπροστά στο στήθος αριστερά και ενα πράγμα σαν κάψιμο στον ώμο και εκει ανάμεσα σε ώμο και λαιμό. Μετα μουδιασα και στο σαγονι αριστερά. Κάθισα λιγο γύρισα απο τη μια γύρισα απο την αλλη εν τέλη έβαλα ενα βίντεο να παιζει για να με παρει ο ύπνος αλλιώς δεν θα κοιμόμουν καθόλου με αυτο που με έπιασε! Και δε ξερω και γιατι με έπιασε το ατιμο!

Senior Member
    Εμένα δεν μου πονάει το κεφάλι. Νιώθω έντονη πίεση πίσω στο κεφάλι και στην αριστερή μεριά πιο πολυ και ζαλάδα μαζι με αργή όραση η θολή δε ξερω πως να το εξηγήσω! Αλλα ειναι πολυ δύσκολο με το παραμικρό να παθαίνεις ολα αυτα. Χθες αργά που πηγα να κοιμηθω ξάπλωσα λιγο με το κινητό σε κάποια φάση που λεω θα το κλείσω για να κοιμηθω με πιάνει πόνος πίσω αριστερά στη πλάτη και μετα απο ενα λεπτό με πιάνει και μπροστά στο στήθος αριστερά και ενα πράγμα σαν κάψιμο στον ώμο και εκει ανάμεσα σε ώμο και λαιμό. Μετα μουδιασα και στο σαγονι αριστερά. Κάθισα λιγο γύρισα απο τη μια γύρισα απο την αλλη εν τέλη έβαλα ενα βίντεο να παιζει για να με παρει ο ύπνος αλλιώς δεν θα κοιμόμουν καθόλου με αυτο που με έπιασε! Και δε ξερω και γιατι με έπιασε το ατιμο!
    Ορθοπεδικης φυσης ακουγεται αλλα δεν ειμαι γιατρος.

Senior Member
    Ορθοπεδικης φυσης ακουγεται αλλα δεν ειμαι γιατρος.
    Δεν ξερω. Πιο πολυ με καρδιακό η κρίση άγχους μου φαίνεται. Δεν αποκλείεται να ειναι και αυτο που λες αλλα όπως και εσυ ούτε κ εγω ειμαι γιατρος και δεν ψάχνω για διάγνωση εδω περα. Απλά αν κάποιος εχει τα ίδια με σενα σε ηρεμεί κάπως αυτο και χαλαρώνεις προς στιγμή! Δε ξερω είχα καιρο να νιώσω κατι τέτοιο ίσως να ήταν κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα η να αγχώθηκα. Αλλα εκείνη την ωρα ήμουν φουλ χαλαρός δεν ξερω γιατι να αγχωθώ;

Senior Member
    Τώρα θα τεστάρω τον εαυτό μου. Θα βγάλω μεγάλη βολτα τον σκύλο. Να δούμε πως θα παει. Εχω ηδη άγχος.

Senior Member
    Τώρα θα τεστάρω τον εαυτό μου. Θα βγάλω μεγάλη βολτα τον σκύλο. Να δούμε πως θα παει. Εχω ηδη άγχος.
    Ελπιζω να πηγαν ολα καλα.

Senior Member
    Ελπιζω να πηγαν ολα καλα.
    Όταν βγήκα απο το σπιτι μεχρι να παω στο αυτοκίνητο κουράστηκα πολυ! Ήταν και ανηφόρα. Μετα όταν πηγα στο μέρος για να περπατήσω περπάτησα κανονικά και αρκετά και δεν κουράστηκα. Δεν ξερω τι ειναι και γιατι γίνεται ετσι.

Senior Member
    Όταν βγήκα απο το σπιτι μεχρι να παω στο αυτοκίνητο κουράστηκα πολυ! Ήταν και ανηφόρα. Μετα όταν πηγα στο μέρος για να περπατήσω περπάτησα κανονικά και αρκετά και δεν κουράστηκα. Δεν ξερω τι ειναι και γιατι γίνεται ετσι.
    Τι να σου πω; Να πινεις πολλα υγρα και να κοιμασαι καλα για να μην εξαντλειται ο οργανισμος.

Senior Member
    Τι να σου πω; Να πινεις πολλα υγρα και να κοιμασαι καλα για να μην εξαντλειται ο οργανισμος.
    Δε νομιζω πως ειναι κατι τέτοιο. Όπως και να χει όταν γίνεται έντονο και με τρομάζει τοτε ειναι που τα σκέφτομαι ολα!

Senior Member
    Δε νομιζω πως ειναι κατι τέτοιο. Όπως και να χει όταν γίνεται έντονο και με τρομάζει τοτε ειναι που τα σκέφτομαι ολα!
    Ε ναι πότε θες να σε τρομάζει, όταν σχεδόν δεν το καταλαβαίνεις?; [emoji14]
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Antonis8
    Guest
    Τελικά το χολτερ θα το βαλεις? Ή παρε ένα παλμομετρο ,έχει φτηνά,να δεις αν όντως ανεβαίνουν οι παλμοι σου όσο πιστευεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Τελικά το χολτερ θα το βαλεις? Ή παρε ένα παλμομετρο ,έχει φτηνά,να δεις αν όντως ανεβαίνουν οι παλμοι σου όσο πιστευεις.
    Δεν μου βάζει ο καρδιολόγος φιλε επειδή λεει οτι το παθαίνω πολυ αραιά γιαυτο. Το καταλαβαίνω οτι ανεβαίνουν οι παλμοί αλλα δεν με πειράζει τοσο αυτο νε πειράζει που χάνω την αναπνοή μου εύκολα και που με έπιανε ζαλάδα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Ε ναι πότε θες να σε τρομάζει, όταν σχεδόν δεν το καταλαβαίνεις?; [emoji14]
    Θέλω να πω πλέον δεν τρομάζω όπως παλιά με το παραμικρό. Τωρα πρέπει να ειναι κάτι έντονο. Και όταν παθαίνω κατι πχ τοτε μου ερχονται ολα στο μυαλό και διαφορα. ????

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast