Θέλει χρόνο γιατί την πιέζω η δεν ξέρει τι θέλει; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 161
    Senior Member
    δεν ξερω ρε παιδια.. και εμενα κατι δεν μου μυριζει καλα .. το σαββατο ηταν μια χαρα πραγματικα, μεεχρι που με ρωτησε τι συμβαινει και λεω νιωθω οτι δεν με θες γιατι δεν κανουμε πραγματα μαζι απο εκει και περα εγιναν ολα χαλια..

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    δεν ξερω ρε παιδια.. και εμενα κατι δεν μου μυριζει καλα .. το σαββατο ηταν μια χαρα πραγματικα, μεεχρι που με ρωτησε τι συμβαινει και λεω νιωθω οτι δεν με θες γιατι δεν κανουμε πραγματα μαζι απο εκει και περα εγιναν ολα χαλια..
    Ναι αραιωσε γιατί την πιέσες.......
    Μπορεί για εκείνη να ήταν μια χαρά το διάστημα αυτό που σου αφιέρωνε χρόνο....Εσύ ήθελες παραπανω και εκείνη πιέστηκε....

Άσε την κατάσταση όπως βγει.....είπαμε....

Senior Member
    σε καποιος θα φανει λιγο περιεργο αυτο που θα ρωτησω γιατι μερικοι σιγουρα δεν θα ειναι εθισμενοι οπως εμεις οι νεοι με τα κοινωνικα δικτυ ( facebook instagram κλπ .. )
    σας φαινεται περιεργο που δεν παταει like στις φωτογραφιες που ανεβαζω στο instagram και στο fb σχεδον ποτε; ενω παταει σε αλλους που εχουμε κοινους συνεχεια ακομα σημερα και σε εναν φιλο μου

Senior Member
    Δε σε βοηθάει αυτό που κάνεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by V for vendetta View Post
    Δε σε βοηθάει αυτό που κάνεις.
    Γιατί ρε παιδιά :(

Senior Member
    Γιατί μπαίνεις στο τρύπακι να σκέφτεσαι αυτά και το έχει καταλάβει γιαυτό δεν πατάει!!
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Senior Member
    Quote Originally Posted by driveme View Post
    Γιατί μπαίνεις στο τρύπακι να σκέφτεσαι αυτά και το έχει καταλάβει γιαυτό δεν πατάει!!
    Ναι αλλά δεν της έχω πει κάτι τέτοιο ότι κου κινεί την περιέργεια

Καλε μου Ιωαννη. Μικρουλα η κοπελα. Ειχε σχεση απο αποσταση δηλαδη κολλημα ;;; Σου προτεινω να μην επενδυσεις συναισθηματικα περισσοτερο απο οσο ηδη εχεις, διοτι ισως εκεινη μετα το κολλημα θελει απλως να ζησει ξεγνοιαστα χωρις δεσμευση. Εσυ δεν φταις. Σου αρεσει την διεκδικεις. Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλά ισως αν παψεις να ασχολεισαι και δεις οτι εξαφανιστει τοτε να αφεθεις να βρεις κατι που να ειναι αμοιβαιο. Νεος εισαι και συναισθηματικα υποθετω χωρις προηγουμενο τραυμα απο ερωτικη σχεση. Αν σε δει καπως αδιαφορο και γουσταρει ολα θα τα παλεψει. Συγνωμη αν στα λεω χυμα αποτομα αλλά ειναι κριμα να γινει δικο σου κολλημα ενας μη διαθεσιμος συναισθηματικα ανθρωπος.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    τι φαση με την κοπελα φιλε Γιαννη? με αυτα που διαβασα μου θυμιζει μια πρωην μου...... θα εχει πλακα να ειναι αυτη που νομιζω......

μια ερωτηση το ονομα της αρχιζει απο Κ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλε μου Ιωαννη. Μικρουλα η κοπελα. Ειχε σχεση απο αποσταση δηλαδη κολλημα ;;; Σου προτεινω να μην επενδυσεις συναισθηματικα περισσοτερο απο οσο ηδη εχεις, διοτι ισως εκεινη μετα το κολλημα θελει απλως να ζησει ξεγνοιαστα χωρις δεσμευση. Εσυ δεν φταις. Σου αρεσει την διεκδικεις. Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλά ισως αν παψεις να ασχολεισαι και δεις οτι εξαφανιστει τοτε να αφεθεις να βρεις κατι που να ειναι αμοιβαιο. Νεος εισαι και συναισθηματικα υποθετω χωρις προηγουμενο τραυμα απο ερωτικη σχεση. Αν σε δει καπως αδιαφορο και γουσταρει ολα θα τα παλεψει. Συγνωμη αν στα λεω χυμα αποτομα αλλά ειναι κριμα να γινει δικο σου κολλημα ενας μη διαθεσιμος συναισθηματικα ανθρωπος.
    Αφού μου λέει θέλει χρόνο, αυτό θα πρέπει να κάνω λοιπόν , θα την αφήσω κάποιες μέρες θα σφίξω τα δόντια γιατί νιώθω ότι δεν μπορώ και θα δούμε δεν ξερω

Senior Member
    Ναι αλλά δεν της έχω πει κάτι τέτοιο ότι κου κινεί την περιέργεια
    Αφού μου λέει θέλει χρόνο, αυτό θα πρέπει να κάνω λοιπόν , θα την αφήσω κάποιες μέρες θα σφίξω τα δόντια γιατί νιώθω ότι δεν μπορώ και θα δούμε δεν ξερω
    καλημερα.
    φαινεται αυτο αγαπητε. δεν χρειαζεται να της το πεις.
    ειδε, οτι ενω ειπε οτι θελει να απομακρυνθειτε, εσυ της ξαναμιλησες στο φμ. δεν θελει να σε προκαλει με το να σου υπενθυμιζει την παρουσια της, για να μην επαναληφθει.

δεν ξερω αν μερικες μερες θα ειναι αρκετες. μπορει να χρειαστουν εβδομαδες, η και μηνας/μηνες.
    αν εσυ εχεις στο μυαλο σου "μερικες μερες", αν περασουν οι μερες θα ξανακανεις κρουση γιατι δεν θα εχεις αλλη αντοχη.
    και θ ακουσεις παλι τα ιδια. και παλι απ την αρχη.
    και καθε φορα που θα επανερχεσαι ενω σου ειπε οτι δεν θελει, θα ειναι πιο δυσκολα για εσενα γιατι θα της επιβεβαιωνεις με την σταση σου οτι δεν προκειται να αλλαξεις.
    να εισαι προετοιμασμενος να απεχεις οσο χρειαστει. δεν ξερουμε ποσο.

Senior Member
    Δε δεν ξέρω παιδιά αν τελικά μου πει όχι δεν ξέρω θα είμαι πολύ χάλια το ξέρω ούτε σχολή ούτε τίποτα το ξέρω είναι λάθος αλλά έτσι αντιδράω

Senior Member
    Εγώ έτσι κι αλλιώς προς το όχι την κόβω, οπότε να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι πάντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Εγώ έτσι κι αλλιώς προς το όχι την κόβω, οπότε να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι πάντως.
    Τετάρτη που έφυγε , όταν μιλήσαμε από φβ, απλαου είπε ότι σε άλλη σχέση όταν ένιωθε πολύ πίεση απάτησα αυτόν που ήταν, δεν θέλει να ξανά κάνει το ίδιο, εγώ επιμένω μέσα μου ότι δεν την πίεζα, ωστόσο σε μια φάση ρωτάω τελείωσε σε εμάς; Και μου λέει όχι απλά θέλω ένα διάλειμμα :/

Senior Member
    Κάτσε ρε Γιάννη, τι ακριβώς είχατε στον ένα μήνα και το έχεις δέσει κόμπο; Σε φάση διερευνητική είσαστε ακόμα. Είδε κάποια πράγματα που την ξενέρωσαν, ζήτησε χρόνο και χώρο, αν υπάρχουν κάποιες ελπίδες να γυρίσει θα είναι με το να σεβαστείς αυτό που σου ζήτησε. Προσωπικά δεν το θεωρώ και καλό σημάδι να ξενερώσει ο άλλος στον ένα μήνα και ένα δεύτερο φάουλ είναι που ήδη δεν σεβάστηκες τι σου ζήτησε. Τώρα αν δείξεις μία σταθερότητα όντως, μακάρι να την κερδίσεις. Καλή αρχή δεν το λες πάντως όλο αυτό.

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast