Θέλει χρόνο γιατί την πιέζω η δεν ξέρει τι θέλει; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 161
    Senior Member
    Εχεις δικιο , remedy, εδειχνα πολυ ανεκτικος σε μελη που με πρηζανε στα πμ. ς , που δεν υπηρχε στο λεξιλογιο τους η λεξη ' διακριτικοτητα ' ......... 3 τον αριθμο....... τοκοψα πλεον, δεν απαντω ......

Senior Member
    Σίγουρα θα με βρίσετε όλοι το κάνουν για το καλό μου..... Δεν τελείωσε εκεί με εκείνη, είχε γενέθλια προχθές και της έκανα δώρο ένα βραχιόλι, δεν μιλούσαμε, όταν έλεγα να βρεθούμε έλεγε όχι... Πάλι εγώ κλασικα στα πατώματα να κλαίω δίχως αύριο εκείνη μια χαρά ψυχολογικά τι σκατα κάνω ρε γαμωτο γιατί δεν αλλάζω συμπεριφορά μου λέτε ; Σήμερα παω στο άκυρο σπίτι της χωρίς να το ξέρει και της έλεγα δεν θέλω να σε χάσω μου λέει δεν γίνεται αλλιώς, γιατί θέλει να είναι μόνη τι κανωωωωω

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Τι άλλο να κάνεις δηλαδή ρε Γιάννη δηλαδή;
    Ήδη το έχεις τραβήξει πάρα πολύ. Η κοπέλα είναι πολύ ξεκάθαρη μαζί σου,εσύ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
    Από εδώ και πέρα είναι θέμα δικής σου αξιοπρέπειας.
    Θα πάρει χρόνο αλλά θα περάσει. Ξεκόλλα, βγες με φίλους να ξεχαστείς και συνέχισε την καθημερινότητα σου, κάθε μέρα θα είσαι και καλύτερα.
    Εντάξει και εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δεν κάναμε έτσι : )

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Τι άλλο να κάνεις δηλαδή ρε Γιάννη δηλαδή;
    Ήδη το έχεις τραβήξει πάρα πολύ. Η κοπέλα είναι πολύ ξεκάθαρη μαζί σου,εσύ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
    Από εδώ και πέρα είναι θέμα δικής σου αξιοπρέπειας.
    Θα πάρει χρόνο αλλά θα περάσει. Ξεκόλλα, βγες με φίλους να ξεχαστείς και συνέχισε την καθημερινότητα σου, κάθε μέρα θα είσαι και καλύτερα.
    Εντάξει και εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δεν κάναμε έτσι : )
    Το θέμα που είναι, κάνω για εμένα πράγματα βγαίνουμε με παρεα για ποτό καφέ αθλουμε.. αλλά δεν ξέρω γιατί πέφτω έτσι εύκολα και της στελνω ενώ κου έχει πει τόσες φορές τέλος...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    Το θέμα που είναι, κάνω για εμένα πράγματα βγαίνουμε με παρεα για ποτό καφέ αθλουμε.. αλλά δεν ξέρω γιατί πέφτω έτσι εύκολα και της στελνω ενώ κου έχει πει τόσες φορές τέλος...
    Σβήσε το τηλέφωνο της.
    Μπλόκαρε την από παντού.
    Λύσεις υπάρχουν άμα θέλεις. Εσύ δεν θέλεις..

george1520
    Guest
    Σίγουρα θα με βρίσετε όλοι το κάνουν για το καλό μου..... Δεν τελείωσε εκεί με εκείνη, είχε γενέθλια προχθές και της έκανα δώρο ένα βραχιόλι, δεν μιλούσαμε, όταν έλεγα να βρεθούμε έλεγε όχι... Πάλι εγώ κλασικα στα πατώματα να κλαίω δίχως αύριο εκείνη μια χαρά ψυχολογικά τι σκατα κάνω ρε γαμωτο γιατί δεν αλλάζω συμπεριφορά μου λέτε ; Σήμερα παω στο άκυρο σπίτι της χωρίς να το ξέρει και της έλεγα δεν θέλω να σε χάσω μου λέει δεν γίνεται αλλιώς, γιατί θέλει να είναι μόνη τι κανωωωωω
    Φίλε Γιάννη το τι θα αγοράσει από εμάς ένας άνθρωπος έχει να κάνει με το τι πουλαμε.. Έχεις ιδέα πόσο έχεις ρίξει τον εαυτό σου; θες να είναι μαζί σου επειδή σε λυπάται; Έτσι κερδίζουμε τους ανθρώπους; Αν δεν σε θαυμάζει η γυναίκα που θα είσαι μαζί της έχασες το παιχνίδι.. Βάζω στοίχημα ότι θα σε σχολιάζει στις φίλες της και θα γελά.. Σταμάτα. Μην την ενοχλείς. Αστην ήσυχη. Ασχολήσου με τον εαυτό σου..

Ας υποθέσουμε ότι θες επανασύνδεση... Νομίζεις πως έτσι θα κερδίσεις; εξαφανίζεσαι από παντού για ένα μήνα. Αν την συναντάς τυχαία θα λες ένα τυπικό γειά και τέλος. Αρχίζεις και ασχολησε με τον εαυτό σου, με χόμπι, με ότι σε ευχαριστεί. Με αυτόν τον τρόπο ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση σου, απομακρυνεσαι από αυτήν και την βοηθάς να "ξεχάσει" τους λόγους που σε χώρισε.. Μεσα σε αυτό το διάστημα θα έχεις και εσύ την δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα κάτω και να δεις αν όντως αξίζει αυτή η κοπέλα ή αν εσύ την έκανες θεός σου. Της είχες ζητήσει δεύτερη ευκαιρία και δεν στην έδωσε.. Θα πρέπει να τα δεις όλα όπως ακριβώς είναι.

Senior Member
    Θα το πω αυτό για να μου φύγει ο πόνος :( με έβγαλε από τους στενούς φίλους του Instagram και δεν μπορώ να βλέπω τις ιστορίες που βάζει στους στενούς φίλους

george1520
    Guest
    Καλύτερα.. Άκου μην μπαίνεις fb, instagram μην ασχολησε. Αγνόησε την.. Θες να ξεκολλήσεις; μην ασχολησε. Θες να τα βρείτε ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ.. Ξέρεις πως είναι όταν έχεις έναν να τρέχει από πίσω σου και ξαφνικά... Να μην υπάρχει;; Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να ξεκολλήσεις από πίσω της. Γίνεσαι κουραστικός, πειστικός. Πρηχτης..

Senior Member
    Βασικά δεν ξέρω αν ακούγομαι υπερβολική, αλλά η συμπεριφορά σου είναι creepy κι αρχίζει κι αγγίζει το stalking. Είσαι 22 κι έχεις αυτά τα θέματα από παλιά. Αν δεν καταφέρνεις με τίποτα να τα ξεπεράσεις μόνος σου, καιρός να δεις ψυχολόγο, διότι οδεύεις προς πολύ αφύσικες συμπεριφορές.
    Στη θέση της κοπέλας θα είχα αρχίσει να φρικάρω. Δεν είναι αστείο από κάποιο σημείο και μετά, αρχίζει και αγγίζει την παρενόχληση.

Miliva21
    Guest
    Τι τι να κάνεις;; δεν σου μένει κάτι να κάνεις! Σου είπε η ίδια δεν θέλει άλλο.....Δεν μπορούμε να στη φέρουμε εμείς πίσω ούτε εσύ να τη φέρεις.
    Πρέπει να σεβαστείς την απόφαση της και να πάψεις να ασχολείσαι μαζί της....ξεπέρασε την μην κοιτάς ούτε ινστα ούτε τίποτα.......

Και σιγά πια!!!!! Πάω στοίχημα ότι αν εκείνη σε κυνηγούσε .....εσύ πρώτος θα την εφτηνες......έχεις εξιδανίκευσει μια γκόμενά που δεν σε θέλει και που δεν την έχεις ζήσει και καθόλου

Ή ζωή συνεχίζεται πήγαινε παρακάτω.....

Senior Member
    Εγώ δεν λέω τίποτα. Βαρέθηκα :)
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Senior Member
    Θα το πω αυτό για να μου φύγει ο πόνος :( με έβγαλε από τους στενούς φίλους του Instagram και δεν μπορώ να βλέπω τις ιστορίες που βάζει στους στενούς φίλους
    καλυτερα βρε γιαννη.
    αφου δεν μπορεις να παψεις να ασχολεισαι μονος σου, ισως ο αποκλεισμος σε βοηθησει να ηρεμησεις.
    οσο χωνεσαι στα σοσιαλ της, τοσο περισσοτερο κολλας.
    αν σου φευγει ο πονος, μιλα εδω οσο θες. οποιος βαρεθει , ας μην διαβαζει.
    αλλα μην ασχολεισαι λαιβ με εκεινην, οπως σου ειπαν ηδη, εχεις ξεπερασει τα επιτρεπτα ορια.
    η κοπελα ειναι ξεκαθαρη. δεν υπαρχουν πλεον οι αμφιβολιες που ειχες αρχικα για την συμπεριφορα της αν θελει η δεν θελει. ΔΕΝ θελει.

Senior Member
    Θα κανω πράγματα να ξεχάστω δεν πάει άλλο εντάξει...
    Κάτι άκυρο αλλά το έχω ανάγκη, κάποιες είχε αναφέρει να πάρω βιβλίο να διαβάσω που θα βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο στο να βελτιώσω την αυτοπεποίθηση στον εαυτό μου.. πως τα ζητάω αυτά στα βιβλιοπωλεία;

Senior Member
    Όλο σκέφτομαι ότι θα γυρίσω στο σπίτι μου τώρα για Χριστούγεννα στην οικογένεια μου και θα την σκέφτομαι συνέχεια και ότι μπορεί να κάνει κάτι με άλλον και με πιάνει τρέμουλο..
    δεν θέλω να της στείλω ρε γαμωτο γιατί ενώ θέλω να πάω παρακάτω και να χαλαρώσω από όλο αυτό γίνομαι έτσι σκατα και την σκέφτομαι συνέχεια

Senior Member
    Ρε παιδιά οκ το έχω παρατραβηξει, έχει περάσει καιρος από τότε που της μιλησα τελευταία φορά πριν 3 εβδομάδες .
    Συνέχεια την σκέφτομαι την βλέπω μπροστά μου , στην σχολή παντού.. δεν μιλάμε όμως.
    Παρακολουθώ συνέχεια το Instagram της ποιος είναι κοινός τόπος σκέφτομαι αν τον γνώρισε μήπως έκαναν κάτι μαζι, έξω , στο κρεβάτι.
    Τι τρέλα είναι αυτή που έχω;
    Κάνω συνέχεια πράγματα βγαίνω έξω πάω για ποτό........

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast