Άλλη μια εξαφάνιση..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Κασσανδρα μου όταν πάσχεις από βαριά ιδψ και κατάθλιψη, δυστυχώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε ούτε για ωριμότητα ούτε για παιδιά και προσωπική ευτυχία.
    Δυστυχώς ούτε τα παιδιά μπόρεσαν να με σταματήσουν από τις τάσεις αυτοκτονίας και αυτό δεν έχει να κάνει με ωριμότητα αλλά με πρόβλημα ψυχικής υγείας.
    Τον γκόμενο έψαξα να τον βρω σε μια φάση της ζωής μου που όλα είχαν βαλτώσει στη σχέση με τον σύζυγο. Σαφώς και γνωρίζω ότι δεν ήταν ο κατάλληλος τρόπος για να λειτουργήσω. Αλλά έγινε.
    Όλα τα υπόλοιπα δεν είχαν σχέση με τον γκόμενο. Απλώς αυτή η ιστορία ενεργοποίησε στοιχεία της ήδη υπάρχουσας διαταραχής και κατάθλιψης που είχα από χρόνια.
    Συγγνώμη, δεν το γνώριζα οτι έχεις θέματα με ιδψ και κατάθλιψη.

Nefeli28
    Guest
    Νομίζω το ανέφερα παραπάνω, αλλά οκ δεν πειραζει

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Βρε ΄συ Νεφέλη, εγώ δεν είμαι τόσο παλιά στο φόρουμ όσο άλλα μέλη, αλλά από κάποια πράγματα που είχες γράψει και παλιότερα, φαίνεται ότι είσαι σε μία πολύ αρρωστημένη σχέση με τον σύζυγό σου που είστε "τραβάτε με κι ας κλαίω" εδώ και πολλά χρόνια και επιβαρύνει όλο αυτό πάρα πολύ την ψυχολογική σου κατάσταση. Αισθάνεσαι μήπως ότι αυτό το τρίτο πρόσωπο ήταν μία σανίδα σωτηρίας για εσένα κι αν έμενε εκεί να σε περιμένει ίσως να χώριζες τελικά έχοντας την "ασφάλεια" αυτού του άλλου; Μήπως για αυτό το πήρες τόσο βαριά που εξαφανίστηκε, επειδή τα έχεις με τον εαυτό σου που αισθάνεσαι αδυναμία και ανασφάλεια να τελειώσεις την σχέση σου με τον άντρα σου; Μπορεί να πέφτω έξω, αλλά εγώ βλέπω μία άσχημη εξαρτητική σχέση με τον σύζυγο, είχες κάπου παλιότερα αναφέρει για αρκεττά χρόνια τώρα που δεν περνάς καλά μαζί του και σκέφτεσαι τον χωρισμό και η κατάσταση δεν βελτιώνεται ουσιαστικά. Δεν μιλάς για μήνες, αλλά για χρόνια που αμφιταλαντεύεσαι.
    Είναι αλήθεια όσα λες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαι πολλά χρόνια σε άσχημη κατάσταση με τον σύζυγο και παρόλα αυτά δεν φεύγω τελικά.
    Ναι το τρίτο πρόσωπο ήταν η σανίδα σωτηρίας για εκείνο το διάστημα. Που να φανταζόμουν ότι μετά θα έφτανα στην κόλαση;;;
    Ήταν ίσως και η ώθηση που χρειαζόμουν για να δώσω τον οριστικό χωρισμό. Ο οποιος τελικά δεν ήρθε ποτε.....
    Μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες ξαναμιλησαμε για χωρισμό με τον σύζυγο και πάλι είπαμε ας προσπαθήσουμε...
    Είναι αρρωστημένο νομίζω...

Page 2 of 2 FirstFirst 12