Ψευτοπουριτανισμός - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τον φοβάσαι ρε,για αυτό δεν γραφεις στα θέματα του...
    Υποννοείς δηλαδή ότι με φοβάται και δεν γράφει εκείνος στα δικά μου;... Ρωτάω, γιατί δεν τον βλέπω να με ακολουθεί παντού σαν το φούξια στιφάδο.

Βρες άλλη "λαβή" WhyAlwaysMe?

Σε αυτό το νήμα, (κακώς) προς στιγμήν νόμιζα ότι θα ήσουν ο αντρας ο πολύς ο οποίος θα έθιγε αμερόληπτα θέματα ηθικής. Λάθος μου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Υποννοείς δηλαδή ότι με φοβάται και δεν γράφει εκείνος στα δικά μου;... Ρωτάω, γιατί δεν τον βλέπω να με ακολουθεί παντού σαν το φούξια στιφάδο.

Βρες άλλη "λαβή" WhyAlwaysMe?

Σε αυτό το νήμα, (κακώς) προς στιγμήν νόμιζα ότι θα ήσουν ο αντρας ο πολύς ο οποίος θα έθιγε αμερόληπτα θέματα ηθικής. Λάθος μου.
    Όχι,υπονοώ ότι τον φοβάσαι και δεν γράφεις στα δικά του γιατί θα ξεφτιλιστείς.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κατά τα άλλα περνιέσαι και για έξυπνος... Όταν μπαίνεις σε φόρουμ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ και στρέφεσαι κατά ψυχολόγων και ψυχιάτρων που πολλές φορές σώζουν ζωές έπρεπε να το περιμένεις... Το φόρουμ δημιουργήθηκε για να βοηθούνται οι ψυχικά ασθενείς αλλά κάποιοι σαν κι εσένα είναι από τις περιπτώσεις που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...
    Αν νιώθεις ότι "το έχεις" να υποστηρίξεις ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές/ψυχίατρους, σου έχω καμιά 150 ερωτήσεις να απαντήσεις για να υπερασπιστείς την τιμή του κλάδου. Πες εσύ μόνο πότε θα βρεθούμε στο ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (URL: https://www.psychology.gr/forum/thre...99%CE%91%CE%A3) να το συζητήσουμε.

Senior Member
    Αν νιώθεις ότι "το έχεις" να υποστηρίξεις [/I]ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές/ψυχίατρους[/I], σου έχω καμιά 150 ερωτήσεις να απαντήσεις για να υπερασπιστείς την τιμή του κλάδου. Πες εσύ μόνο πότε θα βρεθούμε στο ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (URL: https://www.psychology.gr/forum/thre...99%CE%91%CE%A3) να το συζητήσουμε.
    Μωρέ μια χαρά το έχω αλλά αφού είσαι τρελός! Σιγά μη χάσω τα λόγια μου, έβαψα και τα νύχια μου και θα μου χαλάσει το μανικιούρ να πληκτρολογώ ασταμάτητα μέχρι να καταλάβεις αφού το τελευταίο πάτωμα είναι ακατοίκητο... Γι' αυτό όσοι μιλάνε μαζί σου στο τέλος σε παρατάνε... Τελευταίο παράδειγμα η constantly curious...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μωρέ μια χαρά το έχω αλλά αφού είσαι τρελός! Σιγά μη χάσω τα λόγια μου, έβαψα και τα νύχια μου και θα μου χαλάσει το μανικιούρ να πληκτρολογώ ασταμάτητα μέχρι να καταλάβεις αφού το τελευταίο πάτωμα είναι ακατοίκητο... Γι' αυτό όσοι μιλάνε μαζί σου στο τέλος σε παρατάνε... Τελευταίο παράδειγμα η constantly curious...
    ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Δεν είσαι κύκνα μωρή! Οι κύκνοι δεν κάνουν κο κο κο!
    Last edited by M87; 12-11-2019 at 23:04.

Senior Member
    εμ πρεπει να καταλαβεισ οτι κανω μια δουλεια τυχαια απλα επειδη μπορω γτ ειναι δυσκολη εγω την εκανα ευκολη και γραφω εδω υπαρχουν καποιοι στο ελληνικο κρατοσ που λεγονται λαμογια αυτοι ειναι με ολεσ τισ κυβερνησεισ κι οταν πρεπει θα με φανε και ουτε γατα ουτε ζημια αυτα που γραφουν ειναι φουμαρα οπωσ κι εσυ το πιασεσ τωρα γτ γραφω απλα να μεινει κ κατι κ αμα μεινει κ αμα δε μεινει αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    για να καταλαβεισ πωσ το εχουμε εδω στο ελαντα εχεισ τη δουλεια σου τη ζωη σου ολα αν θεσ βοηθασ αν βοηθησεισ πραγματικα σιγουρο ειναι οτι λεφτα δεν παιρνεισ τωρα γτ γραφουν γτ καποιοι το κανανε φαρ ουεστ τωρα γιατι σασ τα εξηγησα καλοι κακοι ειμαστε το ιδιο πραγμα απλα ο κακοσ ειναι ηλιθιοσ δηλαδη εκεινοσ καταλαβε οτι πρεπει να ξεσπαει σε αλλουσ εγω καταλαβα οτι πρεπει να δουλευω εγω εχω δει και καλοψυχουσ να κανουν μαλακιεσ οπωσ κι εγω εχω σκατοδιαθεση αλλα δουλευω αρα αλλο τι εχεισ στην ψυχουλα σου αλλο τι κανεισ καταλαβεσ τωρα γτ γραφω γτ ωσ παιδι ειχα ενα κολλητο που εδερνε αλλα ηταν καλοψυχοσ κι ηθελα να λυσω την απορια μετα γνωρισα τισ γυναικεσ αλλεσ αποριεσ κλπ για μενα ειναι αναγκη κατα τα αλλα εχω τη δουλεια τη ζωη κλπ μπηκεσ ?

Senior Member
    εγω λεω αυτοι που δερνουν στα τετοια μασ που δερνουν αλλα ειναι βλακεσ ο εξυπνοσ τα κανονιζει με το μυαλο για να δειρει ο βλακασ ποιοσ ειναι καλοσ ποιοσ κακοσ εγω αυτα θελω να αφησω γτ ειναι δικα μου μοναδικα ετσι πιστευω τοσο χαζοσ ειμαι να πιστευω οτι τα ξερω μονο εγω αλλα δεν πειραζει σασ τα λεω για να γινει μιξη και να ειναι ολοι ισοι αυτα

Senior Member
    οι κακοι πριν 15 χρονια δεν ειχαν ιδεα απο δουλεια στο στρατο τουσ εβαλα λιγο στο νοημα μετα πηραν τεχνολογια για να ειναι ισοι κι ο στρατοσ αλλαξε εκπαιδευση για να ειναι ισοι

Senior Member
    κανω μαλακιεσ δεν κανω ειναι περιβαντολογικο το ζητημα οταν εισαι παιδι γινεται δε θελω να επεκταθω αλλα αν αναλυσουμε τι εγινε στην αλανα που δεν πηραν ουσιεσ αλλα τισ εδιναν σε μενα με την τεχνολογια που εγω τοτε δεν ειχα ιδεα και ολοι στο κολπο

Senior Member
    ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Δεν είσαι κύκνα μωρή! Οι κύκνοι δεν κάνουν κο κο κο!
    Δεν έκρυβα κάτι για ν' αποκαλυφθώ... Κι η μόνη κότα στο φόρουμ είσαι εσύ, μην προβάλλεις στους άλλους τις δικές σου ελλείψεις... Αν είσαι άντρας να πας να γράψεις στα θέματα του NikosD αλλιώς μην μας το παίζεις παλικάρι (της φακής)... Άντε πρωί πρωί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 3 of 3 FirstFirst 123