Αντιψυχωτικα Πόσο βοηθουν στο αγχος;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by Mrgilleas View Post
    ποσο χρονων εισαι τωρα mikestam??? γιατι βλεπω οτι ταλαιπωρεισαι πολυ καιρο και ολο αλλαζεις φαρμακα.απο τι πασχεις ακριβως και σε ποια ηλικια ξεκινησαν τα προβληματα ψυχικςη φυσεως??
    εκλεισα τα 21 ταλαιπωρουμαι απο το λυκειο 3 χρονια αλλα δν το ειχαμε ψαξει το θεμα με ψυχιατρο και ψυχολογο γτ νομιζα οτι θα περασει μονο του εχουμε τωρα 3 χρονια που το ψαχνουμε μεγαλη συζητηση ομως εχω βαρεθει να τα λεω γτ δν βγαινει κατι εχω στοιχεια κοινωνικης φοβιας και ιδψ αλλα πιο πολυ το 1ο με κανει να ειμαι δυσλειτουργικος

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Serogouel 100 to απλο μου φενεται πολυ δοση..εγω περνω το 25 που κ που και με θολονει πολυ το μυαλο..
    δεν ειναι πολυ το 100,απλα εσυ ισως δεν το χρειαζεσαι καθολου

Senior Member
    Για το απλο μου φενεται πολυ .. xr επερνα και γω 100 mg και 300 to eixa paei ena diasthma αλλα το απλο το οχι xr με ενα 25 mg με ζαβλακωνει

Senior Member
    επαιρνα 400mg seroquel xr και δεν ειχα μετα ουτε ιδεοληψιες ουτε καταναγκασμους.ειδα 100% βελτιωση προσωπικα αλλα το σταματησαμε γιατι με εκανε φυτο..
    και να σου παλι τωρα στα ιδια..
    Last edited by boo; 15-11-2019 at 13:50.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by boo View Post
    επαιρνα 400mg seroquel xr και δεν ειχα μετα ουτε ιδεοληψιες ουτε καταναγκασμους.ειδα 100% βελτιωση προσωπικα αλλα το σταματησαμε γιατι με εκανε φυτο..
    Εγω μεχρι 300xr στην κοινωνική φοβια δεν ειδα τιποτα στο αγχος δηλαδή αυτης της παθησης και επειδή πρέπει να το παίρνεις νηστικός 2ωρες πριν και εγω εχω Γενικά δυσπεψία Δεν ξέρω ποσο ρολο έπαιξε η δυσπεψία στο αν μειωνοταν η δράση του

Senior Member
    για αγχος και αυπνια επαιρνα το lyrica και με βοηθησε σε αυτα..

το seroquel για ψυχαναγκασμους, υπνο και ψυχωση. στα ψυχωτικα δε με επιασε.αλλα στην ιδψ ειδα διαφορα αλλα πολλες παρενεγειες..

μπορει οπως το σκεφτομαι να ευθυνεται και η δυσπεψια σου.επρεπε να το αναφερεις στο γιατρο σου αυτο..

δε θελω να παιρνω xanax για αυτο δοκιμαζουμε αγχολυτικα και αντιψυχωτικα διαφορα και για να μην παρω leponex.τα αντικαταθλιπτικα τα εχω κοψει..

εχω γινει πειραματοζωο.. εχω δοκιμασει πολλα ολων των κατηγοριων..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

MikeStam 3
    Guest
    για αγχος και αυπνια επαιρνα το lyrica και με βοηθησε σε αυτα..

το seroquel για ψυχαναγκασμους, υπνο και ψυχωση. στα ψυχωτικα δε με επιασε.αλλα στην ιδψ ειδα διαφορα αλλα πολλες παρενεγειες..

μπορει οπως το σκεφτομαι να ευθυνεται και η δυσπεψια σου.επρεπε να το αναφερεις στο γιατρο σου αυτο..

δε θελω να παιρνω xanax για αυτο δοκιμαζουμε αγχολυτικα και αντιψυχωτικα διαφορα και για να μην παρω leponex.τα αντικαταθλιπτικα τα εχω κοψει..

εχω γινει πειραματοζωο.. εχω δοκιμασει πολλα ολων των κατηγοριων..
    Τι ειδους αγχώδη διαταραχή εχεις;;;το lyrica ξερω εχει πολλες παρενέργειες τον ρωτησα για την δυσπεψία ειπε οχι λογικα δεν ευθύνεται αλλα δεν ξερει και αυτος απόλυτα

Senior Member
    κοιτα εγω βασικα σχιζο εχω αλλα εχω και ΓΑΔ οπως ειπε και ο γιατρος και εχω και ψυχαναγκασμους.
    σε εμενα το lyrica δεν ειχε παρενεργειες.. επαιρνα 75-150mg. αλλα καθε ατομο διαφερει..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

MikeStam 3
    Guest
    κοιτα εγω βασικα σχιζο εχω αλλα εχω και ΓΑΔ οπως ειπε και ο γιατρος και εχω και ψυχαναγκασμους.
    σε εμενα το lyrica δεν ειχε παρενεργειες.. επαιρνα 75-150mg. αλλα καθε ατομο διαφερει..
    εγω ρε φιλε εχω δοκιμασει τα παντα εχω στοιχεια κοινωνικης φοβιας με ψυχαναγκαστικα στοιχεια και φαρμακα που με επιαναν τωρα δν με πιανουν οπως το σιπραλεξ

MikeStam 3
    Guest
    Σε έφερνε και κοπωση;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by MikeStam 3 View Post
    Σε έφερνε και κοπωση;;
    δεν μπορουσα να ξυπνησω εκλεινα 12ωρα υπνου χαλαρα..
    εκτος αυτου παραπατουσα ειδικα το πρωι και δε μπορουσα να μιλησω ελεγα σπαστες λεξεις δε μπορουσα να κανω μια προταση
    με εκανε δλδ φυτο αλλα αο την αλλη σταματησαν τελειως οι ψυχαναγκασμοι
    αλλα τελικα το εκοψα και συμφωνησε και ο γιατρος
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

MikeStam 3
    Guest
    δεν μπορουσα να ξυπνησω εκλεινα 12ωρα υπνου χαλαρα..
    εκτος αυτου παραπατουσα ειδικα το πρωι και δε μπορουσα να μιλησω ελεγα σπαστες λεξεις δε μπορουσα να κανω μια προταση
    με εκανε δλδ φυτο αλλα αο την αλλη σταματησαν τελειως οι ψυχαναγκασμοι
    αλλα τελικα το εκοψα και συμφωνησε και ο γιατρος
    Εμένα ο γιατρός μου,μου εχει πει οτι τα αντιψυχωτικα σε καποιον που δεν εχει ψυχωση κ εχει αγχώδη με ψυχαναγκασμους προκαλούν τα ιδια ψυχαναγκασμους σε μεγαλες δοσεις ισχύει;

Page 3 of 3 FirstFirst 123