Τρομάζετε κι εσείς με τις έκτακτες;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Τρομάζετε κι εσείς με τις έκτακτες;

Ρε παιδιά τι φάση μ αυτές τις έκτακτες;; εσείς όταν τις παθαίνετε τι νιώθετε; μετά πως νιώθετε; εγώ τρομακτημενη ότι θα ρθουν κι άλλες πιο τρομακτικές και επίμονες. Κ τις νιώθω σαν τράνταγμα ξαφνικό σαν λοξυγκα να τρανταζεται το στήθος μου και κάποιες φορές ακόμα πιο τρομακτικό σαν φτερουγισμα στο στήθος για παραπάνω ώρα σαν εσωτερικό σπάσμο μέσα στο στήθος μου. Δηλαδή μου έχουν γίνει εφιάλτης. Δεν έχω πολλές 2-3 τη μέρα αλλά φοβάμαι συνέχεια κ σκέφτομαι μην με πιάσει. Ειδικά την ώρα που οδηγαω γτ πανικοβαλλομαι φοβάμαι ότι θα πεθάνω. Μπορούν να προκαλέσουν θάνατο ρε παιδιά; τι σας έχουν πει οι καρδιολόγοι σας;

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Ρε παιδιά τι φάση μ αυτές τις έκτακτες;; εσείς όταν τις παθαίνετε τι νιώθετε; μετά πως νιώθετε; εγώ τρομακτημενη ότι θα ρθουν κι άλλες πιο τρομακτικές και επίμονες. Κ τις νιώθω σαν τράνταγμα ξαφνικό σαν λοξυγκα να τρανταζεται το στήθος μου και κάποιες φορές ακόμα πιο τρομακτικό σαν φτερουγισμα στο στήθος για παραπάνω ώρα σαν εσωτερικό σπάσμο μέσα στο στήθος μου. Δηλαδή μου έχουν γίνει εφιάλτης. Δεν έχω πολλές 2-3 τη μέρα αλλά φοβάμαι συνέχεια κ σκέφτομαι μην με πιάσει. Ειδικά την ώρα που οδηγαω γτ πανικοβαλλομαι φοβάμαι ότι θα πεθάνω. Μπορούν να προκαλέσουν θάνατο ρε παιδιά; τι σας έχουν πει οι καρδιολόγοι σας;
    Και εγω τις νιώθω. Στην αρχή με τρόμαζαν παρά πολυ Ειδικα όταν ήταν πολυ έντονες αλλα τωρα πλέον δεν με τρομάζουν τοσο. Εγω τις νιώθω σαν ενα τράνταγμα η έναν δυνατό έξτρα χτυπο και πραγματικά πετάγομαι εκει που κάθομαι Ειδικα αν ειναι και λιγο πιο έντονες! Ο καρδιολόγος μου μου ειπε οτι δεν ειναι ανυσιχητικο και αν νιώσω ζαλάδα έντονη μετα απο έκτακτη να παω να με δει. Αλλα απ’οτι μου ειπε δεν ειναι τιποτα ολοι έχουμε! Αυτο ειναι πλέον ενα πράγμα που με φοβίζει λιγότερο απο τα αλλα. Εύκολη κούραση με δυσκολία αναπνοής βάρος στο κεφάλι ζαλάδα κτλ.

Senior Member
    Κι εγώ έτσι τις νιώθω και νιώθω κ ζαλάδα που λες αλλά κυρίως νιώθω το στομάχι μου περίεργα. Δεν ξέρω τώρα αν ζάλη νιώθω επειδή φοβάμαι κ το χω στο νου μου. Άλλα και τι μπορεί να σημαίνει αν νιώσεις ζάλη μετά;

Senior Member
    Κι εγώ έτσι τις νιώθω και νιώθω κ ζαλάδα που λες αλλά κυρίως νιώθω το στομάχι μου περίεργα. Δεν ξέρω τώρα αν ζάλη νιώθω επειδή φοβάμαι κ το χω στο νου μου. Άλλα και τι μπορεί να σημαίνει αν νιώσεις ζάλη μετά;
    Τωρα μιλαμε για πολυ έντονη ζάλη και να σε καθίσει κάτω! Δεν ξερω τι μπορεί να σημαίνει και εγω εχω ζαλιστεί μετα απο έντονη έκτακτη αλλα μου ειπε δεν ειναι ανυσιχητικο! Γενικά ήταν μια περίοδος στη ζωή μου που είχα κάθε μερα πολλές και δυνατές αλλα τωρα το παθαίνω πιο σπάνια! Εσυ το εχεις σε καθημερινή βάση; Και αν εχεις 2-3 σίγουρα δεν ειναι τιποτα!

Senior Member
    Όχι κάθε μέρα υπάρχουν μέρες που δεν έχω καθόλου, 1 με 2 τη μέρα νιώθω τώρα αν παθαίνω κι άλλες που δεν νιώθω δεν ξέρω αλλά δεν με νοιάζει. Και στο χολτερ μου έγραψε ελάχιστες έκτακτες νομίζω σε 48 ωρο μου βρήκε 5. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι πάντα συνδέονται με το στομάχι μου. Μετά την έκτακτη νιώθω ανακατοσουρα στο στομάχι. Κ τώρα νομίζω το ένα φέρνει τ άλλο. Κάπως συνδέονται. Δεν ξέρω εύχομαι να σταματήσουν αλλά όσο έχω το μυαλό μου εκεί είμαι σε υπερένταση και λέω εντάξει άμα με πιάσει δεν έγινε κ τπτ. Όμως όταν έρχεται τρελαίνομαι. Σκέφτομαι πολύ άσχημα ότι θα ρθουν κι άλλες χειρότερες κ τι θα κάνω ότι κάτι έχω ότι θα πεθάνω τέτοια. Κάθομαι μετράω το σφυγμό παρακολουθώ πως νιώθω αν ζαλίζομαι αν νιώθω κάτι παράξενο. Μέχρι να το ξεχάσω

Senior Member
    Όχι κάθε μέρα υπάρχουν μέρες που δεν έχω καθόλου, 1 με 2 τη μέρα νιώθω τώρα αν παθαίνω κι άλλες που δεν νιώθω δεν ξέρω αλλά δεν με νοιάζει. Και στο χολτερ μου έγραψε ελάχιστες έκτακτες νομίζω σε 48 ωρο μου βρήκε 5. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι πάντα συνδέονται με το στομάχι μου. Μετά την έκτακτη νιώθω ανακατοσουρα στο στομάχι. Κ τώρα νομίζω το ένα φέρνει τ άλλο. Κάπως συνδέονται. Δεν ξέρω εύχομαι να σταματήσουν αλλά όσο έχω το μυαλό μου εκεί είμαι σε υπερένταση και λέω εντάξει άμα με πιάσει δεν έγινε κ τπτ. Όμως όταν έρχεται τρελαίνομαι. Σκέφτομαι πολύ άσχημα ότι θα ρθουν κι άλλες χειρότερες κ τι θα κάνω ότι κάτι έχω ότι θα πεθάνω τέτοια. Κάθομαι μετράω το σφυγμό παρακολουθώ πως νιώθω αν ζαλίζομαι αν νιώθω κάτι παράξενο. Μέχρι να το ξεχάσω
    Εισαι μόνη σου; Δηλαδή θέλω να πω εχεις κανέναν κοντα σου; Όταν παθαίνεις κατι το συζητάς με κάποιον διπλα σου; Συγγενείς φίλους κτλ.. εγω πιστεύω δεν εχεις τιποτα ειναι πολυ λίγες αυτές που είπες. 5 μονο στο 48ωρο! Άλλοι έχουν χιλιάδες και παλι δεν ειναι τιποτα. Προτείνω να χαλαρώσεις όσο μπορεις και αν εχεις κάποιον μαζι σου να του λες το πρόβλημα σου να μιλας για να το ξεχνάς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Εισαι μόνη σου; Δηλαδή θέλω να πω εχεις κανέναν κοντα σου; Όταν παθαίνεις κατι το συζητάς με κάποιον διπλα σου; Συγγενείς φίλους κτλ.. εγω πιστεύω δεν εχεις τιποτα ειναι πολυ λίγες αυτές που είπες. 5 μονο στο 48ωρο! Άλλοι έχουν χιλιάδες και παλι δεν ειναι τιποτα. Προτείνω να χαλαρώσεις όσο μπορεις και αν εχεις κάποιον μαζι σου να του λες το πρόβλημα σου να μιλας για να το ξεχνάς.
    Ναι έχω κ το λέω μου λένε Ηρέμησε δεν είναι τπτ δεν είναι απ την καρδια κ τέτοια

Senior Member
    Ναι έχω κ το λέω μου λένε Ηρέμησε δεν είναι τπτ δεν είναι απ την καρδια κ τέτοια
    Να το λες το πρόβλημα σου! Μονο οι δικοί σου άνθρωποι μπορούν να σε βοηθήσουν! Ειναι φοβία πες τους να ξέρουν!

Senior Member
    όσο αφήνετε το πρόβλημα έτσι τόσο χειρότερα θα γίνετε..... πάρτε βιταμίνες και φυτικά σκευάσματα ομοιοπαθητικά..... που είναι όλα placebo.... και αν κάποια στιγμή πάθετε κάτι τότε θα είναι αργά που δεν ακολουθήσατε μια αγωγή του γιατρού σας.......

το ίδιο το άγχος μπορεί να κάνει χειρότερη ζημια από ότι μια αγωγή που θα περνάτε για λίγο καιρό..... παρολαυτά φοβάστε τα φάρμακα και τι γίνετε με αυτό? φτάνετε όλο και πιο πολύ στα χειρότερα....!!!

συγχαρητήρια λοιπόν...!!!!

καντε εσεις τον γιατρο....... αλλα μην παραπονιέστε μετά....