Σοκ με το αγορι μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Σοκ με το αγορι μου

καλησπέρα παιδιά! εχω πάθει σοκ και μόνο που σας γραφω τρεμουν τα χέρια μου. Μην σας τα πολυλογώ και σας μπερδεύω.Εμαθα και ειδα, μην σταθουμε στο πως και στο γιατι, οτι ο συντροφός μου στο σεξ περα οτι του αρεσει το πολύ άγριο σεξ....του αρεσει και να στείνει κ..λ.. και να τον γλείφουν απο πίσω,. Με μια πρωτη αντίδραση, έχω σοκαριστεί!!! δν ξερω, πείτε μου λίγο τι σημαίνουν αυτα? Μιλαμε για bisexual?

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Papillon View Post
    καλησπέρα παιδιά! εχω πάθει σοκ και μόνο που σας γραφω τρεμουν τα χέρια μου. Μην σας τα πολυλογώ και σας μπερδεύω.Εμαθα και ειδα, μην σταθουμε στο πως και στο γιατι, οτι ο συντροφός μου στο σεξ περα οτι του αρεσει το πολύ άγριο σεξ....του αρεσει και να στείνει κ..λ.. και να τον γλείφουν απο πίσω,. Με μια πρωτη αντίδραση, έχω σοκαριστεί!!! δν ξερω, πείτε μου λίγο τι σημαίνουν αυτα? Μιλαμε για bisexual?
    Στο ζήτησε? Το άκουσες από άλλους? Για να έχεις μια γνώμη καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις αυτό

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Στο ζήτησε? Το άκουσες από άλλους? Για να έχεις μια γνώμη καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις αυτό
    το ανακαλυψα απο παλιο υλικό που βρήκα. πωσ να στο πω!τοειδα!

george1520
    Guest
    Συγνώμη που ρωτώ απλά για να σε βοηθήσω κιόλας. Αυτό που είδες. Ήταν μόνος;

Έκανες κάποια συζήτηση μαζί του;

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Συγνώμη που ρωτώ απλά για να σε βοηθήσω κιόλας. Αυτό που είδες. Ήταν μόνος;

Έκανες κάποια συζήτηση μαζί του;
    οχι ηταν με κοπελα...τηζητησε να τοκανει. εχω παθει σοκ!

george1520
    Guest
    Το συζητησες μαζί του; τι σε σοκάρει περισσότερο?

Senior Member
    δεν δηλωνει οτι ειναι bi απο μονο του αυτο....γτ δεν τον ροτας...τι σοι σχεση εχετε και εχεις σχολιασει η βλεπεις βιντεο απο αλλους κ υποτηθεται ειναι συντροφος σου
    Last edited by thanosP; 12-11-2019 at 23:50.

Senior Member
    Εγώ το βρίσκω φυσιολογικό. Άλλο αν εσένα δε σου αρέσει σαν πράξη. Αφού με κοπέλα ήταν, γιατί αναρωτιέσαι αν είναι bi;

Senior Member
    ειναι και τα σαδομαζοχιστικα στοιχεια που μπορει να εχει καποιος στ σεξ,bdsm,δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απ μια προτιμιση στο σεξ του αλλου εαν εχει ελξη σεξουαλικη και για τα δυο φυλα που ειναι οι bi

Senior Member
    ο συντροφός μου στο σεξ περα οτι του αρεσει το πολύ άγριο σεξ....του αρεσει και να στείνει κ..λ.. και να τον γλείφουν απο πίσω,. Με μια πρωτη αντίδραση, έχω σοκαριστεί!!! δν ξερω, πείτε μου λίγο τι σημαίνουν αυτα?
    Αυτά που λες δείχνουν ότι είναι άνθρωπος των άκρων. Και μόνο το ότι του αρέσει το πολύ άγριο σεξ (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) θα έπρεπε να σε είχε προβληματίσει αρχικά· εκτός κι αν αρέσει και σε σένα.

Senior Member
    Το πρόβλημα είναι ότι δεν τα έχει συζητήσει αυτά μαζί σου και το σεξ μαζί σου είναι πολύ αραιό ενώ ήδη είσαι κάποια χρόνια μαζί του και συγκατοικείτε. Άρα δεν αισθάνεται άνετα να συζητήσει μαζί σου τις προτιμήσεις του στο σεξ. Εκεί είναι το βασικό πρόβλημα.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Σύμφωνω με την Σονια..
    Το πρόβλημα δεν είναι οι σεξουαλικες του προτιμήσεις, αλλά ότι δεν νιώθει άνετα να τις συζητήσει μαζί του..
    Και αυτό πρέπει να σε προβληματίζει, όχι το τι του αρέσει στο σεξ..
    Δείξε του ότι είσαι ανοιχτή στην συζήτηση για να μπορέσει να σου μιλήσει ανοιχτά..

Δε χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι. Η περιοχή γύρω από τον πρωκτό είναι γεμάτη νευρικές απολήξεις και οποιαδήποτε επαφή σε αυτό το σημείο, είτε με γλώσσα, είτε με δάχτυλα είτε με κάποιο παιχνίδι προκαλεί έντονη ευχαρίστηση σε όλους. Άλλοι το δοκιμάζουν άλλοι όχι, πάντως είναι κάτι φυσιολογικό το οποίο δε σχετίζεται με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Δηλαδή, για να σου δώσω να καταλάβεις, μπορεί κάποιος να είναι 100% στρέιτ και να απολαμβάνει το γλείψιμο, από την κοπέλα του, ή ακόμα και το παιχνίδι με τα δάχτυλα, στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ από την άλλη κάποιος να είναι 100% ομοφυλόφιλος και να μην είχε ποτέ του κανενός είδους πρωκτική επαφή...

Senior Member
    εχω μπερδευτει, η κατι δεν θελεις να μας πεις, και μας λες τα μισα, γιατι δεν βγαινει ακρη.
    καποιος ομοφυλοφυλος, θελει να σεξουαλιζεται με ανδρα, οχι με γυναικα... το οτι τον εγλειφε μια γυναικα οπουδηποτε, δεν ειναι ενδειξη ομοφυλοφιλιας.
    σε εναν ομοφυλοφιλο αρεσει και το γλειψιμο στο πεος. δεν ξερω αν το ξερεις. απο ανδρα ομως, οχι απο γυναικα...
    αν λοιπον του αρεσει και του φιλου σου το γλειψιμο στο πεος, εσυ συμπεραινεις οτι ειναι ομοφυλοφιλος;;
    μηπως βρηκες "υλικο" με ανδρες και δεν μας το λες; αλλιως, δεν καταλαβαινω τι συζηταμε...

Senior Member
    Πολύ άντρες γουστάρουν γλείψιμο στην περιοχή του πρώτου καμία φορά και δάχτυλο, όπως είπαν και οι άλλοι. Εκεί είναι και ο προστάτης ο οποίος εάν ερεθιστει κατάλληλος προσφέρει έντονες συγκινήσεις στον άντρα.

Το θέμα είναι, πόσο free mind είσαι και πόσο πολύ σου αρέσει να πειραματιστεις με το αγόρι σου.

Αν είσαι από αυτές, που απλά θες να σε βάλει ο άλλος και να σου αλλάξει τα φώτα μάλλον πρέπει να πας αλλού.

Page 1 of 2 12 LastLast