Απλά να πω τον πόνο μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Member
    Quote Originally Posted by driveme View Post
    Ελενίτσα όλοι παιγμένα τα έχουμε, μην σκας γιαυτό. Η ουσία είναι να τα δεις από την πλευρά ενός τρίτου γιατί εσύ λειτουργείς με το συναίσθημα κ επηρεζεσαι. Όχι εμείς τι σου λέμε αλλά εσύ πως τα βλέπεις αντικειμενικά. Να σε ρωτήσω κάτι πάλι που μου έχει κάτσει απορία από την αρχή. Γιατί τον λες κύριο Πάρη; πόσο είναι αυτός κ πόσο εσύ;
    Δεν έχουμε διάφορα ηλικιας.Δυο χρόνια μου ρίχνει.Ετσι τον λέω κοροϊδευτικά.Ας πούμε ότι είναι το παρατσούκλι του

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ele_nitsa View Post
    Καλησπέρα σας!Δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο θέμα οπότε σας γράφω εδώ.Απο την ημέρα που σας είπα τις σκέψεις μου και διαβάζοντας και τις απόψεις σας,έκατσα και σκέφτηκα κάποια πράγματα και θέλησα να τα δω πιο αποστασιοποιημένα οπότε χάθηκα για λίγες μέρες από τον κύριο Πάρη.Του έστειλα ένα μήνυμα ότι όσο λιγότερα του λέω τόσο περισσότερα αισθάνομαι κι από τότε έχω χαθεί στις σκέψεις μου.Στα μηνύματα απαντάω τυπικά,από κοντά φέρομαι φιλικά και δεν κάνω καμιά προσπάθεια επικοινωνίας από τη μεριά μου.Ωσπου προχθές ήρθε και με βρήκε και ρώτησε τι μου συμβαίνει κι αν είναι καλά κι εγώ απλά τον έδιωξα.Δεν του μιλησα,δεν του είπα τίποτα απολύτως.Μονο φύγε του είπα κι ήμασταν και σε κοινή θέα,δεν ήμασταν μόνοι μας.Βουρκωσαν τα μάτια μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν αλλά του ζήτησα να φύγει χωρίς εξηγήσεις χωρίς τίποτα.Απο προχθές δεν έχει κάνει καμία κίνηση.Δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό,αυτό ένιωσα εκείνη τη στιγμή.Ουτε τι θα κάνω από δω και πέρα αν επικοινωνισει πάλι μαζί μου ξέρω πως να αντιδράσω και τι πραγματικά θέλω!Τα'χω παίξει τελείως έτσι?
    ελενιτσα, καλημερα.
    ειχα διαβασει και το προηγουμενο μηνυμα σου οπου μας ελεγες τι απειλει οτι θα σου κανει ο αλητης που παντρευτηκες κι εκανες παιδι μαζι του,αλλα δεν απαντησα γιατι μονο βρισιες σκεφτομουν...
    εκανες κατι γι αυτο;;;
    απευθυνθηκες σε φορεις που βοηθουν κακοποιημενες γυναικες;
    δεν χρειαζεται να του πεις οτι θα φυγεις.
    θα φυγεις οταν θα εισαι ετοιμη και ξερεις που θα μεινεις και εμτα θα το μαθει.
    να ξερεις οτι αυτοι οι υπανθρωποι ειναι θρασυδειλοι.
    απειλουν μονο γυναικες. οταν ολα αυτα βγαινουν στο φως και αντιμετωπιζουν αλλους ανθρωπους και διωξεις, γινονται κοτες.
    ζητα σε παρακαλω βοηθεια για να φυγεις απο εκεινον.
    οσο για τον κυριο παρη. ολοι ξερουμε οτι ουτε ειναι αυτος το προβλημα σου, ουτε θα σου προφερει καποια λυση.
    μια χαρα φιλος σου ειναι, αλλα δεν θα σε παρει απ το χερακι για να ξεμπλεξεις.
    πρεπει να ζητησεις βοηθεια απο ειδικους για να φυγεις με ασφαλεια.
    αν δεν λυπασαι τον εαυτο σου, λυπησου το παιδι που μεγαλωνεις διπλα σε ενα καθαρμα. μην του το κανεις αυτο. θα μεγαλωσει θυμωμενο η φοβισμενο.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ele_nitsa View Post
    Καλησπέρα σας!Δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο θέμα οπότε σας γράφω εδώ.Απο την ημέρα που σας είπα τις σκέψεις μου και διαβάζοντας και τις απόψεις σας,έκατσα και σκέφτηκα κάποια πράγματα και θέλησα να τα δω πιο αποστασιοποιημένα οπότε χάθηκα για λίγες μέρες από τον κύριο Πάρη.Του έστειλα ένα μήνυμα ότι όσο λιγότερα του λέω τόσο περισσότερα αισθάνομαι κι από τότε έχω χαθεί στις σκέψεις μου.Στα μηνύματα απαντάω τυπικά,από κοντά φέρομαι φιλικά και δεν κάνω καμιά προσπάθεια επικοινωνίας από τη μεριά μου.Ωσπου προχθές ήρθε και με βρήκε και ρώτησε τι μου συμβαίνει κι αν είναι καλά κι εγώ απλά τον έδιωξα.Δεν του μιλησα,δεν του είπα τίποτα απολύτως.Μονο φύγε του είπα κι ήμασταν και σε κοινή θέα,δεν ήμασταν μόνοι μας.Βουρκωσαν τα μάτια μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν αλλά του ζήτησα να φύγει χωρίς εξηγήσεις χωρίς τίποτα.Απο προχθές δεν έχει κάνει καμία κίνηση.Δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό,αυτό ένιωσα εκείνη τη στιγμή.Ουτε τι θα κάνω από δω και πέρα αν επικοινωνισει πάλι μαζί μου ξέρω πως να αντιδράσω και τι πραγματικά θέλω!Τα'χω παίξει τελείως έτσι?
    Δες σε παρακαλώ πως θα φύγεις από την κόλαση σου. Σε παρακαλώ δηλαδή.. Σε κανένα άνθρωπο δεν αξίζει αυτό που ζεις. Άστον Πάρη τωρα. Δώσε σημασία στην Ελενίτσα.. Δώσε σημασία στο παιδί σου.. Ζήτησε βοήθεια. Έχετε γραμμή βοήθειας στην ελλαδα. Κάνε κάτι. Μην ψάχνεις διεξόδους γιατί είναι αδιεξοδοι. Βρες την έξοδο σου. Βγες.. Ζήσε σαν άνθρωπος χωρίς να σε ακουμπάει κανένας, χωρίς να σε εκβιάζει, χωρίς να σε βρίζει. Φτιάξε ένα όμορφο μέλλον για σένα και το παιδί σου..

Page 3 of 3 FirstFirst 123