Results 1 to 15 of 28
Thread: hrwinh
-
29-01-2009, 03:31 #1
hrwinh
frikarismemh...poli makria apo auton
fovamai gia ekeinon...eimai makria tou kai xanw thn gh katw apo ta podia mou....
eimai mazi tou 2 mish xronia peripou tous teleutaious 6 mhnes eimai makria tou..(xiliometrika milwntas)...apo epilogh mou...
den xerw ean exei kopsei...thelw na pisteuw pws nai.. exei kopsei....auto thelw na pistteuw...alla kapoies fores kati mou leei oti mou leei psemata...einai gnwrisma ayths ths....(den xerw pws na thn onomasw)..na leei psemata...na prospathei na kalufthei....gt niwthei asxhma kai o idios gia ayth thn ahdia
na pw thn alitheia mou..apo tote pou eimaste mazi....prospathoume...den xerw ean panta hmoun symaxos tou...apo thn apopsh oti telika den hmoun kai toso voitheia gia auton...alla isws hmoun ena epipleon varos kai anxos....gt mallon hmoun pio xamenh kai pio anxwmenh apo ekeinon ...pou sthn telikh ekeinos travouse to zori kai oxi egw...den xerw....isws den ton voithisa ...isws den eimai o katallhlos anthrwpos sigoura.....me ton tropo mou to xerw pws panta ola xeirotera ta kanw....
apla anhsyxw...anhsyxw para poli...noiazomai kai agapaw auto ton anthrwpo....
ton exw dei pws ta katafernei poli kala....to xerei kai ekeinos...kai thelw na sunexisei
to provlhma einai pws egw den eimai panta ayth pou tha eprepe na eimai...ayth pou tha ton voithouse pragmatika ...alla telika einai para poli duskolo na sthrixeis kapoion pou antimetwpizei AYTO....
tha ithela na exw perissoterh upomonh...isws osh exei kai ekeinos.....isws na mou htan arketh kai ayth........pws tha mporesw na ta kontrolarw ola auta...thn agaph...??thn anhsyxia??thn eksarseis mou?kai tou kaugades?pou den voithoun..sigoura...kai isws dhmiourgountai gt mporei na ftaiw egw...den xerwww???
se latreuw...na me perimeneis
xxx
- 29-01-2009, 04:16 #2
συγγνωμη για τα greekenglish μου
29-01-2009, 12:55 #3
γειά σου μαρία....
γιατί κατηγορείς έτσι τον ευατό σου?
μετά απο πολύ κόπο το διαβάσαμε...!!;)
29-01-2009, 13:43 #4
δεν κατηγορω τον εαυτο μου...σε καμια περιπτωση...
απλα θεωρω πως καποιες φορες δεν βοηθαω καθολου τισ καταστασεις...και φταιει η εντονη ανησυχια μου....η οποια εν ολιγοις ουτε και αυτη βοηθαει.....
προσπαθω να καταλαβω τι βοηθαει...αλλα συνηθως καταληγω πως τιποτα δεν βοηθαει....γενικα ειναι τρομερα υπερβολικη....αυτο ειναι το μονο σιγουρο,,,,αλλα δεν μπορω να μπς και στο τρυπακι της αηδιας....ελα μωρε ολα καλα....οταν ολες οι αντιστασεις πεφτουν και ολα φαινονται πιο ευκολα ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι...
εγω απλα τσατιζομαι γιατι φορες φορες αυτη η αηδια φαινεται να ειναι πιο δυνατη και απο εμενα και απο εκεινο...ενω δεν ειναι.....αυτο με τσατιζει///
χχχ
29-01-2009, 13:54 #5
μαρία, είσαι άνθρωπος όχι ατσάλι....όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες, φόβους, ανησυχίες.πόσο μάλλον όταν είναι μέσα σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις...εγώ νομίζω πως θα έπρεπε να νοιώθεις καλά με τον εαυτό σου...που προσπαθείς, που σκέφτεσαι αν αυτό βοηθάει, αν εκείνο όχι.....όμως θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ψύχραιμη...βέβαια εγώ είμαι έξω απο τον χορό...ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς, αλλά νομίζω πως αυτές οι καταστάσεις θέλουν ψυχραιμία και κάποια ψυχολογική υποστήριξη...σίγουρα όταν ενδιαφέρεσαι για έναν άνθρωπο φοβάσαι μήπως αυτά που κάνεις του κανουν κακό...αλλά νομίζω πως το κακό δεν το κάνεις εσύ...το έκανε ο ίδιος στον εαυτό του...
29-01-2009, 13:55 #6
Ριχνεις ευθυνες στον εαυτο σου οτι δεν βοηθας οσο θα επρεπε, ομως ξεχνας οτι αυτη που κανει κουμαντο ειναι αυτη η αηδια, ουτε εσυ ουτε αυτος.Μαλλον οταν αυτος αποφασισει οτι αυτα που υποφερει ειναι αρκετα και την κανει περα τοτε θα χασει αυτη η αηδια τη δυναμη της και θα την ξαναβρει αυτος.
29-01-2009, 14:06 #7
ξερει ο καθενας ποιος κανει κουμαντο...
και ναι κανει αυτη κουμαντο...αλλα...ξερεις αυτοι αοι ανθρωποι....θελουν βοηθεια....χρειαζονται...και οταν βλεπεις στο προσωπο τους την απελπησια....την αδυναμιαα....
πιστευα πως ξερουν τι κανουν αυτοι οι ανθρωποι...πως ειναι αξιοι της μοιρας τους...οπως πολλοι πιστευουν για αυτους....
ομως δεν ειναι ετσι...ειναι ασχημο να βλεπεις ενοχες στο προσωπο καποιου...που ΝΟΜΙΖΕΙ......το τονιζω...ΝΟΜΙΖΕΙ.....πως δεν υπαρχει αλλη επιλογη....
τελος παντων δεν ξερω...ευχαριστω για το ενδιαφερον.....
αν και δεν με νοιαζει αν ριχνω τις ευθυνες σε μενα....αν και δεν τισ ριχνω σε εμενα...τις ριχνω μονο ως προς το οτι αυτη η παρανοια μου δεν βοηθαει....και οπως λεει και εκεινος...φορες φορες τον κανω να θελει να παει να πιει.......αυτο δεν μπορω να το ακουω///ειμαι σιγουρη πλεον...πως ειναι η αντιδραση του...φοβος του και οι ενοχες του....
ειναι πολυ δυσκολο να μπεις σε αυτη την ψυχοσυνθεση.... μαλλον...σιγουρα...δεν γινεται να μπεις.....αν δεν εχεις ζησει ΜΕΣΑ σε αυτα δεν μπορεις να ξερεις...
ευχαριστω και παλι...
29-01-2009, 14:18 #8
Δεν ειχα σκοπο να φανω επικριτικη.Αν σε προσβαλλα, με συγχωρεις..Φυσικα δεν μπορω να ξερω αφου δεν το ζω, καποιες σκεψεις εκανα.Απο ο,τι καταλαβα προσπαθει να το κοψει..Εχει καποια βοηθεια ειδικου?Γιατι απο οσο ξερω μονος σου οσο και να προσπαθεις δεν το κοβεις αλλα χρειαζεσαι βοηθεια.
29-01-2009, 14:33 #9
επικριτικη...οχι οχι καθολου....δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθενας να γνωριζει αυτες τις καταστασεις..
ναι προσπαθει να κοψει...εχει να πιει ενα 3μηνο....ετσι μου λεει...αυτο ειναι το προβλημα....οτι πρεπει να γινει πολυ δουλεια...για να μπορεσω να του εχω εμπιστοσυνη,...και να μην γινομαι και εγω κουραστικη...
οσο για τους ειδικους....δεν ξερω τι να σου πω....υπαρχουν διαφοροι που ονομαζονται ειδικοι...υπαρχουν ειδικοι ψυχιατροι...που δινοντας τους 50/60 ευρωσου γραφουν ειδικες συνταγες για να πας να παρεισ τα ειδικα αυτα κουμπια....υπνοστεντον....αντ ικαταθληπτικα κτλ κτλ....που σε κανουν χειροτερα....και στην τελικη ολοι αυτοι οι χρηστες παιρνουν αυτα κουτια με τα χαπια και κατεβαινουν στις πιατσες να τα πουλησουν και να ωγαλουν λεφτα...για να παρουν ηρωινη...
ειναι φαυλος κυκλος.....αυτοι λοιπον ειναι καποιοι ειδικοι ψυχιατροι....που δινουν σε αυτους τους ανθρωπους....ακουμπια για να κανουν το κεφαλι τους πιο σουπα αποτι ειναι......
υπαρχουν διαφορα κεντρα ....απο τα οποια φευγει κοσμος και ξαναρχιζει την χρηση.....
γνωριζω μια ομαδα τους Ν.Α *υπαρχει και καποιο ποστ ?που εχει κανει καποιος για αυτη την ομαδα...οπου προκειται για καποιο στεγνο προγραμμα.....ουσιαστικα βρισκονται οι χρηστες και συζητουν...απλα αυτο...ισως αυτοι οι ειδικοι...οι χρηστες δηλαδη...μπορουν να ειναι πιο ειδικοι...και απο τουσ ψυχιατρουσ....και ολουσ οσους....προσπαθουν να αποτοξινωσουν το κοσμο με φαρμακα...και οχι με ζωη.....
ισως στην αρχη ειναι και αυτο αναποφευκτο....*τα φαρμακα εννοω*...αλλα δεν λυνουν κανενα προβλημα.....
το κρατος σε καμια περιπτωση δυστηχως δεν μεριμνει...αλλα αυτη ειναι μια αλλη κουβεντα....μαλλον συμφερει να υπαρχουν ολες αυτες οι σουπες στο κομο...ολοι αυτοι δηλαδη που απλα υπαρχουν
ελπιζω να ειμαι κατανοητη
29-01-2009, 14:37 #10
απο οσο γνωριζω η καλυτερη δουλεια γινεται στο 18 ανω.
29-01-2009, 14:39 #11
δεν γνωριζω που γινεται η καλυτερη δουλεια....
ειναι σχετικο πιστευω αυτο...την καλυτερη δουλεια την κανεις μονος σου...λαθος__???
η αληθεια ειναι πως το γνωριζω το προγραμμα...
29-01-2009, 14:45 #12
Παντως, επειδη παιρνω και αντικαταθληπτικα και αντιψυχωσικο πρεπει να πω οτι καμια σχεση δεν εχουν με ναρκωτικα και δεν βλεπω το λογο να πωλουνται στην ομονοια...Οντως στην αρχη εχουν παρενεργειες και σε κανουν να νομιζεις οτι γινεσαι χειροτερα αλλα αυτο με τον καιρο περναει..Για το 18 ανω εχω ακουσει και εγω καλα λογια..
29-01-2009, 14:46 #13
Η ψυχοθεραπεια και η ψυχολογικη υποστηριξη λυνει τα προβληματα, οχι τα φαρμακα..
29-01-2009, 14:50 #14
σε καμια περιπτωση δεν ειπα πως εχουν καποια σχεση τα αντικαταθληπτικα και τα αντιψυχωσικα με τα ναρκωτικα
το οτι πωλουνται στην ομονοια απο τουσ χρηστες στις πιατσες ...ισχυει....
αυτο που ειπα ειναι πως δεν θεωρω ειδικουσ αυτουσ τουσ ψυχιατρους..που σινοντας τουσ 60 ευρω χορηγουν με το τσουβαλι ολα αυτα τα φαρμακα ου για την απεξαστηση ατομων απο τισ τοξικες ουσιες......αυτο ειπα...
συγγνωμη....ενα θιχτηκε καποιος...
29-01-2009, 14:52 #15
Κανενας δεν θιχτηκε :)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία