ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 183
    Μπραβω χαίρομαι. Μόνο nexium περνεισ τώρα ε? Γτ λες όσο αφορά το στομάχι? Έγινε κάτι άλλο?

george1520
    Guest
    Σταμάτησα το nexium εδώ και 2 μέρες.. Ναι γίνονται διαφορα συνέχεια.. Αλλά το παλεύουμε
    Last edited by george1520; 28-11-2019 at 09:06.

Μπραβω πάντως που το σταμάτησες και είσαι κομπλέ. Εντάξει δεν το πήρες και πολύ καιρό ε? Εγώ το ξεκίνησα το nexium πάω κάπως καλύτερα θα δείξει.
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σταμάτησα το nexium εδώ και 2 μέρες.. Ναι γίνονται διαφορα συνέχεια.. Αλλά το παλεύουμε

george1520
    Guest
    Στις 20 μέρες το σταμάτησα. Δεν ήταν ακριβώς επιλογή μου αλλά είμαι οκ. Έχει να κάνει και με την ψυχολογία, το στρες.... Δούλεψε αυτό το κομμάτι και θα δεις και εσύ βελτίωση.

Τι εννοείς δεν ήταν ακριβώς επιλογή σου? Ο γιατρός σου είπε να το σταματήσεις? Η σου δημιούργησε κανένα άλλο θέμα? Ναι το ξέρω ότι παίζει ρόλο η ψυχολογία σήμερα ξεκινάω ψυχοθεραπεία και θα δειξει
    Στις 20 μέρες το σταμάτησα. Δεν ήταν ακριβώς επιλογή μου αλλά είμαι οκ. Έχει να κάνει και με την ψυχολογία, το στρες.... Δούλεψε αυτό το κομμάτι και θα δεις και εσύ βελτίωση.

george1520
    Guest
    Χαχαχαχα.. Σκέφτεσαι ότι μου δημιούργησε εμένα άλλο θέμα και θα σου δημιουργήσει και σένα; Το nexium δεν σου κάνει ζημιααααααααα..

Να ξέρεις ότι η ψυχοθεραπεία θέλει χρόνο. Μην περιμένεις θαύματα με τις πρώτες επισκέψεις.

Χαχαααχαχαχαχαχ ναι αυτό σκέφτηκα αμέσως ότι σου δημιούργησε κάποιο θέμα και λέω έχε γούστο τώρα να βάλουμε αλλά στο κεφάλι μας.
    Χαχαχαχα.. Σκέφτεσαι ότι μου δημιούργησε εμένα άλλο θέμα και θα σου δημιουργήσει και σένα; Το nexium δεν σου κάνει ζημιααααααααα..

Να ξέρεις ότι η ψυχοθεραπεία θέλει χρόνο. Μην περιμένεις θαύματα με τις πρώτες επισκέψεις.

george1520
    Guest
    Για μένα ομωςςς καμία ανησυχία... Καλά σε κατάλαβα...

Τι λες? Εννοείται με νοιάζει και για σένα. Απλά επειδή σε ρώτησα και δεν μου απάντησες για πιο λόγο το έκοψες υπέθεσα δεν θα ήθελες να πεισ
    Για μένα ομωςςς καμία ανησυχία... Καλά σε κατάλαβα...

george1520
    Guest
    Σε πειράζω.. Συνέχισε την θεραπεία σου κανονικά.

Member
    Τι κανετε???

Senior Member
    Βλέπουμε νετφλιξ. Εσύ?
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Αλεξάνδρα μου καλά εσύ πως είσαι? Εγώ έχω ξεκινήσει μια θεραπεία για το στομάχι και εχθές ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Ελπίζω να με βοηθήσει... Εσύ πως είσαι με τις συσπάσεις που είχες?
    Quote Originally Posted by Alexandramaria96 View Post
    Τι κανετε???

Member
    Ακομα τις εχω και συνεβη κατι ακομα πιο τραγικο. Προχθες π τελειωσα χορό αρχισε να πηγαινει το κατω αριστερα χειλος μ με τους παλμους της καρδιας απο οτι καταλαβαινα και φαινόταν κιολας. Εχω τρομοκρατηθει και δε σας κρυβω οτι θα παω σε νευρολογο

Πήγενε για να σου φύγει και αυτή η ιδέα. Να σου πει ότι δεν είναι τίποτα και είναι από το άγχος, τα λέω κι εγώ για να τα ακούω κιόλας. Κι εγώ τα ίδια έκανα

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast