ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 183
    Έχεις να μου προτείνεις καπιον? Πιστεύω ότι όλα αυτά που έκανες σε συνδιασμο βοήθησαν. Είχεσ κ πόνους? Εγώ μπορεί 3 μέρες να είμαι καλά και δύο χάλια.
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έκανα με αλάτι.. Και μετά με ιγνατια για κρίσεις πανικού και μετά ψευδαργυρο αλλά το σταμάτησα.

Ο κάθε άνθρωπος όμως παίρνει αυτό που του ταιριάζει. Αν μπεις Google και διαβάσεις για το αλάτι είναι σαν και περιγράφει εμένα.. Θα πρέπει να πας σε ομοιοπαθητικο να σου βρει αυτό που σου ταιριάζει. Θα του πεις αυτά που νιώθεις και λιγα πράγματα για σένα..

Δεν σου λέω ότι 100% αυτό με βοήθησε.. Αλλά ποοοοση σύμπτωση;

george1520
    Guest
    Είμαι από Κύπρο. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω όσο αφορά κάποιον γιατρό. Ήμουν καλά για ένα χρόνο.. Εε μετά κάτι έγινε στο σπίτι..και εδώ και 2 βδομάδες το πονάω. Με το nexium (μόνο) είμαι οκ. Θα κανω 28 μέρες θεραπεία. Ελπίζω να επανέλθω.

Με το nexium σου περνάει εσένα τουλάχιστον.. Κάτι είναι κ αυτό. Τα ομοιοπαθητικα δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς λειτουργουν
    Είμαι από Κύπρο. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω όσο αφορά κάποιον γιατρό. Ήμουν καλά για ένα χρόνο.. Εε μετά κάτι έγινε στο σπίτι..και εδώ και 2 βδομάδες το πονάω. Με το nexium (μόνο) είμαι οκ. Θα κανω 28 μέρες θεραπεία. Ελπίζω να επανέλθω.

george1520
    Guest
    Ρίξε μια ματιά στο Google. Έχει ωραία θεματα.. Και ότι απορίες έχεις ρώτησε με.. Δεν είμαι και ειδικός...αλλα επειδή εγώ δεν τα πίστευα διάβασα αρκετά πριν αρχίσω.

Σε ευχαριστώ πολύ
    Ρίξε μια ματιά στο Google. Έχει ωραία θεματα.. Και ότι απορίες έχεις ρώτησε με.. Δεν είμαι και ειδικός...αλλα επειδή εγώ δεν τα πίστευα διάβασα αρκετά πριν αρχίσω.

Member
    Ρανια που μενεις?

Αθήνα. Εσυ
    Quote Originally Posted by Alexandramaria96 View Post
    Ρανια που μενεις?

Member
    Καλαματα μενω εγωεγω πιστευω αν χαλαρωσεις θα σταματησει μονο του σιγα σιγα αυτο

Το πρόβλημα είναι ότι νιώθεις τον πόνο το μυαλό σου συνέχεια είναι εκεί γτ πολύ απλά πονάς.,κι αυτό γίνεται χειρότερα όσο του δίνω σημασία. Ξέρω τι είναι και από τι είναι απλά δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Πρέπει να πάω σε ψυχολόγο μήπως με βοηθησει
    Καλαματα μενω εγωεγω πιστευω αν χαλαρωσεις θα σταματησει μονο του σιγα σιγα αυτο

george1520
    Guest
    Το έχω γράψει εκατό φορές στο φόρουμ. Αλλά θα το ξαναγράψω. Η ψυχολόγος μου έχει δείξει ασκήσεις με τις αναπνοές. Αυτές τις χρησιμοποιουσα (και ακόμη το κάνω) όταν το μυαλό μου αρχίζει να μεγαλοποιει ένα πρόβλημα.. Ηρεμεί το μυαλό. Πριν μια βδομάδα περίπου πήρα τον σκύλο γιατρό. Με έβαλε να τον κρατάω για να κάνουμε ακτινογραφία. Μετά σκεφτόμουν ότι ολο αυτό θα επηρεάσει την υγεία μου. Κι άλλες τέτοιες χαζομάρες. Ενώ φόρεσα τον κατάλληλο εξοπλισμό. Έκανα τις ανάσες μου και κόπηκε μαχαίρι.
    Υπάρχει και μια άλλη άσκηση "θησαυρός" λέγεται. Εκεί βάζεις ότι δεν θες να σκεφτείς. Σε εμένα έπιασε. Αλλά κανεις μια διαδικασία πριν. Άρχισε ψυχοθεραπεία και θα δεις αλλαγες

Member
    Παιδια έκλεισα ραντεβού στον οφθαλμιατρο σήμερα
    Να δουμε τι θα μ πει και για τα ματια

Φοβάμαι μήπως δεν είναι από το στομάχι μ και είναι από χολή η κάτι άλλο. Δεν ξέρω δεν εξειτε τόσος πόνος κάθε μέρα και να είναι από το άγχος. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Θα πάω να κάνω άνω κάτω κοιλιάς την Παρασκευή.
    Το έχω γράψει εκατό φορές στο φόρουμ. Αλλά θα το ξαναγράψω. Η ψυχολόγος μου έχει δείξει ασκήσεις με τις αναπνοές. Αυτές τις χρησιμοποιουσα (και ακόμη το κάνω) όταν το μυαλό μου αρχίζει να μεγαλοποιει ένα πρόβλημα.. Ηρεμεί το μυαλό. Πριν μια βδομάδα περίπου πήρα τον σκύλο γιατρό. Με έβαλε να τον κρατάω για να κάνουμε ακτινογραφία. Μετά σκεφτόμουν ότι ολο αυτό θα επηρεάσει την υγεία μου. Κι άλλες τέτοιες χαζομάρες. Ενώ φόρεσα τον κατάλληλο εξοπλισμό. Έκανα τις ανάσες μου και κόπηκε μαχαίρι.
    Υπάρχει και μια άλλη άσκηση "θησαυρός" λέγεται. Εκεί βάζεις ότι δεν θες να σκεφτείς. Σε εμένα έπιασε. Αλλά κανεις μια διαδικασία πριν. Άρχισε ψυχοθεραπεία και θα δεις αλλαγες

george1520
    Guest
    Πρώτα βλέπουμε το σώμα και μετά την ψυχή.. Δες πρώτα αυτό.. Όχι υπερβολές ε.. Μην πάμε στο άλλο άκρο.

Πες μου Αλεξάνδρα τι σου είπε ο γιατρος
    Παιδια έκλεισα ραντεβού στον οφθαλμιατρο σήμερα
    Να δουμε τι θα μ πει και για τα ματια

Τι εννοείς?
    Πρώτα βλέπουμε το σώμα και μετά την ψυχή.. Δες πρώτα αυτό.. Όχι υπερβολές ε.. Μην πάμε στο άλλο άκρο.

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast