ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 183
    Member
    Παιδια καλησπερα
    Πως ειστε? Πηγα οφθαλμιατρο εχθες
    Τελικα εχω λιγη υπερμετροπια
    Θα βαλω κατι βοηθητικα γυαλια
    Παρολα αυτα συνεχιζω να σκεφτομαι να ίδια για το κεφαλι μου
    Σκεφτομαι οτι αν παω για μαγνητικη θα με συχτηρισει ο γιατρος και θα με διωξει

george1520
    Guest
    Μπορεί έτσι να ξεκολλήσεις

Κορίτσι μου αν και το βρίσκω άσκοπο να πας για μαγνητική πάλι αν νομίζεις ότι έτσι θα σου περάσει όλο αυτό πήγενε για να την κάνεις για να σου φύγει από το μυαλό. Κι εγώ άνω κάτω κοιλιάς είχα κάνει πάλι πριν 6 μήνες και επειδή μ είπε ο γαστρεντερολογοσ ότι μπορεί να μην είναι από το στομάχι μου το έβαλε πάλι στο μυαλό και θα πάω να την ξανά κάνω την Παρασκευή. Σε κατάλαβενω απόλυτα πως νιώθεις. Τι ακριβώς αισθάνεσαι και θες να κάνεις πάλι μαγνητική?
    Quote Originally Posted by Alexandramaria96 View Post
    Παιδια καλησπερα
    Πως ειστε? Πηγα οφθαλμιατρο εχθες
    Τελικα εχω λιγη υπερμετροπια
    Θα βαλω κατι βοηθητικα γυαλια
    Παρολα αυτα συνεχιζω να σκεφτομαι να ίδια για το κεφαλι μου
    Σκεφτομαι οτι αν παω για μαγνητικη θα με συχτηρισει ο γιατρος και θα με διωξει

george1520
    Guest
    Όταν άρχισα ψυχοθεραπεία.. Ειχα τρομερό θέμα με τις αρρώστιες... Ότι και να πονουσα έλεγα πως ήταν σοβαρό.. Έμπαινα και στο Google και τα σενάρια μεγαλωναν. Εκείνη την περίοδο είχα θέμα και με τα μικρόβια.. Πίστευα πως αυτά θα με αρρωστήσουν.. Είχα παρατηρήσει ότι η ψυχολόγος μου κάθε φορά που πήγαινα κρατούσε ένα χαρτομάντιλο. Σκούπιζε την μύτη της, φτερνιζοταν κτλ. Αυτό γινόταν για αρκετό καιρό. Μια μέρα ήθελε χαρτί και αντί να πάρει από δίπλα της, ήρθε δίπλα μου και το πήρε.. Κατάλαβα πως προσπαθούσε με αυτόν τον τρόπο να με βοηθήσει. Πότε δεν συζητάμε το θέμα μου με τα μικρόβια. Είχα καταλάβει ότι το έκανε γιαυτό και αναρωτιόμουν αν τώρα που το κατάλαβα θα πετύχει... Δεν ξέρω αν ήταν αυτό που με βοήθησε αλλα οι σκέψεις και οι φοβίες μου όσο αφορά τα μικρόβια τελείωσαν πολύ γρήγορα. Κάντε τις εξετασεις σας απλά για να μην σκέφτεστε μετά ότι δεν πήγατε και αρχίστε ψυχοθεραπεία.. Θέλει χρόνο, δουλειά αλλά θα λυθεί το πρόβλημα. Είναι δύσκολο να έχεις ένα φόβο συνεχώς μέσα στο κεφάλι σου. Δεν μπορείς να αποδόσεις στις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Παιδια καλησπέρα τι κάνετε? Πήγα τελικά σήμερα για άνω κάτω κοιλιάς και βγήκαν όλα καλά. Οπότε δεν υπάρχει άλλη εξέταση για το στομάχι άρα από το άγχος μ πονάω. Ψυχοσωματικα.... Πρέπει τώρα να κοιτάξω για ψυχολογο

george1520
    Guest
    Μια χαρά Ρανια... Τώρα είναι όλα πιο ξεκάθαρα για σένα και ξέρεις πως θα προχωρήσεις..

Εγώ στοσο ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι πονάω και όλο αυτό είναι από αγχοσ.
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μια χαρά Ρανια... Τώρα είναι όλα πιο ξεκάθαρα για σένα και ξέρεις πως θα προχωρήσεις..

george1520
    Guest
    Οκ.. Θα σου πω εγώ τι έχεις. Είσαι βαριά άρρωστη.. Εντάξει;
    κλείσε ραντεβού σε ένα ψυχολόγο και σιγά σιγά οι φοβίες θα μειωθούν... Με το ζόρι να έχεις κάτι;

Δεν είναι με το ζορυ να έχω κάτι άλλο ο πόνος είναι αληθινός δεν είναι στο μυαλό μου.
    Οκ.. Θα σου πω εγώ τι έχεις. Είσαι βαριά άρρωστη.. Εντάξει;
    κλείσε ραντεβού σε ένα ψυχολόγο και σιγά σιγά οι φοβίες θα μειωθούν... Με το ζόρι να έχεις κάτι;

george1520
    Guest
    Δεν σου είπε κανένας ότι είναι το μυαλό σου. Τα προβλήματα, οι σκέψεις κτλ μαζεύονται στο σώμα μας ή χτυπάνε σε κάποιο όργανο στο σώμα μας.. Όπως εσένα έτσι και εμένα χτυπάει στο στομάχι. Πρέπει να βρεις μια θεραπεία να ηρεμησει τον πονο και ταυτόχρονα να κάνεις ψυχοθεραπεία για να γίνει καλύτερη δουλειά.

Πως θα βρω θεραπεία για να περάσει ο πόνος? Όταν ο γιατρός σου λέει για αυτήν την γαστριτιδα που έχεις δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι? Και έχω πάει και σε άλλον και μου είπε το ίδιο. Όσο για ψυχολόγο το ψάχνω ηδη
    Δεν σου είπε κανένας ότι είναι το μυαλό σου. Τα προβλήματα, οι σκέψεις κτλ μαζεύονται στο σώμα μας ή χτυπάνε σε κάποιο όργανο στο σώμα μας.. Όπως εσένα έτσι και εμένα χτυπάει στο στομάχι. Πρέπει να βρεις μια θεραπεία να ηρεμησει τον πονο και ταυτόχρονα να κάνεις ψυχοθεραπεία για να γίνει καλύτερη δουλειά.

george1520
    Guest
    Πες μου τι χάπια πήρες μέχρι τωρα..

Senior Member
    Διάβασα όσα εχουν υποθει μεχρι τωρα. Μια υπενθυμιση θελω να κανω.
    **ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.**
    Ειναι κι αυτη μια επιλογη, για "προσκαιρη" λυση στην περιπτωση αμφιβολης αποτελεσματικοτητας.

Nexium τα οποία με είχαν βοηθήσει αρκετά άλλα πριν κανένα μήνα που τα επερνα με έπιασε αυτός ο πόνος,, losec, pariet, mallox, αυτά..
    Πες μου τι χάπια πήρες μέχρι τωρα..

george1520
    Guest
    Δες λίγο το librax.. Είναι και αγχολυτικό. Μίλησε και με τον γιατρο αν θες.. Αλλά αυτό είναι κυρίως για τον πόνο.. Είχα δοκιμάσει το Controloc αλλά δεν με βοήθησε.. Βρήκα το nexium. Τότε έπινα πρωί το nexium μια ώρα πριν φάω πρωινό και απόγευμα το librax. Τώρα είμαι εντάξει με το nexium.

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast