ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 183
    Το θέμα είναι ότι όταν σε πιάνει το οτιδήποτε σε κυριαρχεί ο φόβος και αρχίζουν όλα τα ερωτηματικά γιατί αυτό γιατί το άλλο... Το θέμα είναι ποτέ θα είμαστε ξανα καλα

Member
    Μακαρι να τελειωσει καποια στιγμη ολο αυτο..

george1520
    Guest
    Εγώ συνήθως για ότι μου συμβαίνει (είτε είναι φόβος για μια αρρώστια, είτε με θύμωσε κάτι, είτε απογοητευτηκα κτλ) μένω μόνος μου για λίγο και μετά επανέρχομαι.. Τα σκέφτομαι και μετά λέω αρκετά ασχολήθηκα και τέλος.

Member
    Πιανει αυτο? Πως το συντονιζεις τοσο εύκολα? Εσυ πως ξεπερασες καποια κομματια που δε μπορουσες με την αρρωστοφοβια?

george1520
    Guest
    Οταν παραδέχτηκα ότι έχω κατάθλιψη...

Αρχίζεις και σκέφτεσαι.. Σήμερα πονάω το στομάχι μου. Τι ακριβώς νιώθω; Πίεση στο στομάχι, σαν μαχαιρια.. Τι έγινε αυτές τις μέρες το οποίο μου δημιούργησε ένταση, πίεση; Εντοπίζω τι έγινε και σιγά σιγά ο πόνος περνά. Βγαίνει στο σώμα μας αυτό που έχουμε στην ψυχή μας.
    Μετά κατάλαβα ότι το μυαλό μπορεί να φτιάξει τα δικά του σενάρια γιατί εγώ δεν είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω μια κατάσταση.. Μου δημιουργεί μια εμμονή. Να ασχολούμαι συνέχεια με κάτι.. Πχ ότι έχω καρκίνο.

Οταν όλα αυτά τα καταλαβαίνεις τότε αρχίζεις και έχεις εσύ τον έλεγχο. Κάποιες φορές πέφτω ψυχολογικά και σκέφτομαι διαφορα. Μου δίνω χρόνο.. Το ζω.. Και επανέρχομαι.

Πολύ σωστό αυτό που κάνεις. Βέβαια το έχεις δουλέψει πολύ κ φαίνεται αυτό. Θέλει χειρισμό, υπομονή, και πολύ προσπαθεια
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Οταν παραδέχτηκα ότι έχω κατάθλιψη...

Αρχίζεις και σκέφτεσαι.. Σήμερα πονάω το στομάχι μου. Τι ακριβώς νιώθω; Πίεση στο στομάχι, σαν μαχαιρια.. Τι έγινε αυτές τις μέρες το οποίο μου δημιούργησε ένταση, πίεση; Εντοπίζω τι έγινε και σιγά σιγά ο πόνος περνά. Βγαίνει στο σώμα μας αυτό που έχουμε στην ψυχή μας.
    Μετά κατάλαβα ότι το μυαλό μπορεί να φτιάξει τα δικά του σενάρια γιατί εγώ δεν είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω μια κατάσταση.. Μου δημιουργεί μια εμμονή. Να ασχολούμαι συνέχεια με κάτι.. Πχ ότι έχω καρκίνο.

Οταν όλα αυτά τα καταλαβαίνεις τότε αρχίζεις και έχεις εσύ τον έλεγχο. Κάποιες φορές πέφτω ψυχολογικά και σκέφτομαι διαφορα. Μου δίνω χρόνο.. Το ζω.. Και επανέρχομαι.

george1520
    Guest
    Και εσύ με την βοήθεια του ψυχολόγου θα μπορέσεις να τα ελέγξεις όλα. Απλά χρειάζεται χρόνο. Ότι χρειαστείς και μπορώ να βοηθήσω μπορείς να μου στείλεις

Παιδια τι κάνετε? Πως είστε?

Senior Member
    Τα γνωστά αρρωστοφοβικα εδώ :) εσύ αγαπητή?
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Κι εγώ τα ίδια. Όλη την ώρα με το στομάχι. Δεν ξέρω τι ν κανω
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Τα γνωστά αρρωστοφοβικα εδώ :) εσύ αγαπητή?

Senior Member
    Και εμένα με χτυπάει το άγχος στο στομάχι και επειδή έχω και καρδιοφοβια κλασσικά αγχώνομαι μην είναι από καρδιά. Αλλά πορευομαι έτσι, προσπαθώ να ζω τη ζωή μου

Εσύ τι έχεις με το στομάχι geodim?
    Και εμένα με χτυπάει το άγχος στο στομάχι και επειδή έχω και καρδιοφοβια κλασσικά αγχώνομαι μην είναι από καρδιά. Αλλά πορευομαι έτσι, προσπαθώ να ζω τη ζωή μου

Senior Member
    Συνήθως καούρες ή/και αναγουλα έχω. Πολύ ενοχλητικό... Εσύ τι συμπτώματα έχεις?

Εγώ έχω πόνο, σαν πιάσιμο, ότι και να φάω μου κάθεται βαρύ.,και φούσκωμα. Παίρνεις τίποτα? Καμία αγωγή?
    Συνήθως καούρες ή/και αναγουλα έχω. Πολύ ενοχλητικό... Εσύ τι συμπτώματα έχεις?

Senior Member
    καλησπερα... εδω και χρονια, αγχος, στεναχωρια μου τσακιζε το στομαχι... γαστροσκοπησεις κλπ, δεν εδειχναν ελκος κλπ.. αρα ολα το αγχος... πολλοι απο εμας δυστηχως το παραμικρο συμπτωμα το συνδεουμε αμεσα με κατι ασχημο και σοβαρο... θελει μαγκια να καταφερεις να εξουδετερωσεις αυτα τα αρνητικα συναισθηματα και να εκλογικεψεις πχ εναν πονοκεφαλο οτι δεν ειναι κατι φοβερο... καλη δυναμη σε ολους μας

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast