Τσημπιματα στην καρδια - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 92
    Member
    Αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!!Ενιωσα πολυ ομορφα που απαντησατε!!

Ναι σε ευχαριστω Γιωτα μου το γνωριζω ηδη για το amoxil(σιγα μην μου ξεφευγε),απλα εχω τρομερο φοβο που κανει αυτες τις παυσεις η καρδια μου.Δεν εχω παρει ποτε κανενα χαπι ουτε καν ηρεμιστικο,απλα σημερα το απογευμα πηρα τηλεφωνο τον καρδιολογο να του πω οτι για αλλη μια φορα με επιασε αυτο και μου ειπε να παρω inderal.Αν και να σας πω την αληθεια δεν θελω γιατι φοβαμαι.

Η αληθεια ειναι οτι περασε 1 χρονο πολυ περιεργο,προετοιμασια του γαμου μου,παντρευτηκα,στο τραπεζι του γαμου πεθανε ο παππους μου και μετα απο λιγες μερες μετα τον γαμο εμαθα οτι ειμαι εγκυος και ενω ημουν 1,5 μηνων απεβαλα....

Και μετα απο ολα αυτα εχω κολλησει ακομα περισσοτερο με τους φοβους μου...Εκει που καταφερνω και τους διωχνω μετα απο λιγο γυρνανε ακομα ποιο δυνατοι!

K εγω καποια τσιμπηματα στην καρδια και νιωθω την καρδια να χτυπαει προς τα εξω αριστερα.δηλαδη οταν την πιανω εκει αριστερα οντως χτυπαει σαν βγαινει προς τα εξω ειναι περιεργο.τοκαρδιογραφημα ειναι ενταξει ,φυσιμα εχω μονο εκ γενετης αλλα ειναι αθωο.το αγχος μας φταιει

Senior Member
    Το πολύ πολύ να πάρεις λίγο ιντεραλ εγώ έπαιρνα το τενορμιν και σε πολύ έντονη φάση το ριθμοντάν.Πάντως πιο αποτελεσματικό για μένα ήταν το αντικαταθλιπτικό αλλά εσύ με λίγο βοήθεια θα ηρεμήσεις.Πάρε ότι σου πει ο γιατρόε για λίγες μέρες και θα σου περάσουν.Αν σου πω ότι την πρώτη συστολή την έπαθα μόλις τελείωσα την πέμπτη δημοτικού.Είχα περάσει κάποιο στρες τότε και σε κατάσταση ηρεμίας μάλιστα παραθερίζαμε αισθάνθηκα ότι σταμάτησε η καρδιά μου και άρχισα να φωνάζω.Μετά τα 32 άρχισε το πανηγύρι τώρα είμαι 50 κάνω ενα τρίπλεξ κάθε 2 χρόνια μην φοβάσαι και εγώ έτρεμα αλλά μετά απο τόσες εξετάσεις και διαφορετικούς γιατρούς ηρέμησα.Το πάθαινε και η κόρη μου στις εξεταστικές είναι καθαρά απο άγχος

Junior Member
    Λες και ειμαι εσυ μονο οτι ειμαι 32. Ακριβως τα ιδια σε ολα...

Senior Member
    Αχχ βρε παιδια,πριν δυο μερες πηγα στην καρδιολογο(ειχα να παω ενα χρονο)και στον υπερηχο ειδε οτι η καρδια μου δεν εχει καποιο προβλημα.Εγω γιατι καθημερινα βασανιζομαι απο πονακια & τσιμπιματα?????Για αρρυθμιες...δεν το συζητω.....με το τσουβαλι!!Τα εχει καποιος αλλος αυτα τα τσιμπηματα & τα πονακια σε καθημερινη βαση?????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    καλησμερα σε ολους (ειμαι νεος στο φορουμ) και εγω σημερα πηγα σε καρδιολογο ΡΑΝΗ για τον λογο οτι ειχα τσιμπιματα σαν να με καρφοναν με μαχαιρι και μαζι εχανα σφυγμους (τους ενιωθα και στο λαιμο και στο στομαχι) και μαζι με αυτα ειχα και δυσπνοια.πραγματικα ειναι απο το ανχος και τις σκεψεις που κανουμε.εχουμε φοβο μην το παθουμε και μας χτυπαει εκει.αν φοβομασταν πχ για αρθριτιδα θα νιοθαμε να πονανε ολες οι αρθροσεις μας πραγματικα ειναι κατι δυσκολο να το ξεπερασεις αλλα πρεπει.αντε να δουμε ομως πως θα τα καταφερουμε γιατι χανουμε τζαμπα τις ομορφες στιγμες.

Junior Member
    Καλησπερα και απο μενα! Τι θα σας πω και εγω? μια απο τα ιδια,αγχος πολυ, πανικος, τσιμπιματα στην καρδια, πλακωμα στο στηθος, δυσπνοια, ενοχληση στο αριστερο χερι, δυσπνοια ακομα και οταν σηκωνω το αριστερο μου χερι, φοβος οταν ειναι να κανω γυμναστικη για το μην παθω ταχυπαλμια και σταματησει η καρδια μου και οοοολα τα αλλα που λετε και εσεις... ολοι τα ιδια εχουμε και ολοι τα ιδια σκεφτομαστε, μηπως ο γιατρος εκανε λαθος? εκανα προσφατα 1000 εξετασεις για την καρδια λογω μιας πολυ εντονης ταχυπαλμιας που με επιασε οταν ημουν εξω, αλλα οι εξετασεις ολες πεντακαθαρες... μπορω να γινω και μαραθωνοδρομος, αλλα οταν παω να τρεξω πεφτω στο μισολεπτο... Αγχος αγχος αγχος (ειμαι αγοραφοβικος, αρρωστοφοβικος, και πασχω και απο κοινωνικη φοβια.... τι αλλο θελω για να καταλαβω οτι ολα αυτα τα δημιουργει το αγχος??)

Senior Member
    Lan,κι εγω εχω περασει πολλα με την καρδια,αρρυθμια,τσιμπηματα ,σφυξιμο,πλακωμα,πονακια..... ...οι εξετασεις ολες εδειχναν αγχος.....αλλα το σκατομυαλο αφου το ξερει,δεν λεει να διωξει τον φοβο οτι θα παθουμε κατι κακο την ωρα που εμφανιζονται ολα αυτα......

Junior Member
    geia sas k apo mena..eimai kainoyrgia edw..h dikh moy istoria einai ligo poly san esas..synexeia nomizw oti kati exw..ayto to kairo nomizw oti exw thema me thn kardia mou..niwthw ena periergo pragma panw apo to aristero moy sthhthos..kati san piesh san piasimo..san na exw xtuphsei k me ponaei..den xerw pws alliws na to perigrapsw..me to pou me pianei auto na kai oi taxukardies k o panikos k ola mazi..exw kanei elegxo gia thn kardia mou me oles tiw exetaseis prin apo 5 xronia peripou ( eimai 23 xronwn) k htane ola mia xra ..agxos mou eipe o giatros.. k prin apo ligo kairo peripou 7-8 mhnes ekana ena kardiografhma k exetaseis aimatos k ola mia xara..alla den mporw na stamathsw na skeftomai oti kati exw...eixe kanenas kati paromoio me mena??????????????????????? ua me vohthhsoun polu ta sxolia sas!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by afroxilanthi View Post
    geia sas k apo mena..eimai kainoyrgia edw..h dikh moy istoria einai ligo poly san esas..synexeia nomizw oti kati exw..ayto to kairo nomizw oti exw thema me thn kardia mou..niwthw ena periergo pragma panw apo to aristero moy sthhthos..kati san piesh san piasimo..san na exw xtuphsei k me ponaei..den xerw pws alliws na to perigrapsw..me to pou me pianei auto na kai oi taxukardies k o panikos k ola mazi..exw kanei elegxo gia thn kardia mou me oles tiw exetaseis prin apo 5 xronia peripou ( eimai 23 xronwn) k htane ola mia xra ..agxos mou eipe o giatros.. k prin apo ligo kairo peripou 7-8 mhnes ekana ena kardiografhma k exetaseis aimatos k ola mia xara..alla den mporw na stamathsw na skeftomai oti kati exw...eixe kanenas kati paromoio me mena??????????????????????? ua me vohthhsoun polu ta sxolia sas!!!!

και εγώ εχω το ίδιο θέμα εδώ και λίγες μέρες μάλλον λόγο στεναχώριας είναι ή λόγο άγχους.
    δεν νομίζω ότι είναι καρδιακό πρόβλημα ειδικά στην ηλικία μας (είμαι κοντά στην ηλικία σου. )

Senior Member

και εγώ εχω το ίδιο θέμα εδώ και λίγες μέρες μάλλον λόγο στεναχώριας είναι ή λόγο άγχους.
    δεν νομίζω ότι είναι καρδιακό πρόβλημα ειδικά στην ηλικία μας (είμαι κοντά στην ηλικία σου. )
    μην ανησυχείς καθόλου.

Junior Member
    k egw to idio pisteuw...h alhtheia einai pws to teleutaio kairo eimai polu agxwmenh k den kanw ta pragmata pou me euxaristoun..asto kalo pia den exoume tipota k xalame xwris logw thn zwh mas ( ta lew gia na ta akousw k egw)

Senior Member
    k egw to idio pisteuw...h alhtheia einai pws to teleutaio kairo eimai polu agxwmenh k den kanw ta pragmata pou me euxaristoun..asto kalo pia den exoume tipota k xalame xwris logw thn zwh mas ( ta lew gia na ta akousw k egw)
    πες τα και γω χρειάζεται να τα ακούω

Junior Member
    ta lew alla katavathow den ta pisteuw.... ti na kanoume mpora einai k tha perasei k auto k meta tha vroume allo na asxoloumaste..

Junior Member
    28 ειμαι και εγω, μην φοβαστε... ολα απο το αγχος ειναι.. οταν καποιος τα νιωθει αυτα, κανει εξετασεις σιγουρευεται οτι ολα δουλευουν καλα, και μετα ηρεμια, χωρις αγχος και ακομα και αν νιωθεις τα πονακια, ακομα και να λες τωρα σταματαει η καρδια μου, μια βαθεια ανασα και συνεχιζεις.... δεν εχεις τιποτα.... ολα ειναι στο μυαλο σου.(τα λεω ολα αυτα για να τα ακουω και εγω). Μεχρι προχτες που ειχα να παραδωσω μια σημαντικη εργασια καθε μερα νομιζα οτι θα σταματησει η καρδια μου, με το ζορι ανεπνεα... πονος αριστερα ελιωνα στην καρεκλα.... αλλα μολις την παρεδωσα, αλλος ανθρωπος περασαν ολα.. ειναι δυνατον? και ξερω οτι οταν θα ερθει η ωρα να δωσω μαθημα παλι τα ιδια θα νιωθω... γιατι? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ... ΟΥΣΤ ΑΓΧΟΟΟΟΟΟΣ

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast