Results 46 to 60 of 92
Thread: Τσημπιματα στην καρδια
-
01-02-2009, 15:23 #46
k egv sto gymnasthrio pou πηγαινα εκανα αρκετη ωρα διαδρομο σιγουρα ειναι ολα ψυχολογικα..εγω σημερα μου κοβεται η αναπνοη..και μετα αρρυθμια αχ δν ξερω τι να πω.. αυτο σημερα πρωτη φορα οσο περνανε οι μερεσ βλεπω να χειροτερευουν τα συμπτωματα οποτε καλυτερα να απευθυνθουμε σε εναν ψυχολογο..
- 01-02-2009, 15:26 #47
κ εγω στο γυμναστηριο π πηγαινα αντεχα σιγουρα ειναι ολα ψυχολογικα.. λενα εγω σημερα ενιωσα ενα μεγαλο σφιξιμο στο λαιμο κ μετα αρρυθμια ασε.. αυτο πρωτη φορα οσο περναει ο καιροσ βλεπω καινουρια συμπτωματα οποτε καλυτερα να απευθυνθουμε σε εναν ψυχολογο και να αφησουμε τουσ καρδιολογουσ...
01-02-2009, 19:32 #48
Κοπελαρες,καθαροτατες κρισεις πανικου ειναι αυτα που εχετε
και μην ψαχνεστε απο δω κι απο κει!
Σιγουρα εισαστε και πολυ φοβιτσιαρες!Κι απορω οι καρδιολογοι που σας εκαναν το τεστ γιατι δεν σας τραβηξαν
λιγο το αυτι νατο τελειωσετε?
Κι εγω οταν εκανα το τεστ 180 παλμους ανεβασα,ειχαν κοπει τα ποδια μου,αλλα ο γιατρος μου λεει κατσε δω,θα το τελειωσουμε για να δεις ο,τι η καρδια σου ειναι μια χαρα!
Δινουμε και κουραγιο στον εαυτο μας!
Δεν τα περιμενουμε ολα στο πιατο!
01-02-2009, 19:37 #49
Και κατι αλλο!Οταν εισαστε τσιτα στο γυμναστηριο να κανετε μονο χαλαρο διαδρομο και λιγο ποδηλατο!
Μην τσιτωνεστε περισσοτερο με βαρακια!
Αλλιως ποδαροδρομο μιση ωρα καθε μερα!
Η καλυτερη γυμναστικη!
01-02-2009, 20:44 #50
lena καλα ολα αυτα που λεσ αλλα οταν ειναι οι πονοι κ ολα οσα νιωθουμε εντονα ειναι πολυ δυσκολο να το προσπερασεισ κ να πεισ δεν εχω τιποτα..οκ ειμαι καλα..οσοι γιατροι κ να σε δουν.. εγω το αισγημα οτι εχω κατι στν καρδια αρχισα να το προσπερναω λιγο αλλα ειναι στιγμεσ που λεω αν δεν ηταν καλοσ ο γιατροσ κ δεν εκανε διαγνωση σωστη?γιατι δηλαδη να εχω συνεχεια αρρυθμιεσ?anyway, ναι εγω εχω γινει φοβιτσιαρα κ πολυ μαλιστα με ολα αυτα γιατι ακομα ειμαι μικρη κ εξαιτια αυτου ζω μονιμωσ με τν φοβο και δεν μπορω να χαρω τν ζωη μου...φοβαμαι να μεινω μονη στο σπιτι κ αν τυχει να μεινω ανοιγω λιγο τν εξωπορτα για να μπει καποιοσ κ να μ πρ΄λαβει αν παθω κατι...τωρα νομιζω οτι εχω κατι στα πνευμονια.. καθε μερα κ καινουριεσ αρρωστιεσ βγαζω..
02-02-2009, 02:15 #51
Originally posted by mairh
lena καλα ολα αυτα που λεσ αλλα οταν ειναι οι πονοι κ ολα οσα νιωθουμε εντονα ειναι πολυ δυσκολο να το προσπερασεισ κ να πεισ δεν εχω τιποτα..οκ ειμαι καλα..οσοι γιατροι κ να σε δουν.. εγω το αισγημα οτι εχω κατι στν καρδια αρχισα να το προσπερναω λιγο αλλα ειναι στιγμεσ που λεω αν δεν ηταν καλοσ ο γιατροσ κ δεν εκανε διαγνωση σωστη?γιατι δηλαδη να εχω συνεχεια αρρυθμιεσ?anyway, ναι εγω εχω γινει φοβιτσιαρα κ πολυ μαλιστα με ολα αυτα γιατι ακομα ειμαι μικρη κ εξαιτια αυτου ζω μονιμωσ με τν φοβο και δεν μπορω να χαρω τν ζωη μου...φοβαμαι να μεινω μονη στο σπιτι κ αν τυχει να μεινω ανοιγω λιγο τν εξωπορτα για να μπει καποιοσ κ να μ πρ΄λαβει αν παθω κατι...τωρα νομιζω οτι εχω κατι στα πνευμονια.. καθε μερα κ καινουριεσ αρρωστιεσ βγαζω..
Ζεις μονιμα μες στο φοβο.
Ψαξε μαζι με την-τον γιατρο σου γιατι?
02-02-2009, 16:25 #52
σίγουρα όλα αυτά τα συμπτώματα είναι ψυχολογικά να φανταστείτε από το τότε που διάβασα τα σχόλιά σας με έχει πιάσει ένας πόνος στην καρδιά ο οποίος έρχεται απότομα. με το που θα σκεφτώ όμως λογικά και θα πω στον εαυτό μου πως είμαι λίγο επηρεασμένη( γιατί το παθαίνω αυτό επηρεάζομαι εύκολα) από αυτά που διαβάζω τσουπ! ο πόνος περνάει και επανέρχομαι στα φυσιολογικά μου.
02-02-2009, 16:41 #53
H AΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΟΣΟ Τ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ Κ ΕΝΤΟΝΟΙ ΠΟΝΟΙ
02-02-2009, 16:58 #54
οπότε κατά την ταπεινή μου γνώμη προσπάθησε να επικεντρωθείς κάπου αλλού όταν αισθάνεσαι πως αρχίζεις να πονάς και κάτι άλλο δοκιμασμένο το \'ωχ\' κάνε το \'αχ\' λες και ανακουφίστηκες από κάτι θα δεις μεγάλη διαφορά σου εύχομαι τα καλύτερα τώρα και για πάντα.
02-02-2009, 17:05 #55
Aν ειναι να επηρεαζεστε απ\'αυτα που διαβαζετε στο forum
καλυτερα να μην το επισκεπτεστε συχνα μεχρι να στρωσετε.
Δηλαδη αν γραψω πως σημερα αισθανομαι ετσι ,ποναω εδω,
με τραβαει εκει,....,ψαχνετε μηπως σας συμβαινει και σε εσας
και υποσυνειδητα μπορει και να το παθαινετε?
02-02-2009, 17:09 #56
ΟΧΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ FORUM.
02-02-2009, 17:14 #57
καλά αυτό το πρόβλημα δυστυχώς το έχω να φανταστείς δεν παρακολουθώ ταινίες γιατί ταυτίζομαι με τον πρωταγωνιστή και νομίζω πως μπαίνω στην θέση του. έχω δει τον εξορκιστή πάνω από 3 φορές και σκέψου τι συμβαίνει στο μυαλό μου μιλάμε για τρέλα οι πόνοι που νιώθω στην καρδιά είναι παιχνιδάκι μπροστά στα άλλα που σκέφτομαι μερικές φορές.
02-02-2009, 17:36 #58
Originally posted by λίτσα
καλά αυτό το πρόβλημα δυστυχώς το έχω να φανταστείς δεν παρακολουθώ ταινίες γιατί ταυτίζομαι με τον πρωταγωνιστή και νομίζω πως μπαίνω στην θέση του. έχω δει τον εξορκιστή πάνω από 3 φορές και σκέψου τι συμβαίνει στο μυαλό μου μιλάμε για τρέλα οι πόνοι που νιώθω στην καρδιά είναι παιχνιδάκι μπροστά στα άλλα που σκέφτομαι μερικές φορές.
Εσυ ομως ρε Λιτσα εισαι οπως μας λες και εχεις δει τον
εξορκιστη και 3 φορες?!
Και τι ειναι αυτο που σε τρομαζει στον εξορκ..?
Ενα παραμυθακι της πλακας ειναι!
Σταματησε να βλεπεις ο,τι σε τρομαζει και σε κανει να αγωνιας
για καποιο διαστημα!
Επελεξε χαρουμενες,τρυφερες,ευχαρι στες ταινιες.
Κωμωδιουλες!Εργα με happy end!
06-08-2009, 03:23 #59
Την αρρυθμια πως την καταλαβαινουμε ?
06-08-2009, 09:28 #60
καλα που το ανακαλυψατε αυτο το ποστ?ειναι 2 χρονων οταν ειχα το παλιο νικ νειμ το ειχα ανοιξει.
δεν ξερω για τις αρυθμιες νοπανικ γιατι δεν εχω.ετσι νομιζω :P
καμια φορα νιωθω να χανει εναν χτυπο η καρδια μου,δεν ξερω αν αυτο λεγεται αρυθμιες.
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία