Quote Originally Posted by Biliskov View Post
Πηγα φιλε τελικά ολα καλα. Αλλα εχω μείνει με ενα κεφάλι καζάνι γιατι όταν αγχώνομαι κοκκινιζω και καίει το πρόσωπο μου και εχω και ταχυπαλμία! Δεν εχω παει σε ψυχολόγο όχι εχω παει σε καρδιολόγο και ομοιοπαθητικο. Παίρνω κατι ομοιοπαθητικά που έχουν κανει δουλεια αλλα όχι στο 100% απλά δεν ειμαι όπως ήμουν! Πάντα πριν παω κάπου για δουλεια εχω άγχος. Ειδικα όταν δεν ξερω που παω και ειναι κατι καινούργιο! Εσυ τι ακριβώς εχεις όταν αγχώνεσαι; Σου βγάζει σωματικά συμπτώματα;
Πώς είσαι φίλε μου είσαι καλύτερα???
Εγώ από εκείνη τη μέρα που μιλήσαμε ειμουν καλύτερα μέχρι και σήμερα...σήμερα και έχει ξανά πιασει και αυτό με αφορμή ότι από Δευτέρα μάλλον θα είμαι σε καινούργιο πόστο..έτσι μου είπαν τουλάχιστον..και αυτό με αγχοσε..από δω ξέρω είναι μια χαρά θέση θα κάνω τη καθαριότητα τους εργοστασίου..αλλά δεν ξέρω γιατί αγχώθηκα ευτηχως είναι για πολύ λίγο καιρό δύο τρεις εβδομάδες..δηλαδή μέχρι 20 Δεκεμβρίου..και αυτό γιατί πρέπει να πάρει άδεια αυτός που είναι σε αυτή τη θέση.
Μετά κλεινη το εργοστάσιο λόγο εορτών και μετά σκέφτομαι γενικότερα να μην συνεχίσω σε αυτη τη δουλειά..θα μου πεις και τη θα κάνω?? Δεν ξέρω κάτι θα βρω..αλλά αυτή η δουλειά με αγχωνει αυτό καταλαβα..δεν είναι άσχημη δουλειά απλά με αγχωνει..
Εσύ τη νέα??