ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ Η ΑΓΧΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    george1520
    Guest
    Φυσικά και εχω δει διαφορά.. Μόνος είναι δύσκολο. Όταν έχεις πολλά να λύσεις χρειάζεσαι καθοδήγηση

Το σκέφτομαι πολυ σοβαρά να πάω κι εγώ. Ίσως με βοηθήσει να σταματήσω να σκέφτομαι συνέχεια τα πάντα.

Senior Member
    θα τα πειτε αμα θελετε στον ψυχολογο το σωμα εχει ενα ρυθμο τον δικο σασ ρυθμο αυτο εχει χαλασει και κανει παρασιτα σα ραδιοφωνακι ειναι που δεν ακουγεται καμπανα αυτα ειναι τα ψυχολογικα αμα θελετε το λετε για να σασ βοηθησει κ αλλο αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by rania86 View Post
    Το σκέφτομαι πολυ σοβαρά να πάω κι εγώ. Ίσως με βοηθήσει να σταματήσω να σκέφτομαι συνέχεια τα πάντα.
    Θα σε βοηθήσει. Μην δίνεις πολύ σημασία σε ότι συμβαίνει στο σώμα σου όταν δεν είσαι καλά. Όσο ασχολησε με αυτό τόσο πιο έντονο γίνεται. Βλέπεις το μυαλό μας κάνει άσχημα παιχνίδια

Αυτό είναι το κακό ότι δίνω σημασία στο παραμικρό. Μπορεί να πονάω κάπου αρχίζω και σκέφτομαι τα χειρότερα και μετά αγχώνομαι και γίνεται ακόμα χειρότερος ο φόβος και όλο αυτό γίνεται μια αλυσίδα χωρίς σταματημό.

george1520
    Guest
    Το ξέρω... Μην δίνεις στο μυαλό σου χρόνο και χώρο να μεγαλοποιει μια κατάσταση

Quote Originally Posted by rania86 View Post
    Καλησπέρα Καλή χρονιά. Αυτές οι σκέψεις μας είναι ότι χειρότερο. Αυτές τα κάνουν όλα. Αυτό πως θα γίνει να το παλεψουμε??? Κοιμάμαι και σκέφτομαι. Εμ έτσι πως να ηρεμήσεις... Και να οι έκτακτες και να οι αρρυθμίες

Junior Member
    Λοιπον Ρανια εχεις αγχος και πονας λογο οτι εχεις ευερεθιστο εντερο δεν ξερω αν εχεις και γαστρικη παλινδρομηση ομως το η θεραπεια ειναι το εξεις nexioum 40mil ενα πρωι ενα βραδυ σε συνδιασμο με το librax επισης ενα πρωι ενα βραδυ για ενα μηνα και απο εκει και περα οτι θα σου πει ο γαστρενερολογος . To nexioum ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για θεραπεια καποτε το πουλουσαν 45 ευρω το κουτι ευτυχως τωρα εχει 5,70 οποτε ειναι προσιτο . Τωρα το λιμπραξ βοηθαει στο εντερο και σε ηρεμη ειναι ενα ειδος αντιαγχολυτικου που σταματαει τους σπασμους του εντερου που εχεις και γιαυτο πονας . Δεν ειμαι γιατρος ομως ταλαιπορουμε χρονια να ξερεις οτι για το librax αν περνεις ψυχοφαρμακα θα πρεπει να το πεις στον γιατρο και δεν επιτρεπετε το αλκολ . Εγω πηγα σε εναν απο τους καλυτερους γαστρεντερολογους .Δεν ξερω απο που εισαι αλλα αξιζει να πας εδω η διευθυνση και το τηλ δεν τον προωθω αλλα ειναι κορυφη 50 ευρω η επισκεψη ειναι εγω πηγα απο καβαλα να φανταστεις . ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΣ ΥΠΤΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 20 ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟ ΤΗΛ 2313087919

Page 2 of 2 FirstFirst 12