Results 1 to 15 of 102
Thread: Με εχει διαλυσει...
-
18-11-2019, 15:57 #1
Με εχει διαλυσει...
καλησπερα στην παρεα, θα ηθελα να σας πω την προσωπικη μου ιστορια που τη βιωνω εδω και ενα μιση χρονο. Ηταν μαρτης του 18 οπου απο κοινη παρεα γνωρισα μια γυναικα λιγα χρονια μεγαλυτερη μου και σε λιγο διαστημα ξεκινησαμε σχεση, μου ειχε πει οτι ειχε βγει απο μια ασχημη σχεση λιγο καιρο πριν και οτι μαζι μου περνουσε υπεροχα... βεβαια ολα αυτα στα λογια γιατι κατα τον τριτο μηνα καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα και δυστυχως δεν επεσα εξω. Μετα απο πιεση δικη μου, μου αποκαλυψε οτι παραλληλα ειχε και τον πρωην της και ηταν μπερδεμενη... εφαγα τουβλο στο κεφαλι γιατι την ειχα ερωτευτει.
περναει το καλοκαιρι του 18 και μου ζηταει να συναντηθουμε, οντως βγηκαμε και μου ειπε οτι με σκεφτοταν συχνα και ξαναρχισαμε παλι τη σχεση μας και οτι ειχε κοψει απο τον αλλο... δυστυχως και αυτη τη φορα στο μηνα πανω εφυγε και εγω βεβαια στα πατωματα... Φτανουμε Χριστουγεννα του 18 και κατα την ανταλαγη ευχων ξαναβρισκομαστε και ξαναπαλι μαζι.. ομως δεν κρατησε και πολυ η ευτυχια στο μηνα πανω παλι τα ιδια... εφυγε και ηταν ξανα με τον αλλον Περασε ενα εξαμηνο χωρις καμια επικοινωνια και αρχες Αυγουστου του 19 απο μια συνομιλια (εγω εκανα την αρχη) ξανα μαζι με σκοπο να ξεκολλησει απο τον αλλον σιγα σιγα και να ειμαστε μαζι (ηξερα αυτη τη φορα οτι εκανα το τριτο ατομο χωρις να μου αρεσει) και ενω στις αρχες ζουσα τον απολυτο ερωτα και την εβλεπα πολυ δεμενη πανω μου μεσα του οκτωβρη ξεκινησε η παλλινδρομηση της.. καταλαβαινα οτι εβλεπε και τον αλλον χρησιμοποιωντας το ψεμα... καπου δεν αντεξα και της το ειπα... προσπαθησε να τα μπαλωσει και να με ηρεμισει, ομως πριν λιγες μερες που ξανακαναμε την ιδια κουβεντα και ενω ειχαν περασει 3 μηνες, μου ανακοινωσε οτι το πρασπθησε μαζι μου και ενω ειμαι ενας υπεροχος αντρας και ανθρωπος ο αλλος αν και παραξενος και αναποδος ειναι κατι πιο δυνατο και δεν θελει να κοψει απο αυτον.... εφαγα 4η κεραμιδα στο κεφαλι... το τι μου ειχε πει μεσα σ αυτους τους τελευταιους 3 μηνες δεν λεγεται... την ειχα πιστεψει ξανα!! και τωρα παλι στα πατωματα...
και σας ρωταω εχει κανεις εμπειρια σε τετοια κατασταση? τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις? τι θελει απο μενα αφου 4 φορες δεν ξεκολλησε απο τον αλλον που εχουν 6 χρονια σχεση ενω ξερει οτι πολλες φορες την εχει πληγωσει και κατα βαθος δεν ταιριαζουν? ολες οι αποψεις δεκτες!!
Υ.Γ ο αλλος ειναι λιγο μικροτερος απο μενα ολοι ειμαστε χωρισμενοι με παιδια
- 18-11-2019, 16:30 #2
καλησπερα.
δεν εχω αναλογη εμπειρια, αλλα απ οτι καταλαβαινω, δεν μπορει να ξεκολλησει απ τον πρωην της που πιθανοτατα την απορριπτει και γι αυτο χωριζουν και στρεφεται σε σενα για παρηγορια.
εχει κι ο πρωην της καποια πρωην η νυν;
εφοσον ξερεις ολο το υποβαθρο, παιρνεις την ευθυνη αυτων που υφιστασαι.
κανεις δεν σου εγγυαται οτι δεν θα συνεχισειε τσι η ιστορια.
αυτη μπορει να μην παψει ποτε να τρεχει οταν εκεινος την ξαναφωναζει.
εσυ εισαι διατεθιμενος να παιζεις τον ρολο της πατεριτσας κι αλλο;
18-11-2019, 16:51 #3
καλησπερα, απ οτι γνωριζω ο πρωην δεν εχει κατι αλλο και την διεκδικει συνεχως... ο κυριος λογος που εφευγε απ αυτον ειδικα τις 3 πρωτες φορες ηταν ο χαρακτηρας του (αναποδος και τοξικος) απο τα λεγομενα της το τελευταιο διαστημα αυτος εχει βελτιωθει γιατι ελυσε καποια θεματα που τον απασχολουσαν... μολις του φυγει αυτος αλλαζει σταση και την επαναφερει
18-11-2019, 16:54 #4Miliva21GuestΌχι εμπειρία προσωπική δεν έχω όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω και άποψη για το θέμα
Οσο σκληρό και αν σου ακουστεί εκείνη είναι κολλημένη και έχει καψούρα για τον άλλον......Εσύ δυστυχώς υπήρξες μάλλον το καλό παιδί που την καταλάβαινες που ήσουν δοτικος μαζί της όμως σε είδε σαν παρηγοριά και σαν τόνωση στον πληγωμένο της εγωισμό.......Και για αυτό της άρεσε.....της έδινες σημασία την επιβεβαιωσες ως γυναίκα και εκείνη την ικανοποιούσε αυτό εφόσον δεν τα έπαιρνε από τον αλλο αυτό
Είσαι δοτικος και ενδιαφέρθηκες...... μην πάψεις να είσαι έτσι.....μη τα βάλεις με τις γυναίκες γενικότερα λόγω αυτής της εμπειρίας....
Ναι πιθανότατα κόλλησε με το κωλοπαιδο ναι πιθανότατα επωφελήθηκε από τη δοτικοτητα σου όμως το μυαλό της το έχει στραμμένο προς αυτό που δεν μπορεί να έχει δικό της
Να συνεχίσεις να είσαι αληθινός όμως να πηγαίνεις στα κατάλληλα άτομα........να πας εκεί που μπορούν να σε εκτιμήσουν που θα σεβαστούν αυτό που δίνεις
Αυτήν οπότε αστην......
18-11-2019, 17:02 #5
μου εχει πει πολλες φορες οτι εχει κολλημα με τον αλλον, ναι οντως ειμαι πολυ δοτικος και την εκανα να νιωθει βασιλλισσα... ξερει οτι ταιριαζει μαζι μου ξερει οτι μοιαζουμε ως ανθρωποι ξερει οτι την προσεχα οσο κανεις αλλος.. και ομως παντα γυριζει σ αυτον.. που δεν ξερω για πιο λογο τη διεκδικει συνεχως, μαλιστα της λεει οτι δεν θα την αγαπησει κανεις αλλος οπως αυτος παρολο που πολλες φορες της βγαζει το λαδι λογω κακου χαρακτηρα και της υποσχεται οτι καθε φορα θ αλλαξει... μου ειχε πει την τελευταια φορα που ημασταν μαζι οτι μ αγαπαει και μενα και δεν ηρθε ως παρηγορια οπως μ εβλεπε τις αλλες φορες.. στο τελος ομως παλι μ αφησε γιατι απ οτι μου ειπε το συναισθημα υπερνικα τη λογικη....
18-11-2019, 18:43 #6Miliva21GuestΝαι προφανώς και μοιάζεται γιατί κόλλατε και οι δύο σε ανθρώπους που σας απορριπτουν και είναι απρόσιτοι.....Εσύ σε εκείνη που σε φτύνει και εκείνη στον άλλο που την φτύνει.
Έχεις πλάσει στο μυαλό σου ένα ρομαντικό σενάριο με εκείνη " μοιάζουμε .....Είναι αμοιβαιο... ταιριάζουμε.....και το ξέρει λες" εγώ δεν νομίζω ομως ότι αυτή έχει κάτσει να το επεξεργαστεί όπως εσύ.....
Δεν την ενδιαφέρει τόσο αλλιώς θα σε σκεφτόταν ως το άλλο της μισό και εκείνη όπως εσύ ...πράγμα που όπως βλέπεις δεν συμβαίνει γτ κάνει σενάρια για τον άλλον.
Ναι μπορεί ο άλλος να τη θέλει αλλα να μην έχει τον τρόπο και να μην ξέρει πως να της δώσει αυτά που θέλει. Σε αντίθεση με σένα. Όμως το να παίρνει και από τους δύο αυτό που θέλει είναι εγωιστικό και δεν θα καταλήξει πουθενά.
Μήπως πρέπει να ωρίμασετε και οι δύο και να δίνετε την αγάπη σας σε ανθρώπους που είναι πραγματικά δίπλα σας και διαθέσιμοι μόνο για εσάς;; και όχι να κόλλατε σε όσους σας δίνουν ψίχουλα;
Και επδ ο καθένας ειναι υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό του και δεν μπορούμε να επιβάλουμε σε ΕΚΕΊΝΗ να αλλάξει....Μήπως πρέπει να κάνεις την αρχή εσύ και να πάψεις να ασχολείσαι με άτομα μη διαθέσιμα;;;
Πραγματικός έρωτας μεταξύ δύο ανθρώπων ειναι αυτός στον οποίο υπάρχει αμοιβαιότητα και κάνουν και οι δύο κοινα όνειρα για ένα κοινο μέλλον χωρίς τρίτους....Όλα τα άλλα είναι απλώς φούσκες και εγωισμοί
18-11-2019, 18:54 #7
κανεις ενα μικρο λαθος.. οταν λεω μοιαζουμε και ταιριαζουμε ως ανθρωποι που εχουμε πολλα κοινα και βεβαια σαν χαρακτηρες ειμαστε ηρεμοι και κοινωνικοι και πολλα αλλα.. επισης ο αλλος δεν την αποριπτει απεναντιας δεν την αφηνει.... το προβλημα ειναι οτι δεν εχει τροπους... τωρα στο τι ειναι πραγματικος ερωτας συμφωνω με τα λεγομενα σου!!
18-11-2019, 19:06 #8george1520GuestΚαμία αξιοπρέπεια ρε φίλε; καμία; Έφυγε μια... Της δίνεις ευκαιρία.. Ξανά έρχεται.. Οοοοοκ αντε της ξανά δίνεις. Ε πόσες; Σε έχει εκεί.. Σου φωναζει και τρέχεις. Ε αν εσύ από μόνος σου μειώνεις τον εαυτό σου και τα ανέχεσαι γιατί να σε δει διαφορετικά; γιατί να σε σεβαστεί; Ότι πουλάς αυτό αγοράζει. Και ξέρεις τι πουλάς; Ένα άνθρωπο που περιμένει ανταπόκριση όσα χτυπήματα και να του δώσει. Ένα άνθρωπο που δεν αγαπά τον εαυτό του αλλά περιμένει από μια γυναίκα που τον χρησιμοποιεί να τον αγαπησει!
Κοίτα να ηρεμήσεις και να βρεις μια γυναίκα που να σε σέβεται και να είναι εκεί για σένα. Όλες οι άλλες δεν αξίζουν να είναι στην ζωή κανενου άντρα. Και όταν θα επιστρέψει (που θα το κάνει) δείξε την πόρτα της εξόδου. Αλλιώς φίλε μην κλαιγεσαι!
18-11-2019, 19:27 #9
φιλε μου εχεις δικιο.. τα εχω βαλει πολλες φορες με τον εαυτο μου και ξερω οτι εχω χασει καθε αξιοπρεπεια... ομως η καψουρα που εχω για αυτη τη γυναικα ειναι τεραστια και δυστυχως καθε φορα πιστευω στα λογια της ενω δεν πρεπει, εχω σκεφτει και να κανω αλλη γνωριμια αλλα μεσα μου δεν εχει φυγει και δεν θελω να πληγωσω αλλο ατομο... η ψυχολογια μου ειναι στα ταρταρα... ειχα ακουσει παλιοτερα για παρομοιες ιστοριες και δεν το πιστευα μεχρι που μου συνεβει. . ποσο σιγουρος εισαι οτι θα ξαναρθει? τελευταια φορα της ειπα μην με ξαναενοχλησει... και να μεινει μ αυτον
18-11-2019, 19:33 #10george1520GuestΒλέπεις τι κάνεις; σου την καθρέφτησα.. Σου την έβαλα μπροστά σου για να δεις πως σου φέρεται.. Σου είπα τι είσαι εσύ, τι δείχνεις.. Και εσύ πιάστηκες στο ότι θα ξανά έρθει... Σου έδωσα ελπίδες ε; Αυτό σου αξίζει; Μια γυναίκα που σε θεωρεί δεδομένο και επιστρέφει για να ανεβάσει το εγώ της;
Θα ξανά έρθει επειδή ξέρει ότι είσαι εκεί και περιμένεις ένα κοκαλάκι.. Αντί να θες να αγαπηθεις, να σου δώσουν όλα όσα σου αξίζουν.. Περιμένεις τα κόκαλα που σου πετάει. Τα οποία τα τρώει άλλος ε... Όχι εσύ!!
18-11-2019, 19:38 #11
ξερει οτι την αγαπω και σιγουρα με θεωρει δεδομενο... και ισως εκει εχω χασει το παιχνιδι... το κακο ειναι οτι δεν εχω τη δυναμη ακομα να αντισταθω και για αυτο ρωτησα στο φορουμ αν γνωριζει καποιος αντιστοιχη περιπτωση και πως καταληγει
18-11-2019, 19:40 #12george1520GuestΑνοίγω φίλε μου το θέμα εδώ.. Και λέω αυτά που λες εσύ. Τι θα με συμβουλευες; τις απαντησεις τις έχεις.. Άνοιξε τα μάτια σου και δες τι σου αξίζει.
18-11-2019, 19:43 #13
φιλε μου οταν δεν εισαι μεσα στο προβλημα βλεπεις καθαρα.. εγω δεν μπορω να δω γιατι το συναισθημα με καταλαμβανει!!
18-11-2019, 19:44 #14george1520GuestΠάντα βλέπεις και τι πρέπει να κάνεις. Απλά επηρεαζεσαι από το συναίσθημα... Αλλα ξέρεις..
18-11-2019, 19:58 #15
Έχουμε την τάση να επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας αντί να μαθαίνουμε από αυτά. Δε νομίζω να αποκτήσεις κάτι σταθερό με αυτή την γυναίκα. Της έχεις δώσει ήδη πολλές ευκαιρίες.