Με εχει διαλυσει... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 102
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by aris45 View Post
    σ αυτο εχεις δικιο το εχω γραψει και πιο πανω οτι της αρεσει η ηρεμια και η τρυφεροτητα μου, κατι που δεν εχει ο αλλος, οπως και οτι ειναι κολλημενη μαζι του και σαφεστατα εγω εχω περισσοτερα συναισθηματα για εκεινη! αυτη απλα παίρνει αυτο που της λειπει... βασικα αυτο που ρωτησα στο φορουμ ειναι αν εχει κανεις παρομοια εμπειρια.
    Θες να ρωτήσεις είπες αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία για να δεις πως θα πάει....όμως και να σου γράψει κάποιος...κάθε περίπτωση είναι διαφορετική

Senior Member
    δεν ειναι ετσι οπως τα λες, δεν την παρακαλεσα ουτε ικετεψα... ουτε το δουλικο της ειμαι.. απλα την αγαπησα και επειδη δεν τα εχω γραψει ολα υπηρχαν και φορες που ηρθε και δεν ηθελα εγω,,,
    Όταν αγαπάμε, αγαπάμε και τον εαυτό μας. Δεν γινόμαστε οι μπαταρίες του άλλου για να έρχεται να φορτίζει όταν το χρειάζεται και μετά να γυρνάει στον άλλον. Γύρισε στον άλλον δύο -τρεις φορές και συ ήσουν εκεί και την δέχτηκες πίσω. Αυτό όσο ρομαντικά κι αν το βλέπεις, είναι που την έχει κάνει να έχει χάσει την εκτίμηση της σε σένα.

Έχεις την τάση, προφανώς επειδή είσαι ερωτευμένος να ωραιοποιείς τα πράγματα και δεν το αντιλαμβάνεσαι τώρα.
    Ακόμα κι αυτό που λες ότι θέλει από σένα την ηρεμία και την τρυφερότητα που δεν έχει από τον άλλον, ωραιοποίηση είναι. Αν ήθελε ηρεμία και τρυφερότητα θα έμενε μαζί σου. Το πληγωμένο της εγώ κανακεύεις, γιαυτό γυρνάει και ξαναγυρνάει. Έχει κολλήσει με κάποιον που όπως λες είναι τοξικός, δεν της φέρεται σωστά κτλ και γυρνάει σε σένα για να της τονώνεις την αυτοπεποίθηση.

Senior Member
    μου εχει πει πολλες φορες οτι εχει κολλημα με τον αλλον, ναι οντως ειμαι πολυ δοτικος και την εκανα να νιωθει βασιλλισσα...
    Κολλημα με τον πρωην ? οπως γραφει κι η remedy , μακρια της ..........εκ πειρας αυτο .....

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Όταν αγαπάμε, αγαπάμε και τον εαυτό μας. Δεν γινόμαστε οι μπαταρίες του άλλου για να έρχεται να φορτίζει όταν το χρειάζεται και μετά να γυρνάει στον άλλον. Γύρισε στον άλλον δύο -τρεις φορές και συ ήσουν εκεί και την δέχτηκες πίσω. Αυτό όσο ρομαντικά κι αν το βλέπεις, είναι που την έχει κάνει να έχει χάσει την εκτίμηση της σε σένα.

Έχεις την τάση, προφανώς επειδή είσαι ερωτευμένος να ωραιοποιείς τα πράγματα και δεν το αντιλαμβάνεσαι τώρα.
    Ακόμα κι αυτό που λες ότι θέλει από σένα την ηρεμία και την τρυφερότητα που δεν έχει από τον άλλον, ωραιοποίηση είναι. Αν ήθελε ηρεμία και τρυφερότητα θα έμενε μαζί σου. Το πληγωμένο της εγώ κανακεύεις, γιαυτό γυρνάει και ξαναγυρνάει. Έχει κολλήσει με κάποιον που όπως λες είναι τοξικός, δεν της φέρεται σωστά κτλ και γυρνάει σε σένα για να της τονώνεις την αυτοπεποίθηση.
    απο τη εχω καταλαβει η γυναικα θα ηθελε να εχουμε μια επαφη αλλα χωρις να εχουμε κανονικη σχεση.. και επειδη εγω δεν το ανεχομαι αυτη φευγει... δεν ξερω ακριβως πως να το ονομασω, τι ρολο θελει να παιξω στη ζωη της...

Senior Member
    Μα εδώ είναι το λάθος σου. Ψειρίζεις το τι θέλει αυτή. Εσύ τι θέλεις; Φαντάζομαι να είστε σε σχέση αποκλειστικά μαζί, χωρίς πισωγυρίσματα και δεύτερες σκέψεις. ΟΚ. Αυτό για να γίνει θέλει δύο όμως. Αφού δεν γίνεται και όπως βλέπεις ούτε φαίνεται ότι θα γίνει, τότε τι κάθεσαι και κάνεις; Αν δεν μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις, απλούστατα κάνεις την καρδιά σου πέτρα, το παίρνεις απόφαση, κόβεις οριστικά κάθε επικοινωνία και προχωράς τη ζωή σου. Αλλιώς διαιωνίζεις μία αρρωστημένη κατάσταση, δεν ζεις αυτό που θες και στο μεταξύ καις ευκαιρίες να βρεις κάτι άλλο που θα σε καλύπτει.

παιδια της μιλησα σημερα γιατι ειχαμε προγραμματισει ενα ταξιδι τις γιορτες ολα πληρωμενα, για το τι θα γινει... μου απαντησε οτι μπορουμε να παμε ως φιλοι, εξαλλου πολυς κοσμος παει φιλικα, οτι ξερει οτι θα ειναι δυσκολο για μενα, οτι ειναι με τον αλλον και οτι τον αγαπαει... αυτα τα νεοτερα!! δεν τρεφω ελπιδες και το λεω και το πιστευω, και να ειναι η τελευταια πραξη του δραματος

Senior Member
    Αφού δεν την βλέπεις φιλικά, ακύρωσε το ταξίδι. Δε νομίζω πως θα σου κάνει καλό προσωπικά
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Quote Originally Posted by geodim View Post
    Αφού δεν την βλέπεις φιλικά, ακύρωσε το ταξίδι. Δε νομίζω πως θα σου κάνει καλό προσωπικά
    ειναι ολα κλεισμενα και μαλιστα ηταν δικη της ιδεα πριν ενα μηνα....

Senior Member
    ειναι ολα κλεισμενα και μαλιστα ηταν δικη της ιδεα πριν ενα μηνα....
    Έχει πληρώσει εκείνη;
    Αν όχι, πάρε έναν φίλο σου/φίλη σου και πήγαινε.
    Είναι τραγικό να σε θελει μαζί της ως φίλο ενώ ξέρει πως νιώθεις για εκείνη. Κι εφόσον εκείνη δεν σέβεται τα συναισθήματα σου, σεβάσου τα εσύ!!

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Έχει πληρώσει εκείνη;
    Αν όχι, πάρε έναν φίλο σου/φίλη σου και πήγαινε.
    Είναι τραγικό να σε θελει μαζί της ως φίλο ενώ ξέρει πως νιώθεις για εκείνη. Κι εφόσον εκείνη δεν σέβεται τα συναισθήματα σου, σεβάσου τα εσύ!!
    εχει πληρωσει και εκεινη.. αλλιως θα το ειχα κανει και τα εισητηρια ειναι ονομαστικα... το θεμα ειναι μετα απο ενα μηνα πως θα ειναι η ψυχολογια της και πως θα με βλεπει... σημερα ηταν απομακρη και ξεκαθαρη οτι αγαπαει και ειναι με τον αλλον... σαν αλλος ανθρωπος και βεβαια δεν ξερω αν αλλαξει γνωμη πριν φυγουμε

Senior Member
    Τι σημασία έχει ποιος πλήρωσε τι και αν αυτή θα έχει κάνει 6472885 κωλοτουμπες μέχρι τότε? Κακό στον εαυτό σου κάνεις που μπαίνεις σε τέτοια τριπακια.
    Δεν μπορεις να ακυρώσεις την κράτηση που έχεις? Αν ναι σβου και άσε τα πίσω σου όλα αυτά.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Quote Originally Posted by geodim View Post
    Τι σημασία έχει ποιος πλήρωσε τι και αν αυτή θα έχει κάνει 6472885 κωλοτουμπες μέχρι τότε? Κακό στον εαυτό σου κάνεις που μπαίνεις σε τέτοια τριπακια.
    Δεν μπορεις να ακυρώσεις την κράτηση που έχεις? Αν ναι σβου και άσε τα πίσω σου όλα αυτά.
    δεν μπορει να ακυρωθει τιποτα..... και δεν μιλαμε για 300 η 400ε

Senior Member
    Φίλε μου αφού έχετε πληρώσει και οι δύο είναι απλό το πράγμα. Ενας από τους δύο πληρώνει το ποσό στον άλλον και πάει με άλλους. ΜΗν κάνεις το λάθος και πας μαζί της. Στην θέση σου θα προτιμούσα να έχανα και τα χρήματα μου αν δεν γινόταν αλλιώς.

[QUOTE=elisabet;1077734]Φίλε μου αφού έχετε πληρώσει και οι δύο είναι απλό το πράγμα. Ενας από τους δύο πληρώνει το ποσό στον άλλον και πάει με άλλους. ΜΗν κάνεις το λάθος και πας μαζί της. Στην θέση σου θα προτιμούσα να έχανα και τα χρήματα μου αν δεν γινόταν αλλιώς.[/QUO

τα εισητηρια ειναι ονομαστικα και χανονται... αυτο που δεν μπορεσα να καταλαβω ειναι πως απο την περασμενη Πεμπτη που ειμαστε μεσα στην τρελη χαρα για αυτο το ταξιδι μετα απο πιεση δικη μου τι γινεται με τον αλλον.. εκανε στροφη 180 μοιρων.... γινεται να της εφυγε ο ενθουσιασμος και τα συναισθηματα μεσα σε 2 μερες?

george1520
    Guest
    Όταν δεν θες φίλε μου να φύγεις από μια κατάσταση.. Ότι και να γίνει.. Ότι και να σου πει κάποιος εσύ μενεις εκεί κολλημένος. Αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί άνοιξες το θέμα.. Θες να σε αντιμετωπίζει έτσι; .. Συνέχισε να είσαι εκεί να τρως τα ψίχουλα.. Αν όχι, μην ξανά ασχοληθείς. Διαβάζοντας το σχόλιο σου για το ταξίδι και τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις.. Θες να περάσεις τον άνετο, ότι απλά είναι ένα ταξίδι φιλικό κτλ. Μέσα σου όμως αλλά θες..

Το να σου δείχνει κάποιος το μπλε και να σου λέει αυτό είναι μπλε. Αν εσύ θες να το βλέπεις κόκκινο.. Κόκκινο θα το βλέπεις!!!

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast