Με εχει διαλυσει... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 102
    τον πονο μου λεω,,,, ξερω οτι εχω κολλησει! και μαλιστα ασχημα!!

george1520
    Guest
    Ωραία τον είπες. Τι θες; να καθησουμε όλοι μαζί να μοιρολογησουμε; ή να αφήσεις αυτό το κεφάλαιο πίσω; Αστην ρε φίλε.. Την θεοποιησες επειδή σε φτύνει συνέχεια.. Έχει αξιόλογες κοπέλες. Δώσε ευκαιρία. Και θα γελάς μετά.. Θα καταλάβεις τι ήταν και θα γελάς. Είπαμε ο έρωτας τυφλώνει αλλά εσύ πηγές σε άλλο επίπεδο.

δεν ζητησα σε καμια περιπτωση να κλαψουμε τον πεθαμενο... χαχαχα απλα ειναι καποια πραγματα που δεν μπορω να τα κατανοησω... οπως αυτο που ανεφερα πως γινεται ν αλλαζει η σταση και τα συναισθηματα της μεσα σε 1 μερα...

george1520
    Guest
    Δεν αλλάζουν. Η συμπεριφορά της αλλάζει. Ανάλογα με το τι θελει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aris45 View Post
    δεν ζητησα σε καμια περιπτωση να κλαψουμε τον πεθαμενο... χαχαχα απλα ειναι καποια πραγματα που δεν μπορω να τα κατανοησω... οπως αυτο που ανεφερα πως γινεται ν αλλαζει η σταση και τα συναισθηματα της μεσα σε 1 μερα...
    δεν αλλαζει συναισθηματα.
    διαθεση αλλαζει, οταν την απογοητευει ο τυπος.
    εκεινος ειναι το απωθημενο της και στοε χει πει ξεκαθαρα.
    πες οτι γυριζει, αλλα σου λεει οτι εκεινον αγαπαει αλλα ξερει οτι δεν θα δει προκοπή μαζι του.
    τι να την κανεις μια γυναικα που σου λεει οτι αγαπαει αλλον;;;;
    στο ειπε ηδη!
    τι να την κανεις;;;
    αν θελει μονο εκεινον και ερχεται στο ταξιδι μονο φιλικα, γιατι δεν παει ταξιδι με αυτον που αγαπαει;
    δεν μπορω να σκεφτω κατι πιο λυπηρο απο ενα ομορφο ταξιδι με καποιον που αγαπας και σε κραταει σε αποσταση γιατι αγαπαει αλλον και στο ε χει δηλωσει. μολις μου θυμισες κατι πιο θλιβερο. μια γυναικα που εκανε προτασεις σε καποιον που γουσταρε να του πληρωσει το ταξιδι για να την συνοδευσει κι ετρωγε ακυρο , ακομα και στο φιλικο, ακομα και στο τσαμπα. πηγαινε ταξιδια με εκεινην που αγαπουσε.
    ελεος φιλε. μην πεφτεις τοσο χαμηλα, γιατι δεν θα μπορεσεις να σηκωθεις.
    πες της να αγορασει το δικο σου μεριδιο και να παει με τον φιλο της. σιγουρα αλλαζουν τα ονοματα στα εισιτηρια, ψαξτο λιγο παραπανω. αυτο που δεν γινεται, ειναι το να ταξιδεψεις με εισιτηρια αλλου. εσυ θα ρωτησεις την διαδικασια για να αλλαξουν τα ονοματα στα εισιτηρια και στα vouger.
    μια χαρα, γινεται..

Οτι εχει κολλημα με τον αλλον αυτο ειναι σιγουρο... απλα ως χαζος πιστεψα στα λογια της οτι την τελευταια φορα ηταν διαφορετικα, οτι μ αγαπουσε και με πονουσε.... (λογια του αερα) και για αυτο εκλεισα αυτο το ταξιδι αφου εκεινη επεμενε να παμε, οσο αφορα τα αεροπορικα αλλαζουν, το ξενοδοχειο ειναι στ ονομα μου και δεν αλλαζει.. μεγαλο μπλεξιμο.. και επισης ο τυπος δεν διαθετει τα χρηματα για τετοιο ταξιδι,,, ξερω οτι θα ξενερωσω και ισως τελικα να το αποφυγω...

george1520
    Guest
    Μπορείς απλά να αλλάξεις το δικό της όνομα και να βάλεις κάποιου φίλου σου ή άλλης κοπέλας και να πας εσύ χωρίς αυτήν. Πρέπει να καταλάβεις πώς κάποιοι άνθρωποι δεν έμαθαν να εκτιμανε και να σέβονται.. Θεωρούν πως η αδυναμία που τους έχεις είναι ένας τρόπος να σε χειρίζονται. Λίγοι άνθρωποι το εκτιμούν. Καλό είναι όταν τους καταλαβαίνουμε να φεύγουμε γιατί μετά το πράγμα γίνεται χειρότερο. Δεν ξέρω πως μπορούν να ζουν πατώντας πάνω στον άλλον. Ξέρω πως χωρίς τον άλλον είναι ένα τίποτα. Αστην να είναι με αυτόν που διάλεξε ο οποίος από ότι κατάλαβα δεν της φέρεται και καλά αφού ψάχνει επιβεβαίωση από σένα.. Αυτό θέλει; Ας το παρει!

Miliva21
    Guest
    Οτι εχει κολλημα με τον αλλον αυτο ειναι σιγουρο... απλα ως χαζος πιστεψα στα λογια της οτι την τελευταια φορα ηταν διαφορετικα, οτι μ αγαπουσε και με πονουσε.... (λογια του αερα) και για αυτο εκλεισα αυτο το ταξιδι αφου εκεινη επεμενε να παμε, οσο αφορα τα αεροπορικα αλλαζουν, το ξενοδοχειο ειναι στ ονομα μου και δεν αλλαζει.. μεγαλο μπλεξιμο.. και επισης ο τυπος δεν διαθετει τα χρηματα για τετοιο ταξιδι,,, ξερω οτι θα ξενερωσω και ισως τελικα να το αποφυγω...
    Ε όχι να την πας και ταξίδι αυτό παραπαει.......

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μπορείς απλά να αλλάξεις το δικό της όνομα και να βάλεις κάποιου φίλου σου ή άλλης κοπέλας και να πας εσύ χωρίς αυτήν. Πρέπει να καταλάβεις πώς κάποιοι άνθρωποι δεν έμαθαν να εκτιμανε και να σέβονται.. Θεωρούν πως η αδυναμία που τους έχεις είναι ένας τρόπος να σε χειρίζονται. Λίγοι άνθρωποι το εκτιμούν. Καλό είναι όταν τους καταλαβαίνουμε να φεύγουμε γιατί μετά το πράγμα γίνεται χειρότερο. Δεν ξέρω πως μπορούν να ζουν πατώντας πάνω στον άλλον. Ξέρω πως χωρίς τον άλλον είναι ένα τίποτα. Αστην να είναι με αυτόν που διάλεξε ο οποίος από ότι κατάλαβα δεν της φέρεται και καλά αφού ψάχνει επιβεβαίωση από σένα.. Αυτό θέλει; Ας το παρει!
    στα λογια λεει οτι μ εκτιμα αλλα οι πραξεις δειχνουν το αντιθετο.... ο τυπος δεν της φερεται σωστα μοναχα οταν νιωθει οτι τη χανει... αλλαζει τροπαρι και την ξαναγυριζει.... ευτυχως την τελευταια φορα ειμαι πολυ καλυτερα απο το αδειασμα που μου εκανε!!! και τελικα ο ανθρωπος δεν αλλαζει!!!

george1520
    Guest
    στα λογια λεει οτι μ εκτιμα αλλα οι πραξεις δειχνουν το αντιθετο.... ο τυπος δεν της φερεται σωστα μοναχα οταν νιωθει οτι τη χανει... αλλαζει τροπαρι και την ξαναγυριζει.... ευτυχως την τελευταια φορα ειμαι πολυ καλυτερα απο το αδειασμα που μου εκανε!!! και τελικα ο ανθρωπος δεν αλλαζει!!!
    Με τα λόγια κάνουμε κάστρα... Στις πράξεις όμως; εκεί να εστιαζεις. Και αφού είσαι καλύτερα. Μην πας στο ταξίδι.. Άνοιξε τα μάτια σου..

Απορία.. Επειδή έπεσες λίγο με τα μούτρα σε αυτή την σχέση. Φίλους έχεις;

Με τα λόγια κάνουμε κάστρα... Στις πράξεις όμως; εκεί να εστιαζεις. Και αφού είσαι καλύτερα. Μην πας στο ταξίδι.. Άνοιξε τα μάτια σου..

Απορία.. Επειδή έπεσες λίγο με τα μούτρα σε αυτή την σχέση. Φίλους έχεις;
    εχω φιλους αν και μενουν μακρια και θα τους δω 2-3 φορες τη βδομαδα

george1520
    Guest
    Ποια η σχέση σου με την οικογένεια σου; σαν παιδί αρχικά.. Πως ήταν οι γονείς σου απέναντι σου;

Ποια η σχέση σου με την οικογένεια σου; σαν παιδί αρχικά.. Πως ήταν οι γονείς σου απέναντι σου;
    μια φυσιολογικη οικογενεια.. με την σχετικη αυστηροτητα του τοτε καιρου, δεν ειχαμε θεματα με στηριξαν παντου πιστευω!! ακομα και στο χωρισμο απο την πρωην γυναικα μου, που ηταν πολυ δυσκολος!!! βεβαια μενουν επαρχια

george1520
    Guest
    Του τότε καιρού; πόσο είσαι αν επιτρέπεται; δεν ξέρω αν το ανάφερες κάπου. Αλλα αυτή την στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ..

Του τότε καιρού; πόσο είσαι αν επιτρέπεται; δεν ξέρω αν το ανάφερες κάπου. Αλλα αυτή την στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ..
    47 ετων περιπου

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast