Results 16 to 22 of 22
-
30-01-2009, 23:32 #16
βρε εξω απο τη παραγκα λεμε....
οσο σου κανει κριτικη μονο για την κριτικη, πες του δεν εχει ουτε καλημερα.
Οι συντροφοι που αγαπιουνται αναμεταξυ τους, πρωτα ακουνε και μετα μιλανε.
- 03-02-2009, 12:15 #17
Μιλάω με την πείρα και τα βιώματα μίας σχέσης 12 ετών, που έριξε την αυλαία της μ\'ένα τρανταχτό και ταχύτατο διαζύγιο...λες ότι η σχέση σου είναι ένα καλό παιδί...το ίδιο έλεγα κι εγώ...και δεν μπορούσα να δω τί κρυβόταν από πίσω...ΑΛΛΑΞΑ εντελώς για να ταιριάξω με την επιλογή μου και αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ...οι δικοί μου άνθρωποι, βλέποντάς με τόσο μεταλλαγμένη, ήξεραν ότι αργά η γρήγορα θα γίνει το μεγάλο ΜΠΑΜ..και έγινε..υπήρξαν όμως και παράπλευρες απώλειες γιατί αποκτήσαμε και δύο παιδιά....
Η συμβουλή μου...δεν μένουμε ποτέ σε μία σχέση που δεν μας προσφέρει ηρεμία και δεν μας κάνει καλύτερους ανθρώπους....μέσα από τις σχέσεις μας θα πρέπει να εξελισσόμαστε, να δημιουργούμε και να χαμογελάμε...ακόμα και στις δύσκολες στιγμές...θα πρέπει να εμπιστευόμαστε και να μας εμπιστεύονται...χρειαζεται ειλικρίνια, επικοινωνία και σεβασμός...αν όλα αυτά αναιρούνται τόσο εύκολα απο τον πρώτο κιόλας χρόνο, τί περιμένεις για τα επόμενα χρόνια..? Ξεχώρισε την αγάπη από την \"εξάρτηση\" ...Πάρε τον χρόνο σου και κάνε την αποθεραπεία σου...και αν μετά το προσωπικό σου ξεσκαρτάρισμα θέλεις να κάνεις μία νέα προσπάθεια, παίξε με τους δικούς σου κανόνες...φώναξε τα θέλω σου και όρθωσε το ανάστημά σου...άλλωστε αν το πάρουμε και εντελώς επιδερμικά, γινε εσύ το σάλιο και αυτός το γραμματόσημο....!
03-02-2009, 13:56 #18
αν ενδιαφερόταν τόσο πολύ δεν θα συμπεριφερόταν έτσι...άκου σε έκανε να νοιώθεις π....τάνα.....!!!!!!!έλεος δηλαδή...θα συμφωνήσω με τους προγράψαντες(!!) ότι λάθη και αν έχουν γίνει, ή τα συγχωρεί ή φεύγει γιατί δεν τα αντέχει.....το τιμωρεί δεν παίζει!!!
μήπως έπρεπε να σε μαστιγώνει και δις ημερησιώς για να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη?? και το χειρότερο είναι ότι σου το πέρασε και σαν φυσιολογικό....
κλείσε την πόρτα παιδί μου και άστον να χαρίσει το ενδιαφέρον του σε καμιά άλλη.....
εσύ κάτι μου λέει πως χόρτασες απο δαύτο!
03-02-2009, 16:07 #19
θα συμφωνησω με την Dodi. ζήσε την ζωή σου και ο σωστός ανθρωπος για σένα θα βρεθεί. Δεν ήταν αυτός!!
GOOD LUCK AND KEEP IN TOUCH
03-02-2009, 23:49 #20
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!
Τα ξέρω και τα καταλάβάινω όλα αυτά.Τα έβλεπα αλλά έλεγα: \"δεν πειράζει προσπάθησε λίγο ακόμα, κρίμα είναι να χαλάσεις έτσι τη σχέση σου!\"
Όμως ξέρετε τι είναι αυτό που με απασχολεί πραγματικά; Κάθε μέρα που περνάει σκέφτομαι και πιο καθαρά τα πράγματα και ...
Τρεις σχέσεις έχω κάνει, γιατί σε όλες αλλοιώνω τον εαυτό μου;
Γιατί απομακρύνομαι απο όλους και από όλα;Δίνω και κάνω τα παντα για την εκάστοτε σχέση μου.Υλικά και συναισθηματικά.Λειτουργώ σα να μη σκέφτομαι.Βάζω τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα,θέλω να βοηθώ και να προσφέρω πολλά!Με αποτέλεσμα να τους επιτρέπω να μου φέρονται και σκληρά.Φοβάμαι ότι πρέπει να αλλάξω για να μη ξανακάνω τα ίδια λάθη.Φταίω εγώ όμως ή απλά έπεσα σε λάθους ανθρώπους;Άρα δεν μπορώ να επιλέξω τον κατάλληλο άνθρωπο;
03-02-2009, 23:58 #21
Βέβαια είναι άδικο να τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι!
Η χειρότερη συμπεριφόρα που αντιμετώπισα ήταν αυτή, τώρα.Δεν έιχα ξανανιώσει έτσι, ομως με λυπει το γεγονός ότι δεν μπορώ να επιλέξω τον σωστό άνθρωπο και ότι όποτε κάνω σχέση \"εξαφανίζομαι\" από τους δικούς μου.Δε μπορώ να το αλλάξω αυτό;;;
04-02-2009, 00:03 #22
Πρεπει να μαθεις να πιστευεις στον εαυτο σου, να επιβαλλεις τα θελω σου. Να διαχωρισεις τι θες απο τη σχεση και να τα επιδιωξεις.
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον ίδιο άνθρωπο
20-07-2025, 18:57 in Σχέσεις και Επικοινωνία