Results 31 to 45 of 83
Thread: διορθώνονται τα λάθη;
-
01-02-2009, 11:08 #31
Originally posted by krino
Originally posted by imagine
Και, στο τέλος-τέλος, το αίτημα ήταν να σώσει το γάμο του, όχι το τι είναι πιο σωστό/ηθικό να κάνει. Πάνω σ αυτό απαντάω
Στο κατω κατω αν καποιος ειναι ανηθικος αυτος ειμαι εγω και δηλωμενος μαλιστα.
Ειαι ενα ζητουμενο ομως αυτο που λες,
σωζω το γαμο.
Τον σωζεις κατω απο ποια βαση?
Ποιός ο λόγος να μάθει η γυναίκα σου αυτή τη διαδρομή, εφόσον αυτό θα την πληγώσει?? Το αποτέλεσμα την αφορα, κι αυτό είναι πως την αγαπάς.
- 01-02-2009, 11:10 #32
ιδανικη για σεξ κατα τα δικα μου δεδομένα παντα δεν ειναι αυτη που το κανει με όλους οπως ρωτησες.ειναι αυτη που σου ξυπναει καποια συναισθηματα παθους.αυτη που αισθανεσαι,οχι φανταζεσαι, οτι ταιριαζουν τα σωματα σας.τωρα αν ειναι και πληθωρικη με τις καταλληλες αναλογιες τοτε το γλυκο δενει πιο πολυ
01-02-2009, 11:16 #33
dilias Το ξερουν πολλα ατομα οποτε ειναι σιγουρο οτι θα το μαθει.Η κουκλα για να καλυφθει κ εχοντας την υποστηριξη του αντρα της θα τα πει οπως θελει.Μην ξεχνας οτι εχει κ τα μηνυματα σου κατι που εσυ δεν εχεις.Η γυναικα σου επισης εχει ηδη καταλαβει την διαφορα στην συμπεριφορα της κ μπορει να την ρωτησει.Δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για την απαντηση της.
Εισαι σιγουρος οτι η γυναικα σου σαρεσει?Μιλησε μας λιγο περισσοτερο γιαυτην κ την σχεση σας.
01-02-2009, 11:19 #34
Έχεις συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα...ότι αγαπάς τη γυναίκα σου πολύ. Χρειάστηκε όμως αυτή η απιστία και το μπέρδεμα για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι σημαντικό και τι όχι..
Ποιός ο λόγος να μάθει η γυναίκα σου αυτή τη διαδρομή, εφόσον αυτό θα την πληγώσει?? Το αποτέλεσμα την αφορα, κι αυτό είναι πως την αγαπάς.
Ζευγαρια ζουν κατω απο ενα ψεμα και κατω απο ενα αγχος τετιου τυπου.
Φανταζεσαι οτι κατω απο αυτη την σκεπη σκεψης ειναι πολυ πιθανον να ειναι και η συζυγος του φιλου μας, σωστα???
Να λοξοδρομησε και η ιδια με ενα δικο της φιλο και εγινε ενα παρομοιο σκηνικο.
Τι ακριβως τυπου σχεση ειναι αυτη που ο ενας αλληλοπηδιεται πισω απο την πλατη του αλλου αλλα δεν λεμε τιποτα μηπως στεναχωρηθει ο αλλος?
Και ενα πασει περιπτωση για πιο λογο ζουμε κατω απο ενα τετοιο φαυλο κυκλο ψεμματων???
Τι ακριβως θα πει ο φιλος μας οταν θα παει ο αντρας του αλλου ζευγαριου και πιασει την συζυγο και πει μαζεψε τον αντρα σου??
Εμενα παντως αμα το λεγανε αυτο στη συντροφο μου καλυτερα να επαιρνα αεροπλανο για ταγκανικα....
01-02-2009, 11:29 #35
Μα δεν έγραψα να μην το πει καθόλου βρε κρίνο... απλώς να το υποβιβάσει στις σωστές (όπως τις είδε ο ίδιος κατόπιν εορτ\'ής) διαστάσεις. Στο κάτω-κάτω, αν τον εξυπηρετεί αυτό, γιατί να μην το κάνει? Έχουμε κάνει κανα συμβόλαιο στο γάμο/σχέση να λέμε πάντα όλη μα όλη την αλήθεια????? Και γιατί να τη λέμε άμα αυτό βλάπτει τα (συναισθηματικά) μας συμφέροντα και το κέρδος και για τους δυο είναι μηδενικό???
Δηλώνεις ανήθικος αλλά απο ηθικολογίες τίγκα είσαι.. σόρι κιόλας.
01-02-2009, 11:33 #36
καταρχην απ τα λιγα που κατάλαβα μεχρι τωρα δεν εχει την υποστηριξη του αντρα της.επισης σιγα μην την ρωτησει η γυναικα μου.σου λεω οτι δεν την παει απο τοτε που ηρθε σπιτι.καιι την αποφευγει.
τωρα να σου περιγραψω την γυναικα μου. προκειται για μια γυναικα εξισου ομορφη.ή μαλλον πολυ πιο ομορφη.επισης ειναι παρα πολυ τρυφερη μαζι μου.το κυριοτερο χαρακτηριστικο της και αυτο που με κανει να νιωθω τρομο μην την χασω ειναι η αμεσοτητα και η ευθυτητα της.μπορει να σου πει πραγματα που ουτε καν περνανε απο το μυαλο σου και μια και μοναδικη της κουβεντα να σε ανεβασει.και γενικα μαζι πλεον στα 9 χρονια εχουμε περασει απο πολλες δυσκολιες και βγηκαμε δυνατοι.σε ολα αυτα βοηθαει και το γεγονος οτι ειναι ψυχολόγος.το κακο ειναι οτι σαν ψυχολογος πολλες φορες μπορει να πνιγει σε μια κουταλια νερο.εννοω να σταθει καπου που εσυ δεν θες ουτε καν να αγγιξεις το θεμα.πολλες φορες γινονται συζητησεις στο σπιτι που πραγματικα ειναι πολυ βαριες και ισως αυτο να με φοβιζει.εγω να μην θελω ουτε καν να συζητησω.μερικες φορες ολα αυτα μπορει να βγουνε και σε κρισεις στο κρεββατι.και νομιζω οτι αυτο με εκανε μετα απο 9 χρονια να κοιταξω μια γυναικα μονο για σεξ.αλλα δεν ηξερα πως να το χειριστω και εμπλεξα.
ολα αυτα ομως τωρα τα θεωρω ασημαντα μπροστα στο κινδυνο της απωλειας της.πλεον ειμαι απολυτα σιγουρος οτι μου αρεσει και αυτη θέλω.
01-02-2009, 11:48 #37
Έχουμε κάνει κανα συμβόλαιο στο γάμο/σχέση να λέμε πάντα όλη μα όλη την αλήθεια?????
για μενα ναι.
Η ειλικρινεια ειναι πανω απο ολα, ειτε με βολευει ειτε οχι.
Αλλα οπως μαθει κανεις.
Σε ενα ψευτικο κοσμο θα εχεις ψευτικες σχεσεις....
Προτιμω να ειμαι εξω απο αυτο, σορρυ κιολας.
01-02-2009, 11:49 #38
Σε κανεναν δεν αρεσει να ειναι συνεχεια κατω απο ενα μικροσκοπιο.Οποτε κ οι κρισεις στο κρεβατι που εχετε ειναι αναμενομενες.Κ τα δυο μαζι ειναι η αιτια για το λαθος σου.Οπως σου ειπα σταματα να κατηγορεις τον εαυτο σου.Απλα βρεθηκε ενα παραθυρο ανοιχτο.Κατι δεν σε ιακανοποιει ,καπου εψαξες να το βρεις.Αυτο το θεμα πρεπει να συζητησεις με την γυναικα σου κ να το λυσετε.
Μηπως για καποιο λογο πιστευεις οτι δεν της αξιζεις?
01-02-2009, 11:58 #39
Αφορισμοί επι αφορισμών... ψεύτικος κόσμος- ψε\'υτικες σχέσεις... έλεος!!!
ενιγουέι, δεν το συνεχίζω, τη γνώμη μου την έγραψα πολλές φορές παραπάνω.
Αν υπάρχει πρόβλημα στο γάμο, ναί,καλύτερα είναι να συζητηθεί. Το θέμα της απιστ\'ιας όμως κατά τη γνώμη μου όχι διεξοδικά.
Σας χαιρετώ, πάω να δω τον τελικό του αυστραλιανο\'ύ όπεν με την λοιπή οικογένεια.
01-02-2009, 12:01 #40
Originally posted by krino
Πως ήταν μια χαζομάρα, μια επιβεβαίωση ηλίθια του εγώ σου, πως σε κολάκεψε το ενδιαφέρον της και ενέδωσες, πως δεν κάνατε τπτ άλλο εκτός απο μερικά φιλιά μια φορά, πως μετά κατάλαβες πόσο ερωτευμένος είσαι με τη γυναίκα σου... τέτοια... αλήθειες είναι τα περισσότερα άλλωστε....
οταν ησουν μικρη σου αρεσε η χιονατη και οι 7 νανοι?
νομίζω πως εσένα σου άρεσε η χιονάτη και οι 7 νάνοι. ...
Και σου αρέσει ακόμα.....
αυτά που λες γίνονται μόνο στα παραμύθια...
01-02-2009, 12:01 #41
ναι εχει περασει πολλες φορες απο το μυαλο μου ο,τι δεν της αξιζω.κυριως απο οικονομικο και κοινωνικο στατους.επισης ειναι δεδομένο οτι 100%δεν μου εχει δωθει κυριως λογω φοβων της.και δεν μου εχει δωθει γιατι ισως κατι να την φοβιζε σε μενα απο την αρχη.ή ισως οι φοβοι της να προερχονται απο παρελθον και απο οικογενειακη κατασταση. και αυτο και τα αλλα θεματα τα εχουμε συζητησει πολλες φορες.κανει και αυτη θεραπεια οποτε οπως καταλαβαινεις ολα αυτα βγαινουν.το ολο σκηνικο ομως βγηκε σε μια περιοδο που και η γυναικα μου προσπαθει να βγει απο καποια αδιεξοδα της και για αυτο ισως ειμαι ακομα πιο αδικαιολογητος.παντα ομως υπηρχε η βαση οτι δεν προκειται να παω με αλλη αν και αυτο θα ηταν μια λογικη εξελιξη.
01-02-2009, 12:13 #42
Ενταξει θα επρεπε να την στηριξεις κ δεν εγινε.Ομως με τις ενοχες δεν αλλαζει τιποτα,η καταστροφη ειναι σιγουρη.Πιστευω οτι ολα τα λαθη διορθωνονται αρκει να υπαρχει καλη θεληση κ απο τις δυο πλευρες.
Βλεπω οτι δεν ειχατε ερθει ποτε πολυ κοντα,παντα υπηρχε μια αποσταση μεταξυ σας.Τι εννοεις λεγοντας οτι δεν σου ειχε δοθει 100%?Της το εχεις πει αυτο κ αν ναι πως αντεδρασε?
Μιλας για το δικο της παρελθον ετσι?
01-02-2009, 12:35 #43
Dilias, μη τα βάζεις με τον εαυτό σου.
Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας. ...είμαστε άνθρωποι.
Όποιος λέει ότι δεν θα του συνέβαινε, δεν είναι ειλικρινής.
Εκτός αν είναι ο αρχάγγελος Γαβριήλ.¨:)
Πιάσε το φίλο σου και πες του να εξασφαλίσει ότι η κούκλα του δεν θα ανοιξει το στοματάκι της, τουλάχιστον μέχρι να περάσει λίγος καιρός και τότε θα εξασθενήσει η τωρινή μπόρα.
01-02-2009, 15:15 #44
Originally posted by dilias
πολλες φορες γινονται συζητησεις στο σπιτι που πραγματικα ειναι πολυ βαριες και ισως αυτο να με φοβιζει.εγω να μην θελω ουτε καν να συζητησω.
Πιστεύω πως ο λόγος που δεν θες να το πεις στη γυναίκα σου είναι πως δεν θα αντιδράσει με υστερίες και κατινιές, αλλά θα σε βάλει κάτω και θα σου κάνει επί μήνες μια επώδυνη ψυχανάλυση στην οποία θα αναγκαστείς να παραδεχτείς πως έχει φθίνει το ερωτικό σου ενδιαφέρον για εκείνη.
Από μόνο του αυτό, μπορεί να σας χωρίσει.
....αλλα δεν ηξερα πως να το χειριστω και εμπλεξα.
Από το γεγονός και μόνο ότι ήρθε και σε βρήκε η όρεξη για απιστία και δεν πήγες εσύ, λέει πάρα πολλά. Η γυναίκα σου θα το δει αυτό και που ξέρεις; Μπορεί ακόμη και να φτιάξει τη σχέση σας κάτι τέτοιο.
ολα αυτα ομως τωρα τα θεωρω ασημαντα μπροστα στο κινδυνο της απωλειας της.πλεον ειμαι απολυτα σιγουρος οτι μου αρεσει και αυτη θέλω.
Κοίτα. Η αρχή έγινε. Αν δεν το λύσετε οι δυο σας, όταν καταλαγιάσει αυτή η ιστορία τότε θα βρεις μια άλλη γυναίκα που θα σε εξιτάρει και κει μπορεί να γίνουν πραγματικά επικίνδυνα τα πράγματα.
01-02-2009, 15:52 #45
Εγω παλι πιστευω οτι οταν γινεται κατι τετοιο δεν φταιει μονο ο ενας, υπαρχει προβλημα στη σχεση, και απλα ο ενας συντροφος παρουσιαζει το συμπτωμα. ετσι γινεται στα συστηματα και αυτο υποστηριζει η συστημικη-οικογενειακη ψυχοθεραπεια. αν ενα μηχανημα υποστει περισσοτερη πιεση απο οση αντεχει καπου σε καποιο σημειο καποια βιδα θα λασκαρει
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....