διορθώνονται τα λάθη; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 83 of 83
    Senior Member
    Επειδή σ\' αυτό το τόπικ πολλά ειπώθηκαν για την ειλικρίνεια, και κυρίως από εσένα επέτρεψέ μου να σου απαντήσω με ειλικρίνεια όπως λες πως σου αρέσει και ...χωρίς να καλωπίσω τη γνώμη μου.
    Η κοπέλλα είτε σου αρέσει είτε όχι σου το είπε. Ξενέρωσες με το συμβάν. Το ότι τάχα τη χώρισες γιατί σου το είπε με καθυστέριση είναι δικαιολογία στον ίδιο σου τον εαυτό.

Επίσης το ότι ο φίλος μας είπε ότι άκουσε εσένα που είσαι παλιός εμένα με προβλημάτισε....
    Ξέρεις τα περίπου 3500 ποστ που έχεις είναι ένας αριθμός που μπορεί εύκολα να εντυπωσιάσει κάποιον που είναι νέος στο φόρουμ. Δεν είναι εύκολο για τον καθένα να αναρρωτηθεί \"μα γιατί γράφει αυτός τόσο συχνά?\" αυτό πρέπέι να σε κάνει πιο προσεκτικό γενικά στα θέματα με τα οποία καταπιάνεσαι. Και πιο ειλικρινή. Κυρίως με τον εαυτό σου.

Banned
    Originally posted by nature
    Επειδή σ\' αυτό το τόπικ πολλά ειπώθηκαν για την ειλικρίνεια, και κυρίως από εσένα επέτρεψέ μου να σου απαντήσω με ειλικρίνεια όπως λες πως σου αρέσει και ...χωρίς να καλωπίσω τη γνώμη μου.
    Η κοπέλλα είτε σου αρέσει είτε όχι σου το είπε. Ξενέρωσες με το συμβάν. Το ότι τάχα τη χώρισες γιατί σου το είπε με καθυστέριση είναι δικαιολογία στον ίδιο σου τον εαυτό.

ταχα η ξεταχα δεν ξερεις ολοκληρη την ιστορια.
    Την συγκεκριμενη δεν την χωρισα , αλλα με χωρισε.
    Δεν ξενερωσα με τιποτα, απλα απορησα που ολες μου οι προσπαθειες πηγαν χαμενες για μια σωστη σχεση.
    Τωρα αν εσενα σε κανει να νιωθεις καλα γιατι με επιασες δηθεν φαουλ, μπορεις να το κρατησεις.

Αν παρολα αυτα κατα τυχη με ρωτησεις,
    θα σου απαντησω οτι οσα χρονια ζω νιωθω καλα με τον εαυτο μου γιατι παντα ημουν αυτο που ελεγα και τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο.

Επίσης το ότι ο φίλος μας είπε ότι άκουσε εσένα που είσαι παλιός εμένα με προβλημάτισε....

δεν το καταλαβα οτι ειμαστε σε ανταγωνισμο.
    Νομιζα οτι γραφουμε τις αποψεις μας και ο αλλος που διαβαζει, προβληματιζεται απο αυτες.
    Αν η οπτικη σου του φανηκε οχι τοσο πειστικη, περιμενε για την επομενη φορα μηπως πεισεις καλυτερα.

Ξέρεις τα περίπου 3500 ποστ που έχεις είναι ένας αριθμός που μπορεί εύκολα να εντυπωσιάσει κάποιον που είναι νέος στο φόρουμ.

πολυ κακως...
    τα νουμερα δεν λενε κατι.
    Οπως παντα μετραει η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα.

Δεν είναι εύκολο για τον καθένα να αναρρωτηθεί \"μα γιατί γράφει αυτός τόσο συχνά?\"

και γιατι δεν με ρωταει και πρεπει να αναρωτιεται??
    Μου αρεσει να γραφω γενικως...
    Οπως και να σκεφτομαι.

αυτό πρέπέι να σε κάνει πιο προσεκτικό γενικά στα θέματα με τα οποία καταπιάνεσαι.

δηλαδη???
    για δωσε καμια συμβουλη τι εννοεις....

Και πιο ειλικρινή. Κυρίως με τον εαυτό σου.

για πες μου που δεν ειμαι ειλικρινεις.
    Με τον εαυτο μου αλλα και με αλλους οπως διαπιστωσες?

Senior Member
    Φυσικά κρίνο και δεν κάνω ανταγωνισμό. Ανέφερα εσένα σκέτο και όχι εσένα σε σχέση με εμένα.
    Επίσης κρίνο το ότι σου αρέσει να γράφεις δεν φαίνεται ειλικρινές.
    Κατά σύμπτωση είδα σε άλλο φόρουμ τυχαία, έχεις 18000 ποστ!!!
    Αυτό σημαίνει πως περνάς όλη σου τη ζωή μπροστά από τον υπολογιστή.
    Δεν φαίνεσαι λοιπόν και τόσο ελεύθερος όπως διατείνεσαι και ψαγμένος. Πότε ακριβώς ζείς αυτή την τόσο κατασταλαγμένη ζωή που συμβουλεύεις και τους άλλους να κάνουν? Κατά τα άλλα βάζεις στην υπογραφή σου και τις στέπππες του καυκάσσου, και λες ότι είσαι ανήθικος ενώ συχνά ηθικολογείς, έλεύθερος, άθεος και 1002 μεγάλες κουβέντες.
    επίσης ο τρόπος που απαντάς πρόταση-πρόταση επιβεβαιώνει αυτό που έλεγα χτες ότι δεν έχεις flexibility.
    Βλέπεις το δέντρο αλλά όχι το δάσος.
    Αυτά με ειλικρίνεια, αφού σου αρέσει τόσο πολύ...
    κολλάς σε λέξεις και σου αρέσουν οι μεγάλες εύκολες κουβέντες

Banned
    Φυσικά κρίνο και δεν κάνω ανταγωνισμό. Ανέφερα εσένα σκέτο και όχι εσένα σε σχέση με εμένα.

18.292 για την ακριβεια.
    Χαιρομαι που ενδιαφερεσαι για μενα και με παρακολουθεις...

ναι ισχυει αυτο, οχι ετσι οπως το λες αλλα σε ενα βαθμο ισχυει.

Δεν φαίνεσαι λοιπόν και τόσο ελεύθερος όπως διατείνεσαι και ψαγμένος.

γιατι περικαλω??
    Καταρχην δεν το παιζω ψαγμενος, αν με θεωρεις εσυ ευχαριστω για το κομπλιαμαν....

Πότε ακριβώς ζείς αυτή την τόσο κατασταλαγμένη ζωή που συμβουλεύεις και τους άλλους να κάνουν?

τον ελευθερο μου χρονο.
    Θες να σου πω με λεπτομεριες ακριβως πως περναω την ημερα μου???

Κατά τα άλλα βάζεις στην υπογραφή σου και τις στέπππες του καυκάσσου,

τελευταια μου αρεσουν οι στεππες, και αυτο κακο ειναι???

και λες ότι είσαι ανήθικος

ανηθικος για τα κλασικα κοινωνικα σταναρ.
    Εγω με θεωρω μια χαρα ανθρωπο.

ενώ συχνά ηθικολογείς, έλεύθερος, άθεος και 1002 μεγάλες κουβέντες.

πρεπει να νιωθω καπως επειδη νιωθω ελευθερος??
    επειδη ειμαι αθεος???
    και επειδη λεω 1002 κουβεντες??
    Εν πασει περιπτωση μου πρεπει καμια τιμωρια για ολα οσα εχω στο κεφαλι μου??

επίσης ο τρόπος που απαντάς πρόταση-πρόταση επιβεβαιώνει αυτό που έλεγα χτες ότι δεν έχεις flexibility.

ο καθενας πανταει οπως νιωθει ανετα.
    Τωρα αν εχω κατι σε φλεξυ η οχι δεν με απασχολει.
    Εκεινο που με ενδιαφερει ειναι να ταξινομω και να εκφραζω σωστα τις σκεψεις μου.

καλα για σενα μπορει να βλεπω και θαμνακια.....
    Το οτι διαφωνουμε δεν λεει κατι.
    Βλεπε εσυ και κοιλαδες αμα αισθανεσαι καλα.

παντα και σε ευχαριστω για αυτο.

Δεν ξερω τι σημαινει αυτο, μεγαλες - μικρες μεσαιες.
    Αυτες ειναι οι αποψεις μου και αυτες υπερασπιζομαι.
    Μεινε εσυ στις δικες σου.
    Που φυσικα ειναι εκ διαμετρου αντιθετες.
    Εμενα δεν με ενοχλει αυτο, απορω γιατι ενοχλει εσενα....

Επειδη σε ενδιαφερει η προσωπικη μου ζωη, θα σου πω οτι η δουλεια μου ειναι πανω σε ενα pc ολη μερα.
    Σε φορουμς μπαινω κυριως για να χαλαρωνω απο την δουλεια και αυτο το πετυχαινω.

Κατα τα αλλα ξερω να διασκεδαζω την ζωη μου και ξερω ποτε να κλεινω ενα πισι και ποτε οχι.

Τελος δεν εχω καταλαβει,
    με αντιπαθεις παρα πολυ η με συμπαθεις παρα πολυ επισης???
    Οτι και να ειναι φροντισε σε παρακαλω οχι μετριοτητες, ξενερωνω.

Μερσι.

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by iberis

Όταν κανείς έχει ειλικρίνεια χωρίς διάκριση, μπορεί να κάνει διπλό κακό. Πρώτα στον εαυτό του και ύστερα στους άλλους, γιατί αυτή η ειλικρίνεια δεν έχει σπλάχνα.\"

πρωτη φορα ακου για ειλικρινεια με σπλαχνα και χωρις...
    Θα το παρω για το πασχα μαζι με το κοκορετσι να το ψαξω.
    όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας...

Senior Member

18.292 για την ακριβεια.
    Χαιρομαι που ενδιαφερεσαι για μενα και με παρακολουθεις...

ναι ισχυει αυτο, οχι ετσι οπως το λες αλλα σε ενα βαθμο ισχυει.

Δεν φαίνεσαι λοιπόν και τόσο ελεύθερος όπως διατείνεσαι και ψαγμένος.

γιατι περικαλω??
    Καταρχην δεν το παιζω ψαγμενος, αν με θεωρεις εσυ ευχαριστω για το κομπλιαμαν....

Πότε ακριβώς ζείς αυτή την τόσο κατασταλαγμένη ζωή που συμβουλεύεις και τους άλλους να κάνουν?

τον ελευθερο μου χρονο.
    Θες να σου πω με λεπτομεριες ακριβως πως περναω την ημερα μου???

Κατά τα άλλα βάζεις στην υπογραφή σου και τις στέπππες του καυκάσσου,

τελευταια μου αρεσουν οι στεππες, και αυτο κακο ειναι???

και λες ότι είσαι ανήθικος

ανηθικος για τα κλασικα κοινωνικα σταναρ.
    Εγω με θεωρω μια χαρα ανθρωπο.

ενώ συχνά ηθικολογείς, έλεύθερος, άθεος και 1002 μεγάλες κουβέντες.

πρεπει να νιωθω καπως επειδη νιωθω ελευθερος??
    επειδη ειμαι αθεος???
    και επειδη λεω 1002 κουβεντες??
    Εν πασει περιπτωση μου πρεπει καμια τιμωρια για ολα οσα εχω στο κεφαλι μου??

ο καθενας πανταει οπως νιωθει ανετα.
    Τωρα αν εχω κατι σε φλεξυ η οχι δεν με απασχολει.
    Εκεινο που με ενδιαφερει ειναι να ταξινομω και να εκφραζω σωστα τις σκεψεις μου.

καλα για σενα μπορει να βλεπω και θαμνακια.....
    Το οτι διαφωνουμε δεν λεει κατι.
    Βλεπε εσυ και κοιλαδες αμα αισθανεσαι καλα.

παντα και σε ευχαριστω για αυτο.

Δεν ξερω τι σημαινει αυτο, μεγαλες - μικρες μεσαιες.
    Αυτες ειναι οι αποψεις μου και αυτες υπερασπιζομαι.
    Μεινε εσυ στις δικες σου.
    Που φυσικα ειναι εκ διαμετρου αντιθετες.
    Εμενα δεν με ενοχλει αυτο, απορω γιατι ενοχλει εσενα....

Επειδη σε ενδιαφερει η προσωπικη μου ζωη, θα σου πω οτι η δουλεια μου ειναι πανω σε ενα pc ολη μερα.
    Σε φορουμς μπαινω κυριως για να χαλαρωνω απο την δουλεια και αυτο το πετυχαινω.

Κατα τα αλλα ξερω να διασκεδαζω την ζωη μου και ξερω ποτε να κλεινω ενα πισι και ποτε οχι.

Τελος δεν εχω καταλαβει,
    με αντιπαθεις παρα πολυ η με συμπαθεις παρα πολυ επισης???
    Οτι και να ειναι φροντισε σε παρακαλω οχι μετριοτητες, ξενερωνω.

Μερσι.
    Είναι εκτός θέματος αλλά μιας και με ρωτάς αν σε συμπαθώ ή σε αντιπαθώ, θα ήταν παράλειψη να μην απαντήσω. Η απάντησή μου έχει λίγη σχέση με ψυχολογία μιας και τελικά θα πάρεις τη γνώμη μου για σένα από τα γραπτά σου χωρίς να επηρεάζομαι από φιλία ή εμφάνιση ή κάποια σχέση εξάρτησης.
    Η απάντησή μου λοιπόν: Έχω τη διάθεση να σε συμπαθήσω. τόσο εσένα όσο και τον σαμπ (άσχετο αλλά επειδή πολλές φορές συμπλέετε κάπως). Η διάθεσή μου πηγάζει από 2 λόγους. ο 1ος είναι ότι ανήκουμε στην ίδια ηλικιακή ομάδα και όπως ξέρεις υπάρχουν κάποιοι κώδικες σε κάθε ομάδα που κάνουν την επικοινωνία πιο εύκολη. (σαμπ απο εδώ και κάτω δεν σε αφορά)
    Ο 2ος είναι ότι μου αρέσουν η ελευθερία του πνεύματος, τα ωραία λόγια του Καζαντζάκη, του Βάρναλη, οι στέπες του Καυκάσου, το \"πάσα γη πατρίς\" κλπ.
    Και εσύ αυτά τα λες....

Όταν όμως ξεφυτρώνεις και λες εξυπνάδες, η συμπάθεια σταματάει....
    1ο για τις εξυπνάδες αυτές καθαυτές.
    2ο γιατί πολλές φορές αυτά που γράφεις έρχονται σε αντίφαση με την ελευθερία που κραυγάζεις. Επίσης η εσωτερική μας ελευθερία δεν χρειάζεται κραυγή... Απλά εκπέμπεται, αν και όσο υπάρχει στον καθένα....
    3ο γιατί παρουσιάζεσαι ως ο έχων όλα τα συναισθηματικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά, θρησκευτικά, γονεϊκά κλπ προβλήματά του λυμένα και αυτό κατά τη γνώμη μου από μόνο του δεν ταιριάζει σε φόρουμ ψυχολογίας, χώρια που είναι αδύνατο = ανειλικρίνεια.
    4ο γιατί βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος, κάτι που αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά από τις παραπάνω απαντήσεις σου
    5ο γιατί διάφορα θέματα φιλοσοφικά, περίμενα έπειτα από το ελεύθερο πνεύμα που λες ότι έχεις να τα αντιμετώπιζες με περισσότερη ευρύτητα. Θα ήμουν η πρώτη που θα χαιρόταν εδώ γιατί όπως σου είπα και πριν είχα καλή διάθεση λόγω ηλικίας και αγάπης στις αξίες που προανέφερα. Επίσης λόγω του κάπως ιδιέταιρου τρόπου σκέψης μου έχω ανάγκη από φιλοσοφικοδιανοητικούς εταίρους.
    Κοντολογις σε θεώρησα δυνάμει έναν τέτοιο εταίρο, μάλλον όμως παραπλανήθηκα από τα μεγάλα λόγια....
    Θα δείξει στο μέλλον...
    Να είσαι καλά.

Banned

Κοντολογις σε θεώρησα δυνάμει έναν τέτοιο εταίρο, μάλλον όμως παραπλανήθηκα από τα μεγάλα λόγια....
    Θα δείξει στο μέλλον...
    Να είσαι καλά.

γενικως ειμαι λαοπλανος.....
    :D:D:D:D
    την εχουν πατησει και αλλοι οπως εσυ....

Κατα τα αλλα, σε καμποσα που εχεις γραψει εχω διαφωνησει σε αλλα εχω συμφωνησει αλλα δεν σου εχω κανει επιθεση και μαλιστα επι του προσωπικου.
    Μην νομιζεις οτι δεν θα μπορουσα να το κανω απλα δεν ειναι του στυλ μου.
    Παρολα αυτα αν συνεχισει καποιος να μου επιτίθεται, δεν εχω κανενα προβλημα να ανταποδοσω, πιστευω οτι δεν θα χρειαστει ποτε κατι τετοιο.

Το μελλον σιγουρα θα δειξει, οπως και εγω σκοπευω στο μελλον να συνεχισω να γραφω τις αποψεις μου ειτε ενοχλουν ειτε γοητευουν. Οταν γραφω εκφραζω τον εαυτο μου και για αυτο το κανω και σε αυτο δεν κανω εκπτωσεις. Μου αρεσει να ειμαι αυτο που αισθανομαι.

Και εσυ να σαι καλα.

Senior Member

Θα δείξει στο μέλλον...
    Να είσαι καλά.

γενικως ειμαι λαοπλανος.....
    :D:D:D:D
    την εχουν πατησει και αλλοι οπως εσυ....

Κατα τα αλλα, σε καμποσα που εχεις γραψει εχω διαφωνησει σε αλλα εχω συμφωνησει αλλα δεν σου εχω κανει επιθεση και μαλιστα επι του προσωπικου.
    Μην νομιζεις οτι δεν θα μπορουσα να το κανω απλα δεν ειναι του στυλ μου.
    Παρολα αυτα αν συνεχισει καποιος να μου επιτίθεται, δεν εχω κανενα προβλημα να ανταποδοσω, πιστευω οτι δεν θα χρειαστει ποτε κατι τετοιο.

Το μελλον σιγουρα θα δειξει, οπως και εγω σκοπευω στο μελλον να συνεχισω να γραφω τις αποψεις μου ειτε ενοχλουν ειτε γοητευουν. Οταν γραφω εκφραζω τον εαυτο μου και για αυτο το κανω και σε αυτο δεν κανω εκπτωσεις. Μου αρεσει να ειμαι αυτο που αισθανομαι.

Και εσυ να σαι καλα.
    Ανυπομονώ πάντα να ακούσω απόψεις που θα με γοητέψουν. Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι πρώτα απ\' όλα ανθρώπινες.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456