Results 16 to 30 of 83
Thread: διορθώνονται τα λάθη;
-
01-02-2009, 00:21 #16
τοτε κανε οτι και ο μπιλ κλιντον,ζητα συγνωμη,πες πως εφταιξες,μην πεις ολες τις λεπτομερειες γιατι δεν ξερω αν θα το αντεξει η γυναικα σου.και πλεον ειναι θεμα δικο της,το γυαλι αν σπασει δεν ξανακολαει,αν θελησει να σε συγχωρεσει θα το κανει,αλλιως θα υποστεις καποιες συνεπειες.ετσι ειναι αυτα.οι πραξεις μας εχουν και τις επιπτωσεις τους,και τις αντιμετωπιζουμε σαν αντρες.(για τις γυναικες ορισμενες σαν αντρες ;) για τις υπολοιπες δεν ξερω ;) . μακαρι να παν ολα καλα.παντως προσωπικα ισως και λεω ισως να συγχωρουσα,αλλα αν μου ελεγαν για δευτερη φορα ψεματα και το μαθαινα απο αλλου δεν θα ειχε καμια ελπιδα.Ας μας πουν και οι υπολοιπο τι θα καναν στην περιπτωση της γυναικας,κυριως οι γυναικες,εννοειται αυτο ...
- 01-02-2009, 00:48 #17
δεν με συμφερει το παραδειγμα σου.ο μπιλλ εγινε σουργελο σε όλη τη γη και η χιλαρι ηθελε να γίνει οτι και αυτος.ασχετα αν απέτυχε αλλα πάλεψε σκληρα.δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν μαθαινα κάτι αντίστοιχο.νομίζω ότι θα αντιδρουσα ακραια.πάντως ειλικρινα δεν σκέφτομαι τις συνεπειες.αυτες ειναι που μου αξιζουν.αυτο που σκεφτομαι είναι τι στεναχώρια θα τραβηξει και ποιος ειμαι εγω που εχω δικαιωμα να κάνω τοσο κακο σε καποιον.ολα αυτα βεβαια τα σκέφτομαι κατοπιν εορτης αλλα ....
01-02-2009, 02:10 #18
Originally posted by nature
Krino, κρινάκο, αεροβατείς, με το συμπάθειο....
Δηλαδή κατ εσένα επειδή ο άνθρωπος έπαθε αυτό που έπαθε (επειδή είναι άνθρωπος και όχι σίδερο) σημαίνει ότι η σχέση του με τη γυναίκα του δεν αξίζει και δουλεύει ο ένας τον άλλο? Πρέπει να τον φάνε οι τύψεις?
Να τιμωρηθεί ...δια λιθοβολισμού?
που ειπα εγω οτι πρει να φαει κοτρωνια???
εγω μιλησα για ειλικρίνεια και μονο.
Δηλαδη να επικροτησω το οτι σε μια σχεση υπαρχει απατεωια???
σορρυ κιολας αλλα δεν ειναι του χαρακτηρα μου.
Εγω ποτε δεν εκρυβα τιποτα, και δεν επικροτω να κρυβει κανεις οτιδηποτε.
Τωρα αν το να κανουμε μια αρπαχτη και ο συντροφος μας καλο εινια να μην ξερει (που να μπλεκουμε τωρα....) ειναι θεμιτο απλα εμενα δεν μου κανει.
Αν παω με αλλη γυναικα απαιτω η συντροφος μου να μην κοιμαται τον υπνο του δικαιου.
Απο κει και περα το τι θα κανει εκεινη ειναι αλλο θεμα.
Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι, άσπρο ή μαύρο.
Ο/η σύντροφός μας, πιστεύω ότι δεν είναι ο εξομολόγος μας για να του τα λέμε όλα χωρίς ενδοιασμό.
εξομολογος ειναι να εισαι ειλικρινης??
εξομολογος ειναι να περιμενει κατι καποιος απο εσενα και εσυ να κανεις αλλα??
τι αλλο θα πουμε για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα?
Βεβαίως γενικά είμαι υπέρ μίας ειλικρινούς σχέσης. Αλλά να μην ξεχνάμε και τις ισορροπίες που παίζουν σε ένα ζευγάρι. Δηλαδή τι θα προσφέρει αν πω στον άντρα μου ότι είδα στον ύπνο μου ότι έκανα σεξ με τον κολλητό του? Γιατί να το πω? Ξαναλέω δεν είναι εξομολόγος, ούτε όποιος παίρνει άριστα στην εξομολόγηση αγαπά περισσότερο τον σύντροφό του.
ενω εκεινη/ος που πηδιεται με αλλη/ο ειναι μια χαρα και καλυτερα να πορευεται οπως νομιζεις σωστα???
Σορρυ αλλα εμενα το ρητο που λεει,
κανε οτι νομιζεις αρκει να μην σε πιασουν,
εμενα δεν μου κανει.
Οτι εκανα στη ζωη μου παντα ημου υπερηφανος για αυτο και δεν ντρεπομουν ποτε.
Οποτε εκανα καμακι σε γυναικα η συντροφος μου ηταν γνωστης του συμβαντος και δεν της εκρυψα ποτε τιποτα.
Τραβατε να βρειτε καλυτερες δικαιολογιες για να καθαρισετε τα απλυτα του ο καθενας.
Και κυριως να εχει κοχονες οταν γουσταρει μια αλλη γυναικα να μην κρυβεται αλλα να εχει το θαρρος να το λεει.
01-02-2009, 10:03 #19
krino καλημερα και με όλο το σεβασμο προς το προσωπο σου νομίζω οτι εισαι παρα πολυ αυστηρος κριτης.δεν ψαχνει κανεις δικαιολογιες ουτε αναζηταει τα ψεμματα για να κρυφτει.εδω μιλαμε για κατι που εχω μετανιωσει και ψαχνω απλά την καλυτερη λυση.οποια και αν ειναι αυτη.και την καλυτερη λυση οχι μονο για μενα.αν ειναι καλυτερη λυση να το πω τοτε ναι να το κανω.και ας πληρωσω τις συνεπειες δεν με νοιαζει.το θεμα ειναι αν αξιζει τετοιο τελος ενας γαμος.γιατι το τελος θα ερθει.
01-02-2009, 10:14 #20
dilias καλημερα.Ολοι κανουμε λαθη οποιος πει το αντιθετο λεει ψεμματα.Μην κατηγορεις τον εαυτο σου.Γιατι εισαι σιγουρος οτι θα χωρισεις?Πως ξερεις πως θα αντιδρασει?
01-02-2009, 10:24 #21
όχι ρε ντιλια, δεν αξίζει τέτοιο τέλος.
Αν θες να το πεις (για να είσαι ήσυχος πως δε θα το μάθει σε δεύτερο χρόνο και θα φρικάρει), πεσ το μα με τον κατάλληλο τρόπο. Πως ήταν μια χαζομάρα, μια επιβεβαίωση ηλίθια του εγώ σου, πως σε κολάκεψε το ενδιαφέρον της και ενέδωσες, πως δεν κάνατε τπτ άλλο εκτός απο μερικά φιλιά μια φορά, πως μετά κατάλαβες πόσο ερωτευμένος είσαι με τη γυναίκα σου... τέτοια... αλήθειες είναι τα περισσότερα άλλωστε....
μην τρελαίνεσαι, άνθρωποι είμαστε, με πάθη και λάθη.
01-02-2009, 10:41 #22
Originally posted by dilias
krino καλημερα και με όλο το σεβασμο προς το προσωπο σου νομίζω οτι εισαι παρα πολυ αυστηρος κριτης.
τι εννοεις αυστηρος κριτης???
το μοο που σου ειπα ειναι οτι η ειλικρινεια ειναι πανω απο ολα, αυτο ειναι αυστηροτητα???
δεν ψαχνει κανεις δικαιολογιες ουτε αναζηταει τα ψεμματα για να κρυφτει.
τοτε μην κρυβεσαι.
εδω μιλαμε για κατι που εχω μετανιωσει και ψαχνω απλά την καλυτερη λυση.οποια και αν ειναι αυτη.και την καλυτερη λυση οχι μονο για μενα.
δηλαδη την καλυτερη λυση που αφορα και την συζυγο σου θα την αποφασισεις μονος σου???
αν ειναι καλυτερη λυση να το πω τοτε ναι να το κανω.και ας πληρωσω τις συνεπειες δεν με νοιαζει.
δεν ειναι ντεφακτο οτι πρεπει να πληρωσεις κατι.
το θεμα ειναι αν αξιζει τετοιο τελος ενας γαμος.γιατι το τελος θα ερθει.
εαν σε αγαπαει πραγματικα, θα καταλαβει οτι εκανες λαθος.
παρολα αυτα σου εβαλα καποια ερωτηματα πιο πανω αλλα τα προσπερασες.
Ομως απαντωντας στο τιτλο του θεματος,
ναι τα λαθη διοθρωνονται αλλα οχι με καινουρια λαθη.
01-02-2009, 10:43 #23
Originally posted by imagine
Πως ήταν μια χαζομάρα, μια επιβεβαίωση ηλίθια του εγώ σου, πως σε κολάκεψε το ενδιαφέρον της και ενέδωσες, πως δεν κάνατε τπτ άλλο εκτός απο μερικά φιλιά μια φορά, πως μετά κατάλαβες πόσο ερωτευμένος είσαι με τη γυναίκα σου... τέτοια... αλήθειες είναι τα περισσότερα άλλωστε....
οταν ησουν μικρη σου αρεσε η χιονατη και οι 7 νανοι?
01-02-2009, 10:47 #24
δεν προσπερασα κανενα απο τα ερωτηματα σου.απλα δεν εχω σε ολα απαντησεις.το πιο σημαντικο που με ρωτησες νομιζω ειναι γιατι πηγα σε ψυχοθεραπεια.απαντηση γιατι ειχα μπλεξηματα σοβαρα με την δουλεια.και καλα αυτο ηταν το αρχικο αιτημα.αλλα στα 6 χρονια θεραπειας νομιζω οτι αναλυεις τα πάντα οποτε το αρχικο αιτημα νομιζω οτι ουσιαστικα δεν ηταν αιτημα αλλα αφορμη.
01-02-2009, 10:52 #25
mariafound82 δεν ειμαι σιγουρος οτι θα μου πει να χωρισουμε αλλα κρινω με το τι θα εκανα εγω.αυτο ισως ειναι και το μεγαλυτερο κολλημα στο συγκεκριμενο θεμα.
01-02-2009, 10:52 #26
κρίνο τράστ μι, κάποιες φορές η αλήθεια παρανοείται και οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα... ειδικά όταν πρόκειται περί απιστίας, οπότε μπαίνουν στη μεση συναισθήματα ζήλιας και καταστρέφουν τη σχέση.
Το να υποβιβάσει το γεγονός δεν είναι παραμύθι... είναι η μισή αλήθεια ας πούμε....
01-02-2009, 10:54 #27
Και, στο τέλος-τέλος, το αίτημα ήταν να σώσει το γάμο του, όχι το τι είναι πιο σωστό/ηθικό να κάνει. Πάνω σ αυτό απαντάω
01-02-2009, 11:00 #28
οσο περνανε οι μερες καταλαβαινω οτι δεν ειναι μονο η μιση αληθεια.ειναι σχεδον ολη.και δυστυχως επρεπε να γινουν ολες αυτες οι γκαφες απο μερους μου για να το καταλαβω.
01-02-2009, 11:03 #29
Originally posted by imagine
Και, στο τέλος-τέλος, το αίτημα ήταν να σώσει το γάμο του, όχι το τι είναι πιο σωστό/ηθικό να κάνει. Πάνω σ αυτό απαντάω
Στο κατω κατω αν καποιος ειναι ανηθικος αυτος ειμαι εγω και δηλωμενος μαλιστα.
Ειαι ενα ζητουμενο ομως αυτο που λες,
σωζω το γαμο.
Τον σωζεις κατω απο ποια βαση?
01-02-2009, 11:04 #30
ντιλια δε μου πες όμως... τι σημαίνει \"ιδανική για σξ\"??? Θα θελα να καταλάβω, άσχετα απο τη δικιά σου περίπτωση.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία