διορθώνονται τα λάθη;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 83
    Junior Member

διορθώνονται τα λάθη;

καλήμέρα σας και ζήτω εκ των προτέρων συγνώμη για τον χρόνο σας.
    μπαίνω κατευθείαν στο ψητό γιατι νομίζω αν κάποιος διαβάσει θα καταλάβει πολλά για μένα οπότε αρχίζω.
    είμαι παντρεμένος εδω και 1 χρόνο περίπου,μετά από μία φυσιολογική σχέση 8 ετών που κατέληξε σε γάμο.ειμαι 31 στα 32.
    γενίκα εχώ μια γυναίκα που θα την περιέγραφα με μιά λέξη μοναδικη.στην παρέα μας όπως νομίζω και σε οποιαδήποτε παρεα υπάρχει μια πολύ ομορφη γυναικα απο αυτές που τις βλέπεις και λες οτι έιναι ''ιδανικές για σεξ''.είναι όμως και σε σχεση με εναν παρα πολυ καλό μου φίλο.συμμαθητη από το σχολειο.τρία χρονια περίπου την ήξερα.αυτο λοιπόν το ζευγάρι ΄μετά το καλόκαίρι χώρισε ή καλύτερα είναι εν διαστάση.μετά αρχισε να επικοινώνει με την γυναικα μου.εγω δεν είχα μπει καθόλου στο τρυπάκι για κανα διμήνο περίπου μεχρι που μια κυριακή ,αρχες δεκέμβρίου,την συναντησα σπίτι μου όπου είχε έρθει να δει την γυναικα μου.Τις είπα κάποια πράγματα στο φιλικό και όταν εφυγε ήταν σχετικά ανακουφισμένη.εδω πρεπει να πω δυο σημαντικα΄στοιχεια.α)εχω κάνει ψχοθεραπεια 6 χρόνια
    και β)η γυναικα μου ειναι ψυχολόγος.το ίδιο βραδυ μου εστειλε ενα μηνυμα,εγω ουτε το κινητό της είχα, στο οποίο μου έλεγε ΄φανταζομαι ο΄τι ειναι πόλυ δύσκολο,εισαι πραγματικός φίλος΄΄αυτα ήταν τα λόγια της.τότε θεώρησα ότι καλυτερα θα ήταν να μην το πω στην γυναίκα μου.και το θεώρησα γιατι όπως είπα και παραπάνω είναι μια γυναικα για sex φαινομενικά ιδανική.από μεκείνη την ήμερα ξεκίνησε ενα ΄λισβερίση κυρίως με μηνύματα αλλά και δύο κρυφες συναντήσεις.η πρώτη ήταν εντελώς φιλική(οχι άπό μέρους μου) αλλά η δευτερή εγινε πριν 3 βδόμαδες στο σπίτι μου κρυφα και κατέληξε σε ένα από αυτα που λεμε ΄΄χαμουρεμα΄΄.δεν ολοκλήρωθικέ δηλαδη η φάση.ομολογω ότι από την επόμενη μέρα αν και το επίδιώξα δεν συναντηθήκαμε.εγώ την δάγκωσα την λαμαρίνα κυρίως γιατι και αυ΄τη με κράταγε ζεστο.με τα μηνύματα της εδειχνε ότι ναι μεν δεν θέλει να γίνει κατι παραπάνω αλλά από την αλλη ολο επικοινωνουσε μαζίμου.εγω πα΄ντα διέγραφα το κινητό της και όλα τα μηνύματα τα από παντου αλλά αυτή παντα καθε 2 μέρες μου έστελνε και εγώ απάντουσα.γενικα΄απαντούσ� � πολυ ερωτικα.ωσπου χτες ηρθε ο φιλος μου σπίτι και μου την είπε για τα μηνύματα και οτι θα έπρεπε να ντρέπομαι και αλλα διαφορα.εγώ σκεφτικα ότι θα ήταν καλύτερο να το πω στην γυναικα μου καιπήγα να την βρώ αλλα με σταματησαν 2 φιλοι μου που ξέρουν την περίπτωση(ο ενας είναι στην παρέα) και μου είπαν να μην το κάνω.επίσης μιλήσα με μυνήματα με τον φιλο μου και με αυτην και οι 2 μου είπαν οτι δεν πρόκειται να το πουν ποτε κολλήσα και δεν τις το πα.χώρις αυτο να σημαίνει ότι δεν το έχω ακόμα στο μυαλό μου.
    τελειώνοντας και για να μην σας κουραζω θα σας πώ τρία ελαφρυντικά μου και μετά με δικάζεται
    α)σε όλο αυτο το διαστημα προσπαθουσα να τα ξαναφτιάξουν λεγοντας και στους 2 τα καλυτερα για τον άλλον .
    β)θεωρω ότι η γκόμενα ηθελε να τιμωρήσει καποιόν και βρήκε εμενα που ο φιλος μου θεωρουσε ότι έχω πολυ καλη σχέση.αυτος είχε ζητήσει να χώρισουν και με εβαλα σε τρελλη λούμπα όπου βέβαια έπεσα σαν ποντίκι στην φάκα και αυτό κατι λέει
    γ)από την πρώτη κυριακή η γυναικα μου μου είπε με το σχεδόν αλάθητο ενστικτο της σε τετοια θέματα οτι αυτη επιδιώκει σχέση μαζί της για να βλέπει εμένα.γενικα νομίζω ότι ήταν μια πάρα πολυ ευκόλη για την φαη που καναμε.όλα οδηγουσαν με μαθηματική ακρίβεια ότι εκει θα καταληξουμε.οχι όμως στα υπόλοιπα.και αυτο βεβαια

συγνώμη και πάλι για το χρόνο σας αλλά δεν θέλω με τιποτα να το μαθει η γυναικα μου και να με χώρισει.

Senior Member
    Γεια σου κ καλως ηλθεςΠες το τωρα στην γυναικα σου πριν το μαθει απο αλλου οποτε τον χωρισμο δεν τον γλυτωνεις.Ετσι εχεις μια ελπιδα να σωσεις τον γαμο σου.

Senior Member
    Παρουσιάζεις τον εαυτό σου σαν \"θύμα\" ενώ στην πραγματικότητα το \"θύμα\"της υπόθεσης είναι η γυναίκα σου και μάλλον και ο φίλος σου.
    Τι σημαίνει ότι η δεύτερη γυναίκα είναι ιδανική για σεξ?Η σύζυγός σου δεν είναι για σένα?
    Αν σου ξαναπαρουσιαστεί παρόμοια ευκαιρία θα αντισταθείς?

Δεν ξέρω αν είναι καλό να το πεις στην γυναίκα σου προκειμένου να διορθώσεις το λάθος σου...
    Θα δημιουργηθούν τραύματα που δύσκολα ξεπερνιούνται.Αν ό,τι έκανες ήταν καθαρά επιδερμικό και όχι συναισθηματικό τότε αφιερώσου στον γάμο σου εφόσον λες ότι η γυναίκα σου είναι ιδανική για σένα.

Senior Member
    Επειδη ολα τα προσωπα στη ιστορια του φιλου μας γνωριζονται ,θα ειναι απιθανο να κρατηθει μυστικο.Εξαλλου η γυναικα του σαν ψυχολογος ξερει πολυ καλα το προφιλ της ιδανικης για σεξ γυναικας κ πως ενεργει.Ηδη εχει αρχισει να υποψιαζεται οποτε ο καλυτερος τροπος για να διορθωσει το λαθος του ειναι να ειναι ειλικρινης.Μαλλον δεν υπαρχει αλλος τροπος.

Senior Member
    φιλε dilias, μετα λυπης μου σου ανακοινωνω, οτι οι σχεσεις και οι γαμοι, ειδικα αμα περασουν και λιγα χρονια, στηριζονται στα ψεματα, στις αυταπατες, και αν ακουγεται βαρυ αυτο σε καποιους, μαλλον εθελοτυφλουν. το να μην λες την αληθεια ειναι εξισου ασχημο με το να λες ψεματα, η να λες τη μιση αληθεια και να τα κατασκευαζεις τα πραγματα οπως σε βολευουν. Αν θες να εισαι η εξαιρεση, μια στο δισεκατομμυριο, πες ο,τι αληθειες αισθανεσαι, και να δουμε που θα παει ο γαμος σου μετα. Και δυστυχως, τα περισσοτερα ψεματα λεγονται γιατι πιστευουμε οτι οι αλλοι δε μπορουν να διαχειριστουν την αληθεια, ή θελουν να τους χαιδευουμε τα αυτια και να μην τους χαλαμε την αυταπατη.κι αν πεις σημερα αληθεια και ολα πανε καλα, θα τυχει και αργοτερα καποιο περιστατικο. θα πεις την αληθεια?θα πανες ολα καλα? τι κι αν ομως η γυναικα σου σου πει κατι αντιστοιχο? θα το χωνεψεις? οπως ειπε και ο κομφουκιος, ο δρομος της αληθειας ειναι μια λεπτη κλωστη, και φαινεται οτι τελικα δεν προοριζεται στο να βαδιζουν οι ανθρωποι πανω σε αυτον, αλλα για να σκονταφτουν πανω του.

Senior Member
    Τι θα πει \"ιδανική για σεξ\"???? Την πέφτει σε όλους? Κάνει σεξ με όλους αδιακρ\'ίτως?? Παίζει γενικώς με πολλούς? Τι???

Κατα τα άλλα, μλκία έκανες φίλε μου, οι ισορροπίες κλονίζονται σοβαρά όταν την πέφτεις στη γυναίκα του φίλου σου... Η γνώμη μου να μην το πεις στα ίσια στη γυναίκα σου, ίσως σε μια κατάλληλη στιγμή τρυφερή να αναφέρεις πως έκανες μια χαζομάρα και το σκυλομετάνιωσες ευτυχώς πολύ νωρίς.
    Νομίζω πως η οδός της απολύτου ειλικρίνειας δεν προσφέρει τπτ εκτός απο το να κλονιστούν τα ιασθήματα και η εμπιστοσύνη της συζύγου σου.

Στη θέση σου θα στενοχωριόμουν περισσότερο όχι για το ερωτικό παραστράτημα αλλά για τηνάσχημη συμπεριφορά απέναντι στον κολλητό.

Και, βεβαίως, όπως καταλαβαίνεις, η παρέα σας χάλασε... δύσκολα να γίνετε όπως πριν

Senior Member
    Πιστεύω ότι καλύτερα είναι να μην το πεις επειδή δεν είναι και καμια μεγάλη σχέση.
    Μάλλον δεν εγινε καν σχέση...
    Σε έμπλεξε με το δήθεν κρυφό μήνυμα....
    Εντάξει είναι και το συμβάν στο σπίτι....
    Αλλά και πάλι. Άνθρωποι είμαστε, ένστικτα έχουμε, είναι στη φύση μας.
    Δεν την κυνήγησες εσύ. Εκείνη προκάλεσε το ένστικτό σου. Για πολύ λίγο. Και αμέσως συνήλθες.
    Μην πανικοβάλλεσαι.
    Δεν πούλησες τη γυναίκα σου. Καλύτερα να μην πεις τίποτε και να αποθαρρύνεις την άλλη. Νομίζω ότι όσο ανοιχτόμυαλος και αν είναι ένας άνθρωπος, άντρας ή γυναίκα, αν ακούσει ότι κερατώθηκε, το γυαλί ραγίζει αν μη τι άλλο.
    Ηρέμησε και συνέχισε τη ζωή σου.
    Πάρε τη γυναίκα σου και πηγαίνετε ένα ταξιδάκι.

Banned
    Originally posted by dilias
    καλήμέρα σας και ζήτω εκ των προτέρων συγνώμη για τον χρόνο σας.
    μπαίνω κατευθείαν στο ψητό γιατι νομίζω αν κάποιος διαβάσει θα καταλάβει πολλά για μένα οπότε αρχίζω.
    είμαι παντρεμένος εδω και 1 χρόνο περίπου,μετά από μία φυσιολογική σχέση 8 ετών που κατέληξε σε γάμο.ειμαι 31 στα 32.
    γενίκα εχώ μια γυναίκα που θα την περιέγραφα με μιά λέξη μοναδικη.στην παρέα μας όπως νομίζω και σε οποιαδήποτε παρεα υπάρχει μια πολύ ομορφη γυναικα απο αυτές που τις βλέπεις και λες οτι έιναι \'\'ιδανικές για σεξ\'\'.

δεν υπαρχουν γυναικες μοναδικες για σεξ η μοναδικες για κατι.
    Αυτος ειναι ενας μυθος που επεσες θυμα του.

είναι όμως και σε σχεση με εναν παρα πολυ καλό μου φίλο.συμμαθητη από το σχολειο.τρία χρονια περίπου την ήξερα.αυτο λοιπόν το ζευγάρι ΄μετά το καλόκαίρι χώρισε ή καλύτερα είναι εν διαστάση.μετά αρχισε να επικοινώνει με την γυναικα μου.εγω δεν είχα μπει καθόλου στο τρυπάκι για κανα διμήνο περίπου μεχρι που μια κυριακή ,αρχες δεκέμβρίου,την συναντησα σπίτι μου όπου είχε έρθει να δει την γυναικα μου.Τις είπα κάποια πράγματα στο φιλικό και όταν εφυγε ήταν σχετικά ανακουφισμένη.

ανακουφισμενη για τι ακριβως?

εδω πρεπει να πω δυο σημαντικα΄στοιχεια.α)εχω κάνει ψχοθεραπεια 6 χρόνια

για πιο λογο?
    αν θες λες βεβαια.

και β)η γυναικα μου ειναι ψυχολόγος.

αυτο ειναι και κακο και καλο.

το ίδιο βραδυ μου εστειλε ενα μηνυμα,εγω ουτε το κινητό της είχα, στο οποίο μου έλεγε ΄φανταζομαι ο΄τι ειναι πόλυ δύσκολο,εισαι πραγματικός φίλος΄΄αυτα ήταν τα λόγια της.τότε θεώρησα ότι καλυτερα θα ήταν να μην το πω στην γυναίκα μου.και το θεώρησα γιατι όπως είπα και παραπάνω είναι μια γυναικα για sex φαινομενικά ιδανική.

και ο μυθος συνεχιζετε....

από μεκείνη την ήμερα ξεκίνησε ενα ΄λισβερίση κυρίως με μηνύματα αλλά και δύο κρυφες συναντήσεις.

για πιο λογο κρυφες???
    απο εδω και περα αρχιζεις και εχεις προβλημα.

η πρώτη ήταν εντελώς φιλική(οχι άπό μέρους μου) αλλά η δευτερή εγινε πριν 3 βδόμαδες στο σπίτι μου κρυφα και κατέληξε σε ένα από αυτα που λεμε ΄΄χαμουρεμα΄΄.δεν ολοκλήρωθικέ δηλαδη η φάση.

οκ, μια χαρα το πηγατε, εφοσον σας αρεσε....

ομολογω ότι από την επόμενη μέρα αν και το επίδιώξα δεν συναντηθήκαμε.εγώ την δάγκωσα την λαμαρίνα κυρίως γιατι και αυ΄τη με κράταγε ζεστο.

γραφεις πολλα για την περαστικη, αλλα για την μονιμη πολυ ελαχιστα...
    Ζεστη η περαστικη, η μονιμη τι κανει??? παγωμαρα???

με τα μηνύματα της εδειχνε ότι ναι μεν δεν θέλει να γίνει κατι παραπάνω αλλά από την αλλη ολο επικοινωνουσε μαζίμου.

αρχιζε ενα ενδιαφερον παιχνιδι δηλαδη....
    απορω γιατι δεν τα ειπες ολα αυτα ομως για να μην βρεθεις εκει που εφτασες.

εγω πα΄ντα διέγραφα το κινητό της και όλα τα μηνύματα τα από παντου αλλά αυτή παντα καθε 2 μέρες μου έστελνε και εγώ απάντουσα.

προσπαθησες να ξορκισεις το κακο αλα αυτο τιποτα ετσι??

γενικα΄απαντούσα πολυ ερωτικα.ωσπου χτες ηρθε ο φιλος μου σπίτι και μου την είπε για τα μηνύματα και οτι θα έπρεπε να ντρέπομαι και αλλα διαφορα.

πες του μιση ντροπη δικη μου και μιση της δικιας σου.
    Απο ντροπες αλλο τιποτα.
    Αμε στο καλο πες του τωρα και μην με μπλεκετε με τα προσωπικα σας.

εγώ σκεφτικα ότι θα ήταν καλύτερο να το πω στην γυναικα μου καιπήγα να την βρώ αλλα με σταματησαν 2 φιλοι μου που ξέρουν την περίπτωση(ο ενας είναι στην παρέα) και μου είπαν να μην το κάνω.

το βλεπεις σωστο αυτο??
    Εχετε κανει μια ατυπη τετραδα, οπου ολοι ξερουν πλην της γυναικας σου???

επίσης μιλήσα με μυνήματα με τον φιλο μου και με αυτην και οι 2 μου είπαν οτι δεν πρόκειται να το πουν ποτε κολλήσα και δεν τις το πα.

το ποτε ειναι σχετικο.
    Αν στραβωσει κατι (οπου και οπως) ετοιμασου να φας αυτη την χλαπατσα.
    Περισσοτερο σε εκβιασμο μου ακουγεται.

χώρις αυτο να σημαίνει ότι δεν το έχω ακόμα στο μυαλό μου.

και σε κοβω να βασανιζεσαι αρκετα με αυτο, φορτωθηκες ενα αγχος το διχως αλλο.

τελειώνοντας και για να μην σας κουραζω θα σας πώ τρία ελαφρυντικά μου και μετά με δικάζεται

οποιος θελει να δικασει ας κοιταξει την καμπουρα του πρωτα ποσο στραβια ειναι, ας κανει τις μετρησεις και να επανελθει.

α)σε όλο αυτο το διαστημα προσπαθουσα να τα ξαναφτιάξουν λεγοντας και στους 2 τα καλυτερα για τον άλλον .

οποιος μπλεκει με τα πιτουρα.... γινεται καλαμποκι.

β)θεωρω ότι η γκόμενα ηθελε να τιμωρήσει καποιόν και βρήκε εμενα που ο φιλος μου θεωρουσε ότι έχω πολυ καλη σχέση.αυτος είχε ζητήσει να χώρισουν και με εβαλα σε τρελλη λούμπα όπου βέβαια έπεσα σαν ποντίκι στην φάκα και αυτό κατι λέει

η γκομενα σε χρησιμοποιησε σαν δολωμα για να στραβωσει ο τυπος της, να ζηλεψει και να ισιωσει καπως.

γ)από την πρώτη κυριακή η γυναικα μου μου είπε με το σχεδόν αλάθητο ενστικτο της σε τετοια θέματα οτι αυτη επιδιώκει σχέση μαζί της για να βλέπει εμένα.γενικα νομίζω ότι ήταν μια πάρα πολυ ευκόλη για την φαη που καναμε.όλα οδηγουσαν με μαθηματική ακρίβεια ότι εκει θα καταληξουμε.οχι όμως στα υπόλοιπα.και αυτο βεβαια

καλα οχι τοσο μαθηματικη ακριβεια.
    Αυτη απλωνει χερι και εσυ αρπαζεις??
    ολα τοσο ρυθμισμενα ειναι?

συγνώμη και πάλι για το χρόνο σας αλλά δεν θέλω με τιποτα να το μαθει η γυναικα μου και να με χώρισει.

αυτο δεν ειναι σιγουρο.

Μερικες παρατηρησεις - ερωτησεις.

1. Πως θα εβλεπε η γυναικα σου ενα τετοιο στορυ υπο αυτες τις συνθηκες???
    2. Πως θα εβλεπες εσυ ενα αντιστοιχο στορυ της γυναικας σου με ενα Χ φιλικο ζευγαρι??
    3. Εισαι που εισαι ζαβολιαρης, επελεξες να το κανεις με φιλικο σας προσωπο??
    4. Εγινε οτι εγινε, και πες οτι η γυναικα σου δειχνει κατανοηση, πως σκεφτεσαι τις επομενες πονεμενες και φρεσκοχωρισμενες γυναικες που θα σου ζητησουν παρηγορια???
    Εννοω πως θα αντιδρασεις σε νεο ενδεχωμενο, θα το πεις πρωτα στη γυναικα σου?? θα της πεις κανε μας την χαρη?? θα κανεις τον ανηξερο ?? τι απο ολα??

Συνοπτικα,
    οι σχεσεις ειτε βασιζονται στην ειλικρίνεια ειτε δουλευεται ο ενας τον αλλον.
    Πραξε οπως νομιζεις οτι θα κοιμασαι καλυτερα τα βραδια.
    Αυτη ειναι η συμβουλη μου.

Senior Member
    Krino, κρινάκο, αεροβατείς, με το συμπάθειο....
    Δηλαδή κατ εσένα επειδή ο άνθρωπος έπαθε αυτό που έπαθε (επειδή είναι άνθρωπος και όχι σίδερο) σημαίνει ότι η σχέση του με τη γυναίκα του δεν αξίζει και δουλεύει ο ένας τον άλλο? Πρέπει να τον φάνε οι τύψεις?
    Να τιμωρηθεί ...δια λιθοβολισμού?
    Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι, άσπρο ή μαύρο.
    Ο/η σύντροφός μας, πιστεύω ότι δεν είναι ο εξομολόγος μας για να του τα λέμε όλα χωρίς ενδοιασμό. Βεβαίως γενικά είμαι υπέρ μίας ειλικρινούς σχέσης. Αλλά να μην ξεχνάμε και τις ισορροπίες που παίζουν σε ένα ζευγάρι. Δηλαδή τι θα προσφέρει αν πω στον άντρα μου ότι είδα στον ύπνο μου ότι έκανα σεξ με τον κολλητό του? Γιατί να το πω? Ξαναλέω δεν είναι εξομολόγος, ούτε όποιος παίρνει άριστα στην εξομολόγηση αγαπά περισσότερο τον σύντροφό του.

Senior Member
    Καλά, το όνειρο με το σεξ με τον κολλητό του συζύγου, όλες το βλέπουμε πια????!!!!! :D::D

Senior Member
    το απαγορευμενο ελκει το ατιμο :-Ρ
    ή ειναι και η αποψη οτι το γρασιδι του γειτονα νομιζουμε οτι μπορει να ειναι πιο πρασινο απο το δικο μας :-Ρ

Senior Member
    Ναι ρε γμτ, ιδίως όταν δε στερείται και γοητείας (το απαγορευμένο εννοώ- βλέπε κολλητός).... :P

Ενιγουέι, όπως βλέπεις φίλε μου θεματοθέτη, αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια... ίσως όχι στην πράξη αλλά στη σκέψη ναι

Senior Member
    ντιλια δεν μας ειπες ενα πραγμα,εσυ τι θελεις;και την πιτα γεματη και το σκυλο χορτατο;εγω σε βλεπω να τα θελεις ολα.και τη γυναικουλα σου και τη γκομενιτσα σου.να τα νοιωσεις ολα.να το κανεις κρυφα δεν σου βγηκε.μηπως ειναι ακομα απωθημενο;γιατι την θελεις,αυτο δεν κρυβεται.αποφασησε τι θελεις,τι ειναι σημαντικο για σενα.η γυναικα σου η το πηδηγμα;απλα οτι και αν αποφασισεις κοιτα να το ευχαριστηθεις και να μη μετανοιωσεις.αλλα πρεπει να αποφασισεις,βλεπεις πως και τα δυο δεν γινονται.και οποια αποφαση παρεις το αλλο να το διαγραψεις απο το μυαλο σου και να απαιτησεις να φυγει απο τη ζωη σου.Και σκεψου και τη γυναικα σου,πως μπορει να νοιωθει και αυτη.Και αν αποφασισει να στη κανει τη μαμουνια θα το κανει ,για αυτο μην εχεις καμια αμφιβολια,και πολυ πολυ ευκολα,10 λεπτα στο ιντερνετ ειναι αρκετα...

Senior Member
    Μα δεν τίθεται πια θέμα επιλογής, η γκόμενα τα ξανάφτιαξε με τον κολλητό, σωστά?

Junior Member
    παιδια δεν ξερω αλλα μπλεχτηκα.το θέμα είναι πως θα καταφέρω να σώσω τον γάμο μου.δεν υπάρχει άλλο θεμα πια.αν εξασφαλιζα με κάποιο τρόπο ότι δεν θα το μάθαινε η γυναίκα μου(ο οποίος τρόπος δεν μου είναι καθόλου ορατός τότε ναι να μην το πω.το μόνο που σκέφτομαι είναι σαν πρώτη λύση να αποφέυγω κοινες συναντήσεις.μόνο τα αναπόφευκτα.
    επίσης εχω να πω ότι μετα από μια μέρα πιο ξεκάθαρης σκέψης είναι οτι το μεγαλυτερο κακό στην όλη υπόθεση δεν είναι ότι μετανιωσα που της ρίχτηκα αλλά τοο ότι πουλησα την γυναικα μου.και τώρα τρεχω.

Page 1 of 6 123 ... LastLast