Results 61 to 75 of 83
Thread: διορθώνονται τα λάθη;
-
02-02-2009, 18:05 #61
καλησπέρα σας.σαν junior member που ειμαι στο site εκανα την κινηση που ειπε ο παλιος ο krinos.τωρα θα δείξει.τις είπα όλη την αλήθεια με εξαιρεση λεπτομέρειες για το τι εγινε εκεινο το βραδυ.αλλα οτι έγινε κάτι το είπα.η αλήθεια είναι ότι δεν έχασε την ψυχραιμία της και άρχισε της ερωτήσεις για το γιατι αυτή κλπ.νομίζω ότι ο χρόνος θα δείξει.βέβαια δεν έχουμε από εχτές καμμια επαφή σωματική.κοιμαμαι σε αλλο κρεβάτι και το μεσημέρι φάγαμε χωριστα.αλλά νομιζω ότι σε γενικές γραμμές περίμενα χειρότερη αντιμετώπιση και ίσως αυτο να είναι κάτι που θα πρέπει να με φοβίζει.
- 02-02-2009, 18:12 #62
Αν και δεν άκουσες τις λίγο πιο ευέλικτες απόψεις των γυναικών :) εύχομαι ολόψυχα να σου βγει σε καλό. :)
Περιμένουμε νέα σου.
02-02-2009, 18:16 #63
ο παλιος ε???
πρωτη φορα το διαβαζω αυτο....
Θα σου πω δυο κουβεντες,
1. Αν καταφερεται να υπερβειτε τα γεγονοτα σημαινει οτι σε αγαπιοσαστε με ειλικρινεια.
2. Οτι και να γινει φερθηκες τιμια και ντομπρα.
Το προβλημα δεν ειναι να κανεις ενα λαθος αλλα να μην καταλαβεις τι εκανες.
Σε πληροφορω οτι υπαρχουν ζευγαρια που το ενα μελος κανει οτι εκανες εσυ πισω απο την πλατη του αλλου για χρονια. Δεν νομιζω να ηθελες να κανεις τετοια καριερα...
Και τελος,
μια γυναικα που ειχα σχεση με \"απατησε\" με αλλον...
Οταν μου το ειπε η μονη μου ερωτηση ηταν γιατι δεν μου το ειπε...
Απο τοτε καταλαβα οτι ειχα το πρωτο ρηγμα....
02-02-2009, 18:21 #64
Originally posted by nature
Αν και δεν άκουσες τις λίγο πιο ευέλικτες απόψεις των γυναικών :) εύχομαι ολόψυχα να σου βγει σε καλό. :)
Περιμένουμε νέα σου.
κανε οτι ειναι να κανεις αρκει να μην σε παρουν χαμπαρι....
ΥΓ.... να ευχεσαι φιλε μου αν η συζυγος σου βρεθει σε μια παρομοια κατασταση, η σταση της να ειναι το ιδιο τιμια σαν την δικη σου και να μην φερθει \"ευελικτα\"....
02-02-2009, 18:35 #65
παντως σας ευχαριστω όλους ειλικρινα.αυτο που σκέφτηκα και με οδήγησε στο να τα πω είναι ότι είχα στο μυαλό μου την χειρότερη περίπτωση.η οποία ήταν οτι θα το μαθαινε από άλλους και οτι αυτο που εγινε ηταν πόλυ σοβαρο για να κρατηθει μυστικο.τώρα να σας πω και αυτο που νιώθω είναι ανακούφιση.χωρια βέβαια από τα αλλά συναισθήματα οπως αγχος,αγωνια,θυμο,λυπη κλπ.κατάλαβα πάντως οτι οσο και ασυνειδητα να θεωρω οτι φταει και η γυναικα μου καπου, δεν της αξιζε να το ξέρουν πολλοι και αυτη όχι.και όχι βεβαια γιατι θα υπάρχει ενα τεραστιο μυστικο απο μερους της παρέας αλλα γιατι όλη η παρεα και ειδικα εγω θα συνομοτουσα εις βαρος της.συνομότησα 1 φορα αλλα όχι και δευτερη.αισθάνομαι ότι πήρα ενα μάθημα.το μάθημα.τώρα κοίταω να διορθωθω.κατάλαβα πολλά από την ιστορια.
02-02-2009, 18:39 #66
μπραβο βρε διλιας, θαυμαζω το θαρρος σου. αν και εχω κανει κι εγω κατι παρομοιο ή μαλλον χειροτερο :-)
02-02-2009, 18:42 #67
Originally posted by dilias
συνομότησα 1 φορα αλλα όχι και δευτερη.
Ειμαι υπερ του να κανει κατι αυθορμητα εστω και αν μας πληγωσει.
Δεν εχει δολο αρα εξεταζεται υπο αλλο προσμα.
Αντιθετα, τοσο καιρο που καθεσαι νηφαλιος και σκεφτεσαι τι να κανεις, αν το θαψεις μετα απο σκεψη τοτε ναι εχεις δολο και εκει για μενα υπαρχει θεμα.
02-02-2009, 18:43 #68
Originally posted by carrie
μπραβο βρε διλιας, θαυμαζω το θαρρος σου. αν και εχω κανει κι εγω κατι παρομοιο ή μαλλον χειροτερο :-)
αχα!
νατο το λαυρακι...
για πε για πε...
:P:P:P
02-02-2009, 18:44 #69
δεν είναι θέμα θάρρουs carrie,είναι θέμα άναγνώρισης του οτι εκανα κακό σε καποιον.και επρέπε να μην συνεχίσω να κάνω κακό.
02-02-2009, 18:44 #70
πριτς :-Ρ
02-02-2009, 18:46 #71
Originally posted by carrie
πριτς :-Ρ
:P:P:P
02-02-2009, 18:49 #72
παντως το μονο που εχω να πω στον διλιας, ειναι μην παιρνεις και πολυ θαρρος απο την αντιμετωπιση της τωρα, της ηρθε αποτομο και μπορει να ειναι αντιδραση σοκ η παγωμαρα.μπορει η τοση γαληνη να ετοιμαζει καταιγιδεσ... ανετα.βαστα ομπρελα.
02-02-2009, 19:21 #73
Πραγματικά χωρίς να σε ξέρω, είμαι πολύ περήφανη για σένα.
Θα βγουν πολλά απ\' αυτό, αλλά όταν τελειώσει η καταιγίδα σίγουρα ο ήλιος στη σχέση σας θα είναι πιο λαμπερός.
Έχω πολύ αισιόδοξη διάθεση για την έκβαση της κατάστασης και ελπίζω να έχω δίκιο....
02-02-2009, 19:46 #74
Originally posted by krino
ο παλιος ε???
................Και τελος,
γιατί την ρώτησες γιατί δεν σου το είπε?
Δεν καταλαβαίνω....
φοβάμαι πως το ρήγμα ήρθε από το κέρατο και όχι γιατί δεν σου το είπε, αφού άλλωστε σου το είπε....
02-02-2009, 20:07 #75
Originally posted by nature
Originally posted by krino
ο παλιος ε???
................Και τελος,
γιατί την ρώτησες γιατί δεν σου το είπε?
Δεν καταλαβαίνω....
φοβάμαι πως το ρήγμα ήρθε από το κέρατο και όχι γιατί δεν σου το είπε, αφού άλλωστε σου το είπε....
Μου το ειπε μετα απο ενα χρονο, δωρο αδωρο, ειναι σαν να μην μου το ειπε. Την στιγμη που επρεπε απλα δειλιασε.
Δεν πιστευω στα κερατα ουτε στα στορυ οτι πηγε με αλλον.
Αυτα ειναι εξω απο τις αντιληψεις μου.
Δεν με ενοχλει τοσο, να παει η συντροφος μου με αλλον αντρα (δεν ειναι ιδιοκτησια μου αλλωστε) οσο το να μου το κρυψει.
Δυστυχως αυτα γινονται οταν ο αλλος ειναι ανασφαλης.
Αλλα και παλι εγω δεν μπορω να κανω κατι για αυτο οταν ολα αυτα τα εχω πει οσο πιο ξεκαθαρα μπορω.
Τα ρηγματα ερχονται οταν καποιος ειναι τοσο ανασφαλης ετσι ωστε φοβαται τον ιδιο του τον εαυτο, ποσο μαλλον τους αλλους.
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία