Με βαρέθηκα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 47
    Member

Με βαρέθηκα

Καλησπέρα σε αυτή τη μεγάλη κοινώτητα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα ήθελα να σας πω την δικιά μου ιστορία που όπως φαίνεται συνεχίζεται ακόμα..
    Είμαι ο Αντώνης και είμαι 20..
    Πάντα με θυμάμαι μοναχικό τύπο,με λίγους φίλους και χαμήλών τόνων..
    Απο τα 13 μου νιώθω να με βαρένει κάτι το οποίο έλεγα παλιά ..σιγά μωρέ! μέχρι τα 18 θα είμαι μια χαρά (άλλωστε ελπίδα είναι αυτό που σα βαραίνει τώρα δεν θα κρατήσει για πάντα) έλα όμως που έγινα 20 χρονών! και όχι μόνο δεν μου πέρασε αλλα ίσα ίσα..ειναι χειρότερο..
    Ξέρω πολύ καλά πως πάσχω απο αυτήν την μάστιγα, αυτή την γαμημένη κατάρα (συγνώμη αλλά έτσι την λέω εγώ) , απο την κατάθλιψη..
    Ίσως άρχισε όταν χωρίσαν οι γονείς μου ? Iσως απλά έτυχε? ίσως επειδή είχε και ο πατέρας μου απο μικρή ηλικία? (ακόμα και τώρα που είναι 50+ δεν την έχει ξεπεράσει..τα ladose τα βλέπω :P..τεσπα)
    Τα συμπτωματά μου είναι αδιαφορία για τα θέλω μου,μεγάλη απαισιοδοξία, τεράστιο άγχος, αγωνία, τάσεις φυγής, δυσκολία στον ύπνο,σκέψεις/τάσεις αυτοκτωνίας (αν και η σκέψη απο την πράξη απέχει..) αδυναμία, θλίψη ακόμα και χωρίς λόγο..και πολλά άλλα..
    Με 2 λόγια με κάθε επιφύλαξη σε αυτό που θα πω και δεν υπερβάλω ..
    δεν ξέρω πως είναι να είσαι χαρούμενος.

ακούγεται κάπως το ξέρω,anyway
    πριν κάτι μήνες πήρα μια σοβαρή απόφαση στην ζωή μου που με πίεσε ένας φίλος μου να το κάνω (ποτέ δεν το μετάνιωσα) ,γιατί ειπα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..
    και έτσι πήγα σε έναν ψυχίατρο (δεν το θεωρούσα κακό φυσικά! )
    του ανοίχτηκα, τα ξέρασα όλα όσα με βάραιναν και ένιωσα 200κιλά πιο ελαφρύς, μου είπε ότι όλα καλά θα πάνε,ότι πάσχω απο αγχος και μέτρια κατάθλιψη, μου έγραψε λοιπόν cipralex και zanax (xanax)
    και μόλις βγήκα απο το γραφείο του πέταγα απο την χαρά μου, (μόνο και μόνο επδ έκανα αυτή τη κίνηση)
    άρχισα την θεραπεία μου με τα φάρμακα και μέσα σε 10 μέρες άλλαξα τρομερά,δεν με γνωρίζαν, ήμουν χαρούμενος! δεν με ένοιαζε τπτ!
    δυστηχώς όμως η οικονομική μου κατάσταση με ανάγκασε τα σταματήσω κάθε επαφή με τον γιατρό και με τα φάρμακα μέσα σε ενάμιση μήνα...
    είναι δυσκολό φίλοι μου κάθε μήνα να χαλάω 100 ++ ευρώ (γιατί έχω τυπετ ταμείο και είναι μπέρδεμα)
    είχα μια ελπίδα ότι θα τα καταφέρω χωρίς υποστήριξη φαρμάκων αλλά έκανα λάθος.
    \'επεσα απότομα
    Είμαι 20 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση,πως ακούγεται αυτό ? Δε νε νοιάζει όμως, ποτέ δεν έχω μπει στην διαδικασία να \"ψάξω\" εκτός αν μου κάνει το κλικ κάποια που είναι δύσκολο σε εμένα :P είχα και έχω ευκαιρίες αλλά αυτό το πράγμα δεν με αφήνει να συνεχίσω και κάνω εγώ πάντα πίσω.Ακόμαι και σε αυτά που ήθελα / θέλω.
    Δεν μπορώ άλλο, ενώ είμαι μια χαρά άνθρωπος εξωτερικά ο εσωτερικός μου κόσμος πονάει.
    Τόσο πολύ που ο θάνατος φαντάζει λύτρωση
    σας ευχαριστώ

Senior Member
    καλό σου απόγευμα σε παρακαλώ βγάλε από το μυαλό σου το ότι ο θάνατος φαντάζει λύτρωση.σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έτσι ένιωθα και εγώ μέχρι πριν από κάποιο διάστημα. τώρα είμαι 29 ξεκίνησα από τα 12 οπότε σκέψου πόσα χρόνια υπέφερα. αυτή τη στιγμή ζω με φάρμακα αλλά αυτό δεν με πειράζει γιατί νιώθω πολύ καλύτερα αν και αυτό που με βοήθησε πραγματικά είναι ότι στράφηκα στην πραγματική σωτηρία τον Θεό. έχω κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας αν αυτό σου λέει κάτι στα 19 μου και ευτυχώς με αποτυχία όπως έχω ξαναπεί. σκέψου τότε να τα είχα καταφέρει, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; να σου πω και κάτι άλλο αν αυτό μπορεί να σε ανακουφίσει λίγο. εσύ αισθάνεσαι έτσι αλλά είσαι μόνος σου , εγώ που αισθανόμουν έτσι και είχα ένα σύντροφο και παιδιά να φροντίσω τι να πω; μέσα μου ήμουν χάλια και έπρεπε ανα πάσα στιγμή να είμαι εντάξει απέναντί τους δεν έπρεπε και δεν πρέπει να τους επηρεάσει . φαντάζεσαι τι λούκι πέρασα; άστο καλύτερα .τα κατάφερα όμως και το ίδιο θα κάνεις και εσύ γιατί είσαι άνθρωπος και ο άνθρωπος κρύβει μέσα του μεγάλη δύναμη.

Member
    Σίγουρα ,,
    ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό
    του άλλου μπορεί να είναι απο ξύλο, του άλλου απο σίδερο,του άλλου να έχει και αγκάθια
    Σίγουρα ο θάνατος δεν είναι λύση.

Senior Member
    αντε και πεθανες,μετα;τωρα μπορεις τουλαχιστον να το παλαιψεις.Αν το καλοσκεφτεις σε μια ηρεμη στιγμη σου,τι σου λειπει;τι ειναι αυτο που δεν μπορεις να το καταφερεις;ας πουμε καθεσαι απογοητευμενος στο αυτοκινητο και ειναι ολα χαλια.γιατι ειναι χαλια.οποιαδηποτε στιγμη μπορεις να κανεις τα παντα.πες ενα πραγμα που δεν μπορεις να κανεις.ακομα και αν δεν μπορεις αυτη τη στιγμη θα το καταφερεις σε ενα μηνα,σε δυο αν το βαλεις στοχο.βαλε στοχους ειναι βασικο αυτο,οχι γενικοτητες στοχους,αλλα συγκεκριμενους,και προσπαθησε να τους πετυχεις,να γευτεις την χαρα της καταχτησης.αυτη θα ειναι η αρχη.πιστεψε το,εμεις δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα,παρα μονο εσυ με εσωτερικη εργασια.εγινε μια φορα,αρα μπορει να ξαναγινει ...ανεφερες τη σχεση,σε πληροφορω πως αυτη τη στιγμη οι περισσοτεροι πασχουν απο μια σχεση.εννοω πραγματικη σχεση γιατι σεξ ειναι ευκολο να βρεις.να σε νοιωσει και να νοιωσεις τον αλλον.οποτε σε αυτο δεν εισαι ο μονος.και ολοι το εχουμε περασει και θα το ξαναπερασουμε.ειναι μεσα στη ζωη και αυτο.παντως δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να βαλεις στοχο να μαζευεις αυτα τα 100 ευρω για ψυχιατρο,σκεψου ομως οτι ειναι πιο σημαντικα απο αλλα πραγματα για σενα αρα βαλτα σαν νο1 προτεραιοτητα σου,και γιατι οχι αν δεν δουλευεις ξεκινησε να δουλευεις με σκοπο να βρισκεις λεφτα να πας στο γιατρο,κατι που θα σε βοηθησει να εισαι καλα στη δουλεια και ξανα απο την αρχη.Ας ειναι αυτος ο βρογχος της προσωπικης σου ευτυχιας.Αλλα κανε κατι,προσπαθησε το,μην το αφησεις...

Senior Member
    Φίλε μου με κανεις να αισθανομαι ασχημα και να εχω καποιου ειδους \"τυψεις\" διοτι εγω ειμαι προνομιουχος σε σχεση με εσενα. Εχω λεφτα να δινω σε γιατρο και κεντρο. Και να δουλευα θα ελεγα οκ δουλευω αλλα εγω δεν δουλευω μου τα δινει ο πατερας μου... Καταλαβαινεις αισθανομαι ασχημα που εγω εχω και εσυ οχι και βασανιζεσαι. Δεν μπορω παρα να ευχηθω να τα βρεις και να μπορεσεις να πας και να βοηθηθεις. Για δουλεια σκεφτεσαι κατι?

Member
    Σας ευχαριστώ πολύ!
    Έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα της καθάθλιψης χρόνια τώρα. (δεν απαντάω κάπου εδώ)
    Δούλευα και σε λίγο ξανα πιάνω δουλειά.
    Δυστηχώς τα έξοδα είναι μεγάλα αλλά θα προσπαθήσω να ξανα πάω.
    Θέλω να ξανα ζήσω όπως έζησα αυτόν τον ενάμησι μήνα που έπαιρνα τα φάρμακα.

. Πιάνω τον εαυτό μου τώρα που έχω ερωτευτεί μια κοπέλα τρομερά (η οποία γνωρίζει για όλα αυτα) να μου λέει απο πίσω \"παράτα ρε..αφού ξέρεις πως δεν θα γίνει ποτέ τπτ\"
    προσπαθώ να αντιδράσω σε αυτή τη φωνή αλλά μου είναι δύσκολο.
    Πολλές φορές κοιτάω τους άλλους και ζηλευω (με την καλη ένοια) σκέφτομαι πως γιατί εγώ δεν μπορώ να είμαι έτσι ? (όχι σε υλικά αγαθά) .. και λέω τόσα πολλά ζητάω ? γιατί να είμαι ΕΓΩ ο διαφορετικός? θα ήμουν πανευτιχής ακόμα και αν έμενα στον δρόμο,αρκεί να είμαι φυσιολογικός..
    Πριν λίγο γύρισα οταν είχα πάει μόνος με την κοπέλα να παίξουμε κιθάρα.
    Πέρασα πολύ ωραία, ίσως απο τις καλύτερες νύχτες της ζωής μου..ελπίζω ποτέ να μην με πληγώσει αυτή η κοπέλα γιατί δεν θα το αντέξω..βασικάτο αποκλείω να το κάνει ! Μια φορά είμαι για κάτι σίγουρος και αυτό μου έχει δώσει τα φτερά που είχα χάσει! αυτή μου τα έδωσε δλδ..
    Μόλις ήρθα δάκρυσα και η φωνή μου έλεγε \"πάει τέλειωσε αντώνη..τώρααααα άντε να περιμένεις πάλι αν και πότε θα ξαναγίνει.\"
    όσον αφορά τα φάρμακα ξέρω πως δεν \"γιατρέβουν την αιτία\" απλά στην ανακουφίζουν..όπως κάνει ας πούμε το depon
    Και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την θεωρεία μου για να μάθω το πόσο αληθεύει.
    Σκέφτομαι πως τα φάρμακα απλά σου δίνουν \"εμπηρίες\" για το πως \"πρέπει να είσαι\"
    αυτό σημαίνει πως όταν τα σταματήσεις μετά απο πχ ένα χρόνο θα ξαναπέσεις η θα έχεις συνηθίσει αυτες τις \"εμπηρίες\" και θα έχεις μια νορμάλ ζωή ?
    Θα ήθελα τα φώτα σας εδώ.
    Πάντως πολύ καλό μου κάνανε τα zanax απο την πρώτη στιγμή (ξέρω ότι είναι εθιστικά) και το cipralex φυσικά μετά απο 15 μέρες)
    ξέρω πως αν θέλεις κάτι πολυ τότε ολόκληρω το συμπαν συνωμοτεί μαζί σου άρα μήμπως δεν θέλω να αλλάξω? φοβάμαι αυτή τη σκέψη.
    Σας ζάλισα λίγο :P sorry..
    Winston_man δεν χρειάζεται ρε συ να έχεις τύψεις, σιγά!
    (Να και ένα άλλο συμπτωμα μου : ενοχες,να μιώθω πως εγώ φταίω για όλα.)
    σας ευχαριστώ και πάλι

Senior Member
    αντωνη οι \"φυσιολογικοι\" που λες απλα κρυβουν καλα τα προβληματα τους.Εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων εγω ολο δυστιχισμενους γνωριζω,αλλοι γιατι εχουν πραγματικα σοβαρα προβληματα και ειναι λογικο να δυστηχουν και αλλοι οι οποιοι ειναι απληστοι στα θελω τους.Η κοπελα που μου λες ειναι ευτυχισμενη;αλλα ξαναλεω,οπως πολλες θελησαν εσενα και δεν εκανες κατι για τους λογους σου,ετσι μπορει να γινεται και με το αντιθετο φυλλο.εκτος αυτου τα κριτηρια για μια σχεση ειναι εντελως διαφορετικα σε εναν αντρα απο μια γυναικα.αυτο που θελω να σου δειξω ειναι πως η ζωη των \"φυσιολογικων\" δεν ειναι πανακεια,απλα ειναι καμουφλαρισμενη τις περισσοτερες φορες να δειχνουν ευτυχια και ολοκληρωση(χωρις βεβαια να λεμε πως δεν υπαρχουν και πραγματικα ευτυχισμενοι ανθρωποι).και ναι,εσυ φταις για τον winston,εσυ φταις για τον πολεμο στη Γαζα,εσυ φταις που η αντζελα δημητριου γερασε ....μεσα στη ζωη σου δεν υπαρχουν ομορφες καταστασεις;πχ τωρα που μας γραφεις δεν νοιωθεις καποιο θετικο συναισθημα;αντι να διαγραφεις αυτο το συναισθημα και να μεγενθυνεις τα αρνητικα κανε το αντιθετο.δεν σου λεω πως με αυτο τον τροπο ξαφνικα ολα θα γινουν ροδινα,αλλα σιγουρα θα βελτιωσεις την ποιοτητα της προσωπικης σου ζωης.αναθεωρωντας,χυλοπιτε ς ολοι τρωμε και θα φαμε και αλλες γιατι ειναι νοστιμες και θρεπτικες.και θα δωσουμε στα ατομα που πιστευουμε πως δεν ταιριαζουμε μαζι τους γιατι θα μας δυσκολεψουν την ζωη.και οχι δεν ζητας πολλα,αυτα που ζηταμε οι περισσοτεροι ζητας,αλλα πρεπει να παλεψεις πιο σκληρα για να τα πετυχεις και λιγο τυχη

Junior Member
    Αντώνη καλησπέρα...Κατ΄αρχάς θα σου ζητήσω χίλια συγνώμη γι΄αυτα που θα πώ, και ο λόγος που ζητάω συγγνώμη είναι επειδή ισως κάνω λάθος και μάλιστα τραγικό...αλλά επέτρεψέ μου σε παρακαλώ να πώ μια σκέψη που μου πέρασε απ΄το μυαλό...διέψευσέ με σε παρακαλώ αν κάνω λάθος...Ενάμισης μήνας θεραπείας και σε έκανε να νιώσεις καλά...αυτό με έβαλε λίγο σε σκέψεις...Σκέφτηκα λοιπόν οτι μήπως το γεγονός οτι ζείς σε ένα καταθλιπτικό περιβάλλον - ή μάλλον για να το εκφράσω καλύτερα, το γεγονός οτι ζείς καθημερινά με έναν άνθρωπο που πάσχει απο κατάθλιψη - σε έχει κάνει υποσυνείδητα να \"θέλεις\" να είσαι καταθλιπτικός.Έχω πάρει αντικαταθλιπτικά και μου πήρε παραπάνω απο δυό μήνες για να μην νοιώθω τα συμπτώματα της κατάθλιψης...Σε καμμία περίπτωση δεν λέω οτι μας λές ψέμματα, σε παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις!!!Και ΞΑΝΑ λέω ότι ίσως κάνω τεράστιο λάθος...Απλά σε περίπτωση που έχει μια μικρή δόση αλήθειας αυτό που λέω, ίσως σε βοηθήσει πάρα πολύ!Έχεις σκεφτεί οτι ίσως και να μην έχεις τίποτα απολύτως και να έχει δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση στο μυαλό σου επειδή το σκέφτεσαι συνεχώς και το ζείς σε καθημερινή βάση λόγω του μπαμπά σου;Το κακό με τους ψυχιάτρους - όχι όλους φυσικά - είναι οτι γράφουν κατ΄ευθείαν φάρμακα και δεν προτείνουν τον ψυχολόγο που θεωρώ πολύ σημαντικό...Προσπάθησε να αποφύγεις τα φάρμακα, μην το βλέπεις σαν την μόνη λύση για να είσαι καλά...Μίλα με έναν ψυχολόγο, πιστεύω θα σε βοηθήσει!!!Και μην με παρεξηγήσεις σε παρακαλώ....Το \"θέλεις\" που έβαλα σε εισαγωγικά, δεν σημαίνει κυριολεκτικά θέλεις...ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ, δεν είμαι και πολύ καλή στις επεξηγήσεις...

Junior Member
    και κάτι που θέλω να προσθέσω, αφού ξαναδιάβασα τα μηνύματά σου..Το να είσαι ευγενικό, ντροπαλό, ευαίσθητο παιδί δεν σημαίνει οτι είσαι και προβληματικός...Είναι αρετές αυτές που έχεις και σε κάνουν να διαφέρεις απο τους υπόλοιπους...Αρετές και μάλιστα σπάνιες...το ότι ένιωσες τύψεις για το ότι φταίς εσύ εμένα τουλάχιστον μου δείχνει μια γλυκήτητα...τις αρετές αυτές όλο και κάποιος άνθρωπος θα βρεθεί να σου τις αναγνωρίσει...μην βάζεις τον εαυτό σου στο τρυπάκι ότι είσαι προβληματικός...είσαι απλά ξεχωριστός και είσαι ΑΥΤΟΣ!!!!Ευαίσθητος και ντροπαλός...δεν το θεωρώ κακό...

Senior Member
    Γειά σου Αντώνη!
    Θα ήθελα να σου προτείνω να επισκεφθείς ένα Κέντρο Ψυχικής Υγείας, όπου το οικονομικό δεν θα σου στερήσει να βλέπεις κάποιον ειδικό. Μπορείς στην παρακάτω διεύθυνση, να βρείς κάποιο στην περιοχή σου κ να κλείσεις ένα ραντεβού:
    http://www.medinfo.gr/?cat_id=453
    Ακόμη θα ήθελα να πω στον Mavro_Skilo, ότι έχω πάρει κ γω διάφορα αντικαταθλιπτικά κ συγκεκριμένα τα ciparlex που αναφέρει ο Αντώνης, έχουν άμεσο αποτέλεσμα, καμία σχέση με τα υπόλοιπα που είχα πάρει. Αυτά συνεχίζω να παίρνω εδώ κ 6 μήνες περίπου κ έχουν περιοριστεί κατά πολύ οι μαύρες σκέψεις, παράλληλα βέβαια με ψυχοθεραπεία, αλλά νομίζω ότι με διατηρούν σε ένα επίπεδο.

Senior Member
    Καλημέρα Antouan89 και καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Το μήνυμά σου μου έφερε στο μυαλό μια εικόνα. Σε φαντάστηκα κλεισμένο μέσα σε έναν ψηλό γυάλινο πύργο. Εγκλωβισμένο εκεί μέσα, μόνο και διαφορετικό, να κοιτάς απο ψηλά όλους εμάς τους υπόλοιπους, να ζηλεύεις τις ζωές που έχουμε, το συναίσθημα της χαράς που μπορούμε να νιώθουμε, αλλά να μην μπορείς να κάνεις κάτι γι\' αυτό, να μην σου επιτρέπουν οι γυάλινοι τοίχοι να πλησιάσεις, να νιώσεις κοντά, να νιώσεις μαζί. Σου λέει κάτι αυτή η εικόνα, ή είναι τελείως άσχετη και άκυρη με αυτό που σου συμβαίνει?
    Ακούω τον πόνο σου και τη μοναξιά σου. Ακούω πόσο δύσκολο σου είναι να μην μπορείς να γευτείς το συναίσθημα της χαράς παρά μόνο καταπίνοντας χάπια, τα οποία ξέρεις οτι είναι μια απλή ανακούφιση του προβλήματος και δεν απευθύνονται στην αιτία του. Φαντάζομαι οτι δεν θέλεις να εξαρτιέσαι απο φάρμακα για να νιώθεις καλά. Θα προτιμούσες να μπορείς να είσαι καλά απο μόνος σου, χωρίς να τα χρειάζεσαι. Είναι έτσι ή κάνω λάθος?
    Σχετικά με αυτό που σου συμβαίνει και που εσύ το ονομάζεις πρόβλημα, θέλω να σου πω κάτι κι αν σου κάνει το επεξεργάζεσαι, αλλιώς, αν δεν σου κάνει, το πετάς στα σκουπίδια.
    Για μένα αυτό που σου συμβαίνει δεν είναι πρόβλημα. Δεν είναι κάτι κακό και τρισκατάρατο που πρέπει να το διώξεις, να το λύσεις, να φύγει. Ο εαυτός σου είναι σοφός. Αυτή η κατάθλιψη που έχεις, στα δικά μου μάτια, είναι ένα μήνυμα που σου στέλνει ο εαυτός σου. Υπάρχει εκεί για έναν πάρα πολύ καλό λόγο και κάτι θέλει να σου πει.
    Φαντάζομαι οτι αυτό ακούγεται υπερβολικό ή τρελό, αλλά είναι κάτι που πιστεύω και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου. Όπως είπα και πάλι, αν δεν σου κάνει το πετάς στα σκουπίδια, οκ?
    Μάκια...

Senior Member
    συμφωνώ απόλυτα με τη φοίβη πάσχω από κατάθλιψη και πλέον ότι δεν μου κάνει το πετάω και εγώ στα σκουπίδια έτσι βλέπω πολύ διαφορετικά αυτό που κάποτε και εγώ το ονόμαζα πρόβλημα αλλά στην ουσία δεν ήταν δοκίμασε το και εσύ πάρε την ζωή στα χέρια σου και τότε θα δεις τον κόσμο γύρω σου να αλλάζει σε κάτι πάρα πολύ όμορφο. προσπάθησε το πρωί που ξυπνάς αμέσως να χαμογελάς και το \'ωχ\' που βγαίνει από μέσα σου κάνε το \'αχ\' λες και ανακουφίστηκες από κάτι τότε θα νιώσεις πολύ καλύτερα είναι δοκιμασμένο για αυτό σου το λέω

Senior Member
    Λίτσα μου χαίρομαι πραγματικά που κατάφερες να ακούσεις την κατάθλιψή σου, που η ζωή σου είναι πια στα χέρια σου και που ο κόσμος σου έχει ομορφύνει τόσο. Χαίρομαι που βρήκες τον προσωπικό σου τρόπο να τα κάνεις όλα αυτά και είμαι σίγουρη οτι και ο Αντώνης θα βρει τον δικό του προσωπικό και ιδιαίτερο τρόπο, αν το θελήσει, που μπορεί να μοιάζει ή να διαφέρει απο τον δικό σου, αλλά σίγουρα θα αλλάξει τον κόσμο του.
    Μάκια...

Senior Member
    σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά φοίβη. αντώνη ξέρω πως αυτό που σου λέω ακούγεται σαν ουτοπία αλλά πίστεψέ με δεν είναι. λίγη προσπάθεια χρειάζεται και πίστη στον Θεό και όλα θα φτιάξουν να είσαι σίγουρος αλλά πάνω από όλα προσπάθησε να είσαι αισιόδοξος και είμαι σίγουρη πως σε λίγο θα μας πεις πως νιώθεις άλλος άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και αυτοπεποίθηση γιατί στην πραγματικότητα αυτό είσαι ένας δυνατός άνθρωπος με πολλά αποθέματα αγάπης για την ζωή και σίγουρα η ζωή εφόσον την αγαπάς θα σου χαμογαλάσει και θα σου το ανταποδώσει.σου εύχομαι τα καλύτερα τώρα και για πάντα.

Member
    Σας ευχαριστώ παιδιά, να είστε καλά..
    Ξέρετε πια είναι η τραγική αντίθεση όμως?
    Πως όση γνώση και να έχεις για αυτά τα θέματα δεν βοηθάει καθόλου..(για εμένα το λέω γιατί τα έχω ψάξει πάρα πολύ αυτά τα θέματα)
    Συμφωνώ μαζί σας σε όλα εκτός το να αποδεχτείς αυτό που είσαι..
    γιατί να αποδεχτώ αυτό που είμαι εφόσον δεν μου αρέσει αυτό που είμαι ?
    Ο καθένας σε αυτό το site είμαι σίγουρος πως τραβάει τον δικό του σταυρό..
    τώρα πια δεν μπο΄ρω να κοιμηθώ καθόλου τις νύχτες..όταν την πέσω ξεκινάει το μυαλό να κάνει σκέψεις χωρίς να το ελέγχω..να γυρνάει στο παρελθόν..στο μέλλον..να κάνει παράλογες σκέψεις ..πολλές φορές τρέμω..ώρες ώρες αρχίζω να πιστεύω πως όλο αυτό ίσως με οδηγήσει στην \"τρέλα\" χωρίς να το καταλάβω και εγώ ο ίδιος..πλέον αρχίζω να ανησυχώ για εμένα.. έχω προμηθευτεί xanax για να με ηρεμούν σε πολύ δύσκολες ώρες..(δεν κάνω κατάχρηση)
    Αν θυμάστε για αυτή τη κοπέλα που έλεγα? τελικά όντος όπως τα έλεγε η φωνή έγιναν αλλά δεν θέλω να το αναλύσω.
    δεν μπορώ άλλο αυτή την μαυρίλα..αυτή την σαπίλα..κάθε φορά το γράφω με πιο σοβαρότητα απο την προηγουμένη το ότι βαρέθηκα..κουράστηκα..
    Πως γίνεται απο την μία να πετάς στα σύνεφα απο την χαρά και ξαφνικά να πιάνεις πάτο με τις καταστάσεις.
    Παρόλα αυτά έχω αρχίσει καιρό τώρα να ελπίζω και να προσπαθώ πράγμα που δεν το έκανα παλιά!
    το ξέρω πως όλα είναι ένα κλικ στο μυαλό.τίποτα παραπάνω..που θα πάει..

Page 1 of 4 123 ... LastLast